Keresés

Részletes keresés

vidéki pasi Creative Commons License 2011.08.09 0 0 907

Baja,Szekszárd és környékén nem tud valaki erotikus masszázst?

alezredes 1 Creative Commons License 2011.08.08 0 0 906

Ha a topikcímet nézzük, az már egy álszent megállapítás, hogy nincs szex.

Merthogy lehet itt arról szót csépelni, hogy így massziroz a leányzó, meg úgy.

100 fasziból 95 nek bizony egy kis spricc jut az eszébe, mint levezetés.

Persze ha hátmasszázsra megyek, egy 58 éves hölgyhöz akkor nyilván nem.

De ne legyünk álszentek. Egy testmasszázs, 3500 ft/óra, itt senkinek nem jut eszébe a faszverés. De bizony a 25 éves szöszikéhez ha elmegyek egy ilyen hirdetésre például, akkor én mint paraszt férfi, bizony nem csak hát, és testmasszázst képzelek el erotikus masszázs címen. Az hogy ez mibe kerül a végén, az a kettőnk megegyezésének eredménye. A lentebb emlitett fórumtárs megelégedett 8 ropiért egy masszázzsal, én másként gondoltam volna az árat, és persze a bejezést is.

Előzmény: Törölt nick (877)
Kovi Mark Creative Commons License 2011.08.08 0 0 905

Javaslom menj más helyre okoskodni a kamu nick neveiddel, mert mindig úgyis lebuksz!!!

IQ-ról meg addig ne beszélj amíg a nick-et nicc-nek írod......szerencsétlen...:))))

Ha valaki veszi a fáradtságot és utána olvas a topicnak rájön, hogy nekem van igazam mint álatlában.

oroszlánkirályka felépített magának női nick nevekből egy kamu rajongói kört akiknek égett a kezükbe a telefon annyiszor hívták.....

Érdekes módon ez is kiderült, hogy kamu az egész storrrrryyyyyyyyy..........

Előzmény: Gina2010 (903)


Gina2010 Creative Commons License 2011.08.05 0 0 903

Javaslom, te meg olvasd el mit írtam! Bunkó beszólásra, hasonló választ várhatsz. Egyébként benézted, nem az vagyok, akinek gondolsz. De csak nyugodtan kombinálj, engem nem zavar, okos enged, szamár szenved. Részemről lezárva. Ne fáradj a válasszal, úgysem reagálok rá.

Előzmény: Kovi Mark (901)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.05 0 0 902

Ti használtatok már kókuszvajat erotikus masszázshoz?

 

Azt hallottam, hogy jó hozzá és mivel kókuszról van szó, fogyasztható is - tehát lenyalható a testről :-) Rákerestem a neten és annyit találtam, hogy alapból szilárd halmazállapotú, de 24C fokon olvad... tele van ásványi anyagokkal és vitaminokkal, nagyon kellemes-, egzotikus illatú és kiváló bőrápoló hatású. Szóval jó masszázsra és nyalakodásra is...

 

Ha valaki próbálta már lenyalni párja testéről a finom kókuszt vagy éppen belemaszírozni, akkor igazán megoszthatná a tapasztalatait velünk :) Arra is kiváncsi lennék, hogy hol érdemes vásárolni.

Kovi Mark Creative Commons License 2011.08.05 0 0 901

Az IQ-ról annyit, hogy először olvasd el a topic címét és értelmezd!

Ha ez sikerült és nem írogatsz be hülyeségeket és nem odavaló dolgokat, akkor majd beszólogahatsz nekem.....

A svéd és lávaköves masszázsnak kb annyi köze van az erotikus masszázshoz mint a veterán autónak a hibrid hajtáshoz bár mindkettő autó....milyen érdekes és jó ez a hasonlat.....:)

Ráadásul ha van már bevált masszőröd akkor azzal masszíroztasd meg magad és írd le ide az élményedet mert ez a topic arra való......................................:)))

A női név mögött megint csak te állsz egy vén kéjenc azt hiszed nem vesszük észre az írásmódból meg a párszavas új hozzászólásodból te éneklő lilla és stb nicknevű majom!:-XD

Lebuktál már a punis topickban is párszor hány nevet csinálsz és meddig akarod még a hülyeségedet nyomni mindig más neveken?!

Előzmény: Gina2010 (899)
Kovi Mark Creative Commons License 2011.08.05 0 0 900

Tudnám ajánlani a PUA Campot, ha már máshogy nem megy a csajozás!:)))

Mondtam nem irigykedni kell hanem tenni az ügy érdekében....

Előzmény: chabie (897)
Gina2010 Creative Commons License 2011.08.04 0 0 899

Igazán nagyon kedves vagy, de nem egy IQ bajnok:) Mellesleg, ha erotikus masszázsra támad kedvem, nem te leszel, akit megkeresek. :) Régebben, írt  itt egy illető Oroszlánkirály niccel, nos, Ő már bizonyított nekem, erotikus masszázs terén, ha ahhoz támad kedvem, majd Őt keresem meg. :P

 

Most viszont svéd, vagy lávaköves masszázst keresek Kecskeméten. Ha esetleg van valakinek tippje, hová érdemes menni, szívesen fogadom a javaslatokat.

