Ezek szerint a Q-nál nemzetközi ügyleteid vannak? Ha gondolod, megoszthatnád a nagyérdeművel, hogy milyen piacokon nyomulsz és milyen stratégiával. Korábban az aktív kereskedést dicsérted ugye (1-2-3 havi pozícióváltásokkal).
Egyébként 0-ás csomagja nemcsak az FHB-nek van.... de egyébként az, hogy "magyar", miért szempont?
Vmennyi kockázat nyilván van a Quaestorban, de a kérdés az, hogy a Quaestor vajon jól kezeli-e a kockázatot, és sztem a kockázatkezelés terén megállják a helyüket. A kötvényeiknél árfolyamkockázat nincs,
Ebben a részben több hibát is vétettél. Befektetőként a saját kockázatom érdekel, azt akarom kezelni. Azt meg hogy érted, hogy nincs árfolyamkockázat?!
Igazából ez a bizalom bennük hit kérdése, hisz-e az ember azokban az ágazatokban, azok jövőjében, amelybe befektet a Quaestor csoport,
Puhulsz...:)
mi figyelembe vesszük
Ki az a "mi"?
Azonban ha alaposan belegondolunk, a Btelekom, Alteo és E-Star vállalati kötvények sokkal kockázatosabbak, mint a Quaestor.
Pl. az E-Star kapcsán ezt nem is vitatja senki, de mondd meg: miért vegyek Q kötvényt 10%-os kamatra, ha vehetek 9-9,5%-ra magyar államkötvényt? Maximum abban lehetne logika, ha az infláció nagyarányú csökkenését gondolod és abban az esetben a prémium (inflakövető) államkötvények és a Q kötvények (fix) kamata között jelentős különbség alakulna ki.
A Questor eladósodottsági rátája az elmúlt években: 2005: 0,65 2006: 0,79 2007: 2,69 2008: 1,58 2009: 2,26
2010: 2,07
2011: 2,34
Mint látható, a cég a ingatlan- és a közműprojektjeit úgy tudta finanszírozni, hogy a korábban viszonylag kicsi adósságát jelentősen megnövelte. A kérdés az, hogy a győri ingatlanfejlesztések, a golfpályaprojektek, az orosz közműprogram fog-e annyit hozni, hogy megérje?
Miért érzem úgy, hogy úgy pötyögsz otthon, hogy a bal kezedbe ott van egy pénzügyi kisszótár? Mit akarsz ennyire bizonyítani? :) Na mindegy, a lényeg, hogy Járai tuti nem csalódik! :)))
"engem te ne minősíts, aki Jaksity György, Járai Zsigmond előadásain vettem részt, továbbá ismerem a legjobb daytradereket!"
Ááááá LOL. Szakadok!!! :)
Nem azért vagy egyébként ostoba, mert kritizálod a tanácsadócégeket. Hanem azért, mert hatalmas sületlenségeket írsz. Rendre. De legyünk pozitívak, legalább vicces! ;)
Az olvtárs nyilván frissen kiképzett ügynök VAGY friss és lelkes Q-ügyfél. Megesik az ilyesmi, tényleg. Javaslom azért neki, hogy nézzen át a tőzsdés és a befalapos topikokba (reklámmntesen persze, mert onnan kivágják :D). Ott visszaolvashatna mondjuk úgy 2007-től (nem kell az összeset, mondjuk minden 10. oldalt), akkor jelentősen árnyalódna a kép.
Te egy nagyon-nagyon ostoba ember vagy. Ha reklámozni akarsz, de iylen gázul, akkor azért; ha ez nem reklám, és ezeket komolyan gondolod, akkor meg sajnos azért... :S
De írj még nyugodtan, mi jót mulatunk itt rajtad! :)
h jó az elemző csapata, tapasztalt, kiváló szakemberekből áll minden részlege, hisz benne vannak a futballban,
LOL LOL LOL
Tudom, nehéz ilyenkor, látszik rajtad a lelkesedés. Mégis próbálj meg kicsit lehiggadni, visszaolvasni pár topikot, stb. stb., mert vicces ez a reklám-mantra (elhiszem, hogy komolyan gondolod és nem reklámnak szánod).