Keresés

Részletes keresés

Patent IPO Creative Commons License 2013.04.13 0 0 32120

Azok a leírt százalékok valóban igazak akkor, ha nincs kiforrott módszered, csak rakod véletlenszerűen. De ha kiagyaltál egy dolgot, ami alapján nagyobb gyakorisággal jönnek elő a megrakott számok, attól kezdve a mérleg serpenyője feléd billen, nem a kaszinó javára. Csak ehhez ki kellett valamit találni. Ebben van a kis titok , amit te nem ismersz

Ahogy példázódtam már itt, a vas is úszhat a vízen, ha arra valamilyen más megoldást csinálnak, például óceánjárót építenek belőle

Előzmény: Torlake (32118)
Patent IPO Creative Commons License 2013.04.13 0 0 32119

Nem gondolod, hogy a fórumozók előtt nevetségessé teszed magad, amikor a számlakivonatot sem vagy hajlandó elismerni bizonyítékként?

Rendeben van, akkor te mondd meg, hogy neked mivel lehet bebizonyítani. Lehozzam neked a csillagokat?

Nem érted, hogy csak nyomod a mantrát és nem vagy hajlandó szembe nézni a tényekkel. Annak ellenére, hogy értelmes embernek tűnsz, azért valami komoly hiba mégis csak van nálad, ha a tények a szemedben nem bizonyítékok.

Nyertem és nyerni fogok, ha fejed tetejére állsz, akkor is :)

Előzmény: Torlake (32118)
Torlake Creative Commons License 2013.04.13 0 0 32118

A kiemelt rész kétélű, mert a korábban linkelt sztoriban a háromszögrajzoló zseni is hasonlóan gondolkodott. Neki is nyilvánvaló volt a gyakorlatban a 200 fokos belsőszögösszeggel rendelkező háromszög, és hogy milyen hülye a sok matematikus, hogy ezt nem értik.

 

Egyébként nem az én elméletem, én csak egyetértek vele. És a matematika hibás alkalmazása egy valós probléma, ezzel sosem vitatkoztam, sőt én magam is erről beszéltem, amikor a blackjackről írtam. Ott is a módosult paraméterekkel levezetett matek hozta a sikert, vagyis az eredeti paraméterek hibásak voltak. Ezért gondoltam, hogy elvárom az indoklást, hogy szerinted mik azok a módosult paraméterek, amivel a rulettet megvered. Erről hallani sem akarsz, valószínűleg azért, mert a matematikai részét nem is ismered.

Az is probléma, hogy veled nem lehet vitázni. Emlékszel még amikor meg voltál róla győződve, hogy a házelőny mértéke határozza meg a kaszinó profitját? 

 

Emlékeztető:

,,Attól hogy a házelőnyből származik a profit, attól még a házelőny növelésével nem nő a profit"

 

Na ezt aztán jól megmagyaráztad :))))))))))))

Talán még csökken is . Neeem? :))))))))))

 

Akkor ne beszéljünk 1/37-ben, hanem fejezzük ki %-ban. Akkor 2,072% ha jól számoltam. Ha ez a százalék növekszik mint házelőny, akkor a beforgatott összeg egy magasabb százaléknál nem több profitot jelent?

 

Neked nem a parlament a munkahelyed? :))))))))) Kb ott kábítják így az embert

 

Itt is nyomtad a sok smileyt azzal is hangsúlyozva hogy mennyire viccesen hülyeségnek tartod amiket írok, és aztán csak kiderült, hogy tévedsz. Az egy dolog, hogy nem értesz valakivel egyet, az egy másik dolog, ahogy azt megnyilvánítod.

 

És akkor a jővőben várható bizonyítékod... Korábban is írtam, hogy problémás, leírom most is és kiegészítem:

Tegyük fel, hogy elfogadom, hogy nem volt bent korábban pénz és később sem utaltál be skrillről vagy tudomisén. Ez már egy elég nagy feltételezés.

A bankroll megnégyszerezésére majdnem 25% esélyed van, szóval sajnos akár hiszed akár nem, egy olyan eseményt, ami a teljes véletlenre bízva kb. 25% eséllyel bejöhet, azt én nem tekinthetem bizonyítéknak.

 

Vagy tegyük fel, hogy nem éred el a vállalt nyereséget... Ez az arrogancia ami itt a hozzászólásaidból kijön, számomra erősen kétségessé teszi azt, hogy adott esetben tényleg becsületesen beismerd, hogy elbuktad a bankrollt. Az ilyen arrogáns hozzászólások után nem tudok elképzelni egy olyat, hogy "Hát basszus bebuktam".

 

A másik dolog, hogy amikor felajánlottam félmillió forintot, amiért cserébe viszont komolyabb bizonyítékot vártam, leírtam a szabályokat (élőben ellenőrizhetően streamelve stb...), akkor valahogy nem jelentkeztél.

 

Nincs kedvem ebben a stílusban tovább veszekedni (mondanám, hogy vitázni, de ne túlozzunk...)

Ha számodra abszurd, hogy egy számlakivonatot nem vagyok hajlandó bizonyítéknak tekinteni (a fent említett okok miatt), és másról meg hallani sem akarsz, akkor nincs miről beszélni.

Ha esetleg mégis hajlandó lennél elfogadni ezt az álláspontot, és máshogy megközelíteni a problémát, és mellé még arcból is egy kicsit visszaveszel, akkor meglátjuk.

Látsz erre esélyt?

Előzmény: Patent IPO (32117)
Patent IPO Creative Commons License 2013.04.13 0 0 32117

,,Gyakran előfordul, hogy a tudósok és mérnökök, akik annyira okosak, még sem sikerül megérteni valamit, ami nyilvánvaló, mindenki más számára."


 

A cikkből én éppen ezt a részt szeretném kiemelni, ami az elméletedre vonatkozik

Arról is írnak a cikkben, hogy a matematika rossz alkalmazása, a pontatlanság is okoz tévedéseket, amit a gyakorlat megcáfol

Ugyanerről beszélek én is :)))))))))))

Előzmény: Torlake (32116)
Torlake Creative Commons License 2013.04.13 0 0 32116
Előzmény: Csucsu.007 (32115)
Csucsu.007 Creative Commons License 2013.04.13 0 0 32115

mi a gond?

 

 

Előzmény: Torlake (32107)
Patent IPO Creative Commons License 2013.04.13 0 0 32114

Hamar megváltozott a véleményed, vagy túl feledékeny vagy. Olvasd el, hogy azt írtad rólam, hogy Arhimedes forogna a sírjában. Akkor miért is? Nem tűnik fel, hogy folyamatosan ellentmondásba kerülsz nem velem, hanem saját magaddal is?

Előzmény: Torlake (32113)
Torlake Creative Commons License 2013.04.13 0 0 32113

Rendben akkor biztos én tudok rosszul valamit, ezesetben bocsánatot kérek, és megkérlek, hogy javítsd ki a hibás tudásomat.

 

"Archimedes szerint a vas elsüllyed a vízben"

Én erről nem tudtam, hogy valaha is ilyet mondott volna, biztos hiányoztam ennél a résznél. Tudsz mondani valami irodalmat hozzá, ahol utánanézhetek, hogy később véletlenül se égessem magam ennyire?

 

"de a hajók építésekor más törvényszerűséget alkalmazva úsznak az óceánjárók"

Az én hibás tudásom szerint pont hogy Archimedes törvényének alkalmazásával érik el, hogy a hajók úsznak. Melyik az a törvényszerűség, amire itt gondolsz? Mi az a más megoldás amitől a vas úszik a vizen?

Előzmény: Patent IPO (32110)
Patent IPO Creative Commons License 2013.04.13 0 0 32112

Most egy példát mondok a motorok teljesítményének megváltoztatására.

Adott légköri nyomáson a motorok feltöltését meghatározza számtalan tényező, amiért a teljesítményük egy bizonyos érték fölé nem tud menni, mert a szívótorkok kialakítása, a szelepek száma és sok egyéb befolyásolja. Ezt ki is lehet számítani bizonyos képletekkel. Tehát van egy max és nincs annál följebb.

 

De erre kitalálták a turbófeltöltőt és ugyanazok a motorok akár a háromszorosa teljesítményre is képesek.

Ettől még mindenki betartotta a fizikai törvényeket, amert azokat áthágni nem lehet. De egy másik módszert alkalmazva mégis jelentős változás történt.

Hát így van a rulettben is. Vannak törvényszerűségek és vannak ötletek, amelyek kiszámíthatóbbá tehetik a játékot.

