Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

erpe1973 Creative Commons License 2014.10.22 0 0 1027

1. szerintem az én verzióm helyes :)

2. itt legyen a tiéd

3. milyen embereknek ? 

egyébiránt ez csak arról szól hogy a 3A autó mekkora remek cég és nem egy helyesírás verseny...de ahogy érzed.

Előzmény: Törölt nick (1026)
erpe1973 Creative Commons License 2014.10.22 0 0 1025

Én tegnap voltam ezeknél a faxoknál másodszor. Árulok egy vw jettát kevés kilóméterrel a sztori ugyanaz mint a többieknél, felrakom a használautóra észreveszem hogy valamit elbaxtam és inaktiválom a hirdetésem kb 2 perc . ezalatt látták 4-en, másnap jön az sms, hogy megveszik mert pont ez kell. Felhívom szlovák tört magyarságú picsa közli hogy persze ez kell megadják amit kérek 2,5 M. Mondom hogy beviszem be is vittem kb 2 hete várattak kb 6 órát aztán el kellett mennem de megjelent egy kiscsávó aki fotózott irogatott próbakört nem ment , mondtam hogy ebből ugye tudsz mondani fix árat persze 2,2 és 2,5 M között. jó . Tegnap vissza, mert megint hívnak kopogtatnak mondom ok de nincs sok időm. Elmegyek 1-re kb 5 kor jön egy faszi addigra már geci ideges vagyok kb 20 ember jegyzi meg hogy faxopo gerinctelen banda és így tovább. Megyünk egy kört ember mondja nagyon jó látszik hogy élvez 160LE odateszi nem kíméli kiszáll közli hogy nagyon jó pont ez kell neki aztán közli kuplung hibás ? szerelőm átnézte mondta hogy patika állapotú (évek óta hozzá hordom haver , bármi xar volt a kocsival azonnal szólt csináltuk ) mondja hogy törött mondtam hogy akkor fura mert én vagyok a tulaj és nem volt, de sebaj, hozzál festékmérőt és mutasd (nem hoz ). Egyébként ez egy nagy navis ülésfűtéses tolatóradar 111ezer Km 2008 -as jetta tehát keveset futott motor cserélve lett 20ezernél gariban, 160 LE tehát fullos ...a piaci ár kb 2,5-2,6 (ennyiért vannak kicsit többet futottak ) beinvitál irodába ember üljek le mese mese hogy kuplunghiba milyen drága lesz a csere és ők csak 10ezret keresnének rajta ha 2,250 adnának érte ugyhogy ő ad 1,7 Millát. Röhögvö közlöm menjen a picsába nem kenyérre kell, úgyhogy forgalmit vissza és érzékeny búcsút veszünk egymástól. De nem adja vissza! mert még telefonál Prágába és ott majd mondanak neki valamit. 20 perc múlva hiv egy kis tót atyafi hogy sajnálja meg blabla adnak 1,8 nem 1,9 nem 1,983 nem 2 nem 2,1 millát Mondom hogy menjenek a picsába az alja 2,25 de ez nem mert ők akkor blabla ( mindez úgy, hogy elhajtottam én hülye egy vásárlót aki 2,350 kp hozott volna ) Még egy próbálkozás látták hogy nem, úgyhogy padlógázzal el. Tegnap módosítom egy kicsit a hirdetést az árat levittem egy kicsit , jön az sms aaa auto . Anyád, azért felhívtam őket elmondták most is hogy persze azonnal kp és ha most beviszem milyen jó lesz . Mondtam hogy igen jó lesz de nekem , mert most beszélek nemsokára a fogyasztóvédelemmel és remélem megbasznak titeket minimum egy 10-esre....

Konklúzió: CSALÓ SZARHÁZI TETVES BANDA

desplaca Creative Commons License 2014.10.17 0 0 1024

1 hónapja árúltam egy 2008-as új lagunát. felhivtak a 3a autótól hogy ha felviszem akkor kiírt árban meg veszik.Mivel pont volt dolgom Pesten ezért úgy voltam vele miért ne?

Délben értem oda,aztán mikor beléptem a 3x2 méteres kis váróba láttam hogy vagy 10 emberke áll ott vagy éppen ül,és nagyon morcosak.

