Tegnap beraktam LED-es hátsólámpákat, szép meg jó meg minden, csak a jobboldali nem passzol tökéletesen, vagy inkább úgy mondom nem úgy, mint a baloldali, mert a gyáritól azért az is picit elmarad, de ez még nem is olyan vészes, viszont szintén a jobboldalit mikor szereltem be, (felvolt kapcsolva a lámpa) ki-ki hagytak a LED-ek ahogy mozgattam a csatit, visszaraktam a régi lampinyont, azzal nem csinálta, tehát a hiba nem az én készülékemben van, kicsit megmasszíroztam a csatlakozásokat a lámpán, most nem csinálja, holnap átráncigálom-hajlítgatom a kábeleket, ha megint csinálja akkor go vissza a boltba............
206osomba szeretnék tetetni vmi rejtett indításgátló rejtett kapcsolót, esetleg tud valaki a XXI. XX. XV, vagy a X. kerben vmi szakit, aki korrekt áron dolgozik?
Mihelyst toltott annyit csak rakd vissza-zard le kozponival es utanna had toltse reggelig. Ha 65-os volt benne akkor az ujban tovabbra is eleg lesz....mar csak a hely vegett is.
A mostani 65A 18x24 cm akkor biztos kell ekkora. De nem tudom a hátulját lezárni éjszakára mert központi zár nem működik és csak egyesével lehet az ajtókat bezáérni de a csomagtérnél nincs kulcs.:(
Szerintem minél nagyobbat veszel bele annál jobb. A méret úgyis határt szab, azt hiszem kb 62A-es fér bele a műanyag tokba, a nagyobb kapacitásuak már túl nagyok. Legalábbis amikor én cseréltem pár hónapja, erre jutottam.
korrigálnálak: bizonyos felszereltségi szinteken és mindig a vezetőoldali csak... azon agyaltam, hogy egy jobbkormányos gépnek meg kéne szerezni a kapcolóját és csinálni a kettőből egyet...