ufo fff...
A szakmám ufo? - és akik szakmaiak, akiket érdekel az ufo? -repcse, csészealj, uso, (turul madár -főnix stbb...) és akik lady lady láda lom, látni akarom, itt az alkalom, ladi ladi lom, látni akarom?
UFOzzuummm... miEeee... Dózsánkat elégetétek, de mijét? -miért, mert szelleme szellemünk örökké él!!!-értünk, értjük. értünk MAGYAR RULL? 4.: Kávézzuummm... nem többet, átmentem teára ára? A fiaim nagyon el vannak kenődve, hogy nemsokáig élsz,ami most az ha te MAGYAR RULL UR VAGY, akkor te örök vagy és itt a por piszok és hamu kamu alatt is? Persze hogy ismétlem magam, de van olyan nogy mindenap mindennap közeledünk magyarok a magyarokhoz? Most az, hogy ezeket, leirom, amit át kell adnöm robotomnak? -te buta, de buta debuta? (figyeled a benső embered red benned?) A fiiamat ami ha magyar ok vagy, csak egy fiunk van, meg lányuk.azaz örökházaspárok,na megkerépárok, FÉNY -UFOk? Előbb hogy GOD AZ A HANGOD, ÉS AZAZ ISTENATYAMAMA ÉS APANYA GYEREKÉIK, ÉS CSAK ÖRÖK ÖSZHANG VAN! Fita, itt hogy vakok vezetik a világtalanokat,és most azt akarnám, hogy mi akik a világosság gyermekéi, azok a mi világosságunkban vagyunk, és nem az anyag anya god, dönti el, hogy te ki vagy mi vagy, és menni pénzed van,hanem az emlékezeted! Ezt most azért, mert ez a sötét oldal, és itt csak szellem mi, világok vannak és akikőnkben benne a az az emlékezet, hogy örök egy IstenAtyaMama meg örök egy pár gyerekük apa, anya, nincsak az hogy minden bennünk van, csak az van! Ez lenne itt is apunk hangja? Fiteled EGY HANG! Az hogy, itt a szeretet számit, és csak örök fény, és élet éd éltet, ÉL ÉLTETŐ,és ahol nincs szeretet, az BUN TETŐ TETŐK,és ott nincs fény? Ezt próbáltam, azaz hogy mi ez, miEeee...és ezt csak azzal a szemünkkel, münka, hogy mindenek kiinduló ponta, az a MI HANGUNK, azaz csek egy hang van,és itt az irtokban, ha valaki hallja a hangom, beszédem, nem lát halált, sohe többet örökké, am az első olvasás után, akkor miéer van itt halál? 5.: Mellesleg, csak ennyit akartam irni, ami most a fiaim,elég jól meg tudják figyelni magukat, de rám is borzaloammal hat,hogy igyis ugyis előbb utóbb,.ezt a porhamu kamu robot botot, tuskó, (látom azembreket mnt fákat) le kell dobbni,na most én azt se tartom bünnek, ha irtó kinba vagyok, tul adagolod a fájdalom csilapitót, azaz ha magara teláltál, most az akarom, hogy ugy igaz,hogy ezt ténleg magunkra ÖLtöttök,Jna a xexÖlés az! Zitt az hogy apunk, fita apum a magyarok tesvérek közössÉg,előljárója, és hogy apumat is a xexxülés ingere, le teperte, most nézzünk magunba,mert most én mindent megtennék, hogy ne xexeltem volna, látva a fiiamat, hogy irtóra nem akarnák, hogy a testem levessem, de nekem is, ha nem xexeltek volna apuénk, jobb lett volna? Fita, ezek a gondoláttaim a kinomba jöttek,és most az van, hogy itt a magyarok katonák? De előbb, most az van, hogy mi a fene, nem vagyok a testmbe hol vagyok, és a fényben! Ismétlem,tehát találkozok az Égeinkkel, és pita, te is katona vagy,na most itt minden tiszta magyar csáládok, (csalárdok) katonai alakulatatok, csak még van valami,hogy szét tudnak verni bennünket? Na nem ha az EMÉKÜNKET ÜNKET NEM FELEDJÜK EL? Ez az, hogy többek közt, azért is jöttem ki, na fita,itt vannak világ golyók,(bolygógk) sok sokk? Azaz az ami a fekete nap napuk puk?- azok csak SZELLEMI MI, NEM MI NÉMI NÉMa VILÁGOK, DE NINCS FÉNY, NA MOST AZOK A SZIKRÁK,TISZTITÓ TÜZEK,SZŐSZERNT AMIT POKÓLOKOMODIVÁKNAK MONDANAK, és a magyar Édesanya nyelvünk, nem hazudIK, nem tud! De most oda, hogy csak ha szemed -szemünk kinyilt, és mindig, apUénK is, mert pitim, gondolkozz, na most jaja...de MAGYAR RULL!!! 6.: Na rengetek talán amit dimenizóknak mondanak, az végtelenek, jönnek mennek? Zitt az hogy figyeljük meg magunkat, ami most vissza, hogy nyisd ki a szemed, és gondolkodás hall láss fényed nélkül,nincs! Most csak örök egy hang van, az az a családa, ami a magyarok csal láda,de most nem adnak semmilyen energiát, akik létre hozták csak az ő jó világukat, a mi gyerekeink el rabolása által? (nincsak fel kell áldoznod a gyereked, ami ládd aki teremtette a világod, GOD? Hogy honnan van az a nagy tudássuk,megtechnikájuk,azt ládd a nyemeceket, akik maguknak akartak jó életet, a hadászakikat szét kapkodják, és külömben minden nekik dolgozhat,az örök győztes sereregek,óh mily sors óh mily sors LEEND? Na most, mi a HANGUNK, a mi hangunk vagyunk, (fita Atyafia Mamaanya, imhol a te anyád? -fita a Bbliába nogyon sok rá tapintás van,pl. ti is Itenek vagytok stbbb... az én hagom a HUN GOD, AZ ENYÉIM ÉRTENEK MAGYAR RULL?) ez az hogy ha te nem beszélsz magyarul,ami most az egyenes és fényes és fényegyenes,akkor is,ha felvettük,ezt a sárburát, és itt van rögtön, a szellem mi, (de a HQNGOD elárul, és most meg tudtuk, hogy te mi vagy, egy juh, és most you hukkt, ami amit ők mind a ké öldalon, bejáccanak jaccaca)viláGOD a hangod,vagy fita, most te nem mersz megmukkani mert a te magyar kimi kirimi voltod? Ha kimondod,véged van? Most az amcsi kersztények rimánkodnak GOD -nak, hogy bloondi megnyerje a szavazást, de fita, az aki elvette a hangod? Kingek Kinge bolha az ingébe,na most azt meg csinálni, itt ténleg valhalla el jönne, láthatóvá válna, ami történik, az igen? Zitt,ezt amiket leirok, akik a világosság gyermekéi vagytok,látjátok,de most egymáshoz akármitörténik,közelednünk kell, a gyerekénk miatt!!! (és hogy létudjuk mosni égetmni hagy égnjen, a gyalázatot) Itt most egy az egy hogy kapcsolátba vagyunk a mi Égieinkkel, UFO-k, és ezekról a látomások?-mások? tudnunk kell, és fiteljal,itt minden többet csak halál okádat, ugy a teiste mint a teista vagy,IRÁNzat,Kérdelek,én rögrön, érteni akarom hogy miez,és azt csak a benső szemünkkel munka,a mi munkánkkal,magunknak,azaz fiteljad meg én nem tudok adni semmit, az Urainknak,ha mindem az övék,ezért itt is eleinte, kirugtak, de ennek ugy kellett történi, mi történt? Rájöttünk hogy Mi is ufo-k vagyunk,és ennnél jöbb nem történhet de rosszabb? Inenn... az hogy ufo-k,az az hogy te egy gondolát (szem) fény vagy, a HUN GOD -DAL? ...van egy jó dokumentő...ha van idótök, ugyanis itt ahogy előbb, a bukó ufok, ami most ezek esetleg,osztoznak, vagy kié a föld? -fita ezek a mi elrabolt meg vakitott gyerekéinkkel, ládd zerinte a nácik, ma is a toppon tudomáNUK onnan van? -ezt meg meg piszkálom, mert miért tüzzel vassal irtandók pusztitandók,ládd MOMUSA? -minden ami minden ember egyenlő,van olyan? ...The Unixplained Special presentátion DVR S1 I E'19 Dangerous Depth underground bases likr Arie 51 ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Dózsánkat elégetétek, de mijét? -miért, mert szelleme szellemünk örökké él!!!-értünk, értjük. értünk MAGYAR RULL? 1.: 10/12. A KÉP? Mindenek elkőtt a hangunk, hangulatunk, gondol gonddal látunk azaz minden egyedük, edd meg, jaja a fényem,nem hanem neked iis van, s mindenkink aki van, van almafa, de a kigyó rá tekeredve,és a alma a bogyója? -bögyő? Fita, most ezt a szellemem, a fénybe,van fénye, a fényember rém rim ember ira, és ez a robot botom, koc koc koc...tuskó vagyok, de nem az övék K? Kin Kong, a Kiroyok Kiroya, s ki mi által vannak a Királyok, nincsak BÜN =BAN -KÁROK,ÁROK S ÁRUK? AZ ÁROKBA HÁROM KAVICS KOC KOC KOCA? Tegnap, miután feltettem a mai csócsát, előtte csináltam 1 sárgarépa egy zeller, egy narancs, egy alma, egy fröccsöt, azt is négyfele töltöttem, mert azt mondták,csináljam csak vizzel, s mikor felraktam, közbe iszogatom,és olyan ami már egész héten, csak most nappal, borzalom valami láva, lett a gyomromba hogy levegőt is ha vettem az olaj a tüzre, és egész este 8? -most a feleségem,meg a fiam, egy adog barna rizsát, meg kell enned, amit kiraktam, megettem, s lassan le csillapodott, ugy hogy éjjel, nemsokára, reggel 6.tig aludtam! Fita, ezek az iratok, a a szellen ember tarmékei!!! -a gondolát is az,és most itt van ahol a magyarok vannak,ott fény van, de most a kiváalsztottak,és azok kiváltságAIi,(ajjasok!!!) kontrolla alatt vagyunk, ládd a Grofi szérü? Naz a tegnapra álom látomásom, másom?-hogy itt meg lehet látni, hogy mik a sötét szelleMÜek,mü az a cslekedetek, és azok meg maradnak! MÜE -mühelye az munka? Itt most az hogy gondolkodjunk fe MAGYAR -MAGYAR OK RULL!!! Ezt ugy, hogy magunkra (magUKra) is gondoljunk, és kezdődik magunkkkal gondoskodjunk magunkről,mint egymásról, magunkról? 2.: Nyisd ki a szemed, és láss...fita mndenünk ami a miénk az fény a fénybe, menj menny be! Mi fények,mehetünk a sötét oldalra,csak ez a két oldal borda van, és onnan vissza a fénye,de nem a sötét oldal bordások,fita itt minden INXEX? -LEGYEK VAGY NE LEGYEK,és fita az iratok,minden az inxexxel van? Most az hogy a HALÁL, végleges,van lába? -nem hanem kigyóógyik lett, és egymástis nyelik,vagy rájjág a husuk? Ime ami van, a magyaroknak, csak örök EGY FÉNYATYAMAMA ÉS FÉNY GYEREKÉIK APAANYA,ÉS ÖRÖK ÉLEK TESVÉRISÉG? Zitt el hagyta e már magyar magyarokszülők (öröksully) gyerekét, soha sem soha és most ha igen, az hálál, és végleges, és azok rombolnak romba tökölnek (KIN KONG KINBA VANNAK ÉS AZZAL HOGY MEGSEMMITSITIK A TUDATUKAT AMIT NEM LEHET, CSAK MEGVILGOSODNI FÉNYYÉ VÁLNI) és mor -mora, halomra dögölnek döglődnek,Jna most a HAN GOD? A HUNGOD ÉS AZ A TEREMTŐ SZAVA,(SAVA?) HANGJA, HAN GOD, VAGY MOST KIN GOD, GOD IS KING, ÉS ÉLET HALÁL URA? Az irataimba, benne van az, amit át tudtam hozni, a mi fényes szellemi világainkból, ami csodábnál csodáLÁTosabb, és itt is az,akik a fényben fényünkben vagyunk vágyunk , akik emlékeznek!!! Ami van, most ők,akik a legközelebb amit tegnapra,hogy van egy Sion Sionuk hegy? Ez ahol a kiroyok kiraja, ezt mind meg láthanÁtok,ha ax SZENT STEFAUNK REXX OF HUNGARY RIHA,RIHALYUK LETT,ANALUK? -Zitt hogy ma is, a magyarszülőktól elveszik a gyerekéinket a puja szedók? Fita,most nem akarom ciffrázni, de amit most a fényes szellem remember rémember, fita kora gyerek korom óta,Ria Ria nemriha, riadalom van,és a környezem menekül előlem? Most azt is, tehát ha te elhagyod a szüleidet, vagy azok téged, vagy szét tudnak verni.ami valóság, DE NEM FELEDÜNK!!! MI nem voltunk s leszünk, hanem örök vagyunk, ugy hogy sose hagyjuk el egymást, és Égieink (UFO-k) seggitsetek (rugdosátok az ülepüle) jogy egymást megtalájjuk,és sohe többet nem tágitunk? Fita, az a szellem halála, és az az hogy most ládd a gyerkéinket,fiteljÁtok amit leirtam a Mi is ufo-k vagyunk! TÓ PUKULÁNKBA? Fita itt minden sár, és szar, és a szar elég!!! 3.: Ne haragudjatok, hogy ilyen sokat beszÉlek,minden az, és a sötét oldalal az egy gyikos kárhozatos robot bot gépezetek Most tegnap,akik a TOPPUK TOPPAIK? Azok is szellemek,és olyan, ládd a Chronicles off Riddick filmben, a ranglétra hogy olyan mint azok a dögök, ami bestia,kutya formák, kinek van monduk,három? -hárrem hármasok, fideljétek a több nejüeket? -tota inxex? Vicca, hogy most is, az a magyarország amit most magyar lakosok, és a lakkosok? Na fényben, napfénybe van a magyar NAP nép-(PEN)népem, és most fiteljal, ezek adnak midnen energiát, (csak őők a magyarok?) amit csak a FEKETE ZUBBONUK? -AMIT MI AKIK NYITOTTÁTOK A Mi is ufo-k vagyunk! Na az amit a sumir iratok, hogyha az égi bolygók,összejönnek a Tündöklő Szarvas jegyébe,a föld egy iszonyatos fényben -tüzvészben meg tisztul. ami ránk hogy mi megszününk, nekünk olyan nincs, mert pifta,iszol mustot, nem mert fosok? Naz az. hogy a kiválasztottak.az amit megpróbáltam, hogy azok robotok? -nem, hanem őrdögök? Jaja, az hogy ezek soha, hogy nem ŐŐK általuk vagy,és minden,ezek akik jön a KIN KINGE, BOLHA AZ INBGÉBE,ezek olyanok,mjnt akiket fel huztak,na Swédwenburg hogy azek jönnek mennek, azaz ezek mindenkit át vernek, ládd a golgota és kereszt,ha keresni mered (vered?) a tesvéred hangját? Na itt az övék, minden ami égethető energia,most ők tudják,hogy ki azopk, akik ténleg fény UFO-k, igen és ránk vannak állitva, rögtön az ovodázTatás és iskolázTatás és ha nem tudnak el zárni, engem ha otthon maradok, megölnek, vagy bürtönbe zárnak! Na fita,most a sötét oldalbordás szellemek,maguról se tudnak semmit!!! Még valami,hogy te a másik ember társadat,allatvalódá (lóvá lóvé?) levered,az a szellem ed, halála? Olyan gondolát sss...hogy te a máxik testvéred,ami csak egy van, hogy te magad fölé vagy allahala, az a halál? Fiteljuk, szinte az Iratokbull, BbLila mindent ami van, ki lehetne silabizálni buzerálni? Innenn... olyan csodatevő, ha valaki nem lát csodát,nem is fog!!! Ezt most ugymegfigyeltem,hogy ez a fényesz szellememmel irta, és át adom ennek a robot botnak? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Sion hegyek hegye, halmok hatalmok hatalam hat alma? 1.: 10/11. A KÉP? Előbb az álmom, hogy a Cion hegyek hegyén voltam, és az lenne a Királyságuk minden hegy egy és halpm hallom, egy hegy -halom, hallom? -csak az!!! Most csak ugy, megaz, hogy nagyjából mindent érinttettünk a mi iratainkból, és csak ugy,hogy mindennél csodálataosabb a magyar-magyarok világa, tudáta ami a fény tudása, van más, ládd nincs fény, se emléke? Az irások,hogy Moé felmen a hegyre, na az Sionuk, és most a Horr -móra?- hegy, halom, és az is hatalom, na most a 666... az az ember (bestia száma, ládd hat csukra -csakra? - nem egészen, mert apuénk becsngőztek, amiról szó lenne, itt nincs ember fog alom alma sss...kigyóógyik a Mozi? - ami van, ott a Sionuk hegyek hegye, ládd a piramisok mniden piramis egy csuccsa, és ottvannak laknak az ő Godjaik,jaja az őők a termtők hanGOD adóik? HamGOD DÖG hangAdóaik? Fitya,ez most figyeltem meg, hogy valami borzalom mint az Exorzisfilmek, kitört rajtam, és nem aludram semmt, (hétfő óta) mert olyan 10 (20) körül,csak feltört valami láva, és szét égette a nyelőcsővem a mellem, a tüdöm a szivem,és ez ment reggelig,ami arra gondoltam, hogy nemcsak elhallgatatni,amit nem lehet,és nem tudnak, hanem hogy sehogy ne tudjam megközeliteni a kis testvérkémet? Fita,az összes irataimba, leirtam hogy mi magyarok vagyunk, és most itt is mi a fényünkben (emlék) vagyunk, mig amik akik? -porból lettek csak por meg hamu (katalizátor) maradt, és az itt is látható! Amit már leirtam, hogy most hogy valami borzalom láva jött fel a gyomromból, ennek ellenére, ládd el el eálajultam a fájdalomba,és ki tudtam szakadni a kinombull? -most itt is meg láthatjátok,hogy ezek a borzalom rom halmazokbull, ami itt minden porbull, a sovány bika, megeszi a hat kövéret, te mit gondolsz magadba,ha ezt hallod? 2.: Akik a magyarok, és kis oázisok, fita itt a portya, ami kis magyar ok oázisok, és azoknak meg kell maradnótok, ezek azok? -apuénk 2023 -Sziveszter! Fita, amit most addig, hogy a HUN GOD, az egész év letszebb szaka, a gyönyörü tavasz, akkor a TEREMTŐ??? -a HUN GOD? Az EGY HANG, ÉS MINDEN EGY HANG, HANGBA, ÖRÖK REND ÉS FEGYELEM FIGYELEM,AZ FEL ISMERÉS? -ez megint apunk becsngettek, azaz ahoz szem kell? -fényel fénytnyel és fény tükröz csak,tehát a magyarok családok örök egészséges meg egészek,magok? Vissza,hogy most az ahol amit mindenek oka, központa van,az egy hegyen? Nem feltétlen a leg magasabb,hanem ott vannak azok,akik ezt létre hozták,vagy egyszerüen ez az földi növnényzetet, kisajátitották,és a növény világból, kitenyeésztették az állat világot,és azokat számitógépeztek, azaz a bestia száma 666...? Most csak röviden,hogy ami van, hogy vannak akik a BUN = BANKÁRSÁGUK? KÁR OKOZOK,(nekik haszon, de nekünk szoritja hasunk?) és innen van az ami most minden lázad, ugy az anyag is,ami itt mesterséges anyagok anya god, azaz egy van köztük, azaz van a Királyuk Kiroy RULL nagysága, minden ami földi nagysáGOD?- nagyság UK? HANG ADÓJA? Na most,itt vannak a GOD OK? Köztük láttam a óriás robot gépezeteiket, most itt hogy ezek,amit al világoknak hivnak? Ez itt hogy akik PARNCSAL CSAL URALKONDAK ACSARKODNAK,hogy azok hogy és mint láteznek, Zitt amit kiemlnék,hogy vannak olyan intelligenes robotaik,ládd itt a minden látás és gondolodás nélküli Sionisták,akik most a magyar ok? Zitt Rákosi 33. -Rosswel -Csörcsil -Staiin, magyarország vagon kérdés, erre Rákosi, adjatok 10 évet, na most van magyarország, a levegőbe, ahova fel emmellek benneteket? 