Gondoltam rossz napjuk van vagy hasonló.Mondom az ott ücsörgő irodai mamlasznak hogy időpontra jöttem és hoztam a megbeszélt autót,erre mondja hogy sajnos van egy kis csúszás mert sokan jöttek és várni kellene 1-3 óra hosszat!!!Mondom neki de én időpontra jjjjjööööööötttteeeemmmm!!!!!Sajnos akkor se tud mit tenni,várjak,ez van!

Na ezzel a kedves kis hozzá szólásával el is döntötte hogy indulok is haza.

Alig fordultam rá az autópályára csörög a telefonom,látom hogy a 3a hív.Felveszem és egy igen csak tört magyarságú szlovák picsa hív hogy hol vagyok mert hogy a kollégái várnak rám??? Mivan???? Mondom a csajnak te teljesen hülye vagy? most jöttem el és azt mondták hogy csak órák múlva tudnak foglalkozni velem!Mit gondoltok egész napomat rátok fogom szánni hogy megnézzétek a kocsit?Nem kenyérre kell a pénz így eljöttem.

Na akkor elkezdett mentegetőzni hogy sajnos ma mennyire sok kocsit vittek nekik eladni meg stb.....

mondom neki ne is folytassa,felesleges.Keressen másik hülyét aki bedől ennek a szövegnek!Ezzel le is tettem a telefont és haza jöttem.

Végül a neten eladtam a kocsit majdnem a kiírt áron,igaz csak pár nap után.

Azóta eltelt kb 1 hónap és a családi kupaktanács úgy döntött hogy eladjuk a megmaradt 7 személyes Galaxynkat is és veszünk egy újabb tipust ezért meg is hírdettük a h.a-hun.

alig telt el 5!!!! mondom Öt-perc és még csak képeket sem sikerült csatolnom csak a szöveget kezdtem el írni hozzá,csörög a telefon és na ki hívott???? Igen a 3a autó..

Kezdték a szokásos dumával hogy ők most pont ilyen autót keresnek és nem is alkudnának a kiírt árból hanem azonnal kp-ra megvennék ha felviszem nekik,és ott az átvizsgáláson minden rendben van a kocsival.

Mire végig mondta a sablon szöveget már bennem volt hogy elküldöm egy melegebb éghajlatra a kis szlovák picsát,de mivel ő csak egy robot ezért nem tettem.

Egyszerűen csak közöltem vele hogy ismerem a felvásárlási módszerüket,mivel tapasztaltam,és utána is olvastam a neten ezért ők kennének az utolsók akinek autót adnék el!

Tehát nekem sincs jó tapasztalatom velük,bár koránt sem annyira drasztikus mint másnak akik órákat vártak ott feleslegesen,de azért ezeket a csalókat jó messze el kell kerülnie mindenkinek!

Végezetül ha valaki mostanában szeretne egy fiatal és megbízható Ford Galaxyt magának az nyugodtan keressen meg! :)

a Bloom Creative Commons License 2014.10.17 0 0 1023

Ilyen SMS-eket én is kaptam. Az első pár napban egy csomót, volt olyan, hogy fél óra se telt el két SMS között. Utána kicsit pihentek, majd 3 héttel azután, hogy eladtam az autót és levettem a hirdetést, a biztonság kedvéért kaptam még egyet. :))

Előzmény: Törölt nick (983)
pirosalmabumm Creative Commons License 2014.10.16 0 0 1021

de, visszaadják, ha az ember erélyesebben kéri, vszinüleg ők is tudják hogy ez már illegális.

viszont az elején még nem feltétlenül esik le a szerencsétlen odatévedőknek, hogy mi is folyik, ezért nem azzal kezdi, hogy "jóvan megnézted, MOST add vissza".

Ide meg hiába írjuk le, mert ide mindenki utólag jön...

Előzmény: Törölt nick (1020)
pirosalmabumm Creative Commons License 2014.10.15 0 0 1019

mondjuk az, hogy kvázi fogva tartanak a papírjaid lefoglalása által, az már valószínüleg törvényességi aggályokat is felvet, nemcsak fogyasztóvédelmit...