Egyébként is a tényeket nem lehet nmegcáfolni. NYERTEM és NYERNI FOGOK :)))))))))))))))

Előzmény: Torlake (32106)
Patent IPO Creative Commons License 2013.04.13 0 0 32111

Mi az alapja annak, hogy a te véleményedet nevezed tudományosnak? Szánalom :)))))))))))))

Előzmény: Torlake (32106)
Patent IPO Creative Commons License 2013.04.13 0 0 32110

Megint ostobaságot beszélsz. Arhimedest ki cáfolja ? Én? Akkor tanulj meg értelmezni Írást, olvasást..

Annak ellenére, hogy az Archimedes törvény igaz, van más megoldás, amitől a vas mégis úszik a vízen. Gondolod ilyen hülye lennék, hogy a technikai ismereteim ellenére nem adnék igazat a fizikai törvényeknek?

Ez úgy működik, mint a jogászok amikor forgatják a törvénykönyvet, Mivel sok törvény van, keresiik a kiutat, és kivélasztják a legkedvezőbbet számukra az adott szituációban. De a törvényt mégsem lépték át.

Így vagyok a rulettel. Nem csak matematika van a rulettben, hanem egy csomó más tényező is közrejátszik. De aki szemellenzős, az csak egy irányba lát :))))))

Próbálod a hülyeséggel elterelni a figyelmet a tényekről, hogy van nyerő szisztéma. Amint ígértem, szépen alakul a helyzet, meglesz a 4-500 euró hamarosan. De nem tudom majd arra milyen cáfolatod lesz

Előzmény: Torlake (32106)
Jedih20000 Creative Commons License 2013.04.13 0 0 32109

Ebbe a forumba vagyok regizve itt profiktol tanulhat aki rulettezni akar , van programjuk is ami elég drága , de amit tud az nem pénz érte,

 

http://rm-team-forum.com/index.php

Jedih20000 Creative Commons License 2013.04.13 0 0 32108

Udv ! én hiszek a Patent IPO ,-nak

én a Secvential rulettet tartom a legjobbnak egy angol konyvben van leirva a szisztéma .

 én azzal is ugykodom, 30usd-bol 1 ora alatt 280usdt csináltam, sajna mivel bonus volt nem tudtam ki venni le kellet játszanom, akkor már "6000 usd"  volt a meg forgatott osszegem, 100 szoros forgatás volt és nem engedte kivenni, sajna  nem számitott bele a rulett,

akit érdekel elmondom a logikát , ami itt nem publkus, emailban várom kérdéseitek,

 

lehet itt piszkálni most már engem is , de nem tartok igényt rá-))))

 


Előzmény: Torlake (32106)
Torlake Creative Commons License 2013.04.13 0 0 32107

Kicsit nézz utána ennek a dongó sztorinak.

Előzmény: Csucsu.007 (32101)
Torlake Creative Commons License 2013.04.13 0 0 32106

http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1043201563&no=245

 

Néhány javaslat:

1) Ha egy elméletet meg akarsz cáfolni, tudd az elméletet, és cáfold azt. Ne egy teljesen független elmélet esetleges tévedésével próbáld indokolni, hogy miért lehet a szóban forgó elmélet is téves.

2) Ha mégis ragaszkodsz a tudományos érvek ilyen jellegű aláásásához, akkor a linken olvasható "Földre azt hitték, hogy lapos" kifogás neked is hasznodra lehet a jövőben. Szegény Archimedes ugyanis forog a sírjában a kommented miatt.

Előzmény: Patent IPO (32102)
gamerzsolti00 Creative Commons License 2013.04.12 0 0 32105

szeva Paten IPO milyen szisztémát használsz mert látom hogy sikeres vagy a rulettban...

Winnerdut Creative Commons License 2013.04.12 0 0 32104

32086

Előzmény: Patent IPO (32103)
Patent IPO Creative Commons License 2013.04.11 0 0 32103

Most nehogy azért legyek megköpködve, hogy felbátorítom az embereket, hogy bátran rulettezzenek, mert van esély folyamatosan nyerni!

Nem bátorítok senkit, de arra mindig is biztattam, hogy ész nélkül egy forintot se kockáztassanak. Sok számolgatás, próbálgatás, tesztelés után ha már van valami jó esélyes stratégiája, akkor lehet próbálkozni. Nekem ennyi játék után is majd megszakad a szívem, olyan izgalomban vagyok, nehogy elrontsam, eltévesszem, hogy sikerüljön nyerni. Nem is az összeg nagysága, hanem nem akarok kudarcot átélni. nem akarok veszíteni. Újra és újraszámolok minden lépést, hogy mit lehet még biztonságosabbá tenni

Ha valakinek nincs kiforrott elképzelése, akkor legalább azt határozza meg, hogy max meddig megy el. Ha vesztésre áll, az sose ösztönözze, hogy vissza akarja nyerni. Abból nagy bukta lesz. Meg kell állni és legközelebb lehet több szerencséje lesz.

 

Egy itteni haverommal egy hónapja elmentem, de én ott nem akartam játszani, csak őt néztem . Kezdetben nyeregetett. Én már annyival kiszálltam volna. Tovább játszott, de az nem játék volt, hanem eszetlenség. Mint a villám úgy járt a keze, csak rakta a téteket, de semmi gondolkodással. Akartam neki segíteni, de nem engedett beleszólni. 300 font elvesztésénél én eljöttem, elegem volt a hülyeségéből. Utólag tudtam meg, hogy 1500 fontot veszített akkor este. Nem keres egy hónapban annyit.....

Patent IPO Creative Commons License 2013.04.11 0 0 32102

Archimedes szerint a vas elsüllyed a vízben, de a hajók építésekor más törvényszerűséget alkalmazva úsznak az óceánjárók, a fémből épült repülők is repülnekaz ezerszer könnyebb fajsúlyú levegőben.

 

Tegnapelőtt jött a számlámra az első 100 euró, ma igényeltem a következő 100 euró átutalását. Könnyedén meg lesz hamarosan a beígért 4-500 euró. Újabb feltöltés nélkül

Előzmény: Csucsu.007 (32101)
Csucsu.007 Creative Commons License 2013.04.11 0 0 32101

"mert a gyakorlat nagyon sok dolgot megcáfol a valóságban."

 

pl. a dongó :)

 

 

"egyes aerodinamikai, meg szakértői vélemények szerint a Dongó nem tud repülni!

 

A Dongó ezt a tézist nem ismeri, tehát repül...??? "

 


Előzmény: Patent IPO (32100)
Patent IPO Creative Commons License 2013.04.11 0 0 32100

Ha matematikailag vizsgáljuk, hogy át tudok-e ugrani egy házat, akkor van rá esélyem, mert vagy igen, vagy nem. :))))))))))))))

Ezt százalékosan is ki lehet mutatni, ha akármilyen kicsi esélyt is ad rá az elmélet.

Mit gondolsz, mennyi szabadalmat adtak be, ami papíron jó elméletnek tűnt, de gyakorlatban sosem sikerült működőképesen megvalósítani? Mindent a gyakorlat bizonyít, nem az elmélet. Természetesen számításokat mindig kell végezni, magam is állandóan számolok, de nem lehet mindent az elméletre bízni, mert a gyakorlat nagyon sok dolgot megcáfol a valóságban.

Előzmény: Torlake (32098)
Patent IPO Creative Commons License 2013.04.11 0 0 32099

Na most majdnem elküldtem, amiben benne volt a lényeg. De annyira nem tartom mégsem fontosnak, mert tök mindegy, hogy mit gondolsz, vagy mit gondoltok. Valamire nem jöttetek rá és úgy látom nem is fogtok, mert nagyon egyoldalúan látjátok a rulettet.

Feleslegesen jártatom itt a számat :)

De attól a nyereményemet igazoló számlakivonatomat el fogom küldeni amint megkapom, mert addig csak szószátyár vagyok

Előzmény: Torlake (32098)
Torlake Creative Commons License 2013.04.11 0 0 32098

Szinte minden rulettstratéga ugyanazon tévedések valamelyikébe esik bele. Ezek a tévedések azért vannak, mert legtöbbször a józan paraszti eszünket használjuk. Ez az esetek nagy részében hasznos, de a valószínűségszámításnál legtöbbször tévedésekhez vezet.

Az egyik ilyen tévedésed az, hogy a kipörgött számokból bármiféle következtetést le lehet vonni, hogy mi várható a következő pörgetéseknél. A másik tévedésed pedig ezzel összefügg, hogy pl. láttál 3db 0-t egymás után, és hogy akkor itt valami speciális dolog történt.Leírhatnám, hogy ezek miért tévedések, de az megint "csak elmélet" lenne, ezért nem is folytatom ezt a gondolatmenetet.