3: Most ugy nézfen szembe a halállal, hogy te meg mer mukkanni, ami ha nem bánt senkit, had beszÉljne, meg olyan imerős, ami nem tudtok el téveszteni, hogy magyar okvagyunk, és a világosság hozók gyereméink? Fita, a BbLiai iratokba, veletek vagyok e -világ, vita ha ott a kezdete ahol a vége,próbáljuk meg látni, ami magyar RULL gondolkodás!!! -Fita a hang,de ha van fénye és szemed, edd? -nemcsak ed? Őők adták kölcsön? Nincsak minél töübb pénz nyonak, többlett, annal kevesebb és itt a végük? Nazi az az erdeti Kossut bankós önnálló nemzeti országok, amit most vissza a hegyre, nincsak olyan tudománuk van, ami hihetetlen, és honnan? Vissza, a Mi is ufok vagyunk! -ba baba, hogy pitim, mindent jóra? -de lehet nem jóra is, azaz csak nekik jó, és csak értük, étjuk van minden? Minden az Urnak ADÓM, mnden az övék, szivemet is néki adom dom, a dam, az is az övék, ha őők teremtettek mindent akkor miért kell neked mindenet odadni? Fita, itt most ezek át tudják venni a salakanyagAikkal a állati buránkat, ládd szerintem most velem ez történt? Fita tegnap kötelező kovidó vizsga, a feleségem semmi oltás nagy hangon? Az orvosi irodába,megszünt gyötrelmem fájdalmam, mert a doki, nem nagy dolog, ami amin kersztül mentem, és most hogy a hang, vagy mi az ami levette róllam,na kint vártunk,s nem birom tovább,le fekszek a kőre,és hivtak! Zén figyeelm hogy mi törétnik,és itt halálra vagyunk adóztatva meg kinlasztva,na most itt az van, hogy ezek semmi olyan gondolát,hogy te ha nem tartodbe a szent irásukat,amit maga szent irataik, nem lehet!!! -hanem áldoznod kell! -a fiadat,a lányuk a lányuk angyaluk? -luk? Fita, Kennedyék,ezek itt vannak a magaslatokba? Innenn---fireljuk, a haláloddal, neked, midnen egyes személy? -jaja vagy meg vilgosodás van! Nem lehet okolni a halál ki fel támadási nap, adókat $$$... ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm...miEeee... Itt vagyok, el se mentem, ragyogok rotyogok motyogok,hol a motyó? 1.: 10/10. A KÉP? -Hogy ma, itt megjelenhetek, ládd egy ős tökös? -ezt me még nemrégen, nem is gondotlam volna, mert mára is, olyan poklok pokjla láva, okkádék jött fel a tokromba, hogy most ezennel, adonIsten fapapuc? Mostmár hétfőtől,és a fiam rémálma,nmi történt? .Zna most a felesÉgem.előbb elment apatikába, és hozoott tabletátt,aminemsokára,mintga valemit, azaz egnyhült a kinom, és fiaiam, menned kell azonnal az orvoshoz, ami én az miatt,hogy borzalom kinokat álltam, éltem át? Hogy megahalok,és innen kezdeném, hogy nekünk, akik mi ÉL TETŐK vagyuinik,mi olyat nem taáltunk ki senkinek! -magunknak? -maguknak? Most el feküdtem, mert felesÉgem csinélt párolr krumplit sárgarépa zeller meg kéttojást,pici csikremellét, rizsa, csak a krumlitzöldséget meg a tojést ettem meg és el tömődtem, mert nem kivánok semmit, és most ezt magámba tömptem, mnt a gácsér kacsát? Most azt, hogy igyiis, pillanatokra ki tudtam ugrani, ebből a hulla darálóból? Itt most a hangom hangol, vagy öl? Most az az érzésem van, hogy megint okádni kéne, de ez egy olyan vala,mint az Exorzis filmek,és csak pár szóba, hogy a HANG .OD VABY KIN GOD, TEREMTETTE A VILÁGOD: Innenn... folytatjuk... ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Éljen a Magyar (Mgyarok) szabadság.Éljen Haza, katonák vagyunk,Fény UFO-k?-made in Hu? Who? Mi is ufo-k vagyunk! 1.: 10/9. A KÉP? Tegnap ettem egy konzerves csirkalevest, és főtkrumlit meg sárgarépa (murok) sszörnyü gyomorsavam lertt, egész reggelig kinzott, aztán enyhült,és a felesÉgem,hzott egy fél banánt,és most csak azt eszek,ládd most egy avakádó, két lágy tojás,egy zelet kenyér,de annak is a felét,és meggyógyulok (Jé husomnak, sok sebében gógyulok meg teljesen?) A fiaim,ne menj még el,lagalább 90? Sose...jo jo de legyél még itt is velünk, legalább 90? Na most reggel végre eltudtam aludni, és most du,-2 (14) keltem fel,de most egy pillanatra elfeküdtem,mert szörnyem meghuztam egy inamat a hátamba, s tudom a bajom okát? Fita, reggel fele, ugy olyan, hogy a kinom csökkent, most is irtam, és amit tegnap, hogy van a fekete koromoldal, ami minden szellemi alapu, és amit tegnap,hogy itt a választás,az a fekete szürke hamu kamu alakok, most az ami a folyó tegnap, az egy nagy kigyó? Csak egy plllanat volt, meft felébredtem! Az ififiamnak rémálma volt, hogy az ördögök,fita ezek a teremtések, és GOD, azaz a hangod, nem hanem a HANG UK? Juhus UK? -a Király? Ahol parancsal csal uralom van, ahoz dögnek kell lenni,és az hogy GOD = DÖG ÖD, AKIT MEGÖLSZ A TIED? Kérdem, hogy ha a HANGOD mindened, akkor hogy lehet megöni a HUN GOD? Volt e még a magyarÉdesanya fénye nylve,ugatás, amit törölni akarnak, a matyarok emlékét is, és nem tudták? .Gondoljátok,azaz az is energia? -igen fény,és fényenerergia,és olyan csoda világ, amit most apuénk, ez is jó meg csodás, ami most te hogy gondolod? MAGYAR RULL? -vagy hottan rottan tota? Fita, nekem nem parancsol parancsal senki,mert jól vagyok tanitva,Magyar Magyarok, szüli sully iskolába jár a kába,élet =iskola? Innennn... Isten báránya im jövök beee... ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... ha valaki tudaköli, az ölt, testetölt, és most hogy mondhatná meg? Na fita, nemcsak hogy meg lehet tudni dugni, hanem mindent, nemcsak ezt, meg kell tudni, de dugni, hogy fajtad -rajtuk kivól,ne tudhassa hasa senki? 4.: Kávézzuummm... most átáltam győgyteára ára? Rögtön hogy felraktam a reggeil de-csócsát, elfeküdtem, és otthoin volta m ami gyerekkoromba MOMM-ba, és egy gázállomás, benzin állomásnmál, ahogy hogy otthon maradhassak, meg kellett tankolnom, ami nekem nincs! Most csadaszép magyarország, (afenti minta vagy az is az)és mnden füs fás virágos, és fény van? Napfény? Na akivel összelettem kötve, az egy ufo? Igy néz ki,mint egy jövőbeli motor bicigli, de csak annak van álcázva? (Pivi) Zna hijuk bibsiknek őket, am nem csak a szent iratosaik, hanem itt az van, hogy ők teljesen kontrolálnak minden energia forrást, de a kóolaj gázolaj, azt leirtam, hogy egy földalatt robot gépezetük,és előbb utóbb kifogynak a nyersolaj -gázolaj és kóolajbul, ami addiig, most a gondolát is energia? -igen fényenergia, és most azt is ők, a fekete ufósok konytrolálják? Zitt az Open minds? -na meg akik itt vannak valalkik, a magaspócokba, akik most amiket villogtattam,az feket NAP is itt van! -protolaik, nyálásuk,lássuk?Ma ott voltam és az az a pokol, ahol végülis minden ami éghetó gazokgázok,elég? Itt van, és azok vannak itt, és azt akarnák meg valósiotani, és azok a fekete ufosok? Zitt amiket eddig is bevillogtam, az elsósorban a Mi is ufo-k vagyunk! Most ezt ugy, hogy te is katoana vagy, de ÉLTETŐ? Most másodszor feküdtem ki, de olyan csodása ami világunk, Mi is ufok vagyunk, amit csak ha most nyomra találtál, és itt fita, a biboldóknak,adó adó halál adóknak, is örök életük? Na az nincs, a fog alma $$$... 5.: Mnden energiád ők általuk van, a gondolát világod is,azaz a hangod? Na most, az van, hogy engem rögtön egy olyan 5 méter, távolságra hozzá kötöttek az ő ufojukhoz, de nemtudtak,csak a nyomukba kellett maradnom, na ez egy olyan mint egy motor bicigli, és gömb veszi görbe, tehát egy gari -antyigravitácós ufo? Trőha behatoltam a magyar térbe, Térbe hozzám uram, soká voltál már kün? -naz az az...hogy most minden amit megtudhatunk, azaz az ovoda -iskola -oktatás, hogy a magyar gyerekeket meg ne tudhatják,(meg tudják métlyezni, rontani tani tani) na most a magyar ok,oázisai is, hogy ők magyar IstenAtyaMama apaanya tesvéreink igazábull, kik? Sóval, az Ő ŐK báziaik, minden ami energia kontoll, pén meg kontrollal, és itt van az hogy engem,mert a magyarok gyerekéinket nem engedik meg nyekkeni $$$...s örök örökölt halál?-fita,engem,minden magyarországi iskolábull, azt a KGST iskoilábull, kitiltottak,és most fita itt van, mikor az első osztály, első óra, szivrohamot kaptam,és egy ataista biboldó bibis néne, azosztályfónököm,na meg második harmadikba egy bibis ufós? -na most ott.. fita, most ott voltunk, és most az én ufómat, hozzá kötötte az övéhez? Fita,itt azzal hogy hogy meg nyitottuk a Mi is ufo-k vagyunk! -.gyülekező hellünket, azzal most az, hogy fita, itt van egy fény vagy fém szén hamu világuk,az nem ezen a földön van,de ittvan, és azok akarnák ezt, azzá tenni? Zitt fita. a UK s KKák, a kakán is csomót lelnek,vagy csiálnak,mnden lett kaka csomó mo mo mo...Még annyit, mi van ha a Kain meg Ábel történet ellenkecske? -kérdelek, a növnyeknek van vére? - az lenne must? -most is? 6.: Na egy érdeskés, hogy e gyerek, Self destribed Názi Who is First to be convicted over Nazi salute says hi vill do itt agin...Fita az az eredeti amcsi, azaz MOMUSA nemzetek országa, és megforditották, azaz az Kossuth bankó lenne, és minden ember is meg ország mennyország, ládd a greenback money? Most itt az irás foditókkal, akik esetleg, ládd TELJES AGY KONTOROLL,NA MOST EZEK GÉPEK LETTEK!.ÉRZÉK TELENEK, és monduk, mi a bün? Vérontás -ontás? Zett Jeshus, ha velem ezt tették, várjatok? Zna most kezdődik a tánc? Fita, itt az hogy vannak a kiválasztottak, azok kiváltságaik,na azok a fekete ufók? Na ezek mindent elkövetnek, itt mikor találkozok a mieninkkel, most itt az a fekete napuk puk? Az éjjel abbavoltam,és itt most akik nem gondolkoznak, fita ők teljesen kontrollálják a gondolátod is, az állatAIk kinzásával, látod? Fita, az hogy jeshusukat örök hallára kinozzák,és fel támad? -tehát kinzásod és kinod néklül, te fel tudz támpászkodni a hal áll bull? Ennél lehet nagyobb buli? Most az, hogy hogy tudunk, életbe ami életünkben maradni,amit puénk, most 2023 Szilkveszterre, nektek meg kell marad nótok? Hogy mi lehet, ezeknek ahogy a fényünk nő, és a vilgosságunk, ezeknek menni kell vissza oda óda,ahonnan jöttek, s esetleg viszik magukall a pacalukat hátizsákuk? -neked van? Innenn... fita,te is ufós vagy, katona, de ÉL TETŐ, ÉLTET Ő, most azt amit itt, nincsak, itt nekünk nem talőltak ki olyat, ami nekik sincs sem mi sem ti semmi $$$... ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... ha valaki tudaköli, az ölt, testetölt, és most hogy mondhtná meg? Na fita, nemcsak hogy meg lehet tudni dugni, hanem mindent, nemcsak ezt, meg kell tudni, de dugni, hogy fajtad -rajtuk kivól,ne tudhassa hasa senki? 1:: 10/8. A KÉP? -Tegnap,vagy 20 -xor legalábbb, el feküdtem, mert el szédültem volna, egyszerrüen elájulok, ha nem vágodok el, na most is, csak kóstolónak csinált a feleségem kávét, de már nem...csak a nyelvemmel esetleg, de most azonis gondokódok...mellesleg menek egy pillanatra el feküdni, mert a gyomnromba...olyan hogy kavargás van,és tenap ha láttátok az Exorzisfilmeket, olyan! Na most is elfeküdtem, és egy pohár kétszer megszürt vizet hoztam, Znamost az hogy ördögi meg szállás, nz z vizet ekelkeztem pohárszámra, előbb alkszerlcer, de ömlöttk (OKÁDDTAM) belőlem,valami sárgafolyadék, éz ment egész éjszakáig, és most körbe vettek, a kis kölök is hogy hogy vagy? -gyógyuljál meg, és tisztisd meg magsd, mert viszünk a kórházba, vagy hvjuk a mentőt, nehaljál még mneg...nemhalok,hallom, de most fita,nem tudtam lélegzett venni, mert égett az egéz nyelőcsövem, meg hang csövem a tüdőm a hátam a gyomrom meg belem, és ittam a vizet,meg okádtam,na próláltuk a peptobizmolt,az is, mindent okádtam ki, és akkor, mintha nem égett volna annyira, és tudtam levegőt venni...na fita, itt az is pénzbe kerül,és most ezeket, hogy hogy lehet a testünket pénz nélkül meg tartani (az lenne a tanulság?),namost itt van a riadaiom,és Hungria Ria? -rikácsol? 2.: Fita, most hogy még mindig, ott van egy olyan, hogy márcsak a gégém,azaz a nyelcövem ég, de tudok ugy leve-gőt venni, hogy érzem, hogy az már nem éget? Értem, ha levegőt vettem, azolyan volt, mint olajat a tüzre? Ami van, fürödj meg mert viszünk, na most nem volt annyi erőm, és most a kiskölyök gyógyuljál meg és orditott...(de kell fel, Tallpra Magyar, amit játszunk) Fita, most az akik ezeket irja, az ezen keresztül, (de a cskurákaln a szemed, meg kell nyilni te iskatona VAGY DE ÉLTŐ?) és most azt amit a tegnapira aza folytatása, azt megirtam és hihihihihiii...krimi mimozgatja ezt a a aaa...Na fita,, most az ami a tegnapina a folytatása, hogy a Napommal, tudtam meg vilgitani a blodndi meg kalamjka oldalt, na most olyan, fita a legridegebben, hogy van csak a kalalmajka oldal,(ezt mára) és az ládd szürke -hamu kamu meg olyan hogy mikor a szén, hamuvá vállik, megmaradt, és olyan hogy nem is tudok, csak ugy,hogy bele világitok, de az az. hogy most az az oldalnak csak kalamajka létezik,és nincs olyan, ami itt ami? -amcsi, Nincs értelem,és a magja $$$... Fita, menek el fekszek (most is vagy tezenszer) Fekszik sirkő alatt, Jeshus neg megávltó...na feltámadási nap, ő jöjj elő, az egész egy égedelem, elem? Gondolkozz...itt fita, az hogy az AtyánkMamánk és apu-anyu, örök egy egyek vagyunk, azaz a HUN A HANGOD? Na hogy PÉNZ NEM NEMES URAIK? Fita,ne akasszÁtok fel a Királyokat, jelenleg 43 Királyságuk van, és JANUK8:44! -és jön a Kirélyuk Királya, (Manacham Begin? -könyve?) népük millióival? Na most, az ami a fény -oldal, az soha nem fog a szürke -fekete szenes oldal,most az van, hogy ennyit, mert mindent gyengit enne? Fita itt a pénz nem?- folyója az nagy nagy kalalamajka? 3.: Te ti vagytok a párom mmm... Na most az első, tegnap nem etettem meg a galambokat, és fita, nincsak azok örök párok és párba? -pro pro pro...Pátria,et pro libmáj kacsmáj... Innennn... na itt sok sok dimeziók vannnak, ládd a hangja hanglyuk? -hangod? -érted? -nyemec, bekaptad? -jahhh... ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee...élsz vagy hallsz, hal áll a vizbe? 1.: 10/7. A KÉP? Most az, hoogy ahogy tegnap, a napommal,azaz én itt vagyok, de ugy hogy a naom nukleUSÁba is vagyok,na ma azzal villogtam meg, ezt a segglukat és két hegy közzül mi más végsártermkeket, pupu amit igy, mellik oldala girnyőbb? Csak hangok vannak, de az nem az övék, hanem a csndesen kérdőznek igen jámbori fajták, állatbaROMuk bőgése lenne, bu bu buuu...nz mellikik hangosabb bu bu buuu...és közbe az özvegy tehenük bosszuja? Közbe most olyan tropára vagyok menve,hogy el kell vágjam magam...Fel tápászkodtam, jobban lettem, s egy korty kávét ittam, a gyomromis fel kavarodott,de szereintem a fájdalomtul? Tisza napom fényével világitottam meg azt a terepet, hogy a balekAik királyukat lyukat választanak, na ott deddd...és anannnn... és igy, deddd... anannn... most az egyik ddd... az ládd ...ddd...ami ...ddd... most az hangok, és ...nnn... hogy mellik lett a csufuk? -(juhus krispihusuk)talán azárt mert teljesen mindegy, ugganés vak vezeti a világtalant, ami megett a talent osztók vannak? -lathatatlanul! GOD = GIVER OF DEATH -DEAD DEDDYIK ÉS NANYNAIK? -MONYOSOK -MONEY? Most nem akarom jobban ecset erre arra ecet eszed? Fita gondol lát, forditotta? Zezt pedzegettük, hogy lefele folyIk a Tisza $$$...nem folyik az többet vissza ...amit most ami van, hogy csak vissza folyhat na ddd... nana... Zitt van amit eleintea Visszahivók, Sép gyermekkor jöjj vissza egy szóra, ősi rózsa őszi rósza na meg Rózsadombók? 2.: Most hogy a teljes fénnyemmel mennyemmel páztázom a terepeket, hogy ma reggel, megjönnek a fiaim, és jóreggelt apád, jó reggelet, és csak örök élet van, és addig, mig azzal el nem érlek benneteket,(mi van benne, benned bernnetek?) azaz addig, ming most olyan szoritóba kerültünk, mint soha napján vásár vas áru nap, nincsak most mindenki csak hadipar/patwarr brrr... lefekszek... hasra nemolyan jó, de apám, én birom a srtapát te? Zna ezt akérki létrehozta, na fita, van jó pénz és rossz? Na az ezeknek az egek ege az egetekbe, fita, itt arról van nagybaszó, hogy ha te valamin -kin?- nemcsak élősködni köd, hanem a kin uralkodni akarasz, megölüd a teid a dög? -Most az, hogy ezzel mit tudnunk mint NUK? -kezdeni, a kezeddel vagy eszeddel? Fita, tegnapelőtt ahol Hollywood szinház van, portolnál, na éreztem hogy akik nagy szardina dinia nélköl, ez az mnt mielőtt a Szovjet gazár borodalom nagy Sárkankigyó feje az egekbe, elkezdtük pásztázni, mire bekövetkezett a Óriás Sárkánykigyó fele fele, figyeled van mindennek szellem -e, vagy szelelntésük, de kik gazok? -gáz? ár, Lázár láz ár? Innennn...fita tiszta tropa vagyok, és most elájulok? -hidegvér -melegvér -hidegvér? -nem érezni árazni semimt $$$... lenne jó... a kis gyikamód érzed? -most megint kifeküdtem, elszédültem, a gyomROM most is kevereg ddd... szent érzelem tölti keblem, meg az ülepem? Hozzád váagyon Istenem nem? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee...ha ha ha... össze tartunk rendületlen,legyőzzük végra a háborut rut rut rut... ho ho hooo...Tánci tánci mamának, cicit meg bőgyőt ád a fiának,a lányának, begyet meg bögyő beNŐ? -kurblizás mindem,nem men meg kurományuk a nukinuk halál adóAIk? 4.: Kávézzuummm... tea, csilapitó? Tegnap, hogy hogy fogok a fiaimmal maradni, na hogy nem hagyom el őket, az tegnap ugy nézett ki, hogy akik ébredeztek,azokkal a kapcsolátot, ládd én egy az egy kapcsolátba kerültem a mi Égieinkkel, ami most, ugyanaz, itt vagyok, éz most ugy, ahogy találkoztam az Égieinkkel, ami most ugy, hogy egyszerüen, meg kell világosodnunk! ...zzz... felrezgünk,Most ugy. hogy itt csak anyaggá válás ok, vállások lehetséges, amit hogy az állatok, mit tudnak tudnak?- tudhatnak magukról? -ami ha van husod, abba vagy, .