Előzmény: Airbag. (1014)
35c14hajcsár Creative Commons License 2014.10.15 0 0 1018

8 óra WC és víz nélküli várakozás és 20 ember lelépése után én is elmentem mert 2,5 órát mondtak még, de csak 8 ig vannak:)

Fogyasztóvédelemnek írok az biztos megemlítem ezt az oldalt is olvasgassanak picit.

Vidéki vagyok, nem autónepper így nekem 200 km oda 200 vissza és egy nap.........

És sima csalás a BTK szerint  mert abban a hiszemben tart, hogy megveszi kp de nem veszi meg csak lehúzni akar!

A várakoztatás a kifárasztásra szolgál, egy idő után megunod megteszel neki mindent vagy elmész ez az alpja erre építenek.

Előzmény: Airbag. (1017)
Airbag. Creative Commons License 2014.10.15 0 0 1017

"20 ból 20 an mentek el előlem,"

hát,ha még itt sem esett le neked..........ott-akkor.

Előzmény: 35c14hajcsár (1015)
Airbag. Creative Commons License 2014.10.15 0 0 1016

"Szerinted véletlen ez a sok negatív hozzászólás?"

nem,nem véletlen.

/sajna/

de sokat tenni a hivatal nem tud.

Amig van/lesz/ ügyfele ennek a cégnek,addig lesz itt sok elégedetlen hozzászólás.

Ui:a kamarai bejelentéssel  szerintem többet lehet elérni.

Előzmény: 35c14hajcsár (1015)
35c14hajcsár Creative Commons License 2014.10.15 0 0 1015

8 órát ma....... nem tudsz elmenni sehova normálisan, se víz se tiszta WC nem foglakozik veled nyomást gyakorol rád.

Vidd fel költségei vannak, de nem fogad.

Aztán elmondja megveszi a megjelölt áron ha nincs vele semmi baj,  lejön megnézni aztán már azt kéri vidd fel Fótra.

Ez csalás BTk szerint  simán mert úgy tesz mintha meg akarná venni de nem .... csak játszik veled

Szerinted véletlen ez a sok negatív hozzászólás?

20 ból 20 an mentek el előlem, 5-öt kellett volna még kivárni!

Le se szarnak ott senkit, sima nyomásgyakorlás, mire odaérsz megteszel nekik mindent vagy előtte elmész onnan! Ez egy előszűrés gusztustalan módon.

Előzmény: Airbag. (1014)
Airbag. Creative Commons License 2014.10.15 0 0 1014

aztán a fogyasztó védelemnek mit irsz?

várattak 3 órát?

:D

Előzmény: 35c14hajcsár (1013)
35c14hajcsár Creative Commons License 2014.10.15 0 0 1013

Ebben jórészt igazad van, de mindenki abból indul ki, hogy egy nemzetközi cég nem az átverésre épít, nem egy halom nepper van ott, aki eladja és veszi az autót, hanem hozzáértő kereskedő.

De tévednek ezek rosszabbak a legutolsó büdös szájú neppernél is :)

Mindegy túl vagyok rajta de a Fogyasztóvédelmet nem ússzák meg, és akinek csak tudom elmondom hogy SOHA SOHA AAA AUTÓ!

Előzmény: Törölt nick (1012)
gsis Creative Commons License 2014.10.15 0 0 1011

982-es hozzászólás " official "  , a rinocérosz bőr se elég vastag ....

Előzmény: 35c14hajcsár (1010)
35c14hajcsár Creative Commons License 2014.10.15 0 0 1010