Mint mondtam, te vagy a sokadik iyen ember akivel találkoztam. Tudod ki volt az első "gyakorlati" rulettstratéga akit megcáfoltam az elmélettel? Saját magam. Én magam is láttam ezeket a "speciális" eseteket és megmondtam a tutit, hogy akkor ezekre majd figyelek és nyerek. Aztán amikor alaposabban megismertem az elméletet, akkor megfigyeltem, hogy az hol ütközik az én gyakorlati tudásommal, és ezekre kihegyezve elemeztem ki random generátorral számokat, sőt élőben kipörgött számok millióit. És kijött, hogy amiket eddig gondoltam az FAIL a gyakorlatban is, és érthető volt végre, hogy miért tévedett a józan paraszti eszem azokban a bizonyos esetekben. Ez ráadásul segített még alaposabban megismerni és megérteni az elméletet. Az elmélet pedig azért jó, mert 1 elmélet lefed végtelen számú gyakorlati esetet.Remélem most már érthető, hogy miért bízom ennyire az elméletben, és miért kételkedek olyan emberekben, akiknél annyival előrébb vagyok (mert igen, voltam ott, ahol most te vagy, csak továbbléptem), hogy hajlandó voltam foglalkozni az elmélettel.

(Ugyanezeket az elméleti alapokat azóta sikeresen alkalmazom a tőzsdén)

 

Javaslom, hogy foglalkozz egy kicsit az elmélettel. Nyugodtan kételkedj benne, azzal semmi probléma nincs, sőt segít jobban megérteni (már ha tényleg foglalkozol vele), mert addig nem lépsz tovább, amíg nem érted teljesen, ez pedig jó.


A másik lehetőség hogy továbbra is értelmetlennek tartod az elmélettel való foglalkozást. Ezesetben fölösleges az egymáshoz intézett további hozzászólás, mert csak egymást idegesítjük vele anélkül, hogy bármiféle előrelépésre lenne esély.

Ha a továbbiakban nem reagálok a kommentjeidre, arra ez a mostani kommentem magyarázat.

Nyugodtan gondold azt, hogy én nem értek hozzá, hiszen én is ezt gondolom rólad. És ezzel nem is mondtam újat, mindkét fél számára kiderült ez már a korábbi kommentekből. Erre mondják az angolok, hogy "let's agree to disagree" és simán lépjünk tovább.

 

Eddig is gondolkodtam, hogy egyátalán visszaírjak-e, de gondoltam ezt még leírom, mint az elméleti megközelítésem indoklása és esetleges végszó.

Előzmény: Patent IPO (32079)
Jedih20000 Creative Commons License 2013.04.10 0 0 32097

Utban van a Volvo tuti meg lesz a foto én hiszek abban amit csinálok,

kicsibol kel nagyot csinálni, nem tettem be 200 usd-t

a munka nálam az elso én nem hazárdirozok, annál ovatosabb vagyok,

amig a csekkeket kel fizetni azt fizetem, egyszeru ember vagyok, de nem huje,

mindenkinek hidegvért kivánok a játékhoz,  most tesztelem a beirt szisztémát,  amit kombinálok a 0-ra  is teszek, ezt amikor 3 éve kezdtem, nem tudtam igy  csinálni,

 

6 zseton piros

4 zseton 2 tucat

1 zseton a 0

volt amikor 6 porgésbol 3 db 0 jott ki

váltogatom is a piros feketét mert igy jobb a nyeremény arány ma csak Fun-ban teszteltem a szisztémát,

 

holnapra 20 usd nek kel lenni ma keveset tudtam vele szorakozni, 3,6 usd bol 10usd 1 ora alatt sztem jo arány,

 

 

Előzmény: Csucsu.007 (32096)
Csucsu.007 Creative Commons License 2013.04.10 0 0 32096

Ja, és mivan a Volvóval?

 

 

2011.11.24

"Udv ! bármit irnak a rulett ellen én akkor is fogok játszani!!!!

 

a Volvo Autom képét befogom rakni ide.amire ősszhozom hamar a pénzt

Hajrá matematika!!! és  Rulett ."

 

Előzmény: Jedih20000 (32093)
Csucsu.007 Creative Commons License 2013.04.10 0 0 32095

"olvasd vissza az irásaimat..."

 

 

visszaolvastam:

 

2011.11.25-ben irtad:


"Ennyi nem kel 200al indulok 10centessel . abbol csinálok 2000-et. stb 4000nél már 1 euroval fogok játszani."

 

 

elérted a 4000-res nyereményt?

 

most visszatértél 1 centes alapra?

 


 


Előzmény: Jedih20000 (32093)
Patent IPO Creative Commons License 2013.04.10 0 0 32094

:-D

Előzmény: Csucsu.007 (32091)
Jedih20000 Creative Commons License 2013.04.10 0 0 32093

A 16 tapadás itt elonyomre hozott. amirol már volt írásom és ajánlottam rá egy szisztémát is , olvasd vissza az irásaimat, koszi

Előzmény: Csucsu.007 (32091)
Jedih20000 Creative Commons License 2013.04.10 0 0 32092

A 9es szisztéma,

 

9.) 3 / 2 rendszer

 

Aki kezdo nagyon ovatosan emelje a téteket , nem kel mindig emelni tét veszténél ez nagyon fontos !!!!, én 3 éve játszom , az lehet sok és kevés is , a megérzéseim is az átlagnal jobbak, ez nem nagy képuségbol  mondom, de aki élesben játszik tudni kel hogy a szerencse is kel hozzá,

 

igy emeltem

 

piros 3 Tucat 2 zseton 1cent alap

piros 7 Tucat 4

piros 14 tucat 8

piros 28 tucat 16

 

ennél magasabbra nem emeltem, nem is javaslom senkinek, és sokszor porgettem alapteten a kivárása is játszottam figyelve , hány fekete volt kozbe, stb,

Előzmény: Winnerdut (32089)
Csucsu.007 Creative Commons License 2013.04.10 0 0 32091

"volt egy érdekes sorozat 16 Db piros, amit még miota rulettezem nem találkoztam"

 

 

majd fogsz,  még ennél hosszabb sorozattal is...

 

főleg ha feketére fogsz tenni....

 

 


Előzmény: Jedih20000 (32088)
Csucsu.007 Creative Commons License 2013.04.10 0 0 32090

igy kifizetni a nyereményt, még krupiétól nem láttam....

 

 

Előzmény: Winnerdut (32087)
Winnerdut Creative Commons License 2013.04.10 0 0 32089

Szia! Pont ezt a könyvet olvasom, melyik módszer a 20 közül, amivel ilyen jó eredményt értél el?

Előzmény: Jedih20000 (32088)
Jedih20000 Creative Commons License 2013.04.10 0 0 32088

Udv! a konyvedben irt szisztémát alkalmaztam 1 centes tétben  , a pirosra 3zseton - 2es  Tucatra 2 zseton  1 ora alatt 3,6 usd bol 10 usd lett. sztem az nagyon jo!!! , a duplázásokat ugyan számálni kel de 3-4-5 lépcsonél tobb re ritkán kel emelni, volt egy érdekes sorozat 16 Db piros, amit még miota rulettezem nem találkoztam,

koszi a tippet, jelzem amint nagybb nyreményre jutok,

ezen ruleten jol alkalmazhato amit irtál,

 

 http://member.aurumage.com/?741477

Előzmény: mtiborgyor (32083)
Winnerdut Creative Commons License 2013.04.10 0 0 32087

Erről mit tudtok? Próbálta már valaki? 

Winnerdut Creative Commons License 2013.04.09 0 0 32086

Kedves Patent IPO!

 

Nemrégiben tapasztalatlanul kezdtem hozzá a rullettezéshez, természetesen a mindenki által ajánlott duplázással. Érdekes módon bármelyik demóban szinte kifogástalanul nyertem, viszont ha ugyanezen kaszinókban élesben is kipróbáltam, a szisztéma kivétel nélkül csődöt mondott. Ezt tudjuk, mindenhol írják, hogy NE próbálja meg senki. 

 

Mivel ennyivel én nem értem be, elkezdtem szisztémákat kidolgozni a kisebb veszteség-nagyobb nyereség reményében. Az biztos, hogy már én is jobb arányt tudok a sima duplázásnál produkálni. De ez nem elég. :)

 

Viszont leírásod megdöbbentett. Mindenképpen érdekel engem is ez a stratégia, vagy stratégiák. 