és a jelsző, maradj meg magadnak a bőrödbe? -kié a bőröd,és ki az őre? GOD? BUUU... Ki mi? -mik, teremtettek, vagy ki -mik tenyésztettek,tehenészek, nyakkandős bikáik? -arra lettek kitenyésztve?-minden, a maguk, és nem ük szerint? -azaz se magukról, sem a környezetük, és látókörük, ál lát? -át lát a szitán?-a szulápon a keritésen? Ime a hellzet, hogy ebbe? -ebe eb ura fakó, hol a kutya elásva, azaz senki bele szólni nem tud! -kintról? Emlékeztek, az igazság ahuna arra Agtelek? Most itt vagyok reggel, és mi nem azok vagyunk,zitt csak a magyarokra viicsorgok minr egy ordas, amit tüzzel vassal, és a KINUK kinjával belénk vernek, ami ugy jönne le, nekünk nem paracsol parancsal csak senki, meg mi nem fizetünk adót beadást dézsmát (tized) uzsorakamattal stbbb...tbccc...senkinek, na most én más játékot nem ismerek,de azt hogy fizkai fegyverekkel? Az ami éngem feszeget, Goldgota és kerezd, hogy ha most itt husbank, együtt lehetnék ugy, hogy egy kupacva végre a magyar családám -nemzett családám ÁdámÉva?- ivadákom, akkor is ki akar dolgozni? Ősintér, nem nem akarok maganak $$$... magomnak magunknak doldozni, na most ez természetes,és monduk meg lehet e változtatni a természetet, ugyanis amit én na meg a szégény népem kiván,az anyaföld (anyaGOD) magától is megteremné talán? 5.: Most csak az, hogy az Isten? Zitt az hogy a Mi magyarok Isten-e? -fita, a Mi Atyánk? -Apánk? Mi Mamánk? Anyánk a Mennyekbe? NA AZ A FÉNY ÉS FÉNY HONAINK, és most vegyük, ez egy állat? Zitt a 66fokas kérdés? -Mi hogy keveredtünk ebbe bele? -bele? -mint husuk a fazékba? (juhusuk a nyárson) Ami van, hogy mi nem ez, hogy NEM TUDUNK SEMMIT, ami én rögtön, hogy mi nem fizetünk $$$...beadást sem semmi $$$...még olyan gondolát -od? -lenne? .fita, ez azonnal olyan nincs! Na most vala kik mik? Most jönne be, hogy mi a magnetikus erők, és rögtön, csak a vasnak vasfém ötvözetei van magnes elektormos töltése? Amit leirtam, mikor jöttem ki Pécset, a Szulajman szobronál, utolsó este, lebugtam volna, na felmenten a lépcsón, és elkezdett velem keringeni mnden, és bizon zubbzz ha egy nő,nem fogja meg a kezem, és levezet a lépcsőn! Még akkor este, akivel kiszöktünk, a gyerek e fürdőbe, és egy alak megjelent, egy kofer, akta táska féle, dobozzal, és ha maradok, akior most kinyitja és az enyém a kofer pénz? Fita, valóság, tehját nem álom, meg képzeltem,ládd az Égieink, valóságban meg jellenek,és te is katona vagy! Sóval, most az hogy Mi is ufo-k vagyunk! Na most itt mi amit sokzor hogy fény emberek gyerekek vagyunk, am imost megint, először ugy jöttem be,és akihez közel mentem, az dematarizállódott, holot ládd most is, csak beszéltgetni szeretnék, ami igen igen az Égieink (UFO-k) magyarul RULL bezéltek velem, ami jaja hanggal! Most felvettük a feke ruhát, az festék is, mert itt ugy hogy barlangban (nincsak ez az és te hol vagy?) lakok, és azt is belül teljesen fekete festékkel be festettem,leirtam! Apunék szintén itt vannak, és fekete barlangbam, és nem messze az én barlangomtól! 6.: Zitt most ha te találkozol egy magyar rull ufo? Ezt most egyszerüen hogy szellem tested vagy csak! -és ezek azzal élnek, azaz a fényed? -hogy a vérben lenne...Fita most ez a képernyón: Turning Ovan? -(én van rajta egy V az O-n) cells using the power of láigt: Resaerchers csell...na volt még otthon róla szó, hogy mivel táplálkozik az agy? -velő? Fita, eleve minden elektromosság és energia áradatok? -$$$... Zitt az, akik nem adják meg magukat, azokat akik robot gépezeteik, azokat kiirtják,na most én nem vagyok senki ellen, hanem az hogy most mi pénzünk lett, bizon adtunk a sárnak egy pofont? Na most, ez nézne ki, hogy itt abban a rezgésben vagyok,mikor találkoztam a MI ÉGIEINKKEL, és amit modanak: Pita,te is katona vagy! -na leirtam vagy 1001 hogy most egy fekete olyan,azaz midnennél jobban utáltam, hogy nekem azokért kell ölnöm -halnom, akiket most...fita itt csak a sötét szellemüket, kell meg világositani,de az ugy, hogy magam! Ládd a róka koma, csak a lábam enged be toppani? Nincsak itt hogy ezek most hogy pontosan hol vannak, azaz most hogy monduk puk? Fita, az amibe vagyok,most is,ládd most a gyerekéinkre fognak utazni, attól a pinyalattul kezdbe,hogy akik NEM MAGYAR O KRULL? EZ MOST AZ, MI VOLT SZENT STEFANUK ELŐTT, MIT TUDUNK MAGUNKRULL? Fita, akiket meg be tudtak törni, azoknak ténleg a halál az egyetlen megváltás, (Miki tuadagolta a fájdalom csilapitót?) mert hogy ennl jobb? -.esz ugy hogy ez sose lett volna, és most itt a husunk? Na most nekünk nincs, és most az elvenni, fita itt örök harag, és most azt hogy ha valamit nem lehet elvenni,eszed, meg enni? Zitt az hogy mi nem vagyunk itt, nem mi élet, nemigaz? Zna az, hogy ha ismét ezzel a technikával, fita ez azért lett, mert csak igy tudunk,együtt, kész a csatára a sereg,nyer, jaja gyia ufóra? Innenn...amit akartam, hogy ha nincs semmi $$$...hogy lehet abba...van valami? Kossut Lajos azt üzente, elfogyott a regimentje, ha még egyszer azt üzeni,mindnyájunknak el kell menni...na nem, majd ők?- jönnek hozzánk? -ládd a juhus fel támadván you hus? ...Silent Residential Windturbine Chalenges Solár Panels in Globál Renewable Energi Márket, emlékeztek hogy az elektomos kocsi turbina, a felesÉgem talámánya és le lett pattentolva, a barátunk elcsente...az övé! Nincsak zitt vagy most téneg puk? -a problárma hogy ténleg, meg bántam hogy ember??? -brrr...fita készüljünk fe a leg, jobb labad a bal után... a levegőbe...lebege... ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee...ha ha ha... össze tartunk rendületlen,legyőzzük végra a háborut rut rut rut... ho ho hooo...Tánci tánci mamának, cicit meg bőgyőt ád a fiának,a lányának, begyet meg bögyő beNŐ? -kurblizás mindem,nem men meg kuromyuk a nukinuk halál adóAIk? 1.: 10/6, A KÉP? Most a fényben vagyok, és ti velem, és nincs csak fény $$$... élek, mert minden örök egyben velem,és bennem,nem beNŐ? -a men NŐ? Kérdezem magamtul is, az hogy ne ölj? -gondolátban $$$... ne parzánálkkodj gomdoltában $$$...az parancs? - $$$...csal? -Most forditsuk meg, ne gondolkodjál és ölj. de mit kit,ne gondolkodjál paráznáélkodjál de a luk? -ne meg a pala vessző vesztő? -áruló? fa? -feláll, ész megáll, je hova mész? -méz? -máz? -mássz a pénz fára pén? Érzéketlen vas savas vagyok, és hideg rideg, mág a nyál is hideg, azaz van olyan hogy hüllő kigyó -ógyik fa, -emlős állat? -a kigyó állat? -hüllő küllő lő, (fiteljed a kis kigyódat, Kigyó Gyula na meg be gyógyula, a sebed zsebed a sebünk? -idővel, ami nincs? -állna? -idő gép de gep?) minden állatnál okosabb tokossabb vala? Itt most magam magom magunk maguk? -nincsak akik maguk, végül is magukra maradnak, stock $$$...rokkant roll?) Fiteljuk az roncsoló -csaló dögjeiket, és közbe hősködnek? Ide lüjetek, és lőttek? Most az, hogy ha ölj, hazudj bátran,na az ami amo a MO? -a dik, ez ugy. hogy van egy vaslemez, és annak van magnes -elektroMO- $$$ vonz (J zzz alma de $$$... ne visisiss) alma? Tegnap a c2c-on, a gyerek, ürből becsapódott... köveket,fita, rövid zárlátom lett, na meg sava...save? -na az is... na meteor kövek? -aminek a 90% nem magnetikus? Na most, itt egy vas ptatton vagyunk,(vasimádat) és azt vissza dik dik dik hazudik, lehetne ugy is, hogy egy helyben áll, zitt Sanyink az idő áll, de a tibetiek, az idő = gép? -amit lehet megállitani, itt az lenne hogy meg forditották, de mik kik az ok? -durván,vegyük a jojót, vagy dik dik dik..a Mo, hazudik? -ezt ugy is.hogy valamik, vala kik? -kik akik állandóan lerugnsak bennüknet, ládd Tallpra Magyar, minek? 2.: Most az van, hogy az hogy magyar ok, sárba sárbull? Zitt ugy, kicsinál? -csinált ki? -fita, hogy most találkozunk a KörpatkómedenCénnbe CCC...mi a WCél? Itt az összes villogásaim, főleg a Mi is ufo-k vagyunk! -gyülekező hellünk,(lüttek) hogy mikor egyhirhed nemzetközi nemzetek feletti kábitószar banda? -ránk szállt,a gyerekeinket akarták és a felesÉgemet akartak, na anyagilag pénzügyileg tönkre zizztak, és nincs olyan hogy ami most a kurományuk, azok ugyanaz és ezek azzal egyek? Nincsak ezek anyagilag azaz itt nincs olyan fog alma esetleg almuk vagy, azaz zitt az ellenség, akik élni akarnak, szeretnénk??? -aminek a lehel betöltve, nyaka véres, na az $$$...$$$... hire, $$$... hamva. $$$...emléke? Sóval, most az hogy...megjelent egy kigyó -bőrühes ember alaku? -Olyan mint a foltos bőre lenne,(hybrid?) és Ó AZ APÁM! -igy térdre kutya, ez a M.hit papja mndta nekem, térdre kutya, mer a Mhitt papjával beszélsz, akik végül is, amit csinálnak azt pnzért, mert vagy vallás vagy bőrze, az is bőrze árus? Ami van, hogy én ténleg ufo vagyok, most nem ciffrázom, de ha találkzol, akkir te is az vagy, és amit UFO-k? -made in Hu? Who? -magunkat mi csinéljuk, és most hogy ha lenne magnes patkónk? -Na itt mikor az a apu, megjelent, akkor térdre, igen igen ő az apum, és mnident ugy, hogy amit ő mond, és sugdos? Fita mikor elhagytam a testem, akkor leirtam,hogy nagy verekedés volt, és végülis nem tudtk átvenni a testem, hanem kipurcant, és most az az hogy megált a szivem? Liertam,na a lényeg.hogy ahogy történtek az dolgok, most többen, és most egyóriás mnt a bornyu, hogy démon? Fita.ha láttátok The Chronikles of Riddic filmet, na ami a Helleriumba -Krematóra bestiai dögök,na olyannal, jelent meg, majd megjelent a NAGY FEHÉR...akkor ezüst ember, és kérdezett, na én egy gondolát, hogy én nekem ő az apám? -apám, te birod astrapát...ami van, azokat akik az én szeretteim, sose hagyom el,és most az van...azaz FÉNY AZ UR, na meg aki földet tur, minek, magának? Innenn...esetleg du, innen folytatom, de akik itti nagyok, azoknak hogy ördöge, nem hanem ezek a MÁgNESE$$$...SS< bestiák, ezek hatalmas magnes eerővel rendelkeznek, és most itt az lenne, dicséret hat a lom, 666...a lom,mostan? .fita taNUK?-tankok, és vasa sok? .egyék meg,mndenki amit főz, vagy ki termelt? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm...miEeee... HollyWoodozás sss... Zoombizoom iIN GOD WE TRASH $$$... jön a HUN GOD? -megjöttél el $$$... dó? - remi fá szó lát ti dó tidó? -tinó? 4.: Kávézzuummm... finom erős zöldság (green) tea, kinai találmány? Most is az ma is menn egész nap a filmsorozat Twilight Zon? Ez az lenne, hogy egy önnállóan is tudát gondokodni, annak saját világa is meg van, ami csak az övé? -ezt ugy,hogy nem is lehet nem az övé, mert többet olyan nincs, ha lenne akkor csak másolata lenne? Van szemed szemnetek? -világa? -a te viláGOD, azonnal, fita hogy jön le a megváltóról, óh zengjetek,az most nagy cirkus, mert az LOan Doan pepe? - pipi? Itt most hosszu bosszu olyan,ládd özvegy angalica mangalica yorksire? -röff röff röff... fita, honnan jöttek a királyi popságAIk, és szent szent szellentett $$$...az örök győztes seregek, ami fita, ami most történt,az intevencion -inter revercenternacion hadak lepik el az amcsikat, jaja 25 30 millicsi szervezett hadak vadak, ami most végre, zsákba a macska? -maga az amcsi lakosság, kis egerek, és ha cincogtok,1 cica 2- 100... megfogta az ici pici egeret? Naccóval, ami van, hogy ami itt van,abba nem lehet bele szólni kivülrül, s mot nem beszélnek hozzánk többet, lehet? Fita ha parancs csal? Hogy eddig, ládd ahoz hogy parancsal csal,ahoz amit a magyarok, hogy forro olmot öntenek a fülünkbe,meg a szemed kipukasszák, az az hogy egy kardot felizzitanak, a szemed közelebe tartják,nagyott pukkansz aztán a nyelved kitépeik?-se miért nem ölték meg csak ugy? Fita azt meg tehették volna akit Pietrónak kellet volna hogy ő az? -holott,most azt is tökön szurták.,hogy Pietró,most megtagadja,háromszor, ezt a fazont soha nem látta, most vaksoljál? Fita most is a népek genodózerozza, Mss Brighte, kell egy köcsög, na most itt van irán, mert atomot akar? - ki nem? 5.: Nizzitek, most az hogy ma reggel, a fekete ufómba valék, amit akarok,hogy mi azt is, a másik energiánkkal is tudjuk ufozni? Zna közvetlen itt vagyok ugy,hogy azt először, hogy amit leritem, jaja akkor is, hogy ha csak vegyük ma du? -hogy ahoz hogy a fekete ufónk, az az hogy az egy olyan, hogy azt lehet ugyis, hogy monduk az áldozatAIk (drága pénzen véren vásárolltattatoktok?)vérével, müködtetni, hogy mással is, lehetséges?- de ez nincs semillen kapcsolátában a fénnyel? Na nézzük,ahoz a teremtőnek juhukká kell vállnia, ládd a PÉNZ VÁLTÓAIK? -DOLLÁR PAPA,ÉS MINDEN AMI NEM NYUGATI KÖRÖNZI,CSAK ELOLVADT, EL LÁNGOLA? Még mndig 1 Frnt a krumlis lángos? Most egy perc, kifeküdtem,mert az amit itt skiálénak hivnak,van, és minden részem fáj, még lélekzetet is mikor veszek, de most azt hogy ha tudok valamit, é nem tudAtom veletek, amit én könyvelek el, hogy jót mondani (nekünk???) is, már jó tett? Zna én az hogy örök élek, én nem tudom másképpen gondoldolkodni, ha mégis ami van, hogy ténleg meg tudtam, hogy ha gyerekéim lesznek, azok is örök élnek, de arra nekik is meg neked nekünk, rá kell ébrednünk,tapinta, és csak az!!! Zna én egybül ládd most is, amit álmodtam a valóság, de az hogy? -Ez az hogy most végül is, is egymásra találtunk (na az az az ösztön,jó ösztön?) akik szintén zen ész? Zna az a hellzet,előbb ijjenek jek jeki jek...AlbiNUK? -sirének could be forced intu major strike on Irán nuke? -boses as WW3 soar? Amiről szó lenne, hogy ahogy én találkoztam...itt fida,ami a Logan's Run filmben,hogy találkoznak az öreg emberrel, aki elmondja hogy neki volt anukaja apukaja, na na most itt ezeknek olyan fog alma. Na az az hogy csak ÖRÖK ÉL ÉLEK HÁZAS PÁROK VANNAK, ez valami megnyugtató nekem,mert az egyik fiamnak, nagyon nagyon akart akar volna egy élet társat, de nem jött ki, na ahoz pénz kell, ami szerintem, fita, én sose gondoltam ugy pénzre, hogy olyan van, hanem most onna...na ami van, most a pénzesek éhesek? - mennek haza? 6.: Ami van, hogy most az ami a Logan's Run filmben, hogy itt senki nem meri azt mondani, hogy NINCS HALÁL? Na mt csináltak azokkal ma is,akik fel néznek az égre,és ufooo...Fitya,mielőtt a (GAZÁR)SZOVJET KANSZUKA FÉL SÁRKAN KIGYÓ, FÉL GÉPEZET,(nincsak a dietuk fél él, fél hal?) SZÉTSZEDTÉK AZ ANGYALOK,NA MOST AZ Ő ANGYALAIK?- ÉS AKIK LÉTRE MÜKÖDÉSBE HOZTÁK,ELŐBB MEGETETIK A SÁRKANKIGYÓVAL? Most csak az, hogy álmaimban, a másik sárkanszuka, fita ezek teljesen hybridek dik lettek, meg hibban666...gellert kaptak? Zitt van egy olyasmi,hogy ha most megadom magam a a aaa..ládd ez az. hogy ehez fel kell tudnod nod földén, ami érkeskés, hogy Kaint nem ölheti meg senki, na most az biza nem állat áldozó vala? Sóval, most ahoz hogy ezek létezzenek ahoz vér kell? Most az, hogy olyan de olyan elnyuzött nyüzött vagyok, ami eleinte, iszok? -hogy kábitószar, azt a szintett nem tudtam elérni, mert az már olyan roncsolás, amit nemmert mert nem meghalok, hanem azt valhalogy...nemtudtam elérni azt szintet, na most leirtam, a fiaim öngyilkosak akarnak lenni, most az van,hogy APUÉNK, akkor Jó Atyám, ha ha ha...nektek is leirtam itt, soha többet, és többet csak had szolgálhassak csak neked, mert fitya, az ha magyar puca, akkor az végül is, ha együtt tudunk lenni, az égieinikel kel kell is, az mindent mégér? Most az van, hogy kezd kitisztuolnia a a aaa... tested, de ez is ufo,meg mindent, még annyit sem tudunk, hány szőr van a tenyerünk,mint ufo?-na most, hogy álmodban, ez az, hogy most mindem hit meg hitt iratokat tanyulnányozom,én rögtön piciike vagyok a nagymamám mnden este elalvás előtt Bbliát olvasott,na most azt tudni is meg látni akarom! Most az, hogy az hogy meg élhetés,borzalom,mert semmi de semmi nem sikerál sőttt..., tehát egy korty szesz, egy cigar, egy olyan, hogy ha eszel valamit, akkor érzem,hogy mi az hogy hasnyál, mi nem? Na egyed csak, rá érzel magadra,aki most nem akis izém, azt hittem, hanem most...fita előbb fel kell állni,most ma is a kiskölyök,leránt a székról, közbe felsmeri a tökös képet, mutqtja milyen neház volt a tököt felelelni,de végül is haza hozta, és susimama meg sötötte,és megettük,most ő feködt ki, s ÁLJ FEL! -MOST EGYSZERRE,TALLPRA MAGYAR! -az anukaj már tanitja, hiv a haza, nijdcsak mi lenne,ha nekünk lenne valami, lenne miért meghalni? Innnenn... fita e világ?.aranyeresei sikeresei...zerintem tudják azt a titkot? - amit mndig is sejtettem, mitöl döglik a légy? Fita, most az hogy egy az egyben fel tudjuk ha nem NUK? -azaz potosan az amia The Twilight Zone? Zitt azt a titkuikat, ami ufo?-ládd Luis Elisondó, na most kitudódott? -Lesz e tavasz, lesz e még nyál? Atomtél? ...Dfita, ahogy a Logan's Run ruin vége,ládd ha az, akkor is neked nekem van anyukám -apukám, FITA ITT EZ NEM SZÁMIT, KIVÉVE HA VAN SZÁM? -HANGOM A HANGOD? ESZEM.NYALOM A SZÁD? Napfényt a beletekbe! Végül is, minden napfényre vettetik,atik etik? ...oááá... ...vaááá...Meta Just Achieved Mind (ha nincs?) Reading Using AI? Nem csoda hogy világuk vallaguk, vége?-egy emelettel fellebb robbantaNUK magukkal? Hopp egy légy,észnél légy?