ÁLLATI ÁTB*SZÁS ÁLLANDÓAN Ez az ÁÁÁ Autó

El szerettem volna adni egy autót........2010 es elsőgazdás szervizkönyves autó meghirdettem. Telefonálnak, hogy megveszik, másnap jönnek megnézni, aztán újra hívna vigyem el FÓTRA ( SOHA SENKI NE VIGYE ODA HOZZÁJUK!!!! ) Újabb SMS-ek jönnek, megveszik kp fizetnek.  Elviszem 200 kilométer a távolság, 10 órától 16 óráig váratnak, majd mondják még 2,5 óra mert ma sok autót hoztak.  Embert nem látni viszont aki bemegy általában szitkozódva nagy gázzal távozik és ez jelent valamit. 17 óra......semmi......18 óra semmi......várjunk még??? Ott vagyunk a családdal, de csak a megaláztatásban van részünk, se víz se pisi, gyerek bőg.....elege van neki is mint a bepalizott ügyfeleknek. Hazamegyünk hát meg sem nézték az autót 8 óa várakozás után mert túl sokan voltak. Kihasználják az embereket, váratják feleslegesen, lelkileg kész mindenki mikorra szíveskednek esetleg velük foglalkozni! SOSE vegyél tőlük semmit és ne menj hozzájuk eladni! Menjenek haza a p*csába saját honfitársaikat húzzák fel idegekkel és húzzák le pénzzel! SOHA SOHA SOHA AAA AUTÓ! MOCSKOS SZEMETEK! FOGYASZTÓ VÉDELEMHEZ FOGOK FORDULNI MERT ENNÉL MOCSKOSABB KERESKEDÉSSEL NEM TALÁLKOZTAM! JA ÉS NEM NEPPER VAGY AUTÓKERESKEDŐ VAGYOK CSUPÁN KINŐTTÜK AZ AUTÓNKAT, ÉS EL SZERETTÜK VOLNA ADNI? DE BECSAPTAK? MINT MININDKIT!

jaed Creative Commons License 2014.10.14 0 0 1009

Mivel viszonylag nagy értékű autóról volt szó,természetesen bevittük Budapestre egy márkaszervízbe,egy állapotfelmérésre, ott nem találtak semmit! :(

Előzmény: sectorzotya (1006)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.14 0 0 1008

NAGY igazság!

Előzmény: Dandy2 (1007)
Dandy2 Creative Commons License 2014.10.13 0 0 1007

Tetvek!

Csak ennyit írok! Az biztos, ha venni, vagy eladni akarsz, biztosan átvágnak! Minimum 50%-os árréssel dolgoznak. Ha valami olcsó náluk, vagy jó ára van akkor az valamilyen kis ember lehúzásából van! Ha az állatvédők arra biztatnak, ne vegyünk libamájat, mert az az állatok szenvedésébe kerül, akkor senki ne vegyen autót az aaa autónál, mert az meg a kispénzű sokszor a megélhetés miatt autójukat eladni kényszerülő egyszerű emberek lehúzásából, és megalázásából származnak!

Ha nem akarod, hogy Téged is lehúzzanak akkor ne is adj el nekik semmit!

sectorzotya Creative Commons License 2014.10.13 0 0 1006

Szavatosság- ez ami semmit nem ér! Nehezen bizonyítható, nagyon sok kiskapuval. Ha ember autót akar vásárolni vigyen valakit magával aki ért hozzá, ha ő nem is ill. ne sajnálja a FÜGGETLEN márkaszerviz igénybe vételét, azt a 10-20e Ft-ot.

Előzmény: Törölt nick (1004)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.13 0 0 1005

Igen, pontosabban a "kellékszavatosság" törvény vonatkozik ide.

Egy nesze semmi fogd meg jól, 99%-ban nem érvényesíthető jogszabály.

Előzmény: Törölt nick (1004)
dexed Creative Commons License 2014.10.12 0 0 1002

Látom mindenki szívatnak!!!!

