Ez Tata, Tatabánya, Oroszlány és vonzáskörzete vasútmodellezőinek topicja. Itt lehet megbeszélni a klubhoz tartozó dolgokat, segíteni egymásnak. Lehet csereberélni. infót közölni kiállításokról, börzékről. A haragszom rád tipusú üzeneteket , azt kéretik nem itt nyilvánosságra hozni.
http://gvk-egyesulet.hu/
Felháborodtam,qrva anyáztam...A fotóriporter még gyerekeket is toborzott a modulokhoz,az újságíró csaj ott ült a padon végig a kezében egy kis spirál jegyzettömbbel meg egy tollal a kezében a modoljainkkal szemben és meg sem mozdult.Vörös volt,szétfojt és unott...
Mindenképpen szóvá teszem a megfelelő helyen,ha kell bemegyek a szerkeztőségbe.
Ritkán írok,de most úgy érzem,kell!Ma voltunk a kiállításon és kisfiammal megcsodáltuk a klub modulasztalát a többi mellett. Ezúton is szeretnék gratulálni mindazon kedves barátomnak akik közreműködtek a "Bánhida projekt" létrejöttében. Kitűnő munka! Nagyon tetszett!Sajnálom,hogy én nem tudtam résztvenni a munkában.Továbbiakban is sok sikert kívánok!
Igen-igen, már találkoztam vele, remélem egyszer majd láthatok egy ilyen rézmodellt élőben is. Én jelenleg a műanyagot hasznosítom, mint alapanyag. Abból is lehet szépeket kihozni szerintem.
Klubunk oszlopos tagja, Csonka Laci bátyánk a gőzösök nagy-nagy barátja, rézből épít HO-ban gőzmozdonyokat, ha a lelkesedésed még tart és a kitartásod sem hétköznapi, akkor szabad a pálya !
Aztaaa..ez überkirály...nagyon tetszik.. Ilyen részletességet.. Lenyűgöző.:)) Bár ez nagyobb, mint a "mi méretünk", 87-ben ezt megcsinálni már leírni is morbid.:)