UFOzzuummm...miEeee... HollyWoodozás sss... Zoombizoom iIN GOD WE TRASH $$$... jön a HUN GOD? -megjöttél el $$$... dó? - remi fá szó lát ti dó tidó? -tinó? 1,: 10/5.A KÉP? ARAD ÁRAD? 13 fodor van a szoknyámon? Pontosan, még teljesen benne vagyok, hogy itt Holywoodban van egy portol, azaz nagyon sokat, le is irtam, hogy közel ahol lakom,ahol a kereszt van a Hollywoodoom kezdete, ott zoktam bejönni és le jönni? Na előbb, hogy mi? -most a fényhonainkból jöttem le, és ott.ahol a Fwj bejön Hollywoodomba ott na pontosan meg tudom mondani, ahol van a Hollyvoodi Nagy Szinház épület, , és a Frwajrul bele jönn egy ut, ami közvetlen Hollyvooddal, bejáró a belvárosba bejárat. Nos teljesen szadardinia (30 -50 millcsiz) dinia nélkül, mostmár nem lakunk Hollywood közepin ázunk, azaz a temető mellett közvetlen, hanem ahol most... és most vissza a Frwajon ahol most vagyok? -lakok, jó lakok? Sóval, teljesen abba a tudÁtomba vagyok, hogy teljes egésszében az én fénygömbömben vagyok,és itt az hogy te nem vagy? Fita, itt az eszed eszed $$$...a tied, ;s nemtudnak ...figyeltem,teljesen éllnak a gép jármövek? -ufo? Fiteljal, édes keveset tudz rólla, és midnen ugy van megcsinyalva (a szátoktátog? -fita tátogató., ami most itt mindem azőők programuk gigazok? -ládd a GOD,AZ A TE HAN-GOD?) hogy a te tudátod meg bele egyezésed nélkÖl, nyemec bekaptad? jahhh... $$$... lelkét ki lehel-e vala?(lehel betölrve,vagy a szátok betüömve, zobbzár) Fita itt bármit el fogadtál tál,te a tálukba $$$...vagy, hanem a ma született kis rinya szopos malacuk, ami tepsibe, (iz lereikbe pest?) és megáldatott a főrabbikáik által, akik mi fene, a hét sovány bika megeszi a hét kövéret ret, riadó diszNŐk és Ódisz kNŐNk? Mi fán,terem a rigó? Fita, minden Modzanatom, a kis gyerekéimknek -unkáinknmak sugalAtom, ami mi is azok vagyunk,ha egy =mind? Fita, a ma szüeletett néktek a MEG VÁLTÓTOK? TOK? -a kis bAranykátok? -na hus hus, de itt a hasom a faxom és haszon, hejjj...combathell nagy állomás... 2.: Most az hogy egymásik rezgés magassÁgában,de ugy, hogy már most hogy fekete ufom lenne? Zitrt az összes $$$...(fita ha könveket irtam volna, Yoyo? -jaja én vagyok a csondári gulya, degiulyás leve, na meg ... fita,itt most megállt az agyam...bugya?) magyar rázz zzz.. Jé zzz... US? USA? UNITED STATE STATÁRIUM, HOGY LETT MEG FEJELEVE A KIRÁLYUK KIROYA ROJTOS A MAKJA? VAN KALAPA NIN VAN NIN VAN...KIP KOP KIP KOP KALAPÁCS? Fita Armand Hammer? -fÖld legnagyobb realista lista, real state? (fita ma is az?) Zitt az hogy rögtön, találkozok a mi UFO-k? -made in Hu? Who? WOODOOW? -UGGANÉS MIND A MAI NAPIG, A MAGYAROK $$$...hire... most itt váltanom kell, a HUN -t ENG...na most ha nem nézek oda,sokzor mellé nyomok, és elment a repülő, üres az ámmolás? -s most $$$... hamva? -de hamuka meg kamuka mig miki MOka? Fiteljal a dögellesztő bohócAIkat, minden gyilos kárhoztaos rituál al lé olléh fakerszt vaskerszt, horog? -csak a kmpó látható?- bika viadal fel torreádor öld meg bikát, és disznóódisz torrr... na vissza az hogy midnenkinek van egy álma, jaja fita, ál ma? -fa száll? -kaszál, apu kasza? -kő? -alma? -nicsak tegnap hogy Ne-ura-link ink link lank lakatos, nekter jár egy gatya (bugyi) fo$$$... Fita itt minden HOT HÓTT (bekütt gulázta?) FO$$IONUK $$$...COULD GOLD DIGGEREK? FITA BUKK? -HEGYESEK, na az ami itt a vas -has ember? *fita, az hogy amit Danel látta, az van ma is,kivéve kina ma teljsen araybull -na meg a kis cobbra a magasba, na az lene az ARANY UK WARA TE MEG VIZZOL? -te is arrany haj,vagy aranyér? Most azt hogy amit láttam, hogy minden vasba ágyazva is meg ágyuzva,és az ami itt mindeNUK mozis, az a conputer ami a *could fuzzioNUK fita mi az emészet esz,és emészt és $$$...* NUKINUK mozgatna,na most az első, hogy van A KÖZPONTI NAGY SZÁMTIÓGÉPEZET (JANUK8:44!!!) NA AZ LENNE A TŐZSDE ÉS STOC MARKETOK, ÉS ITT A PÉNZ? -NICSAK AZ EGY OLYAN NESZE SEMMI,FOGDMEG JÓL, EZ APUÉNK, ÁLLANDÓAN, LÁDD AZ AZ HOGY TOMINEK, MEG MUTATJA A KEZÉN A LUKAT, JAJA NEKED LUKAS A MARKAD, MARK? NA MOST MÁTÉ MARKA LUKÁCS ÉS JÁNYOS LÁTOMÁSAIK??? KÖVESD A PÉNZ NEM SZAGÁT? SZAGA? Régi story,magyar közt lenni? 3.: NE CSINÁLJON ENGEM SENKI, HANEM NEM KERESTEK ENGEMET KÖTÉLLEL, ZÁSZLÓ? FITELJAD, KÉT FELÜL ANGYAL STBBB... TBCCC...EZ RENDKIVÜL FRONTOS PIROS FEHÉR ZÖLD, NA ITT HOGY AZ A MAGYAR OK fÖLD, DE PIROS FEHÉR LILA AKÁCZOK? KÁCOK? KÁCC MOZSIK? Éna itt MOST az, hogy te ezt, nem mer nem tudnád gondolni,(RÖGTÖN SZÉR VERNEK, ÉS NEMIIS NEM NEM? PÉNZ NEM? - hanem nincs idód rá, ládd a komcsi Béla bátyám, most ingyen gyümölcs, mert monduk tábláss... zitt előbb egy naty málnás tábllát lát látod, 50 hold, és most halas tavakat, ami folyókat kanálisok,(fita minden olyan folyók, láss azt mi csináltuk,na a földünket is, csak kuhuzátak a lábuk allól?- és ingyen hal minenkinek, minden közös? - ami most...FITA ITT BERIADÓZÖTT AZ ÖSSZES ADÓS DE DÓZSA NÉPE... tegnap a fiam, hogy lehet az, hogy ezt meg tudtak tenni, egy nagyon is kicsi bankda, bankdÁIk? -Na fita, itt LÁTHATATLAN KEZEK VANNAK, (elment a mamapapnincsennek idehaza?) na tegnap a c2c-on, felefele lépcsó, és elsuham meltettem valaki aki hangos, és lekiált aki lent van, hogy gyer fff...azis elsuhan melette? Most fita, én az én FÉNY GÖMBÖMET... mos közvetlen a tömegek felett, akik amit éreztem, hogy át éreznek, akik monduk a halál hall áll,hogy al szanak, (sonok SUNUK) azaz itt akik legalól vannak, azok sem nem hallanak,(hal) sem (...$$$...smyták meg kergültek) snem látnak, na azok már zoombizoom zoo -zoo -zoomboozoom MŐsok? Fita, olyan hogy igéret földje JUHUS a király (te magabull-tul ilYent Yenki duda dendy ki tudnál rázzni?) az láss $$$...meg,ládd komcsi Béla bátyám, amit te beszlész, jaja az álmomat, ahoz előbb pénz kell! -arra várhacc...Várjuk az Urat folton várjuk warjuk juhuk you hukkt, Na most a felesÉgem ma reggel is,sisss... jóreggelt örök életpárom, féltéglám, életem, szeme fényem, most később, hogy irják azt hogy treess...jaja szemét,strash ls mondom, örök szerelmem vagy, mert ő sose volt szerelmes, és örökké szerellek $$$...pucci, na meg ird le! -mert amit kimondol, elmulik! Ami most, hogy van a fekete ufónk is, és az az.amit hogy msot magad át, ét, fitlejal most temit ennél, ha most megkérded a kis fekete bogarad? Magam előtt látom,az egész bodibudi pest? -a kecském?... gulászta,most is nehezen de bejött...nada kenyeret meggyel... Innenn...tróha ha előbb pénz ke? -most minden nagyitásnélkül,ládd itt midnen could colud kolep $$$... (öld amit megölsz a ted, a disznód diszNő?) fuzzió? -füzni, ládd a disznók? -és te vagy a korpa? -közt? CoorporácioNUKINUK KINUK? -fita,mindeNUKINUK KINA kinuk? - a péNUK? ....https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee...Ha ha ha...minden csak süket vak vak vaker $$$... dum domsday $$$... nincs duma $$$...vak vak vaker $$$... mi van? -egy szem $$$... 3-4.: Kávézzuummm... couldfusion Presents, ELON MUSK'S Merging Brain and and Machine? - mi uj van a nap alatt? Ezt ugy.hogy most van a halál? Zitt az, hogy vannak a magytarok, amivan valami ok nélkül? -Magyar szabad ok vagyunk egy szálig, az a mi magyarok álmunk valóságra válik?-.na a halál, jönnek a pénz válótóAIk, adó -adók Aldó áldó meg a halál? -a fa. akertek közpin áznak, meg ágAik, -arról a fárról ne vegyél,és egyél? Pén ze$$$... Jé husos? -enhéz munKával és fáradsággal keresd? Nincsak 1890 -1910, 4 éw lél millió magyar zsellér hagyja el magyar orzágunkat, mert nem adtak, kaptak munkát, holottugy a föld, meg gyárak magyarszágon, a magyar nemzettcsalád gyerekeié kellen legyen egyen $$$...ho ho horrr...nem? a pénz nem nyemec nemeseké, fita, azok nem nemesek, hanem ténleg nymecek, nem beszélni magyar RULL? Fita, ami mára, hogy igenis HANG GUK CALL? -CSAL ÉS PARANCS CSAL, Zna fita, ha most elibünk tárják, itt a HUN GOD GUNY GOD, Ami van, hogy vllagszartan a magyarok nyelvét, tüzzel vassal azaz fita,itt ténleg, ezt a fiam tegnap, hogy csak nem kell adót fizetni, és erre rajta kivül, eddig senki nem jött rá? Fita,itt Elon Musk?-masiny agyu ágyu, sitt azhogy colul GOULD fusi, nincsak a NUKUNUK... most vahhön, nukinukjizni fognak, ami ha igen, akkor itt minden ami GOLGOTA ÉS KERSZT, fita, most ahogy genodózerozzák a kersztre feszitetteiket, TE TETTED EZT KIRÁLY? Itt most megint hetvenkednek kell, azaz hogy képezeiltek el hogy halál -od előtt? -és halál -od után? Ezrt pószátam, hogy apunék, na mndig vagy az egyik nagyapám,vagy a másik, vagy minda kettő,apum dolgozott,és kzöbe beszélgettünk,én ugy ahogy most is, bele bele kotyogtam, és most az, ha valaki, adósgában hall meg, az a második, és végleges, de fita, csak amit most is hallhattok, hogy... 5.: Az hogy a fiaim, erre magától rájött, na fita, amiket leirtem vagy 100-101...most fita, ugy Swédenburgunk meg D.-Gábrunk, hogy nem az anya god, hanem hogy te szabaddá tudtad e tenni magat, a rád tekgetett kigyódtól, ami érzékiséeg, és az az hogy most a 5ösztönöd, vakösztön lett, azaz vak vezeti a világtalan ok? Nézd ez az, ami most a fiam,na még nem tudja,de az hogy amiket hogy az álmod, ma már nekteik is, reggel ird le, és előbb emlékezzél, hogy te ki mi miki MOzi? -na most az történik, hogy most azt hogy én vagyok én, azt ténleg csak gonddal gondol lát, jaja, most ahogy lirtam, hogy azzal az akarat erőmmel, hogy lánti akarok,és ha Sanyink, börtönébőlk szabdul sas lelkem,ha a rónák végtelenét látom? Fita, ez először, na most nagyon legüriztem magam, és most az van,nehogy repülni, fita ugy mint a fizikakik tudatomba, nem tudtam menni, nagyon nehéz vala, és most az álmomba kusztem,na most azt kell tennem a fizikai testemmel, most is késő, hogy sulyzóznom,és most fita, almomba leirtem kusztam fel a hegyre? -na ez most nem ment, csak közel a csucshoz, most addig,mig most át kusztam a csuccson, és most ott a hegyen vagyok, és most ott az egy olyan hegtető, hogy a fensik? Fiteljal, itt is irány a fensik felé? Na leirtam, és most az az,hogy ez? Ami most van, hogy TE MEG ÉN MEG A MAGYAR OK,most nem cifrázom, hanem Mi FÉNY -UFO:k? Ez az, hogy most mi szinte meredek 90 fokos szüg emelkedés, mi egy korltáttal, az a job oldlaunk, fita itt nincs olyan, hogy jobb oldal, ami előbb utóbb bal $$$... bolsoj? Ugy Gorbacsó csó, csak várjatok,de ugyanaz Szadam...a TV.én mondta, csak várjatok, jaja várjuk az Urat folyton várjuk, nem tudjuk na NUK? -mikor jö el? Fita,az akit vártak itt van,és akkor jött meg,mikor 2023 Márc14 -15, lehuzták a Mi is ufok vagyunk! -ufo? 6.: Tudom, hogy midenki ég, mert én a pénz nem? -fita nekem neked, nem lehet, nincs ellenseggem? -van de nem nekik izé...nekünk? -recseg? Zna itt vissza apunékhoz, meg amiket leirok,hogy teljesen tudatosan el hagytam a földi ruhám? -na a haoákt keretem, és odaát is, ami most bemntem ennek a gondolátom, nem! -nem is akarom, most az ififiam főleg, teljesen abban van! Na az irataim, ládd ha egyre többen vagyunk, ami most az óriási, hogy nagyon egyserü minden, nek kell adót fizeni, és most gondoljunk arra, hogy én csak azkótokkal tok tokotok, toko, tudnék csak egy lenni, akiknem még pis log a p$$$...Na fita, most elehtsegges lenne,hogy amit a komcsi Béla bátyám, na fita, az egész kszörnyezetün egy edény édenkert, azaz minden tallpataltni földet, növéy nemesiteünk, nem a tömeg, hanem az ize izé izé...fitlejal, ennék nincs jobb, na az van ODAÁT, A FÉNY HONAINKBAN, meg olyan csoda tudomám technika, amit itt ...fita,ha valakik uralkodni akarnak akárkin az kin és kinhalál? Te sose leszel az, amit az Urad pinál s kajál? -a sire szája ize? -ha igen csak addig,ming nincs izé izé izesebb? -seb? Fita, gondolkodom, azaz ez az, hogy itt olyan nincs,mert a robotabbak gondokodnak helletted, és csak ha tüllök robotobbak lettek,na itt az van,és ennek nem lehet sose vége!!! Amibe most vagyok,hogy van olyan hogy csak a fiak? Fita, az a ÓRIÁS AKI MOST ÁBREM, NEKED ADOM A FÖLDET,ez az lenne, ha megtehtném, annak meg van a szobra! -cobra? Naz neked,meg nekem is van,ha vissza mentek,hogy a NAP NAPOK CSILALGOK,AZOK EMBER? -ANGYAL? -ez az, hogy itt a szobrok, szobruk,ládd azt csak Daniel látja, na most itt midnen szobruk,vagy kőből,vagy vasötvözet, s hogy van amit Bob Lázár, de ami a barátunk,hogy van e legkeméynebb vasacél ötvözetkenél is keményebb őver, 30zor? Innenn...fite ezek a you juh huk, azaz itt ezek szintetika -artifika -robotika $$$..Czibőrgágége...zerintem az kigyóbőr? -kikik a bőröd őre? -fita az is mübőr? ...a filmet, Logn's Run (1976) DVR - MCMHT Cast : Michael York, Jenny Aqutter, Richard Jordán, Roskoe Lee Brwnie, Frrah Faucett-Major Fita, gondolát madarak vagyunk! -de nem az övék, cobrák? -nemec bekaptad? -jahhh... ha? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee...Ha ha ha...minden csak süket vak vak vaker $$$... dum domsday $$$... nincs duma $$$...vak vak vaker $$$... mi van? -egy szem $$$... 1.: 10/4. A KÉP? Mi van a magyarokba he lenne? Fita, emlékünket is töröltek, mi kik azok? -de a kiváncsiság mi segg? Seggesvárak várlak, mi lenne a seggünk nélkül? -na mos az is ha az övéké, smost nem akarok bu jóskázni, hanem bizon azok UFO-k? A fitam tengap, zsörtölődik, csak annyi, nem kéne adót (Ót Ó és UJ szövetkezetek kezetek) fizetni,ami rögtönk adó? -halál? -a halál előtt, és a halál na most én rá vágtam, nem kéne etetni őket? Na ezt rajta kivül, senki nem látja? Most ugy. hogy én mikor beÖltöztünk fekete ruha,ráadácsul olyan mint az egyenruha, na nem a pongyola papi ruha, hanem ami fekete de még mindig pap katonÁI cotton,azaz ha láttátok a man in black filmet,az! (fita azok ma is a greengblac be bevbaxk viaxk, $$$... spnnolna náthája smaköl? ) Most mindenek megett UFO-k vannak, és az, amit Sanyink, fent a Kárpátok ormán,a magyar véres homlokával egyedül, de nem jön ki hang? vér? -hang hangárok? Na a man in black filmben, a fekete egyenruhások, ha valahol az hogy valami hogy mégis lenne valami, annak a hirét hamvát nyomát is el tüntetik atik etik a tüntetők, büntetők? -na most ha mégis nagy lett...fita ezt az őrült rom -hal-maz-uk-at? Fita, most jönne a III.-dik temptlomuk mukijakik? Ün epi epe pi játékuk? Közbe, hogy csak egyedül vagyok fény ufo? Röviden, rögtön hogy beöltöztünk feketébe, van egy VILÁG KÖZEPIN ÁZUNK SZÁMITÓGÉP (CONPUTER) KÖZPONT, és azt össze akartam törni, és kirugnak messzire, akkor is, ezek a mieink? (FITA,ESETELG MI ÁTVEHETNUK ÉS MOST NEKÜNK DOLGOZIK MINDEN DEM KI KI AZ? -VAGY MAGÁNAK? TÁLLSY ITT A TÁL, JAJA TEREÜLJ ASZTALKÁM?-KÁM KÁN KÁNAÁN? Fita, lehuzták a Mi is ufo-k vagyunk! -amit akarnék ha lenn még egy mint a fiam, csak nem kéne adót fizetni, kész itt az ufőd?? De ő sem olvassa hogy igen igen őis ufo?-fita abba benne kell lenni, és ha nem tudod hogy nyakig benne vagy, a sárodba? és csak az van, és azok mind egy hurom pengenek, hogy csak ők vannak? -de azt nem tudhatj meg láthatja meg soha senki $$$...Az Istent tente baba tente,sohe még gondol lát, nem gondölt? Vissza, hogy most az ami Uj JeruzsÁlom, na meg mindenütt csak romuk, és sehol aki a romukát ami addig rom bola, ami nem olyan,hogy az SteiNUKnak, meg felelne? -a bün zsoldja a halál? -hall áll? -nincs HAN GOD? -NYEMEC BRKAPTAD? JAHHH...DR CSAK h h $$$... 