 

Amennyiben szívesen segítenél nekem ebben, kérlek jelezd felém.

 

Köszönöm!

Előzmény: Patent IPO (32079)
mauratius Creative Commons License 2013.04.09 0 0 32085

10 forintos alapon is el lehet érni az oránkénti 3000 forint nyereséget is

A forumunkon már honapok ota mutatjuk hogy lehet folyamatos nyereséget is elérni napi szintű játékkal))


 

Jedih20000 Creative Commons License 2013.04.09 0 0 32084

Ajánlok a kezdoknek 1 centes rulettre  casinot,

igaza van az elottem szolonak csak kis téttel kezdjetek ,

 

ha kérdésetek van írjatok !

 

http://www.betvoyager.com/

 

http://www.aurumage.com/index.html

mtiborgyor Creative Commons License 2013.04.09 0 0 32083

Tele van a net csalókkal, akik pénzt kérnek a tuti tippért. Ez sajnos nagyon is igaz. Mint ahogy az is, hogy nekem annak idején senki sem segített, mikor elkezdtem élesben a rulettet. El is veszítettem rengeteg pénzt (illetve annyit, amennyi az én helyzetemben rengetegnek számított) 100-120 ezer Ft környékén -mikor a barátnőm már megelégelte és ki akarta adni az utamat- megváltoztam. A rulettet nem hagytam abba, de kutattam a neten, összegyűjtöttem és kipróbáltam mindent, amiről úgy gondoltam, hogy a hasznomra lehet. 

Ennek az időszaknak a tapasztalataiból leszűrve a lényeget írtam egy könyvet, hogy másnak ne kelljen hatalmas pénzeket veszítenie. Leírtam a rulett íratlan törvényeit, szabályait, viselkedési útmutatót, stratégiákat, ajánlott kaszinókat. 

Eszedbe ne jusson ezért fizetni, vagy akárcsak hálálkodni nekem, még akkor sem, ha hasznosnak tartod! Akármilyen hihetetlen, vannak még, akik önzetlenül próbálnak segíteni. 

Ha van türelmed több mint 50 oldalhoz és esetleg letöltenéd: http://rulett.club.hu/ 
 

 

Ha nem akarod, akkor persze ne töltsd, aljasság lenne a részemről, ha bárkit rábeszélnék!
 

 

Üdv, Tibor

Jedih20000 Creative Commons License 2013.04.09 0 0 32082

Bocs! nem  neked szántam az elobbit, csupán kiegészitem amiket itt elméleti szinten beszéltetetek, Az RNG egy véletlem generátor a nem véletlenul ugy mukodok ahogy , de a matematika abba is benne van, mert matematika alapon mukodik , tisztában vagyok vele mit jelent, amikor rulettezni kezdtem 40 Eurobol 6 honap alatt "kezdoként" 1 centes kaszinoban meg dupláztam a tokémet, most a tipp mixet utom, egyenlore ennyi

itt lehet az RNG vel szorakozni,

 

http://www.random.org/

Előzmény: Torlake (32078)
Jedih20000 Creative Commons License 2013.04.09 0 0 32081

ezt az irást neked szántam , elnéztem a válasz lehetoséget,

 

Szia!

szeretnék tudni bovebben az elméletedrol. ird meg az emailodat, az emailom publikus, én 3 év rulettezem, a secvential rulett a kedvencem , amivel szintén lehet nyereséget termelni. skype  azonositod kuld el emailban, nem fogok bizonygatni itt semmit, mert ugy sem hiszik el, én az élo rulettet és Livet szeretem, ott alkalmazhato a szisztéma,  várom a leveled, kben ugy a legjobb rulettezni, hogy kihagyásokkal kel tétet tenni, nem szabad minden porgetésre tenni, ki kel várni a megfelelo helyzetet, elég nehéz az RNG vel szemben okosnak lenni, de mi az oka annak , hogy a 13 ra 31,32 re 23 porog ki a leg gyakrabban  v sorolhatnám az osszes példát amiket én is meg figyeltem a játék során,  no de ne tobbet mert a casino is fulel, írj és beszéjunk.

Előzmény: Patent IPO (32079)
Jedih20000 Creative Commons License 2013.04.09 0 0 32080

Szia!

szeretnék tudni bovebben az elméletedrol. ird meg az emailodat, az emailom publikus, én 3 év rulettezem, a secvential rulett a kedvencem , amivel szintén lehet nyereséget termelni. skype  azonositod kuld el emailban, nem fogok bizonygatni itt semmit, mert ugy sem hiszik el, én az élo rulettet és Livet szeretem, ott alkalmazhato a szisztéma,  várom a leveled, kben ugy a legjobb rulettezni, hogy kihagyásokkal kel tétet tenni, nem szabad minden porgetésre tenni, ki kel várni a megfelelo helyzetet, elég nehéz az RNG vel szemben okosnak lenni, de mi az oka annak , hogy a 13 ra 31,32 re 23 porog ki a leg gyakrabban  v sorolhatnám az osszes példát amiket én is meg figyeltem a játék során,  no de ne tobbet mert a casino is fulel, írj és beszéjunk.

Előzmény: Torlake (32071)
Patent IPO Creative Commons License 2013.04.08 0 0 32079

Bocs, nem jellemző rám ez a stílus, de most nagyon kiakadtam. Ha hazudoznék, csalnék, akkor nem szólnék egy szót sem, hanem elsunnyognék. De tényleg a  valóságot írtam. Ha érdekel, ha nem , a következő számlakivonaton lesznek az átutalt nyeremények. El fogom küldeni. Semmi sumákolás a háttérben.

Hidd el a számok megfigyelésével lehet következtetni a játék menetére és ez az ami nem ugyanaz, mint amit matematikailag kiszámítunk. Sok idő, türelem és gyors számolás kell játék közben és azonnal rakni kell a téteket. Bármilyen hihetetlen, működik a dolog.

Mondom, 4-500 eurót be merek vállalni, hogy ennyi lesz a nyereményem. Ha nem sikerül, az én szégyenem lesz, hogy csak jártattam a pofámat

Előzmény: Torlake (32078)
Torlake Creative Commons License 2013.04.08 0 0 32078

Minden világos, nincs több kérdésem.

Előzmény: Patent IPO (32077)
Patent IPO Creative Commons License 2013.04.08 0 0 32077

Azt elfelejtetted, amit levélben írtam, hogy akitől kaptam az oldal linkjét, ő 20 Ft-os alapon játszott.

Én mivel euróra állítottam be, így nem tudtam előre, hogy mennyit is kell befizetni. Csak azért raktam fel 10 eurót, mert addig meg se tudtam nézni, hogy egyáltalán hogyan néz ki ez az egész. Persze a 10 euró semmire nem volt elég, utána azt hiszem 20 vagy 30 eurót még utaltam rá. Nem találtam próbajátékra lehetőséget, így egyből élesben próbáltam azt, amit nem ismertem, hogy miként megy a tétrakés, ismétlés és egyéb . Sosem játszottam online, csak élő kaszinóban de ott elég sokat. Teljesen más, és alig volt idő megrakni a téteket. Kapkodtam, bukdácsoltam, veszítettem. De nem a szisztéma miatt, hanem bénultam. Ezért újból kb 40 eurót kellett felraknom. Na így ment ez egy ideig, amíg megembereltem magamat, hogy végre tudtam játszani, mert addigra tiszta ideg voltam már. Ugyanezt leírtam neked levélben, erre itt felteszed a kérdést, hogy miért 5 alakalommal raktam összeget a számlámra. Ilyen egyszerű, mert rá kellett jönnöm, hogyan kellett kezelnem ezt a programot.

 

Másik számláról nem rakhattam fel pénzt, mert amivel regisztráltam, az a számla amiről utaltam és ugyanoda utalja vissza a kaszinó az igényelt nyereményemet.

 

Van a hitetlenségednek még ezenkívül ismeretlen pontja, amivel meg akarod cáfolni a valóságot??????

Előzmény: Torlake (32074)
Patent IPO Creative Commons License 2013.04.08 0 0 32076

Most néztem a számlát, hogy mi az az 5 oldalas, amiből állítólag nem mutattam a többit és valószínű hogy több volt a feltöltés, mint 110 euró.

A másik 3 oldal egyszerű banki tájékoztató, ami különböző információkat tartalmaz, de nem a bevétel-kiadás részletezésével foglalkozik.

