Keresés

Részletes keresés

Zacskó Creative Commons License 2001.01.30 0 0 805
Honnan lehet letölteni?
Lancelot2 Creative Commons License 2001.01.29 0 0 804
játszottatok már az ub-vel qrva yo
Mike Creative Commons License 2001.01.16 0 0 796
Udv, en is itt vagyok

Medunabol 3 kocka elfoglalva.
Az embereim nem hogy fejlodnenek, de a beszerzett serulesektol csak romlanak :(
francba, pedig tapolni akartam, lehet, hogy hagyom Medunat?
Meduna mar 20% folott van lehet miliciazni, neki is fogtam, erre egy kockat visszafoglaltak
Kileptem :(((((
nem fogok Medunaban miliciazni, most mar biztos
1-es csapatommal szetszedem a kosza nepeket, aztan megyek UB-zni.

Mike

Atreides Creative Commons License 2001.01.16 0 0 795
En itt vagyok, de magamban csak nem beszelgetek :)
Van nehany custom campaign, meg egy rakas map hozza, azert van mivel jatszani, sot beszelni is, mert nem teljesen vilagos, hogy mikent tudom hasznalni oket. Bar meg nem merultem el a temaban.

Csak a drogbaros kampanyt probaltam ki. Ez egesz jo. 11 uj palya az UB mellett a parton. Nincs mindenhol ellen, de most hard fokozaton azert nem unatkozom :)
De van egy campaign, amiben 52! uj palya van.

Előzmény: Pedro 14 (794)
Pedro 14 Creative Commons License 2001.01.15 0 0 794
A topic mélyzuhanásban,ebből látszik nem lett annyira jó ez az UB.Na mind1.Ha van itt valaki írjon!(Addig se lesz a porban a topic)
Sziasztok
Atreides Creative Commons License 2001.01.13 0 0 793
Nalam meg Trevor miatt huzott el, ugy latszik nagyon finnyas a srac :)
A mostani bagazst viszont jol birja, es most o a szerelom.

Jatszik meg itt vki a drogbaros kampannyal?
Van egy palya, ahol azt irja, hogy noticed someone, de en senkit se talalok, pedig mar 10x bejartam az egesz kepet. Jo surun vannak a fak, es nem latni messzire. Lancba fejlodve 6 emberrel vegigmentem, de akkor se talaltam ott senkit. Most mi van? Csak szivat a gep? Ja es nincs kisterkep, fekete az egesz.

Előzmény: LtGlove (792)
LtGlove Creative Commons License 2001.01.13 0 0 792
Az UB-ban, felvettem Stogie-t és Meltdown-t és kiderül, hogy Stogie annyira útálja a nőt, hogy 1 nap után úgy elhúzott, hogy nem is láttam többet.
Pedro 14 Creative Commons License 2001.01.09 0 0 791
Sziasztok!
Kösz mindenkinek, a segítséget!!
Ki fogom próbálni!
Ave:Jó tanulást és kéz és lábtörést a vizsgára!
Mostanság nem játszottam de azért nem adom fel.
Kár, hogy MLG valószínüleg sok melót kapot..:(

Na sziasztok!!

Mike Creative Commons License 2001.01.09 0 0 790
Üdv!

Nahát eljutottam Medunáig (cc 76. nap), jobbról közelitve, tegnap elfoglaltam a szélső jobb kockát. Az ellenfelek rendesen interruptoltak egészen addig, mig be nem vettem magam az ajtó mögé. Az ellenek meg rohamoztak ezerrel, ami nagyjából abból állt, hogy besétáltak az ajtón, és a bent guggóló emberkéim (voltak ott vagy öten) szépen, pár sorozattal kilyuggatták őket :)
Problémát csak a kerités mögött rejtező emberkék jelentettek, amosrtar lövedék nem nagyon akart megfelelő helyre becsapodni,a LAW kilövő után emberkéimet leszedték, ugyhogy töltögettem vissza rendesen :) Végül azért némi sérülés utján, de sikerült eliminálni őket is.
Meduna mellett a tank volt komoly, kilőtem rá vagy 6-7 law-t, mire szétesett (mindenki cigölt magaával minimum egyet + teherhordóknál is volt 4-4). Még szerencse, hogy Bobbinál tonnaszám vettem a law-t.
A teherhordókkal együtt, csekély 15 fős csapattal mentem Meduna ellen, vagy láncban, vagy kétfrontos támadást preferálva.

Na csak ennyit, mint helyzetjelentést. Custom merce-em sajna még mindig csak 98-as mrk-ju, es lvl8, lehet, hogy keéne még egy kicsit gyúrni?

Üdv, Mike

Ave Creative Commons License 2001.01.09 0 0 789
Csak egy köszönésre van időm!
Szasztok!

ui: Eszembese jutott, hogy azt a bizgentyűt felis lehet robbantani. Na akkor szétrombolom a világot csináltam egy HMX-et :)). Mekkorát pukkan még sose próbáltam. Ez kicsit hosszúra sikeredett ahoz képest, hogy ui. :))).

Csákány!
Nincs idő már vizsgázom kell. Kéthét lazán eltelt én meg egy betűt se tanultam :). Aztán írjatok! Szeretek olvasgatni. Az én lamer hozzásszólásaim csak arra jók, hogy teljen a topic.

báj!

Jagged Forever!

Atreides Creative Commons License 2001.01.08 0 0 788
Le a ventillatoron keresztul!
Akcio kozben, amikor volt riasztas leallt, es besurranhattal volna, de igy is meg lehet csinalni. Robbantds fel a ventillatort, es le tudsz menni.

Kiprobalta mar vki kozuletek a hivatalos weblapra kitett kampanyokat? Hogy mukodik? En meg nem lattam, mert most nincs fennt a game, de lehet felteszem ujra. A drogbaros kampanyrol azt olvastam vhol, hogy 11 uj palya. Ez most az UBn felul, vagy azokat a palyakat cserli le?

Kene egy rakas uj palya, mert ezeket az uj fegyvereket meg nem birtam mind hasznalni, pedig egyik-masik nagyon erdekelne. Tok jo lenne, ha lehetne az UB felszereleseit hasznalni a JA2 palyain.

Előzmény: Pedro 14 (787)
Pedro 14 Creative Commons License 2001.01.08 0 0 787
Hi All!!

QQC:Köszi szépen megcsináltam és műxik!!
Ave:A Berrat egy tényleg ilyen erős és drága puska!!!Az én laralterremnél most ez van.A Power Plantot most nyírtam ki!De onnan merre kell menni.Nem enged jobbra,mert ott szikla van.Plízz help!!!(Sose kértem ennyi segítséget..:)))
Sziasztok

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!