Tisztelt Korporésön, ha már zenékben is utaztok, meg tudjátok mondani nekem, melyik az a hard rockos beütésű dal, ami a Kincs, ami nincsben a kalózok támadásakor szól? Előre is köszönöm szépen!
Két zenének a címére, illetve előadójára lennék kíváncsi.
1. És megint dühbe jövünk: amikor Johny bemegy a bárba és egy sört kér és elkezd beszélni a szőke csajjal aki kockázni akar vele. A háttérben megy az a zene, ami érdekelne.
2. Kincs ami nincs: A film elején amikor a bárban szól a zene, amikor Alan a pincér csajtól tippet kap, hogy mi lesz a lóverseny befutója. Ez a zene érdekelne. Valamint a szőke pincérnő neve is érdekelne.
Láttam pár napja a hirdetést...blu-ray tokban talán házilag nyomtatott "Ördög jobb és bal keze" borítóval, - ha jól láttam - Klub Publishing Kiadó Kft. által kiadott DVD... :-)
Elég gyenge próbálkozás volt és abszolút pofátlan...
Nem szóltam egy szót sem, időközben törölték a hirdetést.
Mondjuk az is hülye, aki megveszi, főleg hogy a német vágotton kívül egyelőre más alternatíva nincs jelen film esetében HD-felbontásban. Akkor ez vajon hogy nézhet ki?
Itt valaki 500 filmről beszél, halló valaki beszállt a vonalba.... 500 film nem sok, annyiért még nincsen fékem. Egyébként is szabadlábon vagyok, de felügyelet alatt :) Bátyámat jó szívvel ajánlom: http://facebook.com/MeteorFilm
Ha hiszitek, ha nem, ez a sziget teljesen lakatlan, és egyetlen térképen sincs jelezve!
Viccet félretéve, keresünk még Bud Spencer-Terence Hill rajongókat, akik legalább 500 filmet láttak (nyilván nem csak a nagy kedvencektől :) ). Nem tudom érdekel-e valakit a dolog. 8-)
Hát igen kedves Kuzen az üzleti életben bizony vannak ellenségeink... De azért visszérbe nem szoktak belehalni :) Az, hogy neki is halálhírét keltik azt jelenti, hogy még mindig érdekli az embereket :) Ez egy jó hír!
Ez tuti hogy csak lájkvadász hír, hogy ma meghalt volna? Hivatalos helyeken még semmi hír. Amúgy nem olvastam ezt a fórumot, de üdvözlök minden "Piedone és Terence" rajongót. :-)
Ugyanebből a filmből, mikor Terence sorolja, hogy milyen programok lesznek aznap este: "mire jó a köles? ismerkedés a tibeti konyhával" meg a "hárfakoncert". Bud reakciója: "ajjajajjajj" Ezen mindig sírok a röhögéstől. :))
Bizony kedves Kuzen. -Nekem úgy tűnik, ez az úr a legnagyobb kópé, az emberek rettegnek tőle. A tulajdonos szerint csúnyán elbánhat velünk, ha nem adjuk oda az asztalt.
-Ne mondd!
-Ez az úr közismert a bűnözők között. Tangónak hívják!