 

El vagy te szállva az elméleteiddel, ezért nem látod a gyakorlati valóságot.

Számtalan dolog létezik a világon, amiről se te, se én nem tudok részleteket. Miből gondolod, hogy amit te , vagy más okostojás nem ismer, az nincs is?

Esküszöm, rég háborodtam fel ennyire.

Nem akarom én a tudásomat se eladni, se semmilyen reklámot nem csinálok egy weboldalnak sem, akkor mi érdekem lenne neked, vagy bárki másnak itt hazudozni? Ez nem elgondolkodtató???????????

Előzmény: Torlake (32074)
Patent IPO Creative Commons License 2013.04.08 0 0 32075

Na b...meg, ha te itt ülsz melélettem , akkor se lehet neked bebizonyítani a valóságot.

Az azt megelőző számlakivionatokat azért nem küldtem, mert nem volt rajta befizetés. Majd elküldöm a regisztrációmat igazoló időpontot és azt is, amikor igazolnom kellett, hogy elmúltam 18 éves. Vajon még mi a picsát kell igazolnom, hogy higyjél nekem. Küldöm a szabadalmi lajstromszámomat is, hogy hitelesebb legyek. B,,, meg, nálad komoly problémák vannak, ha ennyire nem hiszel a tényekben.

Ne haragudj, hogy kezdek bunkón megnyilatkozni, de gyomoridegem lett a hülyeségedtől, a hitetlenségedtől.

A metematika az elmélet. A kerék forog, a golyó gurul, szarik az rá a te elméletedre. A gyakorlat, az nem elmélet. Ha jobban odafigyelnél arra, hogy mi történik a valóságban és alkalmazkodnál a pillanatnyi helyzethez, ami a kaszinóban a számok körül forog, akkor egészen mást látnál,  mint az elmélet. Ma láttam 3 db nullát egymás után. Számold ki, mekkora ennek a matematikai valószínűsége. De annak a számításnak nem sok köze van a valósághoz, majd próbálj gurítgatni egy játék ruettel, hány ezer gurításból fog sikerülni a mutatvány. Na látod ezeknek a megfigyelésére kell alpozni a variációt, amivel játszok és ez alapján rakom össze, amivel szépen nyerek

Nem is tudom miért kell ilyen embereknejk bizonygatnom, de nem bírom elnézni az agyament fafejűséget.

Biztosan azért csalok neked a számlákkal így ismeretlenül, hogy fedezzem a hazugságaimat.

Előzmény: Torlake (32074)
Torlake Creative Commons License 2013.04.08 0 0 32074

Mondj már nekem pár matematikai elméletet, amit a gyakorlat megcáfolt anélkül, hogy az elméletben hibát találtak volna.

 

A matematikusokat gondolod azért fizetik, hogy a "kockás"-füzetben játszadozzanak mindenféle elmélettel, ami a gyakorlatban úgyis más?

Vagy gondolod, hogy két részre osztják a matematikát az alapján, hogy mi az ami a gyakorlatban is olyan és mi az ami nem? Aztán csak azzal foglalkoznak ami a gyakorlatban is ugyanaz? A másik fele meg csak jópofa értelmetlen játék a számokkal?

A valószínűségszámításra igen komoly szakmák épülnek.

 

Javaslom nézz utána, hogy a blackjack játékot hogy sikerült megverni lapszámolással. Milyen matematikai munka előzte meg. Amint rájöttek a trükkre levezették szépen, kijött a +EV. Elmentek a kaszinókba és a +EV-nek megfelelő nyereséggel távoztak. Vagyis a matematika segítségével verték meg, nem pedig azzal szemben.

Szóval ha valaki azt állítja, hogy rájött a nyerő rulettstratégiára, attól várom a matematikai alátámasztást. Ellenkező esetben csak sötétben tapogatózásról és álmodozásról van szó.

 

Sok rulettstratégával találkoztam már különféle állításokkal:

- Csak keveset tud keresni ilyen-olyan okok miatt

- 1 euroból csinált 100000 eurot, de azért valaki adjon neki paypal számlára kölcsön 5$-t

- Itt volt az okostóni, aki 8 körös martingale játékokkal büszkélkedett a 95%-os találati arányával és nem tudta kiszámolni, hogy az veszteséges. Ugyanez az okostóni 2 egységet rak a pirosra és 1-et a feketére 1 játékon belül. Az észkombájn haverja meg megvédi, hogy annak oka van, csak nem árulja el hogy mi, mert nem tartozik magyarázattal, de azért ír fél oldalt 0 információval

- ésatöbbi

 

Szóval te vagy nagyjából a 2764. nyerő rulettjátékos internetes forumokon akivel találkoztam. És te vagy a 2764. aki láthatóan nem ért a valószínűségszámításhoz. De azért az elmélet megfelelő ismerete nélkül bátran kijelented, hogy a gyakorlat más.

 

Ha valaki komolyan gondolja, hogy gyakorlattal megcáfol egy matematikai elméletet, abban legyen annyi tisztesség, hogy az adott elméletnek alaposan utánajár. Ha pedig alaposan ismeri az elméletet, akkor rá kell tudjon mutatni, hogy hol van benne az a hiba, ami miatt a gyakorlat más.

 

A bizonyítékkal pedig pár probléma:

- Az 5 oldalas kivonatból 2-t látok, nem tudhatom, hogy a többi oldalon nincs-e befizetés

- Nem tudhatom, hogy egy másik számláról nem történik-e bármikor befizetés

- Nem tudhatom, hogy a befizetések előtt valóban semmi nem volt a kaszínóban

- Eleve nem tudom mire véljem azt, hogy 5 részletben utaltad be a pénzt

 

 

Előzmény: Patent IPO (32072)
Patent IPO Creative Commons License 2013.04.08 0 0 32073

Bocs, tele van elírásokkal, kapkodtam és nem olovastam vissza

számla

feltöltés

meg

mégis

biztonságosabban

 

Előzmény: Patent IPO (32072)
Patent IPO Creative Commons License 2013.04.08 0 0 32072

Igen, ez az elmélet :)))))))))

Nagyon sok elmélet van a világon, amit a gyakorlat megcáfol. Az az ember, aki ezt a magyarázatot megfogalmazta, az biztos, hogy birtokában volt annak az ismeretnek, aminek én?

 

Most elküldtem a bizonyíték első részét, a számal másolatokat. Itt láthatod, hogy mennyi euróval töltöttem fel és a következő másolaton láthatod, hogy újabb feltőltés nélkül fogok nyerni 4-500 eurót. Elég nagy felelőség a részemről előre kijelenteni, de tudom hogy ez me lesz, azért bátorkodtam leírni.

 

Aztán lehet elméleteket gyártani, hogy ilyen pedig nem létezik :)))))))))

 

Csak annyit tennék hozzá, hogy vannak szabadalmaim, amit mérnökök sem hittek el, hogy működni fog, pedig ők egyetemen tanultak, nekem meg ahhoz a szakterülethez semmi közöm, a szikra mégi itt pattant ki :)

Azóta több milliót kaptam érte. A cég aki megvette, tudta, hogy mit vásárol.

 

Bocs, undorítóan hangzik, nem dicsekvésnek szántam, csak bassza a csőrömet, hogy örökké az van hirdetve, hogy márpedig nincs nyerő szisztéma.

VAN, VAN és VAN!

Még jó, hogy nem tudja mindenki. Még tegnap is egy kicsit finomítottam rajta, hogy még biztonségosabban működjön.

Ha nem tudom bizonyítani a 4-500 eurós nyereményt, akkor bocs, tévedtem, de erre nem fog sor kerülni

Előzmény: Torlake (32071)
Torlake Creative Commons License 2013.04.08 0 0 32071

http://en.wikipedia.org/wiki/Casino_game

 

Kiemelném a lényegesebb dolgokat:

- The luck factor in a casino game is quantified using standard deviations (SD).

- ... after 10 rounds... As you can see, standard deviation is many times the magnitude of the expected loss.

As the number of rounds increases, eventually, the expected loss will exceed the standard deviation, many times over.

This is why it is impossible for a gambler to win in the long term. It is the high ratio of short-term standard deviation to expected loss that fools gamblers into thinking that they can win.

 

Akik esetleg nem tudnak angolul:

- Az SD (szórás) az amivel a szerencse hatását mérik a matekban.

- Tíz kör után az SD még mindig a várható veszteség többszöröse.

- Ahogy növeljük a körök számát, a várható veszteség végül nagyobb lesz, mint az SD.