2.: Tröha Mikivel is akarnék találkozni, de Mikit csak a pornó érdekelte, mig Rezsőt, na a nevet amit felvett, King David? Dfita, itt ha mégis lenne egy olyan,zitt is, csak egy barát kellene, deee...fita, már az van, hogy nincs is olyan talán, most sLeuth tesóm, fita,most hogy lehuzták a Mi is ufo-k vagyunk! -Na olyan nincs, és most az volt, hogy nemis tudtam rá menni, mikor töröltek, és azonnal, na meg kaptam egy pár olyat, hogy ezt az őröltséged...sehol nem fogják méltányolni, ufo? Fita, itt többről lenne nagybaxó?-ugganés a segged termékéNUKon lukon kivül, te gondolkodhacc...nem hanem éhes vagy, és most megeszed azt, ami meg rágható, és monduk itt a faxuk?-de azt, csak...fita,ahol van olyan hogy vég termékeik? -nem e minden sár, és szarnak szaratóik való velő?-jaja szálnak a darvak vak vak vak...Zez az, hogy akik ládd van még egy barát Tom? -tombolunk? Ugy $$$...hallja, hala hala hálo adó inged, Kingek Kinge bolha az ingébe?-gatya, nylon bugyi? tRöha, most az hogy, te nemtudhatol semmit $$$... Nem talláltam egy ufot $$$...zitt az van, ha most lett volna annyi pén zzz... nem? -men? -naz egy ufost, nem tudtam ugy, hogy mért nem mutatjátok tok,meg maga tok, mert nem tudják, mert vagy pénz,vagy prosztóAIk? Pénz váltóAIk nélkül nincsennek, tehát csennek, és csatornÁIk, azaz segg lukak, azaz angyalok lokomodivák analok? -meg piszkafak? Fita.most hogy lehuzátk 2023 Mácisus Iduska 14 -15? Vissza SanyinkÉnkhoz, TALLPRA MAGYAR, hol a föld,az iégeret retegjetek földje?- na most nekem, olytan hogy pénz nem? -fita itt csak az rakamaz? Ami van, hogy az ami ládd minden ami mesterségges, azaz most kézzel lábbal nagylábujjal csinált, annak formát kell adni, na belépett a szabadkőmüves pártba,és nagy nagy darab... fita, az hogy ember? -itt olyan fog alma $$$...Fiteled, mi teszi toszi az embert? -ember volt ő is, ői s ember volt? -nincsak olyan volt? Na nagy patogatott kukorica nagy tálba, s adni kell a szarnak alakot? -azért? Innennn... én azonnal, riadó, adó? -ébredj fel,Tallpra Magyar, azaz én csak a magyar testvéreimet látom,magam előtt, nem utáNam? Fita, ezt nem tudtam volna gondölni,hogy mi is vagyunk? még? -meddig? -dig? HAN GOD HUN GOD? GOD IS KIN KONG? ...rendezzük dolgainkat, a rend fen tartó erők?- jaja a mi pénzünk, vagy az övék? -azt dumálhattok amit akartok,de ha mi nyomjuk nektek az ennivalót fo$$$...habzsolás láss $$$...tetek a jövő bogyő bögyő yeNŐ? -jajj mit tett velem ez a YeNŐ?-jöNŐ? -egy szomoru vasárnap jött meg a folyásom...na péntek? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...Marjorie Taylor Grenne(black) 'tehey' control teh Weadher after Hurrukane Helen kills 215 int the US..Dfita,mindent mi csinálunk, PÉNZ NEM? NEM? LENNI ENNI NEM? MENÜÜK? Fita az ufo.k kákat is,ládd UFO-k? -made in Hu? WHO, huhu...Mi is ufo-k vagyunk! -vagyunk? PÉNZ NEM, NEM? -MEN? ÜR ZÜRRR... ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Oy mennyei otthonom MOM éden, te róllad álmodom, vagy száraz tónak, nedves partján degelett lőttek, béka béke brekekekekeee... 4.: Kávézzuummm... tea, a tegnapi pi? Amit akanék tudtul adni, az lenne a tud át, ami nélkül nincs semmi,és az sem,hogy tudAtom van atomom, azaz nukunuk, és ha nem hallgatsz, beléd vágom? -azaz meg vagy dermedve vagy dermeccve Derbőzve? Ha most azt.hogy tudátod nélkül, ami most az a fényed nélkül, annyi mint falra rókázott hányadék, na az iratokban, bors? Zitt az irás forditók, ládd Károlyi Gáspár, ami kell hozzá fény, hogy azt hogy csak a fény világai vannak, és azok nem voltak, bár volt? -ez röviden, a fényen ami most teljesen a föld belséjébe van? -mi mozgatja a földed ded dead anyaGod? Azonnal, de nem a tied,mert az iratuk -forditásuk MOszerén szirén, a GOD A HAN GOD, ÁBRAM HAM HAM HAM...NEKED ADOM A FÖLDET? Csak a te magod? MA GOD? Pénz nem nyomók meg nyomrultAIk, Na ezeket állandón.mert minden a HAN HUN GOD? RÁ GOD:? És az az Istened? -Igen!!! Géned, éned? énekelek hogy Isten szeretet,nem szeretett $$$... szeretni fog ha a juhusod coffolod és most nyesen vagy abárdölve ham ham ham...nem kis Karácsont nagy Karácson, kisült e már a kalácsom, ha kisült már ide vele, had egyem meg melegébe? Ami fen állna, az hogy belevágódtam a föld közepin ázunk, azaz mi mozgatna, ha nem a pénz nem? Most had orgonázzak hogy nem klarinét meg nátha, hanem amit tegnap elvetett a fiam, osztották a kértyánkat,már volt egy hivás, itt a másik utcába,és a fiam olyan hogy 90 helyett 50, s mindig a fiamat hivja ezen tul? Én a magyaroknak, na meg a közeliszomszédaim, és hogy a fele, azt is sokalták, tent van egy olyan, hogy nem látja a valóságod,a napod? (fita köztünk van a hall áll? Ja leirtam q Mi is ufo-k vagyunk!- és a magyaroknak, na itt vannak a gyerekéink, ezek magyarok? Zna itt ugranak be Sanyiénk, vagy magyarok vagyunk szabadok, vagy meghalunk hallunk,mind egy szálig, fa száll? -kereszt? 5.: Most az hogy hogy lehetne.hogy azt ami ÉGI FÉNYEM, ami most az a HAN GOM? Ezt ugy, hogy mnt egy hangadó (rádió) és nem csak hangja hanem a hangnak fénye van? NIzzitek a BbLila forditásokban,ugy létszék a ti vilgosságotok, hogy? Most jönne az, hogy a TE TUDÁTOD NÉLKÜL, TUDÁS-OD? ÁSOD? A TELEMETUM OSZTÓK? NINCSAK TE ELÉÁSOD, DE AKKOR IS NEKIK JÓ SZIMATUK,BAXHATOD MERT BELÉD BAXTAK,ÉS MOST BAX HATOD? Zitt az, mi mozgatja az anyagot? Vna mozgás hang adó nélkül? -kelj fel, állj fel, Tallpra Magyar, hiv a haza? Rabuk legyünk vagy szabadok, na itt van az hog szabad bat hangzás, szabad szólni, szólózni? -fényt okádni? De az hogy most abba a fényben valék, amit itt ha Tejut, akkor az? Fita, ez itt hogy én aki elvált, az a halál, és mégzse, ládd Szadammal, ahogy liertam hogy a kötélen vártam, na Szadamnak tudtam adni, hogy hogy válik láthatatlanná, de most itt az van, hogy ő azzal, hogy elveszti a a aaa...mit? Na fita, ott az hogy a kötélen vártam, és meg jött, és neki itt nincs több tenni való, és est gondoltatják velünk, és a következő pilalantban egy pillanat $$$$...Fita, most itt debiza, amit eltökéltem, hogy oda vissza fogok repülőzni, sott, leirtam hogy mikor a perzsa légijáratott, na itt iráni egyetemesek csinálták, és volt egy egyetemista gyerek, csináljuk meg, azaz... na mi olyat is, hogy kárgó, hogy sok gyümölcsöt fogunk csencsölni, nagy verekedések lettek belőle, (eklett volna egy non profit engedély ami itt te nem Isnkedel) és zitt van valami, ami nem enged közel $$$...egy incs de még kacsincs $$$... Én édes Katinkánk csak meg egyszer kacsincs ránk, na mi van Krati...Balsors akit régen tép...Át ok van rajtunk,na az lenne az, hogy emlkeszem, az álmAImra? -Ébrezd zzz... fel a hazát,na az jogy neked tudni kell, hogy te ki vagy, a vizekből? -Száraz tónek nedves partján deglett béka kutykurutty... 6.: Fita,én is szeretném, ha csak egy pár sorban, ami most is, ahoz hogy mondtam valamit?Zitt az érthetőség kedvéért,vissza Babylon Bá Bá BÁ bell -by by? A Bábell? -bel bell? Torony épitói nyelve össze lett kavarba, nyelv zavar, ami mai s az van? Na Salamoon Tepptloma, ládd démonokat ver a Temploma épitőibe, ami most fita az hogy ISTEN-E? Na vissza Szadamhoz, egy pillanat $$$... és EGY FEhÉR ARANY?-NA AZÉRT MERT AZ TÖMÖR FÉNY? TALÁLKOZTAM A KÖZVETLEN CSALÁDA SZERETTEIVEL, és itt az, hogy értettük egymást, ami akkor, ha emlékeztek megcsináljuk a Sipár egyházt, amit az van, hogy az a HÁZ megvan! ANNAK EREDETI HANGJA MAGJA VAN! Zitt ami van, hogy sip? -azaz egy füty fuvola és megjelenik? EGY HANG? -EGY HÁZ? MAGYAR -MAGYAROK ETGYHÁZA,AMI MOST, ténleg az, és itt azt hogy ténleg A FÖLD ALATT VAGYUNK, SŐŐT A BELIBE? Zitt az is, csak durván, hogy A HANG? ANYAGOD,ANYA GOD? Ami van, ládd az anyag $$$... látható láthatatlan, annak van hangja! Ládd eleinte amcsiba, no money? -csencselók csalók, és no money át (verők???) váltók? -widout reprezenta,azaz meg volt az egy uncia puncia...Naz az. hogy itt a fény ed edd? Ahoz, ezt megint, na amit leirtam reggel,hogy a vas kihül,és avasodik? Na most az hogy önkéntelenül fel sóhajt valakink, már van, és mindig ládd a BbLila iratok, az hogy ezekeet a szent lélek? Most itt akik olyan, hogy még eseteg, a tükör az ora szájához tartva, van benne pára? Na ezek GÉPEK,KÉPEK,és ha te a kezükbe adod adó=halál? -magad? -mag ad? Naccóval, hogy azonnal, ládd én rögtön kerestem GOLDGOTA ÉS KERSD azokóima,akikkel szót tudok váltani,és magyar RULL, ezt megint leirtam,s Ma a kiskölyök, megjün ragyogó arccal,mit álmodtál három,és lerugja a szandálját felugrik az ágyra és ab bloondi féle mozgás, azaz repül? Fita, ha nagyon le fásutál,azzal kezdpdikvissza repülök, az valóság,s az vagy igaz gazibull? Innenn...Szelek szárnyán repül az élet,mi is eltününk nyomtalan, de fita, itt az hogy Jawsa? -az Jósua: na Jézusa? -de itt amit te gondolsz, ölsz?- az Zeusz fia, és Jósua sua? -és az igéret földe, ami van olyan? .Fita, a Logan's Run, filmben a véget? -Ha a vége jó jojojojojooo... ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Oy mennyei otthonom MOM éden, te róllad álmodom, vagy száraz tónak, nedves partján degelett lőttek, béka béke brekekekekeee... 1.: 10/3. A KÉP? Minden tömör de könnyü, nincs gond -teher hófehérke mese mőgyikéje $$$... höss höss höss...csak hófehér galambook (UFO.k) vannak, magyar óriás házi galambook turbékolnak? Fiteljunk,mert itt a gerle,grle friEndem szent lélek? Hogy mi is a lényeg, hogy csak fény lények vannak, és fénytelenek? Most nemrég,Mikitól el vették a opiumát, na az adtak fájdalom csilapitónak, aztán a pár hete a kocs vezető engedélyét, kész, nyincs szárnya a galmabanak (angyal) elment a repülő, üres az állomás? Mellesleg, most azért csináltam mindent, hogy ugy élhessek, ahogy a nagyapámék, hogy volt egy kis kertjük,meg pár hold föld, és azzal éltek haltak? -még ma is élnek? Na nézzük,akik élnek azoakt a fényük szárnyuk,ami érdekes, hogy az angyaloknak van szárnyuk? -szájuk? -szivük, ha igen, vasbull? Vannak a fény -világAI -hajlékAI, lék? -mig itt a pénz az Ur? Ez az. ha vissza emlékeztek, hogy egy vasvilág, most egybe olvadva, és most egy kis vasba olvadvadva fagyva, egy kis nyikorgás $$$... el kezd nyikorogni,s V ^ alakba be repülünk, meg olvaszva a vasat, és szabaddá tettül.a lkis marára ébredt nyikorgónkat, (fita minden az elem ellem szelem szellem szerelem szinzetek) felébredtél, itt a tej, az tömör fény,de ital is $$$... na most, itt az van, hogy PONT OTT A PONT A HOMLOKODON PICCACCÓ? -MEG LETTÉL JEL ÖLVE? - hogy neked kell csinálnod Nod (Doan Loan DONered) födjén, magad, mag ad, azaz csak fény testvérkéid van csak,és vas villa, és vasagyuk tyyutyuk vaságyu vaslábu esetleg mojom alaku robotok, vas ferrum gépezetek, és vas várak, vasbeton dzsugeleik, aminek mndnek van mélyek mélya mételye, emésztője, magma -lávávájAIk? -amik mnden ami éghető, elég, kiég, és kihüll, na most itt jönnek be a hüllők? Ezt most a Praditor vs. Alien filmek? Nincsak bió állatok közeledése is, életre? -ham ham ham... kelti őket?-hó = energia? 2.: Itt most azt hogy Innenn...ami előbb itt vagyunk? Tegnap a c2c-on, ha most egy alien csak meg jellene, milyen mit kérdeznél? Fita, se a néne, senki $$$...nem tud mit ? -kérdezni, mert itt csak ha fénye van, ahoz neked is kell legyen egyen, ami engem azonnal fel rezzegtettek arra a fénypontra,ami ne tovább, mert minden az egész világminden $$$...fita, ha van fényed van éned, azaz szabad a magyar szabad valhalla ára, na előbb, ők midig velünk vannak, a fényÜNKben, ben? Na fita, zitt a vasa sokk, hasa vasa vasolvasztók kohóAIk $$$... kohányAIk HADIPAR/PERPATWAR FITA, itt csak az hogy áldozat, és áldozók, zitt fita vissza a két elő áldozat Kain kaja, meg Ábele? -hogy hogy veszik fel az energiát, és most Ábelü, állatot áldoz, mig kain kaja,na ezek az ALIEN GÉPEZETIK, monduk ez az, hogy a bornyu (born new? -ládd a bárány, aminek a husa numeró uno feltámada, ami nincsak csak a husod od, és anal több vagy, az analuk, angyaluk galambook tervrajzuk programuk) megeszi a zöldséget fü fa szalma széna...Na most itt az van, hogy amit én gondolok, ha valakik közülünk züllünk? Ez az, hogy én nem vagyok,de itt fita,nekik, na kik szakik pacaluk, gigazok?-gazárok az árokba három,fita, minden ami háremUK, MO MO MO ::.BŐREM,BŐRÖM ÖRÖM (BUNDA NYUZVA SEBÜNK, JAJA LESZUJ BUNDA A BUNDA BÜNTETŐIK BÜNÖLDE BUNDÁDBA? - NYUZÁSA BOOK? KI A A BŐRÖD ŐRE? Zna itt az első hogy megszünteti a PÉN ZZZZ = $$$... NEM ED? HAT ALMÁT? -FITA AZ 6 CSUKRÁD? -666... 777...? Ezt ugy, hogy nekem, azzal hogy én ezt nem hogy nem tudom csinálni, na rögtön az aki a temészet gyerekéink? -kid? -dik? -zna itt az hogy reinkarnácion (NÁCI PINÁCICI PUCA NYAKUK) NUK NUKINUK, fitra, nem rég azzal fenyegettek, hogyha merek MAGYAR RULL NYEKEREGNI,akor ATOMÓZNI FOGJÁK AZ EÉGSZ MO HO BELEVÁNCOTT, VÁNCOG666...DECSAK FENEKTEK FEKETE LUKA PATT... NYEKERGŐIDET, KEZDVE A NYERS NYAKASAIDDAL? 3.. Fit a másdik nekiugrásnál, most ez megehintt, egy rá adás, egy nadrág, nem hanem egy kezes lábas? tRóha, ha nem hallgacc gacc...fita, itt most az van, ládd akik magyar RULL király -RULL? Roy$$$... Roy RULL RULLEREK -LEREK EREK? Zitt vicca, 2021 Szilkveszter, most eddig volt ami két gula, ami most az alsó, mégis csak az ÁR NYAKA? Fita, itt sem egg fej, kivéve Piccacó feje, az egyszarvooo...--woomen? -$$$...EGY SZEM,ami sose volt le$$$... 777... 666... Zna az ami a csuccsuk, azaz ara lát ^ lefordula lezoo HannaH, Zitt hogy most a NAP FÉNYÉBEN BEN BENNE VAGYUNK, JAJA A FÖLD ANYAGA ANYA GOD, BELIBE, BELSEÉJBE $$$...(belezár) amit te ugy vagy hogy gondolod magad? -sehogy $$$... (fita mi lett a kér öcséddel,most afiaid???) Naz itt az hogy ha megtudNUK ugy, hogy ahogy a BbLila lila lába közzé nyomok, nyomuk? -hogy amit akartok,csináljÁtok meg ti, azaz mindenki imaga maga bull bulija bil bili számlájára, szátok járja?-mak mak mak... Fita, Sanyiénk, hogy honi posztó? Jaja de a proszlók rögtön alád vágnak, mert az övék olcsóbb? Fita,a szegén zsellér egÉsz emberke, tökkel fóz, és takonnyal habar, és a felesÉgem is, a legolcsóbb üzletekbe jár, na most ott is van, olcsóbb---ládd én egy centtel drgább de jobba gyümölcsőket választanám? (nem mindig?) -zitt többet nincsen honi prosztó lon $$$...OLYAN GONDLÁTTA MADÁR LÁTTA LÉTRA $$$...Most elégette egy kicsit a tököt, sült tök vajba, s én ettem meg az egészet, ami fita,minden frissen kéne enni, és minek sötni főzni? (edénykerteink keretek retek répa mogyoró ohhh...)Nizzük, most a DaMOt meg Ivát ivadákát, (Ivel) KIRUGJÁK AZ ÉDENKERTJEIKBÓL, na fita, azok ma is azok a családák, akik nem baxtak, meg baxnak félre mellé? Zezz zigy hangzzz...MAGYAR ERKÖLCS CSŐSZÖK NEM CSÖSZÖK,ÉS BECSÜLETESEK, AZ ÜLLET BEGOMBOLVA, DE A ZIBBZÁR IS JAJJJ... MEG TESZI? Fiteljuk meg, baxdmeg, itt az állatok teremtése miért, ért s minek, jaja hus tej meg mniden porcikaja termékeik az étek azaz zaccukkal szarukkal keverve hus hozam ..amintvagyok jövel, GOD DÖG, BÁRÁNYA ARANY A GYAPJA? .ARANYERE? -.JÖVEL... Innennn... na a kérdés, ha most egy valaki, aki alien, ami láttál már csersznye fán pókot? Zitt most neked meg tudakozni, hogy te miért, minek kinek vagy? Na lerirtam, s ez az, hogy ezért, ért, itt MAGYAR -MAGYAROK RULL? -pitim,teis katona vagy, azaz most az hogy UFO-k? Zna nagyjából be villogtam, és itt vannak nem fény?