Május körül kapok sms-t ,hogy látták az autómat és szívesen megvásárolnák és ha gondolom hívjam fel őket(amit én idióta meg is tettem). Az autót 820 ezerért hirdettem amire ők garantált 800 ezret mondtak csak vigyem be. Nos megérkeztem a telepükre ahol beinvitáltak engem egy irodába ahol már kb 4-5 ideges emberke ült és megérkezésemkor egy pár padlógázzal és kerékcsikorgással hagyta el a telepet(szerintem nekem is ezt kellet volna tennem) de én nem értettem először hogy mi is történik. Kijön egy hölgy aki elkéri a forgalmit oda adom neki délelőtt 10 óra, és kérdezem tőle, hogy most hogy is tovább? Azt mondja valamikor 14.00 körül a kelegája elvégez egy állapotfelmérést és nekem kikerekdtek a szemeim, hogy 14.00???? Hát én addig mit csináljak??? Kérem várja meg mondta a hölgyike már kissé bunkócska hangon és közben kérte még a törzskönyvet ami nem volt nálam mert még a banknál volt és még 3 hó volt hátra a hitelből. Amikor ezt neki elmondtam azt mondta sajnálja de ilyen autót ők nem vásárolnak, erre azt mondtam neki, hogy én ezt a hölgynek a telefonba megemlítettem és ő engem erről nem tájékoztatott. Meg azt is elmondtam hogy elrohanok a bankba kifizetem azt az összeget és hozom a törzskönyvet. Erre berohant a forgalmival az irodába. Én kimentem az autóhoz és gondolkodtam kb.5 perc után ahogy indultam volna be a forgalmimért előjött egy kolegával akinek kiolvashatatlan neve volt az ingén kibiggyesztve és érthetetlenül beszélt. De kiszedtem a szavaiból, hogy azt mondta, hogy ők nem igértek semmiféle 800 ezret és nem is mondták, hogy nem gond ha nincs még meg a törzskönyv. Erre mondom neki ember te ezt honnan tudod mivel én nem veled beszéltem és küld ide azt akivel beszéltem. Erre azt mondja a központ szlovákiában van és ő viszont most hallgatta vissza a beszélgetésemet a szlovák kolleginával. Mondom neki EMBER ha Magyarországon üzletelsz akkor tartsd be a magyar szabályokat mert kötelessége lett volna engem tájékoztatni arról, hogy a beszélgetésünket rögzítik de ez elmaradt. És felajánlottam neki, hogy együtt hallgassuk meg a felvételt mert lehet hogy ő a tökéletes magyar tudásával valamit elértett:) Egyből nem volt már felvétel mert ők nem is rögzítenek és zavarodottan kezdet viselkedni és berohant. Erre megmondtam a csajnak aki még ott maradt, hogy a telefonszámomat tegyék tiltólistára és felejtsék el. 

És most jön a pofátlanság netovábbja!!!!

Ahogy elhagytam a telepjüket csörög a telefonom! Felveszem egy akcentussal beszélő hölgy kérdezi tőlem akkor visszamegyek 14.00 ra állapotfelmérésre??????? Majdnem agyvérzést kaptam és finoman elküldtem a hölgyet nyaralni. Azóta eladtam a feleségem autóját és most az enyémet árulom és már 4 smst kaptam hogy szivesen megvásárolnák az autómat AAA autó.

jaed Creative Commons License 2014.10.12 0 0 1001

""Megtekintett kipróbált állapotban, az autó hibáit állapotát ismerve vette át. """" gondolom ez a mi szerződésünkbe is benne van. Ennek az a szépséghibája,hogy ha tudom,hogy az autónak olyan gondajai vannak,amik már másnap jelentkeztek,természetesen nem veszem meg!

Tudják ezek,hogy hol lehet átverni a szerencsétleneket! A pici árrésről csak annyit,nekünk is beadták ezt a mesét,hogy ők csak 50.000Ft-ot keresnek egy autón. Mára már kiderült,hogy ez 500.000Ft-ot jelentett esetünkben.

Egy szavukt se higyétek el!!!

Én beszéltem egy ügyvéddel,szerződést még nem látta,de annyit mondott,hogy a kereskedőnek egy év "garanciát" vagy valami ilyesmi van a ptk.ban.  Okosabb talán holnap leszek!

Előzmény: Törölt nick (1000)
Törölt nick Creative Commons License 2014.10.12 0 0 1000

Egyébként én is megkóstoltam ismét az AAA-t.

Kinéztem magamnak egy autót, ami 800 ezerrel volt drágább mint az enyém. Ráfizetéses cserével próbákoztam volna de ha nem gerinctelenek, elhozom kp-re úgy is, hogy az enyémet nem hagyom cerébe.

Én ismerem az én gépemet, műszakilag kifogástalan, gyári elemek és  fényezés, gyönyörű az autó. Mivel a műszaki állapotba nem tudtak belekötni, rétegmérő nélkül azt bizonygatta a felvásárló, hogy minden eleme utólag van fényezve. Egyedi metál fényem van, a legkisebb eltérés is látszik, az pedig nincs. Na mindegy..............