- A többszörös SD téveszti meg a játékost és hiteti el vele, hogy nyerhet.

 

Ez nagyjából annyit jelent, hogy rövid távon kis szerencsével is lehet nagy összegeket nyerni (vagy kis balszerencsével nagyot bukni), hosszú távon viszont egy idő után a világ legszerencsésebb embere sem képes nyereményt elérni -EV játékban (mint a rulett).

m.terrana Creative Commons License 2013.04.08 0 0 32070

Sziasztok!

Csak olvasgatni szoktam a hozzászólásokat. Régen is sokat jártam kaszinóba, rouletteztem, pókereztem, gaminátoroztam. Eleinte jól ment, "jól" adtak a gépek, aztán az évek során szépen elment a szériám. Az utóbbi időben pedig brutális módon vissza lettek állítva a gépek. De szerencsére vissza is tudtam csípni a játékból. Azt kell mondanom, most hogy megszántek az elektromos kaszinók, sok emberrel tettek jót. Kb. két hónapja játszogatok kis téten limit beállításokkal az interneten. Max. havi 10.000 és egy forinttal se több. Van hogy nyerek, van hogy hamar elmegy, de kikapcsolódásnak és szórakozásnak fogom fel nem pedig fejvesztve rohanok a pénzem után, mint régen, hogy úr isten elbukom. Ennyit szánok rá egy hónapban és kész, egy forinttal se többet. Egyébként akit érdekel, meg szívesen játszana, annak ajánlom a www.kaszinotippek.com weboldalt. Az 5 legmegbízhatóbb online kaszinóról találtok részletes leírást. Meg vannak gépek, amiket ki lehet próbálni ingyen ezen az oldalon. Én is véletlen a google-ban találtam rá, mert érdekelt hogy hogyan működnek ezek, meg régi játékokat kerestem. Mert ugye hallani olyat, hogy befizetsz és utána lehúznak, meg hasonlók. Na ezek közül egy sem, mert már fizettem is ki. Úgyhogy én pozitívan tudok nyilatkozni. Mikor hol játszom... Stargameson meg a Bet365 kaszinóba játszom a legtöbbet egyébként, alacsony téten.

Patent IPO Creative Commons License 2013.04.07 0 0 32069

Velem is előfordult ilyen Londonban. Egy öreglány próbált trükközni. Mivel kamerázva vannak az asztalok, szükség esetén leállítják a játékot. Más vitás helyzetet láttam és akkor kb 20 percig annál az asztalnál állt a játék, amíg tisztázták a helyzetet.

Nekem volt olyan, hogy a krupié figyelmetlenségből a nyertes zsetonomat is besöpörte. De szerencsére mások is tanúsították, hogy volt ott egy zseton. Nem lett semmilyen vitás helyzet, azonnal kifizette. Olyan is volt, hogy a játék feszültsége alatt én is elvettem más zsetonját, de nem volt vitás helyzet, csak nevettek, mert egy tévedés volt. A krupié mosolyogva mondta, hogy nem az a szín az enyém, hanem a másik. :)

A szándékosság azért az egy durva dolog. De sokfélék az emberek.........

Előzmény: Bromden (32068)
Bromden Creative Commons License 2013.04.06 0 0 32068

Amikor először voltam az egyik budapesti kaszinóban, a pirosra tett nagy értékű zsetonomat el akarta lopni egy faszi mellettem. Rátette a saját zsetonjait, aztán odébb húzta. Határozottan elvettem tőle, de nem tudom, mi a szabályzat ilyenkor. Ha nem szerzem vissza abban a két másodpercben, akkor bejelentés vagy kamerafelvétel alapján lett volna esélyem? Szerintem lelépett volna.

hiányzik Creative Commons License 2013.04.06 0 0 32067

:-)))))))))))))))))))))))))))

Előzmény: Pitbull_vagyok (32062)
Patent IPO Creative Commons License 2013.04.06 0 0 32066

;-)

Előzmény: Torlake (32065)
Torlake Creative Commons License 2013.04.06 0 0 32065

És az hányszor lett elmondva, hogy ruletten nem lehet hosszútávon nyerni?

Ugyanaz...

A duplázósok pont ugyanazért nem hisznek neked, mint amiért te nem hiszel nekem. Mert kipróbálták és "működik".

Előzmény: Patent IPO (32063)
Patent IPO Creative Commons License 2013.04.06 0 0 32064

:)))))))))

Előzmény: Pitbull_vagyok (32062)
Patent IPO Creative Commons License 2013.04.06 0 0 32063

Ha jó a szisztéma, akkor nem kel ahhoz olyan sok pénz.  110 euróval nagyon szépen el lehet kezdeni. Vagy élő kaszinóban 140 font körüli összeggel szoktam kezdeni. Ha az nem volt elég, akkor másban volt a hiba.

A következőket nem neked szántam:

Azt az ostoba duplázósdit felejtsétek el örökre!!! Annyiszor el lett már mondva.

Az csak a szopatásra elég. Kezdetben nyerhetsz vele, aztán elbuksz mindent. Számold ki egy 11-es sorozatra mennyit kell felrakni, és mekkora lenne a nyereményed. De nem is kell addig elmenni, már ott elbukod. Hiába lenne bármennyi pénzed, van tét limit és ott a vége. Amit addig beletoltál, annak annyi.

Annyi más lehetőség van azon kívül. Csak gondolkodni kell. A duplázáshoz semmi, de semmi ész nem kell. Sőt eszetlenség kell hozzá.......

Hiába vagy óvatos, sosem tudhatod, hol ér véget a sorozat és csak rakod bele a sok pénzt. Amikor meg bepánikolsz és leállsz, akkor biztos, hogy a következő gurításnál bejön az, amit aztán már nem raktál meg és minden elúszott.

Elsősorban a számokat javasolnám, vagy külső mezőkön különböző módszereket írj papírra és tételesen játsz le egy folyamatot és akkor látod, mi lett volna a közetkezménye annak a trükknek. Olyankor tudod meg, hogy melyiknek van nagyobb esélye a nyerésre. Mindig fel kell készülni, hogy nem nyersz, azután mi legyen a következő lépés, hogy korrigáld. Nem elég visszanyerned az elvesztett összeget, hanem ha kockáztattál, akkor már legyen értelme, hogy miért csináltad.

Előzmény: volof (32059)
Pitbull_vagyok Creative Commons License 2013.04.06 0 0 32062

"De hol van és mi volt a 32054 hozzászólás???"

 

Miért hiányzik?

 

hisz a nicked is hiányzik...

 


Előzmény: hiányzik (32060)
Torlake Creative Commons License 2013.04.05 0 0 32061

Biztos valaki törölte.

Valami olyasmi volt hogy 2 éve rulettezik eleinte vesztett, de aztán megtanulta használni a jó kis stratégiákat. Meg hogy ha nem nyersz az a te hibád, nem a stratégiáé meg ilyesmi. És be volt linkelve egy iromány, ami tele volt tévedésekkel. Ezekből az egyiket emeltem ki a válaszomban.

Előzmény: hiányzik (32060)
hiányzik Creative Commons License 2013.04.05 0 0 32060

Üdv

De hol van és mi volt a 32054 hozzászólás???

Előzmény: Torlake (32055)
volof Creative Commons License 2013.04.05 0 0 32059

Egyetértek.

Létezik nyerő stratégia, csak baromi óvatos játék (1-2-4-8-16 stb. duplázást elfelejteni...), rengeteg türelem és ész kell hozzá. No meg nem árt egy minimum 1500-2000 eurós fedezet, amiből játszol.

U.i.: Valószinű, ha lenne 8-10 ezer eurós bankrollom, olyan tuti havi jövedelmem lenne, be se járnék dolgozni...

Előzmény: Patent IPO (32056)
Patent IPO Creative Commons License 2013.04.03 0 0 32058

Könnyen tudnám bizonyítani, hogy folyamatosan tudok nyerni, de nem ásom magam alatt a fát. Ha gondolod, írj az emailemre

Előzmény: Torlake (32057)
Torlake Creative Commons License 2013.04.03 0 0 32057

Igen... Az a bizonyíték, hogy "nem ismerem ezért nincs". Mint a Pitagorasz tételnek is az a bizonyítása, hogy megvizsgált 5-6 derékszögű háromszöget és kijelentette, hogy amit talált, az minden derékszögű háromszögre igaz. A hülye nem gondolt arra, hogy egy csomó másik derékszögű háromszög van, ahol majd az egyenlősége esetleg nem lesz igaz.

 

Komolyra fordítva a szót...