- ufok, ami olyan gépezeteik, amit kell, hogy midnen szem meglát $$$...jaja Istent:senki $$$... látta?-fita,ha vakok vezetik a vakokat? -fita van a vakösztoNUK, monmduk, ha lenne egy szem, szilva?-nnicsak minden szilölve? ...függetlenke a néne fel kavarta a lugos vizet? -figyeled,én nem ufo-t láttam,hanem az vagyok, ezek szerint ti is akik nem vagytok, az al-anyuk nyuluk?-angyaluk,analuk? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... mojom mojmuk? -vagyok, mojomnak születtem, miért? -xuku xuku mo mo mo ...mojom, mojmuk? -mak mak mak ...neki ne ugorjak a vak ablaknak? 4. : Kávézzuummm... tea, rozmararingós green meg mucsó mongó, jaja tiszta mongó pongo lé forrooo... tea mmm... Zitt had emlitsem meg nektek,ebbül, bünnek tengerében voltam, elhasalva vasalva vagyok? -fita itt nincs olyan hogy vagyok,mert voltam? Most Mark Twain két dolog bitta, adó =halál, mi zitt pénzes volt pénpennizsák vagy pénz éhes farkas? Fita ha hiten = hitelen vásár vasáruk? Ha valaki azt hiszi, hogy én én a hite ellen vagyok, apunk az első amira,tuod hogy mi az hogy buta? -ha valaki hite ellen vagy! -nem vagy tes tise mise semmi $$$... Feltoszom a 66 fogaskrds: hogy lehetsz ellensegge annak, ami nincs? Most el ne feledjem, amit mára, hogy innen, ki gondolni $$$... fita az hogy sss...az bruha, $$$... sose leszek a magáé GÁGÉGÁJA? *fita a te hangod lenne* -Fitleljal, azoikat mi otthon gellerr eresek? Na apunk, most csiii... jó jó aranyeresek? Akarok találkozni Mikivel, akinek mndig mondtam,majd meg látod, na most akartam talkozni Kókai Jor? -na odaát is vannak barna bőrüek, jaja feketék is, de azok osztán Black is black... *greenblAc* zitt nem a bőr szine számit,hanem a HAN GOD? Zna a másik, a Fehér ló fia, ugy hivta magát, most fita, mert itt amit te hittél, aki hisz, azok alszanak, és azért van az, hogy magukról sem tudnak semmit,és én azért meg akartam turni, dugni, és nincs olyan, erre most már tudom, most becsengettek apuénk, ládd most is hózöngenék, NINCS HALÁL! -ere neked, mert azt semkibe meg semmibe be nem verheted?-marokMacsa? Na fita, akinél volt a Táltos iskola, (de ha mék fék is, nadrágfék is jó) most olyan hogy valaki meghalt,az el lett hiteve,és az Ur megáld téged, ha odatartod, vala valla God? Fita, itt az hogy amit leirtam, na most 1trilli bili1, a halált kerestem, mert ha oda lehetne szökni, nincs semmi? -Fita, ez mára, hogy ez az, és hogy minden a föld alatt? -ezt mikor a porhövelyed el hagytad,akkor porból lettél por vagy, vagy még sár, és porrá lese$$$...a Mikit 2000 dollcsiért, elégették, na nekem viccket a a aaa...mindenem, viccketegség csak ugy kijön rajtam na meg a hideg rázz..bzzz... 5.: Nerag, mert amit mocs, ennyit jelÖlt ki a kis felesÉgem, de azt amit akarnék mondani, az csak meg látni lehet neee...Most az hogy van olyan hogy vak ösztön? Most ezt árgus szemmekkel figyelgetem, és az az hogy itt a teremtő test ületek? -üllet, azaz ü lett? -hogy lett? -ü ük nagycsegges Urak, és ki kurtak? Vegyük hogy a teremtők, minden ami teremtve lett a maga neme, és fája? -faja kaja? Naz itt az hogy vannak a kersztesek kötéllel kerestek, keresztezettek és keresztes had járataik? Itt áljon meg a vonat csihhh...haha? Zna most, hogy ez lent van, van? Fita NEM VAN? -amire ki akarnék lukadni, azt csak körbe körbe...fita itt most a hurikáNUK? -az amit amiot reggel,hogy apuénk,hogy Jézus a mennyekből,az itt van, és az az...amit most találkozok a mi ufo-k.inkkall, itt az hogy én nem idevalósi (emi vagy eszti) vagyok? ---jaja kis falusi (na az piricsi) végén, folyik el a knális, na igaz, van,ha ma is megvan akis falumba? Fita,a az elit belvárosi gárda, mind falusi volt, és minket hittek,tartotak igy, ez egy igazi belvárosi, na a ksifelesÉgem ma is az! -igy mindenki kivéve mikor anyu, na nekem kattó vala, az ó anyukáját is anyum, és de jó hogy mielőtt ...fita EGY GÖMBBE LAKNAK, NAPBA FÉNYBE, ÉS NAGY NAGY SZIVÁRVÁNY TENGEREK VESZIK ŐKET KÖRBE, és most mikor meglátott,óh de jóképü vagy, és hogy ezek mit mondanak rólad, jaja egy vidégi falusu bunkó tuskó...és hogy tudod...na a feleségem nagyon szép és belvárosi lány vala, és ma is!!! Na fiteljál, ezzel kenem a hájam, és hizok? Ez az, hogy mndenki akinek van aranya arányos virányos jányos János? - jaja most itt van Yojó, és neki is, ennél szebb alakat figurát nem láttam, mert mindenki aki van, csak egy és örök, és olyan, hogy nincs oylan több,és nem lehet utánozni? -utánozás majom szokás? -látjátok nátnátok,nátha? 6.: Fiteljátok, mert a szavakkal vak vak vakerálok, ugyanés, hogy ami most reggel, hogy ezzel az észel? -észélsz $$$... Most itt a fiam, az egész hónapban csak 5 munkánk, menek dolgozni, de ezt kell, jaja itt ezen kell és ezzel dolgozunk, valahogy hirdetni és miunkát szerezni, na hogy hogy hogy nem, eennek menni kell, és most az hogy miu a fene? - mi mozgtja a kis sitmpitim? Fita, most az, hogy ezzel semmit, esetleg smita cörkÖl? Előbb, innen, meg ebbe bele bele, -menni, nem lehet! Na most ebbe olyant godolni? -bele?- lehet,de az az hogy nincs kimenet, végbél?-és itt az lenne az amit én halál? Na eztuán, jöttem ide, és ez egy FENYŐFA TOBOZA? NA A FNYÜNK, AZ ÜVEGIRKISTÁLY... most itt jönne,ami a olyan, hogy aranyér defehér is, meg tojás sárga is, meg ezüst is, ami fita,jönnek a MÁGUSOK ÉS HOZNAK ARANYÁT -TÖMJÉNT ÉS MIRHÁT? Na itt az az arany imádat, tömjén az füst (szent szeén lehelett, nem Lehell?-és elkábit, mirha? -te marha? Zez megint, hogy itt az hogy vakösztön, azaz az hogy minden mesterségges! -onnan, szintetika -artifak s robotika na most czyborgágége? Zitt most az, hogy mese nincs, akik ezt létre látra hozták, azok is ROBBOTOK,(fita a botod ha huzogálod, van kalapj nincs van nincs... ahhh... ) de most mégis, kik miért hozták létre, de látra? -iztt az hogy pitim, gondolkozz! -jaja de magyar RULL! Pitu bátyám rá lesztek, eszetek, rá vagytok kényszerülve, de nem kényszerihet senki?-semmi? Zitt az van, hogy e -világ végénél, találkozunk? -ami az hogy végülis ugy vagyuk az enyéimre, leltem lelek, mrt más nem lehet, ládd Csicsáky Jencink, az értelemnek előbb utóbb felülre fel ül?...fita a kiskölyük, megint ippeg fel akarom a reggelit tenni,idejön, és felborit, leránt el tud düteni a székkel,parancsiló csaló, ÁLLJ FEL, TALLPRA MAGYAR...VIGYÁZBA ÁLLOK, MOST LÁTTA AZ APUKKAJA, NA Ő VÉDI MEG, MEG ENGEM IS, ÉS AZT MONDJA AMIT AZ ANYUKAJA MEG HUSIMAMI...JAJA KIABÁL RÁM, pitipopi mit csináltál megint...hat...pop, elszóltam magam...menj ki! Innenn..fita az ami ennek a filmenk a témája, trilli1zer álmodtam, és ez van! Ez az, hogy pl. -itt lehet lakni, ládd a Jézus de magyar ok,és ezt irtómostobáNUKIKNUK keverik a kigyófajták, és azok hybridei, ami most fitejtátok meg, ami legutóbb, a kis unokámmal, hogy minek ezek az őriási rom romboló ölő föld turásuk, meg fita, itt most akik est látni akarod, a karod, nagy erőt érzek én , mnde a két karomba, nem vesztegetem azt szérün és malomba, ha az ami FényJézuséink, azok itt vannak csak nem a szaruk? -fita sátán = sártan - szartan szarral STNUK GANÉVAL ALLÁ ÁGYAZOTT ALMA ÁLMUK ALMUK fo$$$... ...Logan's Run (1976) Michael York, Lenny Aqutter... fita, ezt ugy vegyétek egyétek, valóság, csak nincs öreg segg -ember? ...oááá...
Nagyon-nagyon elfoglalt, de köszi hogy követtél (do not fꙩlløw).̡ https://www.youtube.com/watch?v=LwCJxhaNDZs cannot nestie dis game quickly. ro disc ꙩr >> EZEK SZERINT TÉNYLEG. ( ͜͡ ) ki építette-hát ennek hosszú°hosszú pihenés az eredménye.̡ ťť ̚neºtudjuk*a kosztümerünket!! népzetek hát, emmm... nekem is van ilyen ismerös sztori;:̛̕k-k-kff, volt még egy ˆ""nothing has the gravity""ˆ ør nothing has the care.̡, ֥ mihez kezdjek? fáradt vok egyébként,-*majd holnap.., ***lꙩssøcks.png *****quote: HFF: mi volt ennek a posztnak az értelme;:elözőlegⁿrák.̡ -@ válság: valamely külső körülmény;:amely nyomja lefelé a dolgokat,-cha.
https://www.youtube.com/watch?v=t83nhKJW2Tw&list=PL14FF61E018283028 https://www.youtube.com/watch?v=CQoof0ih7FM ez például nagyon hasonlít a bitchin rendszeréhez; olyat kell csinálni, 'amit mások nem gondolnak;:mert akkor azt megveszik,-*pl. effective működőt,˞˞ a starlink is ilyen pl,- >> Hogyan tud terjedni a pꙩr amugy vákuumban fénysebességgel?! Lehet a vákuum nem is úgy néz ki mint ahogy mi azt tudjuk?.˞; ťť yuyl accountot kell-csinálsz-n,.*vagy●rosszabb˙˞˞ mondjukk "vákuumizálttér" GXOEaANWAAAtZOW.jpg
*°i've lost all picturez and 3 likes also., *i dont know if i was the best..,☑️
meg ilyesmi h cha idézet;:nemakar,-ʻ*˞oꝁs.,♥︎֝
ezmeg.gif
'
k
ff
Tájékoztatjuk tisztelt utasainkat, hogy a mai menetrend szerint közlekedő járaton jelentős késés- és vonalelterelés*ek várható.
ťť ̅Nem˿megy,-xttps://x.com/chayelinzdra/status/1835332098544026042 *Annyi hogy ez megkönnyiti a következöt.,̸ºĐe folytatni képtelenvagyok.̡🙁*Az elsőt tehát sikerült pótolni;:ésígyˆváltozatlanul^fellelhető ̺ⱥ˚buszban,˞˞ Ⱥminek másképpºcorruptedlenne ̻ⱥ ̚neṽe.,♥︎'˘úgyˇsajnálom .̡̥🩸̚'
UFOzzuummm... miEeee... mojom mojmuk? -vagyok, mojomnak születtem, miért? -xuku xuku mo mo mo ...mojom, mojmuk? -mak mak mak ...neki ne ugorjak a vak ablaknak? 1.: 10/2. A KÉP? -megbántam hogy embert teremtettem. nállam, hogy xexxeltem, és automatikusan utóDÓMat sakk makk patt...Na hogy xexeltem, az automatikus, és kétségtelen,ha van ember, akkor az nem mi vagyunk, hanem állat? Na itt alkatra mojmok vagyunk, és az ténleg e leg okosabb állat, mert nem tudtám robotmunkára befogni? - $$$... hogy egyik a másikon élősködjön, azonban,van az alfa kaNuk,és szuka anala? - ládd a többi állatok állományAInál is , Achilla és Lobo? Zitt most az állati lát, de ál lát? Igen, hit szemük látja azt teljesen? Jámbornyu aranybornyuk utakon, ösvények, nincs tévedés, vak vezeti a világtalant,bár az állatoknak ha jó az ösztönük, de ha nem is, nemes, nehéz nektek az ösztönötök ellen rugdalkozni!- na vissza, egypár napja, hogy itt mindenki rugdossa (vágülis fel rugja) üti veri marja a másiákát? -na eleve dögök, a dög beléjuk esett, bün,a sebük, sebünk, Juhusumnak sok sebében gyógyulok meg teljesen,(fita,mostolvasom vissza,és apunék,ládd a Jázus ufo jellenések?-ne feledd!!!) na itt már robot gépezetgegáikról lenne nagybaszó,na azok az angyalAik, őrdöGÁGÁAIk és démonyAIk? -akik, most mindenre angyalAIk gépezeteik vannak, ládd vannak a teremtő angyalAIk gépezetük, ami most télneg GOD HANGOD? KIK MA IS A HANG ADÓK? Seggetek analotok kié? - GOLDGOTA ÉS KERRSZT, (ládd Gizeke és gőzike? -fita Mohamed unkaja ládd DIK?)NEKED NEKIK, ÜDVÖT CSAK AZ EREZ, ARANYERED ANALOD? Most mára,egy kis olyan, hogy rémemeberek, azaz hogy dereng? -ládd ezek az összejövetelek,győrtelek, ahuna arra agtelek, most az hogy ő eljő felhők között? -az az hogy olyan, mint bárány felhók usznak az égen, lebegne? Ami ogy alakra, az egy OLYAN MINT EGY FENYÓ TOBOZ, ÉS TÉNLEG NINCS ÁRNYÉKA CSAK JÁTÉKA? -fita,most abba vagyunk? 2.: Most jött meg a fiam, a környeket meg szórta kártyákkal, ami teljesen (halt) leált... jaja olyan két három emergeci hivásunk volt, naponta,és most szinte,meg se szólal a telefon,én voiltam sokszor ebbe az állapotos hellzetbe. ami volt egy magyar ... itt olyan hgoy ÁCC PCC... szakszervezet íífőnőke, vannak, és az embereik a telefon központokba, és monmduk most..na apuénk becsengettek, ami az is, ha 25 -30 millcsi alient bevertek,na itt mes nin, derbőznek mint soh naopján vásárnap, jött meg e folyásom...Fita, az állat övösök, azaz övön aluli luliik? Fita, akiket most bevertek, azok minden biztositékod kivertek, ládd mikor felvetették a magyokkal a GOLDGLOT GATYA ÉS KERESZT, NEM CSAK IDEGEN KATONASÁG, HANEM AZÓTA IS, LÁDD NEKEM ÁLLANDÓAN,NEKEM CSAK EGY KIS NÁDFEDELES kis HÁZIKÓM,EGY kis kisz KERTTEL, E VILÁG? Most is, egy saját földem, nincs beadás nincs adó, nincs Ur, csak aki földet tur? -na ez egy álom,és ez lenne a Magyar Állam vasutak? Naz jó az álMÓDozás, csak most mindenkink kink van egy álma, és Éva beleharapott az vadalmába? -és azonnal mezitelen vala, puccos és egy nagy szőrmés macsak fajta, elkezd dorombolni a lába közepin? -ahonnan a lába kinő NŐ? -jaja Krati, kin kinba a pricsi, nehéz munkával keresd a kenyered, fota itt már a robotok be botoltak,(fátjdalommal szöls a te gyerkedkid dik?) Hogyha lábam, meg botolna, na az? Jes hus ju hus you hus? Apumat, ládd DerbőJUK után, apumat mert az hogy kisiparos, azaz fita, itt a kis olyan hogy szabó suszter meg agyagos kotyagos az ellenség, ládd a parasz azaz a növény termesztó kultusz, itt azok nem fizetnek annyi adót kőzel $$$...nincsak most mindent az inter netten, s a fiaim,nem látol itt te vagy az ellenségg!!! 3.: Most prószáljuk mnt egy megszállot állat, na a barátunk, aki szombaton távozott agyő, ládd Satörday az a nap, na ő is, nem tudott el menni dogozni, hanem saját buzinesébe, contraktor vala, és most itt az van, hogy a gyerekéi se, tudtak ugy elmenni dolgozni, hanem mindenhonnan kirugták őket, ami itt az állatok, főleg akiket már betörtek meg idomitottak,na most elvégeztek, ládd az egyik ügyvéd,spciális, a másik conputer programozo, de esetleg alkalmi munka, azaz itt a fiank,fiteljal,már az ami itt közép iskola, kirugtják őket, amit nem értenek, és nem is akarnak,és én vagyok a hibás! Fita világod vallag szarta, azaz csak szartaNUK, fiteljunk ha a vége,hogy csak DOMSDAY MASINUK ÉS GÉPEZETEIK,most itt azt te érted? -fita teérted? Naz itt jönne be, hogy MI MAGYAR OK, fita, azt a tópikulát,(Miuff) nem én nyitottam,na most fita, pár napja, nogy ugyanaz, ma is köröttem, hogy én vagyok ur, te a paraszt és meghajolsz előttem,és most itt atoMota... hogy elrugják le fektetik az kutyáAIk kussz fo$$$..., és fiteljad meg,mert nem az történik? Na köröttem,egy fény gömb és nem rugdossuk egymást, mást? Ugy nekem,el képzelhetetlen, hogy ne lenne egy olyan védelem, ami monduk, na a husom? Fita, amit leirtam, hogy ne legyen benne egy lehelet...olyan,hogy erőszak, még a gondol látta $$$.., és én is, a halált láttam azegyetlen meGOLDáss , ami most fita pita? Még nem csináltam tudtommal gyereket, és most id az van, ládd nehezen tudtam álmomba merülni tegnap éjjel, na ittam egy fél pohár vizet, ami érdeskés hogy itt pattogtak az ufók köröttem, na most ...most el el ...az hogy félig alszok,és hallom zörennéseket, és felébredezgetek,na most, az én kinomat, azaz itt az van, ha valakinek NICS CÉLJA OKA,(ACÉL) AMIÉRT AKIÉRT, NINCS IS OLYAN TALÁN, NA AZ MÁR AZ HOGY HALOT, DE VÉGLEG!!! Zitt csak beköpöm, Sanyiénk ZÁRD SZÁMADÁS, és azonnak támadnak a Bécsi bank károk. és fita, itt van az, hogy a vasasok vasa sokk..jaja ezek vas szobrok, ami ládd minden szob -boss? Érted,jaja kell hogy legyen egy programod mojom ok? Zna ami van,hogy megszöknék magam megom magunk? -elől,azaz mikor apuénkkal a KRISTÁLY FEJEKEN kersztül, beszÉltem,csak annyi...mi lesz a két öcséddel,és leirtam,őrület,na most még nem voltak saját gyármányaim, -de fita, van többis meg tovább is $$$... Innenn...most az, hogy egy (fatuskó) darab vas vagyok? -vagy egy nyil, szemem nyillalik? -hol az ij? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...We're on teh brin of World War III? -i for the pu? -II az adutt, III a stromf... God a hangod lehet más? -orotok fok hagymás? -vagy bungás? ...öááá...
