Gyerekek, jövő héten kedden a Halasban edzés után csapat további sorsa érdekében megbeszélés, minden tagot várunk, azokat is akik most valamilyen okból nem játszanak!!!!!!
Holnap 14 órától jönnek a tv-től a Bem tér 9 szám alatti Darts Klubba egy műsor erejéig. Legyen kevdes miindenki eljönni mert az egész csapattal akarnak forgatni és nem 1-2 emberrel. Akinek van rá módja lehetőleg Gladiátoros pólóba jöjjön mégis legyen már valami összhang.
Hello. Ha valaki még esetleg nem regisztrált a goallieblitz-re akkor erre a linkre kattintva megteheti,nagyon jó kis játék szóval hajrá http://goallineblitz.com/game/signup.pl?ref=11372599
Srácok, munkahelyen nagyon sok melóm van, a héten tuti nem fogk edzéser menni. Következő héttől meg lakásfelújítás :((( De megróbálok mident megtenni, hogy az utolsó meccsre azért készüljek.
Mélységesen együttérzek tesi, átjött és mukodik !!! :) Tényleg durva volt amikor még pulya voltam óriási muzsika ha lett volna a szobámba tv lehet már azóta ezt a vonalat követném :) Azért egy-két mozdulatot be fogok tanulni aztán vagy egy freestyle versenyen elengedem vagy Vakonddal egy TD végén (ha lesz :) ) elnyomjuk :D
Bocs faszi este már élébe voltam az ágynak nem láttam hogy csörögtél Skype-on csak a gép töltögetett aztán meg kilövi magát.Éjfél körül szoktál hazaérni ?
Most kellett ez Jimmy,feltépted a régi sebeket.De lehet hogy ez nem is baj ez egy valódi gyöngyszem,őket újra fel kellene fedezni.Úgy érzem hogy hasonlóan érezzük ezt a dolgot kérlek jelezd vissza ha te is ezt gondolod.
az idei év egyértelmű námbörvanja nálam. ez nagyon 5;] A tegnapi eurovizio 10. helyezettje :¡Perrea! ¡Perrea! Remélem a Csiki tesók nem értik félre. ;] Rodolfo Chikilicuatre!! a megnemértett művész ;]]]