A rulett esetében nem kell híres tételre gondolni, amit levezetünk. Annyi a bizonyíték, hogy minusz EV-s minden tét. Ezen nincs mit levezetni, így alkották meg. Ha az ember megfelelően ismeri és érti a kombinatorika és valószínűségszámítás témakört, annak ennyi elég is. Aki meg nem az járjon utána, vagy tapogatózzon továbbra is a sötétben időt és pénzt pocsékolva.

 

Annyi esélyed van nyerő rulettstratégiát találni, mint olyan derékszögű háromszöget, amelyikre nem igaz a Pitagorasz tétel.

Előzmény: Patent IPO (32056)
Patent IPO Creative Commons License 2013.04.03 0 0 32056

,, Azt sugallod, hogy érdemes pénzkereseti lehetőségként tekinteni a rulettre, ez pedig bizonyítottan nem igaz."

 

:)))))))))))))))))))))))))))))

Ki bizonyította?

Ha Te , vagy más nem ismeri, attól az bizony létezik

Tudod, hogy mennyi dolog létezik a vilgon, amit se Te, se az emberek többsége nem ismer és attól az létezik?

Előzmény: Torlake (32055)
Torlake Creative Commons License 2013.04.03 0 0 32055

Lehet hogy segíteni akarsz, de nem azt teszed. Azt sugallod, hogy érdemes pénzkereseti lehetőségként tekinteni a rulettre, ez pedig bizonyítottan nem igaz.

Sajnos rengeteg hamis állítás van a könyvedben. Egyet ki is emelek: osztott martingale...

Azt írod hogy egy bizonyos színkombinációt játszol 5 körig, akkor kb 97% hogy nyersz 1 zsetont és ha veszítesz az 31 zseton. Az kisebbik hiba az hogy 50% eséllyel számolsz egy kört, vagyis házelőny nélkül, de efölött még szemet tudok hunyni.

A nagyobbik probléma csak ezután jön...

Azt írod, hogy ha ugyanezt a színkombinációt játszod, akkor egy idő után jön a vesztes sorozat, ellenben ha felállítasz 10 különböző színkombinációt és ezek között ugrálsz akkor megőrízhető a 97% minden sorozatban.

Az igazság az, hogy a nagyjából 97% (pontosabban 1-(19/37)^5 vagyis kb 96,43%) mindkét esetben fix minden egyes sorozatra, akár változtatsz akár nem, és mindkét esetben ugyanolyan gyakorisággal várható a vesztes sorozat. Ez matematikai tény, de könnyen le is modellezhető excelben. Teljesen mindegy hogy mire tesztel, a mező nyerési esélye és a kifizetési szorzó amik számítanak. Ezek pedig a megjátszott kombinációtól függetlenek.

Több hasonló butaságot írsz, de nem megyek bele mindegyikbe, mert hosszú lenne.

Előzmény: Törölt nick (32054)
Som Season Creative Commons License 2013.03.30 0 0 32053

http://csepel.info/?p=25600

 

Elhunyt Klauz László birkózó

 

R.I.P.

Ekrisztina Creative Commons License 2013.03.17 0 0 32052

Kedves Mind!


A Pázmány Péter Katolikus Egyetem végzős pszichológia hallgatója vagyok, és a szakdolgozatomban a LOTTÓZÓ és SPORTFOGADÓ emberek összehasonlításával foglalkozom. Kérem, hogy, akinek van egy kis ideje töltse ki az alábbi, nem hosszú kérdőívet! Az idő szűkös, ezért minden kitöltő számít.

 

A kérdőív ez lenne: http://edu.surveygizmo.com/s3/1194307/Lottoz-s-sportfogad-szem-lyek-sszehasonl-t-sa

 

 

Nagyon-nagyon nagy segítség lenne a számomra! Előre is köszönöm!

 

Erdélyi Krisztina

 

 

 

 

mauratius Creative Commons License 2013.03.09 0 0 32050

Megdöntöttem a saját rekordom)) 2000huf/félóra

 

Patent IPO Creative Commons License 2013.03.08 0 0 32049

Így van. Ha okosan csinálod, lehet nyerni. Nem csak véletlenszerűen :)

Óvatosság mindenekelőtt!

Előzmény: volof (32047)
Kicsi KRém Creative Commons License 2013.03.08 0 0 32048

Én csak a kockás fülű nyulat ismerem.

Előzmény: DoubleDice (32046)
volof Creative Commons License 2013.03.08 0 0 32047

Hát igaz, ami igaz.

Akárhányszor próbálgattam, persze csak poénból, játékpénzen ezeket a "nyerőgépeket" mindig nagyot buktam rajtuk.

Ellenben ruletten, de biztos pókerben is, okos stratégiával, ésszel játszva lehet szépen pénzt gyűjtögetni.

 

Előzmény: Patent IPO (32045)
DoubleDice Creative Commons License 2013.03.07 0 0 32046

Sziasztok!

 

Csak a nosztalgia miatt... A Double Dice kockás nyerőgépeket biztos sokan ismeritek. Itt ingyen ki lehet próbálni.

 

http://doubledice.co/nyerogepek/6d6106d3

 

Bocs a közbeszólásért, csak gondoltam megosztom veletek. :D

Patent IPO Creative Commons License 2013.03.01 0 0 32045

Nyerő? Kinek nyerő?

Tudod az a gép arra van betanítva, hogy a gazdinak gyűjtögessen. Nem arra, hogy a vállakozó kedvű emberek részére adakozzon és a gazdi a végén eladósodjon.

Húúúúú de negatív vagyok megint......... De tényleg gondolkodjatok el ezen!

Előzmény: Lajoska8768 (32044)
Lajoska8768 Creative Commons License 2013.02.27 0 0 32044

Hali!

 

Találtam egy szuper nyerőgépes játékok kínálatát bemutató és részletes tájékoztatást nyújtó portált! Érdemes meglátogatni! :)

Patent IPO Creative Commons License 2013.02.24 0 0 32043

Bezáratták, mert érdekek húzódnak meg mögötte. Nem tudod a parlamentet mikor zárják be?

Felesleges a sok gengszternek ott ülni és elhordani a milliárdokat, amikor az ország sok év óta csak zuhan a mélybe

Sosem érdekeltek a játéktermek. Néhányszor voltam kipróbálni rulett variációt.

De hihetetlen, hogy bármit bármikor felrúghatnak. Ebben ez az ijesztő, nem az, hogy most nincsenek játéktermek. Egy tollvonás és kész. Szarnak rá, hogy az emberek mit akarnak, mit gondolnak

Előzmény: Csucsu.007 (32042)
Csucsu.007 Creative Commons License 2013.02.22 0 0 32042

akkor csak erről maradtál le:

 

 

Betiltották a játéktermek műkődését

 

http://www.magyarhirlap.hu/belfold/betiltottak-a-jatektermek-mukodeset

 

 

 

 

Éjfélkor bezártak a játéktermek   2012. október 9., kedd

 

Éjfélkor bezártak a játéktermek

Szerdától csak kaszinókban lehet nyerőgépezni. Tovább »

forrás: Index.hu

 

 

Előzmény: puding77 (32040)
Patent IPO Creative Commons License 2013.02.21 0 0 32041

,,Itt megtalálsz minden infót:"

 

Látod ez a tipikus magyar szar. Mert az az infó nulla infó, lófasz amit megtudsz. A címen és a nyitvatartáson kívül semit. Annyi, mint amikor elsétálsz előtte az utcán. Megkellene már tanulni, hogy ilyenkor már nem is szabad bízni az ilyen szutyokban. Letörne a kezük, ha megírnák, hogy milyen játéklehetőségek vannak, milyen tétekkel ,nyereményekkel és hasonlók?

Majd megtudod, ha befizettél  X időt és nézhetsz, hogy hova kerültél, milyen feltételekkel.

Az infó kb így néz ki:

 

http://www.ildado.com/land_casinos_uk_london.html

 

 

Itt meg tudsz részletesen mindent, nem úgy mint a magyar szarban. Uramistan!!!

Előzmény: puding77 (32040)
puding77 Creative Commons License 2013.02.21 0 0 32040

Itt megtalálsz minden infót:

 

http://www.senatorvipclub.hu/i2.html

Előzmény: Csucsu.007 (32038)
mauratius Creative Commons License 2013.02.18 0 0 32039

PRS turbo, példajáték,mind a 15 lehetőség megjátszása párhuzamosan.

Csucsu.007 Creative Commons License 2013.02.17 0 0 32038

hol nyilt?

