Gondolom nem kell bemutatnom őket, az első magyar női MTB csapatról van szó. Ide írhattok, ha bármilyen kérdésetek van a csapattagok felé, szeretnétek csatlakozni, vagy "csajos" bringa építéséhez, lányok véleményére vagytok kiváncsiak.
Sajna ez a hetem a költözéssel zajlik így most kimarad a spinning és a futás is,örülök ha meló után valahogy le tudom organizálni ezt az egész felfordulást. Viszont keddtől sokkal közelebb leszek mindenhez,pl. Margitsziget,3H :)
A hétfő reggelem általában azzal telik - ha nincs sok meló - hogy a hétvégéről ábrándozom....végül is a keddem is, a szerda határeset csütörtökön már a szombatot tervezem,pénteken meg már nem is vagyok itt,hihi :) Tehát az élet péntek délutántól kezdődik addíg csak vegetáció van :)
Mi a Börzsönybe vetettük be magunkat vasárnap egy laza túra erejéig. 10 óra előtt indultunk a Nyugatiból és kivonatoztunk Kismarosra,ahol is szikrázó napsütés és friss levegő várt minket ami üdítőleg hatott ránk a lepukkant vasúti kocsik után. Az aranyos volt,felszállt egy háromtagu család beléptek oda ahol mi is ültünk és épp szörnyülködtünk a minket körülvevő disznóólon mikor is megkérdezték tőlünk,hogy - ne haragudjatok,ez nem az első osztály véletlenül ? - hangos röhögés közepette válaszoltunk,hogy- szerinted ?!- Ja,azt mondja,valóban,csak gondolta megkérdezi,hihi :))) Nem mentünk sokat,úgy 16-18 km-t,de nem igazán figyeltem merre megyünk,élveztem a jó levegőt,az erdőt,a napsütést és a gondolataimba merülve lépkedtem Horiék után :) A túra végén Nagymaroson bukkantunk fel és mivel a vonat épp az orrunk előtt vonult ki barokkosan az állomásról,a jegy megvétele után szépen bevetettük magunkat egy helyi vengéglátó egységbe ahol is nagy kínkeservesen magunkba erőltettünk egy-egy üveg barna Staroprament,nyammm :) Az 5 órás vonatra lazán felpattantunk és egyáltalán nem kellett szégyenkeznünk,hogy úgy nézünk ki mint a varacskos disznók mert így legalább nem ríttunk ki annyira a környezetből :)
Jó kis vasárnap volt !
Gondolom Hori tol majd egy pontosabb beszámolót :)
Na, mi végülis átbringáztuk az egész hétvégét. Szombaton betonon, tegnap terepeztünk és nyakig sarasak lettünk, de nagyon élveztük. Idei első full hétvégés tekerésem! Már nagyon hiányzott!!!
A legideálisabb helyre költözöm ami most lehetséges a XIII.ker.be. :) A cégem marad a XVI.ker.ben így reggelente nem kell hídon átkelni,a másik szempont,hogy egy köpésre vannak a hegyek :) Bringával sitty-sutty átsuhanok az Árpádhídon és már ott is vagyok ahol kell !
Ja,és ott van ugye a Margitsziget is ahol esténként futni szoktam :)