Előzmény: Kovi Mark (896)
chabie Creative Commons License 2011.08.04 0 0 897

Kovi! Te tényleg alulmúlod önmagad.Ez komoly teljesítmény,gratula!

Előzmény: Kovi Mark (896)
Kovi Mark Creative Commons License 2011.08.03 0 0 896

Ha Bp-en jársz keress meg.

Hozok egy svédet akinek a kezébe adok lávaköveket és ha kész vagy vele , akkor utána adok én egy erotikus masszázst!:)))

Előzmény: Gina2010 (895)
Gina2010 Creative Commons License 2011.08.02 0 0 895

Sziasztok:)

 

Tudom, nem teljesen abban a topikban járok, amit én keresek, de itt van élet, gondoltam, hátha tud valaki segiteni.... Kecskeméten, keresek egy férfi masszőrt, svédmasszázs, lávaköves masszázs érdekel. Megbizható, jó szakembert tud valaki ajánlani?

wantitall Creative Commons License 2011.08.02 0 0 894

:-)))

Előzmény: Törölt nick (893)
Kovi Mark Creative Commons License 2011.08.01 0 0 890

Fogj egy széket és ülj le a tükör elé!

Nézd meg jól magadat és gondolkozz el azon, hogy az ilyen hozzászólásaiddal magadat minősíted!

Most ha ezt jól átgondoltad köpj egyet a levegőbe és áljj alá!:-XD

Egy két dologra felhívnám a figyelmedet:

- Ha nem megtörtént eseményt írok oda írom, lásd "Legtitkosabb szexuális vágyad" topic, bár ott is volt, hogy megtörtént élményemet írtam le amire korábban vágyatm, de ezt is jeleztem.

- Sajnos ebben az országban az irigység megy más nem te is ezek közé tartozol. Nincsenek saját élményeid , ezért másokét fikázod!

Vedd észre ezzel magadat járatod csak le....

 

Egy kis plusz ajándékként amitől felrobbanhatsz az irigységtől:

Akiről írtam a másik topicban a csinos 20-as vékony szőke lány.

Erotikus masszőrként dolgozott. Ő nem vállalt soha semmit a masszázson kívül mivel okleveles masszőr.

Kézi levezetést csinált csak,de ez nem arról szólt, hogy valakinek kiverte, hanem annyira felizgatta a masszázzsal a férfit, hogy alig kellett hozzáérnie a péniszhez már spriccelt is az ember.

Ez az erotkius masszázs és nem az amikor kicsit megnyomkodnak és utána meg verik csak amíg elmész, pláne ha szopják vagy meg is dughatod a masszőzt!

Szóval először nőlj fel és utána irogass nekem dugódanikám!:-XD

A plusz pedig az, hogy ez a gyönyörű kislány többször is meg volt nekem és kölcsönösen meg is masszíroztuk egymást más alkalmakkal. Szóval majd ha nem a pénzedért fogsz majd közel 40 éves korodban meghódítani egy olyan nőt akit a férfiak 99%-a bármikor elvinne, akkor majd motyoghatsz..........

Előzmény: chabie (873)
gynomed Creative Commons License 2011.08.01 0 0 889

Leszbikus hölgyeknek is szükségük lehet ilyenre, csak másabb, ha valaki aki már nem egy csajnak csinálta idönként elélvezteti. Én már pár csajnak csináltam.Kézi levezetés ez egy nagyon találó kifejezés a befejezö részhez.Egy idös hölgynek két háromhetente csinálni kell.kifejezetten a fő helyen. 

Törölt nick Creative Commons License 2011.08.01 0 0 888

Valahol mindenkinek igaza van szerintem.

 

A válságnak, de a nagy munkanélküliségnek is köszönhető, hogy sokan rákényszerülnek arra, hogy a megélhetésért cserébe szexuális jellegű szolgáltatást nyújtsanak. Persze nem lehet általánosítani: van aki a könnyen jött pénz miatt csinálja, van aki nem akar tiszteséges munkát és vannak olyanok is - fiatal főiskolásokra, egyetemistákra gondolva - akik így fedezik a tanköltségüket. Az erotikus masszázs egy kiskapu lehet a szexuális szolgáltatások piacán: a "masszőrőknek" nem kell levetkőzni és a testüket árulni, egyszerűen csak egy kellemes masszázst nyújtanak és ahogy mondtad, kézi levezetéssel zárják a dolgot. 

 

Kifejezetten vonzó ez a lehetőség: könnyen, gyorsan, 'szex' és különösebb tudás nélkül pénzhez jutni! Talán ezért csinálják ilyen sokan...és valószínűleg ezért nem is lehet általánosítani. 

...van aki tudás nélkül nyújt szolgáltatást, de szívvel-lélekkel 'dolgozik' a vendégért,

...van aki csak a pénzre hajt és azt figyeli, hogy leteljen az egy óra,

...van aki vállal kézi levezést,

...van aki nem vállal kézi levezetést, 

...van aki rendes masszőr tanfolyamokat végzett és oklevele is van róla,

...van aki nem talál szexpartnert és így próbálkozik,

stb.

