Nem irigyellek!Rezegtetős kiszedővel kellett volna kiszedni az izzítókat,max 18Nm nyomatékkal.(NGK gyertyák a tutik.)A leszorító csavarokkal nem szokott gond lenni,csak az injektorok kiszedésével,illetve a vissza tételükkel.
A Merciknél a kifújás miatt kokszosodik,de ott tömítés van az injektor alatt,ezeknél az újaknál nincs tömítés,ezért felesleges kivenni,sőt káros. Te tudod mit csinálsz.
Vannak képes leírások itt a topikban a vízbefolyás megszüntetéséről.Egy volt topiktárs(Möglich)részletesen bemutatott mindent.Mivel az injektorok alatt nincs tömítés,felesleges kiszedni őket,a rézpasztás befújás bőven elég!Arra sincs biztosítás,hogy a kiszedett bezsírozott injektort ki lehet szedni!!
Hiába van motorburkolat semmit sem ér, kisebb eső után nézz alá a burkolatnak ( ha van egyáltalán ilyen autód) és látni fogod, hogy vízben állnak a porlasztók. Ezért érdemes kiszedni zsírozva visszarakni. Előbb utóbb úgy is meghal a porlasztó és akkor lehet kínlódni a kiszerelésével.
2008-ban már volt motorburkolat.Az injektorok kiolvashatók az ECU-ból,feleslegesek kiszedni,ha megfelelő UFI(Sofima) üa szűrő van használva,habár a gázolajszűrő ház gyári tervezési hibás,sok esetben lötyög a betét a házban,ezért nem is szűr rendesen.A Merciknél sem kell kivenni az injektorokat,csak túl sok a kókler szerelő,meg a silány gázolajszűrő.
Sziasztok! Most vettem egy 2007-es ducátot,és nem mûködik a belsõ és raktér világítás.Annyira már rájöttem,hogy mint ha hiányozna a biztosíték tábláról agy relé, vagy valami hasonló!
Nem találkoztam ezzel a hibával,az EGR viszont pontosan ezt a jelenséget produkálja.A LUK gyártmányú kettős tömegű a legmegbízhatóbb.Általában a fekete piacon kötnek ki,a ki sem cserélt alkatrészek.
Nem a tervezéssel van a probléma inkább a legyártásával. Amikor garanciában sorba cserélik őket és pár hét múlva az is csattog. Nem csak forgásirányba hanem minden felé kóvályog az egész így kezdi szétcibálni a váltót a nyeles tengelynél kezdve.
Egyszerűen nem értem!Minek variálni azt,ami JÓL van megtervezve.A kettős tömegűnek van használati leírása(,és nem drága),én jobban aggódnék a 9 óra munkadíj miatt.
Köszi az ajánlatot, de nem ez a kérdésem. Mindenkinél kapható mert tiszavirág életűek. Ivecoban még hagyományos volt 550000-nél cseréltem először még akkor is hibátlan volt.