Úgy volt, hogy az alba és a sopron ellen mindenképp marad, és ha jól játszik, esetleg maradhat, mivel szerződése van,mi nehezen küldhettük volna el anyagi áldozat nélkül, abból meg úgysincs sok. Az volt váratlan, hogy hipp-hopp termett neki egy repjegye 1 nap alatt. A magyar menedzser sem nagyon érti,valszeg őt is kihagyták ebből. Nem bánom,hogy elment, de ezzel most csak eggyel kevesebben vagyunk. Van eladó játékos 628 db a piacon, de ennek nagyrésze a tengeren túl, ahonnan most nem nagyon kéne... Európában is van bőven,de ugye ha elkapkodva idehoznánk valakit,aztán felsülnénk vele, akkor ki lenne újra a hibás? A nyilatkozatok meg azért vannak, mert ez a helyzet, és ez az igazság.
Most miaf.szt nem értesz? Tegnap este jelentette be,hogy ma megy ennyi. Nehogy már ezért is a vezetőket okold. Korrekt eljárás egy korrekt játékostól nem?
Mi kértük a halasztást? A szombati meccs végeredménye miatt írtam, hogy mindegy lenne, de azért nem ártana összeszoknia csapattal, már ha komolyan gondoljuk a bentmaradást, itt már semmi sem vicc. Mi van, ha jobban kikapunk Hódmezőn, mint itthon vertük őket? Erősebbnek érzem a keretüket, de már az is éppen elegendő, hogy abban kell reménykedni, hogy összevetésben valahogy jobbak leszünk az utolsónál. :(
Nem mind1 mert legalább a Falco ellen j lenne valaki mert még ha ki is kapunk -ami valószínűsíthető- akkor is kell,hogy minél többet edzhessen,játszhasson a csapattal,hogy ismerje meg,szokja a Pipi által elképzel dolgokat. Meg hogy rájöjjön,hogy a Vojvodát csak a sarokban kell keresni mert ott vár,hogy dobhassa a hármast,semmi mást. :)
Én csak ezt a "váratlan távozást", meg az "idő rövidségét" nem értem.
A Nyír1 meccs óta húzódik ez az ügy, egy hete nyilatkozta KL, hogy egyeztetnek Day további sorsáról. Hogyan lehet váratlan ez a végkifejlet? Nemá, azért ennyire gyagyának ne nézzék már kérem szépen a szurkolókat... Az idő rövidségéről meg annyit, hogy azért már lehetett volna puhatolózni a múlt 7en is... máshol fogadok ha szerdán nem is (pedig elég fontos hazai meccs lesz...), de szombatra biztos érkezne már bevethető jelölt. Remélem hozzánk is fog, persze szerdára sokkal fontosabb lenne már, de akkor legalább lenne egy "teszt" meccs meg másfél hét a beépítésére, ami egy irányító (gondolom azt keresünk...) esetében, azért valljuk meg, nem lenne hátrány.