 

Abdaboy-ra masszázs történetére visszatérve... az érthető szerintem, hogy aki elvégzett több tanfolyamot és kiadott a tanulmányaira akár több száz ezer forintot, az nem fog kézi levezetést bevállalni - azzal saját eredményeit és képességeit minősítené le. Ha ő elégedett a szolgáltatással amit kapott, akkor ez teljesen rendben van.

Előzmény: Törőlt_nick (887)
Törőlt_nick Creative Commons License 2011.08.01 0 0 887

Úristen, hol éltek ti?? Nem tudom feltünt-é de MO-n nők ezrei élnek abből, hogy viszonylag korrektül megmasszíroznak és utána adnak egy un. kézi levezetést. Ezek 90 %-a elutasítja a szexszolgáltatást de fent leírt művelet alapszolgáltatás a 8000/órás munkadíjban.

Előzmény: Törölt nick (880)
wantitall Creative Commons License 2011.07.31 0 0 886

Az a masszőr, aki leírja, hogy milyen lányokat, hölgyeket akar masszírozni, az inkább a saját élvezetét keresi! Mondd, te fizetsz majd a tapizásért, vagy elfogadnál pénzt?!

Előzmény: Törölt nick (881)
abdaboy Creative Commons License 2011.07.31 0 0 885

Köszönöm!

Az eddigi hozzászólásaid is ezt tükrözték.

Előzmény: Törölt nick (884)
abdaboy Creative Commons License 2011.07.31 0 0 883

Csak azt tudom mondani neked, ezt kértem, ezt szerettem volna kipróbálni és nem többet. Nagyon szép volt, nekem bejött. Én örülök annak, hogy egy ilyen élményben volt részem.

Előzmény: alezredes 1 (876)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.31 0 0 879

Teljesen igazad van, veled értek egyet. Azt viszont el kell ismernem, hogy kevés ilyen 'szolgáltató' van Magyarországon, mert többnyire másra (is) van igény. Az erotikus masszázsból önmagában szerintem nem lehet megélni..

Előzmény: Törölt nick (877)
wantitall Creative Commons License 2011.07.31 0 0 878

Teljesen egyetértek veled!

Előzmény: Törölt nick (877)
alezredes 1 Creative Commons License 2011.07.31 0 0 876

Ráadásul 2 ropit hozzáteszek, és olyan masszázst kapok, amilyet akarok, azért már jár cumi, meg minden, ami a férfi embernek "kell", egy egész óra alatt. De ha ez Neked elég volt igy, az legyen a Te dolgod. Ilyen esetben a dolgok "végére" kell járni. Mertha nincs csajom, akkor ezért a 8 ropiért még én verjem ki magamnak otthon !? Na ne má.

Előzmény: abdaboy (874)
goofy10 Creative Commons License 2011.07.31 0 0 875

Sziasztok tud valaki olyan hotelt ahol a masszázs vége intim vagy lehet olyat kérni hotelben?

abdaboy Creative Commons License 2011.07.31 0 0 874

Nem átverésről volt szó, mert előre megbeszéltünk mindent, és minden ezek szerint történt. A 8000 tényleg nem kevés, de azt mondom megérte. Egyébként, mire hazaértem, lehiggadtam, de este ismét feltörtek ezek az események és egy fergeteges együttlét kerekedett belőle.

Előzmény: Törőlt_nick (857)
chabie Creative Commons License 2011.07.30 0 0 873

Agyrém ,ami mostanában itt folyik...

Ráadásul mindezt Kovi Márk hazug és ostoba története indította el...

wantitall Creative Commons License 2011.07.29 0 0 869

Miért is?!

Előzmény: Törőlt_nick (868)
Törőlt_nick Creative Commons License 2011.07.29 0 0 868

hallod ez még rosszabb mint a hűtlenség..

Előzmény: wantitall (864)
wantitall Creative Commons License 2011.07.29 0 0 867

Engem a hazaérkezés még eddig mindig feldobott! (20 éve imádom a páromat, imádjuk egymást)

Mindig van otthon kaja és együtt eszünk!

Erotikus masszázsokon már túl vagyunk!

Szerencsés egy fickó vagyok, nem ?! :-)

Előzmény: Kovi Mark (865)
Törőlt_nick Creative Commons License 2011.07.29 0 0 866

ez az hölgyek irány kovimark, lehet nedvesedni  (hogy utálom ezt a szót...)

Előzmény: Kovi Mark (865)
Kovi Mark Creative Commons License 2011.07.29 0 0 865

Bármikor és bárhol megéhezel, azonnal és ott helyben lakjál jól, mert:

- mire hazaérsz leseik a cukrod és rosszul leszel

-nem vár otthon a kaja ,mert lehet ő is máshol eszik éppen!:)))

- lehet,de nem biztos 2012 év vége felé vége lesz a világnak és addig próbálj ki mindent amit akartál, pl: többes szex, stb, de legfőkébb az erotikus masszázst amire a hölgyek nálam jelentkezhetnek!:)))

Előzmény: wantitall (864)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!