Próbálom az Ő autójukat:

Hátsó fék nem fog, egyik zár nem jó, első kerék lóg, valszeg kerékcsapágy probléma, GPS nem működik, multimédiát nem lehet bekapcsolni.

Aszongya  jóember:

Mivel ők nagyon pici árréssel dolgoznak, az én autóm meg össze-visza volt törve meg fényezve, ezért csak X ft-ért, (valóságban a piaci ár feléért) tudják csak beszámolni az autómat.

Mondom neki, ne sértegessen már, ez nem fog menni és kérdem: Mennyit lehet alkudni az övékből, mert a felsorolt hibák nyilvánvalóak, ezt ők is tudják.

Válasz:

Annak az autónak semmi baja meg különben is a most hozták egy napja meg az ár is úgy van kitalálva, (valóságban a piaci ár felső harmada volt)  és blablabla.......

Elmagyaráztam neki, hogy melyik oldalon laknak a hülyék, és otthagytam őket. Valszeg ez volt az utolsó látogatásom náluk.

Egyébként velünk is bepróbákoztak ezzel az irodai pszichikai megtöréssel. Ketten győzködtek és áromszor is magunkra hagytak, mert értekezniük kell Prágával, miközben az asztalon hagytak két papírt, ami átvizsgálásról meg hasonlókról szólt és a fizetendő számla valami 40 ezer ft lett volna. Tisztára olyan értelme volt, mintha az jönne ki belőle, ha nem kötünk üzletet, fizetni akell az autónk átvizsgálásáért. A nejem még be is parázot kicsit, mikor felvilágosítottam, hogy nem írtunk alá semmilyen átvizsgálási kérelmet, ezért nincs mit fizetni, ez is hozzá tartozik az átbaszáshoz.

ja.....

és ezek után még napokig hivogattak, hogy kell az autóm menjek be hozzájuk, meg legjobb ár és egyebek. :)

Törölt nick Creative Commons License 2014.10.12 0 0 999

Sajnos az nem olyan egyszerű, hogy márkaszervíz, szakvélrm ény és nyert ügy.

Eljárás a következő:

- Ajánlott levélben felszólítás kártérítésre, problémák felsorolása, fizetési meghagyás.

- Ha nincs válasz újabb levél.

- Ha van válasz de nincs megegyezés, a területileg illetékes közjegyző felkérése, a közreműködésre. Ez 30-40 ezer ft.

- Közjegyző kijelöl egy független közlekedési  kárszakértőt, aki bevizsgálja az autót. Ennek lehet írásban kérdéseket feltenni, amire ő írásban válaszol a jegyzőkönyv mellékletében. Ez az aktus 90-130 ezer ft között mozog.

- Kárszakértő a jegyzőkönyvet megküldi a közjegyzőnek.

- Amennyiben a kárszakértő jegyzőkönyve alátámasztja a követeleést, következő lépés ügyvéd, lehetőleg közlekedési jogász, aki a jegyzőkönyv tartalmát és egy újabb fizetési meghagyást kült az alperesnek.

- Amennyiben ismét nincs megegyezés, vissza a közjegyzőhöz és ő is megküldi a fizetési meghagyást. Ennek díja ha jól emlékszem a perelt öszeg 2-3 %-a.

- Amennyiben a kártérítésre kötelezett nem ismeri el a felelőséget, a közjegyző továbbítja az ügyet a polgári peres bíróságra.

- Ügyvédi költség hasonló esetekben minimum 200 ezer Ft.

Az imént leírtak, fél évtől, egy évig húzódhatnak. A bírósági szakasz pedig akár 2-4 évig is.

Én egy évvel ezelőtt jártam ezt végig, igaz nem az AAA autóval kapcsolatban, de teljesen nyert ügyem volt. A bírósági szakasznál hagytam abba, mert az ügyvéd felvilágosított, hogy ha meg is nyerem az ügyet, az autó korával arányos összeget kaphatok.