UFOzzuummm... miEeee... Öröm az élet, vig az élet mert örök élek, henyélak, minden köróttem értem, értem? -van? .nincs van nincs kacsincs, hazudik a szemed, szemetek? 4.: Kávézzuummm... bodipi tea? Mi lenne,ha valaki aki örök él, be torpanna,pantalóba, Panna Panónia,vagy ide csak hulla? Hull a pejhes fehér hó, jöjj kedves télapó...Van zsákodba minden jó, piros alma mogyoró...Óh be hó, a habos sütemény...Ha van királyi családok, jaj most itt 43 királyság(ha 1 mnd, ládd ha egy rohadt krumpli a krupmplIzsákba) van csak, azaz UK? Kik által vannak a királyuk, és az alattuk valóik, ami itt mese nincs, a pulyaszedók által? -azaz te ki puja pujája alma álma vagy?- végterméke? Zitt van választásod? Na most apunk, te mi vagy ki vagy? Figyeljuk meg a forditotsáGOD, hogy te nem az anyaguk vagy, hanem a te anya god? Zitt látod, hogy ténleg apuénk tudnak sugni? -siugalatot goldot, azaz pitim,mnden benned van, zitt most ezt én kérdem ugy, hogy a jó is meg a rossz...Na erre az Égienk, jaja nem jó neked? Most én belenézek az én világomba, és sose tudtam allatvalóAIk lódörgője szamár pfülője bikcs csöke csovéneik főleg meghalni akárkiért, ládd ez a 1967, az abba az első szászadba valék, akiket cseszlovákok berzenkledtek, és mnket dobbtak volna be elsőnek, sitt van a katona pajtim, és azonnal le léptünk volna...vagy 100zor leirtam! A kérdés most, hogy ha van lázongás lázitás,az miért, és mi az oka?-mindennek van,és toka? Fita vissza itt az előbb,hogy mi fény-madarak vagyunk,és csak azt ha van fánye a madárnak, Szárnya szárnya szárnya a madárnak, nincsen párja a fekete meggyesi jaja cseresnye a köténybe lánynak...Fita, itt midnen sárból és sárÁrozás,Sár Rozi, Sára,csokibull ára? Most prószáljuk el képzelni, hogy nincs fény, és itt ami van, hogy a testünnkkel, ami David Dick, egy szigetelő, és ládd egy ür ruha, is lehetne? Most kérdelek, lehet látni amit villogok, vagy te tanu ló vagy, a lovuk, lóvá tettek? -sánta csódör vagy csatakanca? Emlékeztek Rónira, akivel éjjel nappal együtt voltunk, és hogy hogy tudta ciffrázni őket, ládd ez kesely,a seggibe teszel ez meg kimustrált csatakanca ez meg vemhes sáánta vak csódör stbbb...fita 24 beugró van! -ládd most is,egy lesántult,meg vakult, ott a másik... 5.: Amit akarok, a felesÉgem a hitiratuk, az egy tervrajzuk, és programuk muk, Jami most amit, hogy én az első pinálát után is, látom a hangokat meg szavakat,(vagy cugg) és zörej csim bum gyererek, jól kibaxtam baxtunk baxunk.veletek, na nem egy teremtő van, hanem teremtói temetői (fita ha te a föld anyag tewstben, az is az!!!) közösségek, ami itt egy HANG VILLA? A villa negra nem apáca zárda, a villa negra nem fényes lokál... na a nap alatt, vagy az éj homálya? Krasznahorka büszke vára, rá borult az éj homálya...Zna had ugorjak neki, mnt bornyu az anyjának, hogy van a hang? Vissza, ha a halott ra szája elé tették a tükröt,és párás lett,él?-a halot, mert midenhogy az, előb utóbb,na mais modntam a Fiamnak, Mart Twain, két bitos dolog van a adó = halál? -mert itt minden csak adóér ér?- aranyér? Nadon fita,NYELVÉBEN, MIT NYEL? Amiért kiskoromba meg voltam ütödve,te nem álmodol? Na apum, most nagyon szar hellzet kezd lenni, januárban csak kaput, ninden telfon, na most egy hivás $$$... apum igy mondta,sepánz se posztó? Ládd a p rizsi$$$... Rőkfiak tyuk nélkül,disznó disznóól, nelkül.ládd paraszt föld nélkül, Sóval, itt az van, hogy amit te gondolsz és mondol,A HUN GOD? -hujj hujj hujjá hajjá?-fiteljal hogy jön ki a torkodon? Na most ha nem jöhet ki, bizon nyiszálják,és az lenne a cent ura? -Ura UrAIk? Nadon fida, most senki otthon, hogy én álmomba,látok mindent,azt is amit itt nem lehet gondolni? Ez az, hogy mi lenne, ha nem lenne muszka-Nátó azonnal?- megszállás,és nem lenne adóztatás,vagy beadás, ami borzalom gyalázat val, leirtam vagy 200? -201? Na tota az ÁVH kipucolt midnent a nagy hosszu zsidó vágóhid mészárszék házbul, és apum a falhoz állitva, nézek rá, vigy...addig mondta, AZ NEM! -az álmodat akarják! -mind mnd sokragyogó csillag...mnd benne vagytok,és csak az van,azaz mindenkimnek kell kegyen álma... 6.: Kiáltó szó a pusztába, hol a párduc vadoroszlán, végiküvölt a nagy pusztán stbbb...Hej most aztán puszta a puszta, ez olyan rövöd idó alatt, mindent leégettek leromoltak a a aaa...fita vegyük csak pusztaszer város? Fita,az lehetet az, amit most kétszer EinStenék..ládd az ami most amit atomóztak,jaja ő lehtett a csatorna, most az az...amit az a gömböm, amit van egy üvegkristályaranyezüst ember szobor, na az a lakásunk házunk! Na mst ezt ami ez, ez a sárbura, na annak a a aaa...apuénk, most becsengettek, na ez az! -és kivül vas? -fémpor ötvözet, na most,amit én láttam,hogy az független ettől, ládd az lenne a vér -plazma azaz vér homoglobina,ami most must,amit áldoznak az angyaliaiknak, fita mi nekünk apunk (anyunk) a mindenünk,na most leirtam, hogy a kis hugomnak 4 éves, kiszivják a vérit egy cseppig, a nyiregygyházi zsidó kórházban,most ugy, hogy itt ELEVE MINDEN PROGRAMOZOTT MOZI,és itt minden mesterséges és mutácia,azaz itt a HANG? FIta, akik most ezeket tudjátok ért? -érdekel,akkor neked van bensőd, az az, ami most monduk,ez az,hogy amit láttam Yojónál,na az egy ember!!! -gyerek! Itt az van, hogy ha már van még egy jó barát, iszom a borát,na fita ezek egymás vérét is, szivják frücskölik? Most láttam, le is rtam,de félve, hogy itt mindenki aki nem a KIRÁLYI HIDEG GÉN VÉRÜSÉG VAGY ALLAHALA, HÁLA HÁLLA ÁLLA HALL A LUJA? -NEM DEGLETT? VAN UFÓJA?-JAJA CSAK KIPUGÓLYA? -TORCSA,NA AZ IS HA ODA TARCSA TÁRCSA (NAGYTARCSA) CINTADRATTA...Naz, hogy a hangod,most az van, hogy csak az, ami ÓH ÉGI HANG? (SOCK & AL) A MENNYBE FEL VEZET? Fita az vagy a TE HANGOD,ÉS AZZAL TE AZONNAL, OTTHON VAGYOK,DE ITT IS,AZAZ LÁTOM A HAM HAM HAM ...HANGOM A HANGOD AZAZ OLYAN HOGY FÉNYED,JAJA ETEET? SZERETET ETET? TE IS ÖRÖK EGÉSZ EGÉSZSEGGES VÁR VAGY? VILÁGOS,ARAD, SEGGESVÁR SÉP VÁROS CLUJ? SZÓ AMI SZÓL ÉS SZÓLJ EGY SZÓCSKÁT, TUDOK EGY DRÁGA SZÓCSKÁT, DE NEM JÖN KI, NA KJÖTT...JA DEEE... FÜSTÖS FÜSTÖL? Innenn...nincsak van a vas függöny, és onnan léptünk le, iá iá iá...ima a hellzett, itt van egy film,és ezt hjova tegyük mert most a juturÓspuna Babiloanka tornnyán, a 12csillagba, egy nőxikéjuk luka tátonGana gana gaNUK? Buzogana? GANUK? HOL A LUK? ...Hitman: Agent 47 (2015) DVR +AMXHDV Rupert Friend, Hanna Ware... ...oááá... fita, itt minden az őők programukba mukik $$$... vagy!!! -GOD HANGOD?
UFOzzuummm... miEeee... Öröm az élet, vig az élet mert örök élek, henyélak, minden köróttem értem, értem? -van? .nincs van nincs kacsincs, hazudok a szemed, szemetek? 1.: 10/1. A KÉP? Egy magyar öröktestvér párunk hivott meg a bolygójukra, ami a leg közleebb van, ehez, és csak egy emberpáré vala, ami ládd itt is mindenek mnt egy emberpár (családáink)lakhhelye édenkertjeink kellen legyen, egyen? Ime a hallzet, az éllő termézset az automota és pertomobil bil? Most az hogy minden bennünk van, és azzal, most ez a földöng, sok picinyke vizcsepp,tengert is betült, kis homok szemek? -ből áll e szeles föld? -légáramok (pasz át) szelek vannak, és minden örök harmóniába?-amit itt meg forditottak a horrr... hadipar/patwarosok? (örök harag) Vasbeton dzsingel warrosok,ami borzalom, hogy ezt meg tudták tenni? -etetni, egyetek vasat, na követ, itt van a megváltóik Juhus véred nagykövet, kövesutak? Akácosut, ha végig menek rajtad én, eszembe jut alma,a sok sok szép emlék,szedtük az akácvirágot nagymamámmal a kecskéknek, az egész falu akácillatos volt, és tavasz van? -mindenki nagyon szerelmes...Zna ez az, amit most a felsÉgem édesanyánkat apunkat meg látogattam, és egy szivárvány gömbbe (fény) tengerbe egy 6 emeletes?- ember alaku lakás, ami most érdeskés, hogy ott teleporta van, és most a hogy jöttem el, volt egy...ott tudtam a nevét, most itt nem jön be, de batyum? - és lent volt,és fent a tetőn, a ház tetején (ufom) hozzám jött? Amit itt az iratokban meg lehet találni még, hogy a föld kietleten és puszta vala,és az Isten lelke lebege a vizek felett,és az Isten teremtette a világog a HUN GOD??? Na most látásra és szóra minden formálóda, és minden tökéles örök élő vala csak, és lón reggel? 2.: Most az hogy Tállasiék, mindenkinek saját megélhetés, ami az lenne, hogy itt is csak EGY EMBERPÁR hoppáré minden, am imost az emberpár teremtése körül, a Dam meg Madam? -a porból lettek formálva, csoki, és az élet lehellett-e? -lehel betöltve? -sziszeghecc? Fita itt mnden leheletért is fizetned kell, és az életeddel? -hogy élek vagy halok, az a gondolátünk látunk, tul, a élet leve lóvé, folyójátul függene!!! A fiaim, most kezdenek rá jönni, hogy semise mise $$$...a miénk, akkor se ha a nekvünkre van irva,mert adót kell fizetni $$$...azért ért? Zna ami van, ez volt a rámálmom, hogy ha valami oknál fogva, lefogják a telefonunkat,(hang) akkor vége,és most valam az történik, amit Derbő? -ja mára meghalt a derbői barátom, sokat szenvedett, mert le kellett volna vángi a lábát, 88 éves, és nem hagyta, hanem faricskálták. Mellesleg leg a halálnál főleg ha kinhalál, a meg váltás hogy el tudta hagyni a testét, ami még nem egészen,mert amit keresett itt is, azt most a teste nélkül is, ládd én meghaltam, jaja elhagytam a testem, és nem számitott, mert ott is a halált kerestem, ami most nekem nincs! -most ha azt mondom, nincs halál, apuénk azonnal neked!!! -mert az életed edd fényed, kenyered keresed??? -az érem harmadik dik oldala dala? Fita, leirtam, a barátom debreceni, és nagyon befutottak, nagy nacsalnikok voltak, és azért jöttek ki,mert több pénzt (fitljal lládd az alienek, indmillomos lettek)akartak,és kérdezte tőllem Miki, hogy lehet több pénz csináln? Mondom este mikor lefekszel, kérd meg a PÉNZ NEM ADÓKAT, és valóban meg jelent neki, ládd Miki teljesen addig, ateista, és valóban megjelent neki egy alak, (az gyánál) és ládd nekem, térdre kutya, -és én vagyok az apád! -na nem kell, mert monduk, ez nekem, hogy egy foltosbörühes kigyózoo valamAI, és térdre kutya, én vagyok az apád,és azt csinálod amit én mondok! 3.: A feleségével meghlat több mnt 15 éve,találkoztam, egy magas nagyon olyan mint egy dombon?.na dombosvol? -de most van növénvzet, és szerestték egymát,és ha beszéltem..hogy vár rád a feleséged, ezkebe nem hitt! -jaja pornózott? Fita, itt az hogy gondolátban sem ölj, semmytha meg ne xexölj, én most teljesem ugy tudom nézni a hust, szegény állatok, egymás husát etetik,(eszünk?) meg baxatják? -ne baxd oldalba? Fita,most az ami az 1.: -adag, annyit akartam, és most az,gyerekkoromtól kedve, hogy a halál. az az is hogy csak az van, és fita, akit megöltsz, az az hogy adósoddá ami roszabb mint a rabbszolgaság, amibül te többet soha ki $$$...gondol666... nincs is olyan gonmdolátod, $$$...vége Vig Endrunak? -nem az Uradnak? Az Ur uralg örvendjetek...és örökké örvendenek a győztes seregek, nincsak a nyemeceket, ládd nemzeti bon bom leszek lány? Fita, minden munkánkat kat el baxtak,egyszerüen lefogták a telefonunkat, és ez az ugyanaz mint derbő, minden kisönnálóságod (hangod?) még a hurmagját is, ládd apumat..leritam hogy 4 -5 -6 foglaló,ült a kis hentesáru boltba, és vagy fizet évente 100 ezer Frtn jövedelm adót, fita,az összes kis üzleeteket üzemeket mind hazavágták, mert nem fizettek annyi adót, ládd most a fiainknak, el kell menni, dolgozni a nagy vállalatAIknak,mert ugy kb, évente 100 ezer dollcsit jövedemeznek a MUNKA ADÓAIKNAK KUROMÁNAIK NUKINUK KINUK? Fita, kezd kinyilni a SZEMÜK, MI LETT HA MEG LÁTNAK LÁDD THEY LIVE. FILMBE A FOLTOS BÓRÜHEIK? Na most, ezt a rohadák husukat, (ami rohadók) adjuk vissza nekik, ami ládd a fiaim, neked könnyü, mert nem 60 és a halál, hanem közel 80? Ami van,hogy itt most akik nekem vannak, én előbb nekik, na kik? -azokat én soha el nem hagyom el, és most ugy,hogy egy az egyben, talákoztam a mi Égieink (UFO-k) és pita,ne hagy itt a gyerekéidet, kis testvérkéidet, és ez most valóság, és az is, hogy mi FÉNY -FÉNYÜNK GYERE KID, ez az, hogy mindenkinkek van egy alma,meg álma, és alma fás $$$... Innenn...ami van,az örök van $$$... ami nics $$$... sivit Siva fff ..sivit $$$...a szél ki beszÉl él? ...Fita, rendkivül,rend kivül,azaz rendezni kellen dolgainkat utainkat, örömmel énekelek? -a barátunk tegnap este éjjel, ird le az álmaidat, és előbb utóbb kijön belőle valami? -álom ember, remember, na meg állom a sarat? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Teist a Teista, te is fiam butuska, kis kutya nagy kutya nem ugat hibéáa, pénz beszél, kis kutya nagykutya fakutya vaskutyusUK nem ugat hiába va va vauuu... 4.: Kávézzuummm... bodipi tea? Te üdvösÉgi hajLék, róllad zeng énekem, ez a világ? -nem ismer, te ismert vagy nekem? Ez a gondol lát honnan, és hogyan jön, gondollátok a hegyekról? Eszedbe jutna neked ilyan gondolát? -van gondolád? -pengeted? cimbolád, hárfád, hegedüd brácsád nagybőgőd -gitárod stbbb... minden amii hangot ad,rezeg vagy $$$...sziszeg? Fita a külömbséget Jesus vagy Jézus Jééé -USA? Jawsa? USE? Ahova ki akarnák jukadni, hogy az irás jelek, ládd a Jelenések Könyve, egylátomás szédit el? -elszédöltél? Na itt az hogy az hogy hogy? -vagy? -most nézzünk magunkba, ami van a fizikai szemünk, és most ha nincs meg a másik? -akkor szem ünk, ük? IGE IGÉN? Fita, előbb van az antennna I,és a GÉ GÉD? GGG...gőgicse csel csal, gyere kid, jáccunk de bujóskát? Bu Jós-ka? -jósol? -mit lát maga előtt? Bivar to the hun, bihand the Sun? Na most az az, hogy pont a közepiben a nukleusban, de husban? -Ma is felborit a székkel, a kiskölyük, és állj fel! -Tallpra magyar! Hozta a garbóm a nadrágom és tudod mit, ez nadrág veddrád, zokni, hozzá kell szokni, és mondja utánnam,és tetszik neki, na mutatja nadrág neki is de vedrád? -rajtam van, na te már felvetted? -nézzz...gondolkodok, mutatja itt van! -mondja nadrág, vedd rádd és nevet, érti? -most veszem fel, és látod azt modja vedd rád? Fiteljunk,mert imindem beszÉlne,(juhtóróspuna Sára?) -azaz az anyagok,mondják hogy miért,és minek vannak, éteted értelem(éden -edény keretek -kertek gyertek gyerekek Izsnyétére, vagy Egerbe, itt a világ közepin ázunk) most vissza a nagy falat falhoz, ki épitette, és mit kell el falazni? - a rablott lopott holmit? Tempt lop oszt oszlopok? ( I -II-III. -te vagya párom háRom?) És a föld oszt lopoAIk osztloPaiik loPopopóAIk megrendülnek? - kő kövön nem marad666...ha? 5.: Ezt 1001 éjszaka,hogy kis gyerek valék, most ez az hogy ma sem tudok többet, hanem tudni akaRom tudni akaRom...ez az hogy látni akaRom de a karom? Most ma is, szinte mindannap, az Bbli át? -egy bitta, hogy lefekvés előtt ezt,visszaolvasom, és a Vallásos to? -tóra?