Előzmény: puding77 (32037)
puding77 Creative Commons License 2013.02.17 0 0 32037

Sziasztok!

 

Volt már valaki a újarnyÍlt Senator kszinóban?Hogy működik a játék és a kifizetés?Mennyibe kerül a belépő?

 

 

hbe Creative Commons License 2013.02.15 0 0 32036

Nem teljesen így működik optimális esetben, de azt nem írnám le itt, hogy.

Előzmény: Torlake (32035)
Torlake Creative Commons License 2013.02.15 0 0 32035

Külön nem is nagyon tudod kezelni várható érték szempontból. Csak akkor tudnád, ha az eseményhez lenne egy valós (nem az oddsból kiszámolt) valószínűséged is. Ez pedig sportfogadásnál elég szubjektív. Ha viszont egybe nézed, akkor nincs szükség a valószínűségekre.

 

A bónusz meg kicsit macerás. Befizetsz 2 irodába, és egy fogadás után az egyik irodában lesz az összes befizetett pénzed és ráadásul a bónuszt többször kell felrakni. Ezután megint be kell fizetni valahova további fogadásokhoz, és eleget kell fogadni ahhoz hogy a bónusz kivehető legyen. Ezen felül a többi helyre is bónusszal akarsz befizetni és akkor arra is figyelni kell.

Szóval nem olyan egyszerű. És akkor még a megfelelő fogadások megtalálásáról nem is beszéltem. Persze ha egyszerű lenne, akkor a fél világ ezt csinálná :)

 

De majd lehet jobban utánanézek, mert a tőkém valószínű meglenne hozzá, csak kérdés, hogy a mostani befektetéseimből érdemes-e kivenni pénzt és ezzel próbálkozni.

Előzmény: hbe (32034)
hbe Creative Commons License 2013.02.15 0 0 32034

Illetve a bónuszos matched betting-nél általában mindkét fogadás negatív várható értékű együtt is, csak az a -EV kisebb, mint a bónusz +

Arbitrage-nál meg a két fogadás már együtt +EV

Előzmény: hbe (32033)
hbe Creative Commons License 2013.02.15 0 0 32033

Igen, a negatívhoz kell bónusz. Azért írtam így, mert a matched betting-et inkább a bónuszosra használják, de igazából az arbitrage is matched betting.

Előzmény: Torlake (32031)
Patent IPO Creative Commons License 2013.02.15 0 0 32032

,,Viszont van 3 olyan fényképem egy kosármeccsről amikor felugrok és a levegőben vagyok lefényképezve. Feltegyem, mint bizonyíték, hogy tudok lebegni?"

 

Az semmi!!!

Te évekig edzettél, hogy ezt meg tudd csinálni . Én mivel fotósként dolgozok, seggenülve megcsinálom photoshoppal néhány perc alatt :))))))))

Előzmény: Torlake (32024)
Torlake Creative Commons License 2013.02.15 0 0 32031

Köszi.

Azt viszont nem értem, hogy a matched bettinget miért írtad kétszer. Egyszer negatív egyszer pozitív várható értékkel. A negatívnak csak a bónusszal együtt látom értelmét. Esetleg valamit félreértettem?

Előzmény: hbe (32030)
hbe Creative Commons License 2013.02.15 0 0 32030

Csak az online eseteket írom.

 

Matematikailag pozitív várható érték, ha jól csinálod a megfelelő dolgokat, de egyre kisebb már a választék, hogy találj jó ajánlatot:

- matched betting (konkrét fogadásra negatív várható értékkel). Ennek a legkisebb a kockázata, de nagyobb tőke kell

- casino bonus hunting, itt változó a kockázat, de mára már ide is komoly tőke kell

 

Szintén pozitív, ahogy írod, nehéz ügy, bár aki jó ebben, azért el tud lavírozni

- matched betting (konkrét fogadásra pozitív várható értékkel, ez az arbitrázs)

 

Matematikailag csak akkor pozitív, ha az ember jobb, mint az ellenfelek vagy a bukik

- poker, egyre kevesebb ilyen van

- sportfogadás, itt meg szerintem nehéz annyival jobbnak lenni, hogy a marzsot figyelembe véve is jó legyen

Előzmény: Torlake (32028)
Torlake Creative Commons License 2013.02.15 0 0 32029

kösz :)

Előzmény: hbe (32027)
Torlake Creative Commons License 2013.02.15 0 0 32028

"mármint többségében pozitív várható értékű dolgokról folyt a beszélgetés"

 

Ez nagyon érdekelne. Tudnál mondani pár ilyet címszavakban?

black jack, arbitrázs sportfogadás... ezekről hallottam, de úgy tudom egyik sem igazán életképes. Egyrészt a nagy tőkeigény miatt, de leginkább azért, mert ezek ellen valóban védekeznek a kaszinók. Black jack számolás ellen sűrű keveréssel, sportfogadásnál pedig limitálással.

Előzmény: hbe (32026)
hbe Creative Commons License 2013.02.15 0 0 32027

Ja és a lebegős példa tetszik, nagyon szemléletes és találó.

Előzmény: hbe (32026)
hbe Creative Commons License 2013.02.15 0 0 32026

Az iparág jelenlegi helyzetét elnézve, hacsak valaki nem pályázik Helsinki Bizottságos babérokra a balekok megmentésére, akkor nem. 2010 körült indult be ez, addig normális volt a topik (mármint többségében pozitív várható értékű dolgokról folyt a beszélgetés), de amíg lósz.r van, veréb is van, és amíg a kaszinóknak nem érdekük, hogy bizonyos dolgok lekerüljenek a netről, addig szerintem sok értelme nincs.

Előzmény: Torlake (32025)
Torlake Creative Commons License 2013.02.15 0 0 32025

Én itt még új vagyok :)

Van valami tanácsod? Érdemes küzdeni, vagy hagyjam a fenébe?

Előzmény: hbe (32023)
Torlake Creative Commons License 2013.02.15 0 0 32024

Elég okos vagyok ahhoz, hogy ne rulettezzek, így nem tudok nyerőt felrakni, se bukót.

 

Viszont van 3 olyan fényképem egy kosármeccsről amikor felugrok és a levegőben vagyok lefényképezve. Feltegyem, mint bizonyíték, hogy tudok lebegni?

Előzmény: mauratius (32020)
hbe Creative Commons License 2013.02.15 0 0 32023

Ja ez megy már pár éve itt.

 

A svindlerek próbálják a madarakra rásózni a programokat vagy a módszert affiliate bevételért, aztán itt vagy teszik a hülyét, vagy tényleg elhiszik.

 

Időnként egy-két ember beesik, küzd velük egy kicsit, aztán minden megy tovább.

 

Ha valakinek olyan kurva jó rendszere van, hogy nyer vele a ruletten, akkor használja, és nyerjen vele, ne reklámozza.

Patent IPO Creative Commons License 2013.02.15 0 0 32022

Ugye mondtam, hogy jobb az élő rulett, mint az online. Online írkáltok mindent, amivel bosszantjátok egymást, élőben meg egy pofonnal el lehet intézni :)))))))))

mauratius Creative Commons License 2013.02.15 0 0 32021

frissített leírás PRS Turbohoz:

http://www.mediafire.com/?51c9uina1nkojvl


még néhány kép

 

 



mauratius Creative Commons License 2013.02.15 0 0 32020

Nem tudom mitől jöttél így indulatba és fröcsögsz így, nyílván nem vagy sikeres rulettjátékos.
Gondolom az is zavar hogy te nem vagy az.
Napi szinten rakom fel egy-egy nyerésről a képeket, te hányat raktál fel eddig?
Minden esetre sok zserencsét, nekem elég az hogy én nyereséges vagyok nem kell a te terheidet is vinnem magammal.

De láthatóan bajban vagy az alap matekkal, tessék bekarikáztam az előző képen zöldel hol nyertem 1 zsetont és hol buktam akármennyit pirossal.
annyi a dolgod hogy összeszámold a zöldeket meg a pirosokat és melyk a több
ja hogy egyetlen buko sincs és nyertem 19-20 zsetont

ennyit erről

 

 

Amugy kb félora alatt megvan a 200-300 forint is, 50filléres alappal indulva, ha te kpételen vagy nyerni 50 filléres téttel akkor tényleg nem ajánlom hoghy rulettezél.
Légyszíves felrakni képet a nyereségeidről!!!!!

 

 

Előzmény: Torlake (32018)
hiányzik Creative Commons License 2013.02.15 0 0 32019

:-)

Előzmény: Torlake (32018)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!