Sajnos az elejéről lemaradtam, Frenky Látóékra értem oda, aztán Swing Manouche Project és jam volt. Tcha Limberger frenetikus volt, mintha Grapellit hallottam volna élőben :) Mindenki a legjobbját nyújtotta, azonban a hangosítás nem volt a legjobb, főleg a jam sessionben. Mondjuk a nézőtér sem volt csendes, de sokszor a szólót csak néhány másodprces késéssel hangosították fel. Persze egy folyamatosan változó felállásnál (mindig más szólózott) ez nem könnyű feladat, lekövetni a különböző karakterű játékot.
Összességében nekem nagyon tetszett, Englert György volt a házigazda, és remélem jövőre is megszervezi valaki, bár lehetne félévente is akár.
@Tzuiop: Csak ott hallottam, hogy törött kézzel játszottál, be is volt gipszelve? Egyáltalán melyik kezed?
A Bei Mir bist du schönben a Gdim szűkített akkordot hogy kell fogni? Ti mit fogtok? A [34535x]-ből a D húron a G-t ki szoktam hagyni, mert nincs 6-ik ujjam :) Alternatív megoldások is érdekelnek. Pl. D#7-tel (D#-G-A#-C#) lehet helyettesíteni? [6656xx] Nekem tetszik, ahogy szól. Be mir bist du schön
Les Doigts de l'Homme Már több videót megnéztem tőlük és nagyon tetszik, ahogy csinálják. A legújabb albumukat itt meg lehet hallgatni: Les Doigts de l'Homme