Nekem a javítással és a bizonyításokkal együtt, 550 ezer ft volt a károm. Ha megnyerem a pert, az ügyvéd szerint számíthattam volna 3-400 ft-ra. Ha veszítek, további 250 ezer veszteséget jelentett volna.

És, hogy mniért jutottam el idáig és miért álltam meg?

Mert én hülye, azt hittem, ha Magyar Autóklub tag vagyok, és bemegyek tanácsot kérni, akkor ott mindent elmondanak. Az autóklubbos ügyvéd dumált meg, hogy érdemes belekezdeni. Az aktóklubbos igazságügyi kárszakértő volt a közjegyző által felkért szakértő és ő is azt mondta, érdemes végigcsinálni.

A bírósági szakba viszont egyik sem akart belemenni. Elmentem egy profi ügyvédhez és akkor tudtam meg, hogy egy mondat miatt nagy valószínűséggel  elveszthetem az ügyet.

A mondat pedig az adásvételiben szerepelt, ezt mindenki beleírja. ""Megtekintett kipróbált állapotban, az autó hibáit állapotát ismerve vette át. """"

Úgyhogy csak óvatosan a pereskedéssel meg bizonyítással. Előbb egy jó ügyvéd véleménye kell és csak utána a többi.............

Előzmény: Mewo (998)
Mewo Creative Commons License 2014.10.11 0 0 998

Nem értem, hogy miért ültök ott 4-5 órákat?Senkinek nem esik le, hogy ezt miért csinálják?Kérjétek el az autó papírjait, mert azt nem tarthatják maguknál és azonnal el onnan.(Ha a tűréshatáron túl van a várakozási idő)Ha érdekli őket úgyis százszor fognak hívni.

A ti esetetekben pedig én tuti a fogyasztóvédelemmel próbálkoznék.Továbbá szerintem az sem árt, ha kértek egy márkaszervizes szakvéleményt az autó állapotáról.

Milyen autó ez és mi történt pontosan?

jaed Creative Commons License 2014.10.11 0 0 997

Sajan már nem jár ki,hála az aaa autónak! :(

Előzmény: DMA (996)
DMA Creative Commons License 2014.10.11 0 0 996

Magyarországon rizikós használt autót venni, pláne neppereset. Ha úgyis ki jár a férjed, venni kell ott egyet. Olcsóbb is, jobb is :-)

Előzmény: jaed (995)
jaed Creative Commons License 2014.10.11 0 0 995

Sziasztok!

De kár,hogy nem találtam rá erre az oldalra 4 héttel ezelőtt!

Leírnám,én is mit tapasztaltam a keves aaa autóval.

3 héttel ezelőtt vásárlási szándékkal utaztunk hozzájuk 220km-t! Találtunk egy gyönyörű autót, még árban is elfogaható volt! Az értékesítő természetesen csak jókat mondott róla! Mivel van nekünk is egy hasonló típusú autónk, azt gondoltam ok, megbízható autók,eddig semmit rosszat nem hallottam erről a típusról. A páromnak vásároltunk, ezzel szeretett volna kijárni Németországba! Mondom szeretett volna....

Csütörtökön vettük az autót, pénteken már gondok voltak vele,felhívtuk őket kértük az értékesítési vezetőt, azt ígérték visszahívnak! Természetesen azóta is várom a hívást! (mondom ennek már 3 hete). Szakszervízbe vittük az autót, 3 hét alatt 3 szor. Itt jegyezném meg a férjem kétszer indult ki vele Németországba egyszer sem jutott 200km-nél tovább. (Emiatt elveszítette a munkahelyét is) A hiba ugyanaz....

Erre úgy döntöttünk,hogy ma visszavisszük, vásárolják vissza a remek, agyondicsért autójukat. Reggel 9-re hívtak, egy állapotfelmérésre. (mert ugye 3 hét alatt lehet szétbombáztuk az autót,amivel szinte közlekedni sem lehetett)

Jó, nézzétek meg! 9 óra helyett délután 3 óra volt mire szóba álltak velünk,de akkor is csak azért,mert az "asztalra csaptunk"!

