Kérdezz, jár erre pár guru. Hamarabb kapsz választ, ha precízen leírod mi a baj (oprendszer, sw verzió, hibaüzenetek, egyéb) - de kérünk, egy kérdést ne írj bele több topicba, kérdezés előtt keress vissza, hátha már volt a problémád.
Ja, és amennyiben warez windowsod lenne, ez nem az a hely ahol segítene bárki. És kodekpakkot, soha, sehova sem teszünk fel.
Ha egymás után cisnáltad az is lehet, hogy inkognitó mód kellett volna, de nem tudjuk mi volt sikeres mi nem, vagy melyik fiókkal voltaképpen mit csináltál.
Hosszú évekig nem volt semmi gondom a több fiókos kezeléssel. Nem
gondoltam arra az esetre, hogy az adathalász tevékenység már a létrehozáskor is szóba jöhet. Nagy valószínűséggel egy adathalász is megzavart, amikor ellenőriztem a fiókomat. Ez vagy valamilyen hasonló szövegű üzenet fogadhatott:
A mai naptól bezárjuk postafiókunk összes régi verzióját. Élvezze az új verziót, ha frissít a legújabb verzióra. Érintse meg lent az aktiváláshoz. Kövesse az alábbi linket fiókja frissítéséhez. Kérjük, kattintson az alábbi gombra postafiókja újbóli érvényesítéséhez.
A frissítés jelszó módosítással járhatott, amiről szépen megfelejtkeztem. Tehát az általam leírt főpróba mégsem sikerült.
"Mindenképp Windowst szeretnék, mert 20 évig azt használtam, az esik kézre. A linuxon teljesen más minden, újra meg kellett volna tanulni mi hol van, miben működik másként, de fél év alatt se sikerült. Visszasírom a Windowst."
ez azért elég érdekes kérdés volt az előzmények tudatában
Belinkelted ezt a gépet, de nem tudom értelmezni a fotót. Komplett asztali számítógép van a képen? Ezt így vízszintesen kell az asztalra tenni vagy függőlegesen? Kb. hány éves a gép? Mert írták, hogy használt.
Ha megveszem, utána kell még költeni rávalamit? Monitor, hangfal, külső meghajtó van.
Meg lehet valahogy oldani, hogy a Windows Tálca ne az appok mögött jelenjen meg? Nem találtam erre beállítást. Akár automatikus elrejtésre, akár állandó megjelenésre van állítva, mindig az appok mögött jelenik meg. Szerintem a legutóbbi frissítés óta működik így (öt napja telepítette a 24H2-t, 10 napja az összesítőt a 23H2-höz), de ez elég gáz.
"A sikeres főpróbát követően két napja nemfogadja el a rendszerük ezt a jelszót, mintha valaki ezt a jelszót a tudtomonkivül megváltoztatta volna"
1. És nincs 'elfelejtett jelszó'-opció? Vagy nem adtál meg pl. egy másik mail-címet ilyen célra? (Teljesen jó valami másik 'eldobós' vacak is.) Könnyelműség...
2. Esetleg rosszul emlékszel (arra is), milyen jelszót adtál meg? Ennyi fiókhoz (meg amúgy is...) már illene valami normális jelszókezelőt használni (mondgyuk ezt ni, hogy mindentől - géptől, brózertől, oprendcertől - független lehess), aztán sose lenne több efféle gondod.
Túl sok fiókot hoztál létre. Ennek jó vége úgy se lesz.
A chrome vagy más jelszókezelő által generált 15 karakteres jelszót kell(ett) volna használnod. Nem az 1234-et. Ügyfélszolgálat honnan tudja hogy te hoztad azt a fiókot létre? Aláírástól függetlenül. Elektronikus aláírás meg van a DÁP-ban ami nem másolható. Valószínű az is hogy a világon él még egy ember ugyanolyan néven mint te vagy.