Jeleztem a kedves felvásárónak,hogy garanciás próbléma van, vegyétek vissza. Jó kirpóbálja,megnézi, fotózza (minek 4 héttel ezelőtt megcsináltad) Kértem, hogy ne bontsa le az autót, ne hivatkozzon ilyen olyan karcokra,mert így vettük.

Első kérdés téli gumi van,mert az már kell? Minek is 3 hete nem kellett? Mondom nincs, nem adtatok hozzá.

Kipróbálta,minden ok. Megbeszéltük mennyit kérünk érte egy forinttal se kevesebbet. (Itt jegyezném meg 2 hét alatt nyertek rajta 480.000Ft, felhívtam az előző tuljat,és megkérdeztem mennyiért számították be, innentől fogva,nem kell matematikusnak lenni...)A szokásos 15 perc után volt pofája egy olyan árat mondani, amivel én 3 hét alatt buktam volna 680.000Ft-ot az autón. Persze,hogy helyből otthagytuk!!!! Felháborítóan annyit mondott ez az üzlet! Kinek???? Neki biztos. Ezek után tuti ügyvédhez fordulok,és nagyon remélem,hogy a leendő vásárlók és eladók MESSZIRE ELKERÜLIK AZ AAA AUTÓT!!!

Plusz tapasztalat: Egy kedves cseh hölgyike, felhív boldog boldogtalant,hogy remek áron felvásárolják az autóját,csak be kell vinni hozzájuk, egy állapotfelmérésre! Ott majd a kedves leendő ügyfelet megvárakoztatják legalább 2-4 óra hosszát, hogy kellően elcsigázott legyen mire közlik vele,hogy ilyen-olyan szar az autója és csak fele, vagy negyed annyit tud adni érte,mint amit telefonon megbeszéltek! Kérdem én milyen cég az ilyen, aki egyszerű "kisembereket" vág át a nagy árrés fejében? GUSZTUSTALAN! Remélem mihamarabb megoldódik az összes szaros, panaszos ügyük és húznak vissza oda ahonnan jöttek!!!!!

Előzmény: Dandy2 (989)
Dandy2 Creative Commons License 2014.10.07 0 0 994

Ez igaz!!!

Előzmény: Törölt nick (993)
Dandy2 Creative Commons License 2014.10.07 0 0 992

Azért nem egészen így gondolom!

Ha veszek (vennék) egy egy éves autót egy éves áron, akkor ne akarjanak eladni nekem egy két évnél öregebb autót! Sőt olyankor amikor modell váltás is volt! A másik, hogy akkor a kilométert is azt írják be amit Magyarországon futott?  Ezek szerint a 2003-as autómat amit 2012-ben helyeztek forgalomba azt 2012-es ként kellene árulnom? A forgalmiban a gyártási év szerepel! ha valaki nem azt tünteti fel akkor az csal!

Előfordulhat olyan, hogy egy szalonból egy bemutató autót ami 2004-es, csak 2006-ban adnak el de az az autó akkor is egy 2004-es modell! Akkor az egy új autó, csak korábban gyártották! De itt erről szó sem volt! Mellesleg az eredet vizsgálatnak ezt ki kellett volna mutatni, nem csak az alvázszám ellenőrzésből, hanem az egyéb egyértelmű külső jegyekből is, tekintettel a modell váltásra is! Mivel a vevő általában nem autós szakértő, ezért a kereskedőre hagyatkozik, aki ezzel a hozzáállással becsapja! Szomorú, hogy sajnos ez nem csak az aaa autóra igaz, hanem a Magyar kereskedők nagy részére is! Látszik ez a hozzászólásból is!

Lehet védeni az aaa autót ettől még ugyan olyan szemét banda marad!

Előzmény: Törölt nick (991)
sectorzotya Creative Commons License 2014.10.06 0 0 990

Hihetetlen, hogy még mindig vannak tucat számmal akik képesek benyelni a telefonos álom ígéretek ill. a váratós storyt....

Igazi lúzerek akik otthagyják náluk az autójukat. Ha mindenáron pénz kell akkor miért nem hagyja ott egy olyan kereskedésben, ahol nem akkora árréssel dolgoznak, mint AAA-nál, mert azt ne gondolja senki, hogy a külföldi tulajdonosok apróért jöttek már megint ide.....

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!