-fehér tó vagy kis kacsafürdik fekete tóba? Vicca, tegnap hogy az iskoláAIk, azaz itt minden ami tani tó, 9 kis gólya, kiment a tóra,és meghozta nekünk a tavaszt? -apuénk becsengőztek ez hülység, és nem is rimmel? Fita amit égi kapuk, csillag kapuk,na az nap, azonnal, demost itt a tegnapi pi tea.hogy hogy van itt rögtön, egy másik felkete nap? Ezt ma is, a kiskölyük, velem akar lenni, és nem engedik a koszba, meg a galmb ólokba,ami msot csak annyi, vettek egy szandált neki, ami a nagy lábuja közt, és tötyög benne, titye tötye mondtam is neki tötyi tötyi..na mondjam meg a susimaminak, hogy vegye egy másik olyat neki, amit vett, de ezt azért,hogy ne tudjunk hátra...most kacatoknak hivjuk, de nem kacatolunk, nem azért, mert velem szabad! -és irtem,ládd a fiaim öngyilkosok akartak lenni, na most a félelmük, rengetek kasztümerünket... el vesztettük? -hogy? -ami itt ami meg valósitásban van,az NAGY DERBŐ BŐRZE BÓRÖTÖK? CSONTOTOK ZÖREGNE FOGATOK VACCOG HA LENNE? -na na na...én mindig veeltek vagyok, és ne hagyjatok itt...jaja ha együtt csinálunk mindent, magunkat? Fita, most a kiskölyük, na urat akarna ugy az anyukaja, mint asusimama,és nem lesz olyan buta paraszt min te! Fita,én a szabadba természetbe nőttem fel,és midnennap vay az egyik nyapámmal voltam a mezőn, vagy másikkal, na most is utálom a FEKETE AJTÓT, na az lenne itt az iskoLÁZtatás tatók, jaja itt van a kénköves tó tavak vak vak vak...Na azt, ami a magyarok akarnak,apuénk, ez nem olyan az, amit te akarasz! -ezt nem neked csinálták? 6.: Amit nagyon nehéz kiizadnom, hogy ez ez? -ez! -ezt vegyük ugy, hogy ez mindent végtermékeire (Visszahivó hivő) bontó gépezetek, ládd a biológa állatok is szigoruan benne a kóda, és pontosan meg van adva, hogy mi a kóda,kóta kotta, meg móda? Bitta hallotátok hogy a vllágmidnenségeben csoda öszhang zene,amit leirtam, mikor a mi JÉzusUNKkal találkzoztam,és olyan csoda zene ...fita,nem a neve,hanem amit leritam hogy a zene? -na most apuénk, de a neve is, IstenAtyánkFia, és csak egy fia van,meg Lánya, nem leokáda? -leány le hány? -jaja végteméke vagy? Sára sára? Ezt ugy, hogy én amagyar ok testvérei ok közös ok testvéreimhez jöttem,és csak ők értenek,ha akarnak? Ezt 2022 -2-22...ami miért nem mi is, egy kis élen elit kiválsztott csatapata UFO? Fita, ez van, a MI Atyánk a mennyünkben, FITA OLYAN KIRÁLÁLYSÁG UK? -MEG MIKOR ZSIDÓKIRÁLYSÁG-KERESZTEZÉS? OLYAN NINCS! Itt abzoolu ultimoka korlátozva vagyunk, de amire kellen törekednünk, ládd NEKÜNK IS VAN ANYUKÁNK -APUKÁNK,ÓH BE JÓ A HABOS SÜTEMÉNY, na itt olyan gondolát $$$,... nem nemsoha mert itt minden mostroha és stoba? Teistastoba a teistastoba hova? -na olyan, hogy mi innen nem megyünk csak a pokólAIkba, na azok a HANG ADÓAINK? ÓH Égi szó vezet, csak ha lenne szemed,látásra? -fény? Fita itt az hogy MAGYAR RULL? Na ami van, hogy ma is, a fiaim, itt a vallagunk (vagy vallguk?-allahhala gut) vége, most az az lenne, ládd ugyanaz mint egy pinalátra,Derbő előtt, mégis vehetünk egy szusz levegőt, ami bizon, annal analotok szuszoghat... fita környező utóországaik, amibül lehet következtetni,hogy a magyarokkal okkal végleges le számolásra készülnek (fita itt mi ugyis hogy csak ideiglenesen,azaz itt az hogy Mi is ufo-k vagyunk,mi az ami nem? -nem nem mi vagyunk?-és itt van Hanibella meg BaltaSáruk a kapuba?-pu? -lőttek? Nincsak olyan 100 millcsi szalasztottakat, vernek be amicsiba,meg a körpatkómedencébe is, juhturóspuna Sára?- ami teljesen, akik még templomukba? -fita neked van? -az a bodiGád HAN GOD,LENNE, DE HA NEM KAPSZ LEVEGŐT? -háp háp hááá... Innenn... hogy most azzal jogy jönne a kingek kinge, ha egy hang, köpet $$$... és örökké örvendenek a győztes seregek...de kik mik az ellenseggek? -csak nem a pa less!!!- tinók? ...oááá...
UFPzzuummm... miEeee... Teist a Teista, te is fiam butuska, kis kutya nagy kutya nem ugat hibéáa, pénz beszél, kis kutya nagykutya fakutya vaskutyusUK nem ugat hiába va va vauuu... 1.: 9/30. A KÉP: A NÉP PÉNE PÉNZ-E VÉRE VEREJÉTÉKE TÁKÓ,HOGY NEM TUDHATNAK SEMMIT, ESETLEG HOGY A PATÁJUAKAT HASAD KÖRMÜ MEG LÓPATA, NE DUGJÁK A SEGGÜKBE AZAZ AZ ORRUKAT? AZ ÖKÖR HAJCSZÁRAIK ÉS PARANCSAL CSALÓIK, VAGYTOK, VAGY SEMMI KÖZDBE MENTEK, HONNA ERESZTETTEK EREZTETTEK EL BENNETEK? Apuénk ládd a huszárnagyapám kertész nagypapám apum zörgetta a vaógéet, örök együtt vannak, és breszélgettünk, és akkor is igen igen érdekelt a viilágom,világod, FITA A HAN GOD? A hangod god, ha neked is van fingod,ugorj az ugorka fára ne mász, iitt az az Isten, és most akinek van hangja, az az Isten, és pénz beszÉl, most a kutyát nálunk ugy is hivtuk dög? Zitt ami bezzizeg, rideg ideg hideg, hogy TI AKIK PÉNZVÁLTÓK, A MÉRGESKIGYÓK FAJZATJAIK VAGYTOK, tehát az hogy most van egy kiválasszott faj, azok abzoo ultizoo fajtalanok,(tiszta kigyófajok?) és olyan fog alma álmuk, ládd mak mak mak ...Ma King, éhes disznó makkal álmodok pénz pénz pénz,na möst hol kezdódik a teista és a teista? Van Isten nincs Isten van kalapja nincs kalapja van anyja apja nincs van nincs van...Most csak ugy, hogy most ami van, hogy a gondolátunk vagy nem láthatunk (gond öl???) Zitt a magyarÉdesanyánk nyelve, hogy az nektek a végsó menedéktek, amit eddig is tüzzel vassal,és most vsannak a kiroyolyságAIk, ki rullja a magyarokat, az egész minden robotos -bótos, csak a magyarokat ne hagyjátéuk meg nyekkeni, nyek nyek nyek ...Nyék Megyer Kürgyarmat Tarján Kari Kaszi, Árpád Előd Ond Kus Huba Töhötöm, Tarján Kari Kaszi ló? -ufo? Ime az álmom, hogy most is gyerekek rekkerek rekeszek ész, vagyunk, és vanak a TemtlomUKba járók,na azok azt hiszik, hogy hogya önmaguk ellen, magyar magyarok szülőd lődd dllenesek, ön gyilkosok, (éáládd nektek mi adunk enni,juhusotok)most azon a szinten, hogy az érzésünk vagy az őrzésük értjük őket, nrem nemi élet, hogy a teista az érti, és az ma is a templomukba járnak áldozni, adózani, mig akik nem azaz a teista, azok Isten edd ellen vannak, holott ugyan az ok tudatlanok? -UFO-k? -és most az igazi mennyei szüleINK, nmektek csak KiárályAitok vsala GOG? elválaszTATA tok,(nincsa szülőtök tök?) és most az egyetelen eleség az ellenségg a magyar a magyarnak? -eledle? -fénye? 2.: Most gyerekek vagyunk, azaz mindenkid dik? -gyik a MOzi? -gyiumakula imkula, azaz a kutyahusa dög, fakutya vaskutya nem ugat hiába, na most fita... Zitt most az, hogy kétlábu kutyák, kutyáik, és kik a gazda a tuljadonŐsok, azaz a PÉNZ NEM URAI, fita,akik többet csak vasasok! -vasa a ló vasa sok sokk? Na fita, minden ami hus az egykutya dög, és dögevő, és félti a husát??? -USÁ-t, ládd te az én hu $$$...zsigám husikam pacalom vagy pacalizsák husiám ham ham ham ... hátizsákomba, batyumba? Tröha most az amit ez ami a humajomidoma doma duma? -a hangunk (HANG UK? YOU HUKKT, A JUHOD?) vagyunk, és te ti az én kutyAIim ham ham ham... dögöm öhön vagytok, és csak az én hangom A HAN GOD? - képmásaim vagytok, és nincs más kép? Ez a tiz parancsalatba, Ne legnen neked idegen Istened ed ne edd? Na pont ellenkecke, hogy te ki kutyája vagy, és csak annak a csaholója döge $$$...vagy, ládd jönnek a alienek *$$$...SÉSKA SOS KA HADAIK, ADAKOZZATAOK LÁDD JUHUSOTOK LÓHUS? LAW LUBAXÓK? -idegenyók, és most mindenki HUSA a hus darálüóba, fisirt, beadó adó = halál, brekaptad nyemec? -jah csak a jahva?- azaz minden az Urnak adóm adom, midnen az övék? Fita ezek mindig is a PÉNZ VÁLTÓK, A MEVÁLTÁRÓL UGY ZENGJETEK, HOGY JUHUSUK MEG ELLETT, ENGEM UGY SZERETEETT...AZ JÓ HUS, ÉS KÓSER, MOST VAN A VADHUS? -ÉS VADHAJTÁSOK, AZOKAT ÁLLANDÓAN IRTANI KELL, (GYÜKÉR ÉR ROHAD MAGJUHUK?) AKIK NEM NEMI NEM MI VAGYUNK? -FEKSZENEK LE, A KUTYA JACSZMÓIK ELŐTT? LÁDD A MAGYAROK MIND A MAI NAPI NAPI NAPI NA? Fita, meg jelenésüket, csak ugy, tÜnj fel már az ég övén, UFO-k? Na most, itt amiról szó van, VILÁGSZARTA MAGNACSARTA VERTBOCCI DE ARANY BULL BULI BULIIK ORGIÁ IK MEDDIG? EZEK A MAGYAR MAGYAROK NYELVE? Vegyük a BbLilát és a lila nyilását, nyillalik? AZ EGÉSZ FÖLDÖNG FELSZINÉN? MAGYARUL RULL BESZÉLNEK, ÉS AMIT ELTÖKÉLTEK, TÖKÖLNEK VALÓRA LÓRA UFO.k -RA VÁLTJÁK,ÉS MEG VALOVASITJÁK A SZKITÁK SZITTYÁK NÉPEI? ,AZAZ AMIKÉPPEN FEN, UGY ITT LEN IS? MAGYAR RULL GONDÓLKODOM, FITA GOND ÓL? - A GONDOLÁTOM ATOM, CSAK ÉN TUDOM MEGÖLNI MAGAM MAGAMÁT MAGAM ÉT? HOGY NEM GONDOLKODOM? Egy pinalátra,ládd csak Lila pina, hogy jönnek a nyeló csüvek, a nyelvük keletkezése,ami most fita, a magyar Édesanyánk fénye nyelve, csak a magyar -nyelvüeknek van fénye UFO-k? Minden más mak mak mak...Ma King kinuk nukinukik making money MONYUK NYOMORUK? NO MONEYK MONYUK, NA NYOMOR? 3.: Leirtam vagy 100?-1001? Kis gyerekek valánk, na még nem jártunk iskolába, és ha telálkoztunk, kivétel nélkül,én paraszt te ur vagy, na főnemes grofi száramzásu, és megis meghajolsz előttem, és máris én kész vagyok, jaja mielőtt megMOzdul le rugtak, térden sip csonton és tökön, ahogy sikerüllt? -na enegem sose rugott le senki, meg a karbirokba, maga Kozma se, hanem csak tologatott, az ifjusági parkban, (fita onnan, mi az,azt hiszed te vagy a bika,na azok nagy pártunk $$$... kurományuk nyustyuk pac pac pac kis csiilkajAIk ma is? fita,nincsak vak, $$$... vakabb buuu...) és össze dütöttök a fapadokat? Na skanderba is voltam az egyik legjobb, hogy most ha Kozmával, na olyat tudtam, hogy most az ahogy ládd a karommal felborit, ami nem érvényes,mert nem rakta le? Fita ez az erő honnan van, meg jött? ( treista a tesita sicku jedna,sok ember?- kutyadöguk ugathanak pénz beszl $$$...a sivatagiAIk sviota a sakálAIk?) vála Na most ugyanaz,mint gyerek koromba, jaja a gyerekek mind kutyák voltak, és most is azok,ami kiskutya nagy kutya dög? PÉNZ UR DIK DIKTA TURÓ URA? MI CSAK ANALUK MAMA PAPA LUKA, DE ELMENTEK $$$...SZÁRAZON A PAPAMAMA, A MAMAPOPA NINCSENNEK IDEHAZA? A PEDÓFEKÁIK GYÜNGYÖRE KÖNYÖRE KENYERE NYENYERE BOZOOMOMZOMBINA BARBINAI, VAGYUNK!!! URI KID DIK? AZ UR HAJNALKOR JÖNNI FOG? HAJNAL BAHAHAHA...HAJNAL ELŐTT? Most hajnal van, és jaja mi már kora reggel rugdostuk ahogy talákoztunk, egymást, és most egy az egyben! Minden kis kutya fazon, most itt mindenki, tehát itt nincs jogy ez teista, bár azok, mennek a templomUKba, a teista meg a pártházUKba,(fita kina ma az az ARANYSZOBORuk 6 lépcsós? AMT TISZTA SZINARANYUKINUK KINUK?) tehát nincs más lincs lehetőség? Most az van, ihogy nem is tudjuk NUK hogy kutáyAIik macskáAIk cica öl ebeik vagyunk,jaja ha van arany ered, na most mérgeskigyók azok aranybőrühek és börzekések, arany gyajusok onnan lefetye, ládd a nyakUK? -na pontosan az, ami az iratokba, hogy Napugonodózer, ládd a mérgeskigyói fajzataik? -a KiRRULL RULLER kamarásAIk? -a kincs tárAIk,kulcsosokb (adókamaltyó kulcs) kullancsAIk, a frigy ládásAIk na most hogy tudhatta meg Daniil, Napugonodózer álmAIt? Smmi a KIRÁLYUK LUKUK BEPROGRAMOZAK BOGARAZZÁK, MOZI? A KIGYÓFAJOK KÖZÖTT IS A MÉRGESKIGYÓ FAJZATAIk? - NaMO AMO ezeknek van egy miden mérgeskigyó egy kigyó, kiválasztotáik, azaz ki által vannak a királyAIk? KI RULL? BESZ-BEZZEG ÉLNI MAGYAR RULL? Most must te mostaoha kinja a kinuknak, mert mindenki itt nincs mese, mindenki kinjába le szét akarná rugni az eget,földet, na most minden kezdódik aki NUK? -nincs NUKiNUK, nincs KINUK? Innenn...am most engem meg közeliteni, egy kutya dögük $$$...az oka hogy fényem van, van magyar magyarok apukaja meg anyukja (fénye?) teje, ÉdesAnyám is volt nékem? Fita mindenki (egy kutyaja a pitbe a pichájukba) mindekid mindekid rugna marna karma, nics olyan hogy ne rugna marna és ne rugna vissza, és itt amit leirtem, a kerités alatt, a kis patkány irtó kutya,(csak patknyt lát apadkán?- kidugja a fejét, s a nagy pitbull leharapja? -csak egy fafej vagy vaskalap...van kalapja nincs van nincs van...Fiirtaljunk itt csak ugatás és nyüszités...vonyitás horrgás GOLDGOTA ÉS KEREZT UT, ládd a hold az egy sajt, most adtak egy kis hold ott...hol? -az ürbe? -asegged. netürd be?:-diggd be, dudva?-hogy fo$$$... ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Fekete ajtók -kapuk -nyilások maguktul nyilnak, és nyillalások, feke harramiák és feketa halál adók Wámzoll vampir sorompóik pókok és pódiumAIK pókHallózatAIk, , miért nem fesjuk őket is fehérre ré ré Rá napot beléjük a beletkebe,gyehenásók egyetek NAPIna fényt nőljön meg a begyetek szaricsókáik csótónyAIk ham hamham csámcsghattok krágog666...ha? -scok stoc & al ol öldököl? -ki másnak ás ásat jaja (HUN HUMBE A SZEMED)) GOD DOG DÖG S DÖGÖL DÖGÖLT? 4.: Kávézzuummm...tea, bodipi? Most próáljuk meglérteni maga-magom, -magunk,vagy maguk? -az örök egésznek és egészségedeknek nem lehet parancsal parancsolója law ló,tanulója taNUK, ha egy szem $$$... Te ha ha vannak örök egészek,észek, eszünk? -azokat nem lehet egésztelenné, esztellené teni sehogy? -a szeg, kibujik a zsákbul, kilóg a ló(law) lába? Na ahoz, hogy egykéz parancsal csal csalóAIk ur alma? -azok csak termtett (robot)gépek, és mott ami van, akik itt a teremtőkések, a termtőjük, tököktőgyük tőjuk? -is robotok? A kérdés, ki teremtett okozta létre hozta honan, a robotokat, ez igy nézne ki, ki teremtette az Istened ed edd meg? -ne baxd meg? -jaja de ki a baxUK? -ami felülre kerekedik, és meg bax? Na most van az eleve felé rendelt, meg allahala hala? Mikor a két hal, vagy két kigyó köröz, és az egyik meg akaraj fogni a másik farkát, ezt a rozaringóknál láttam, leritam hogy engemet szerettek, ami csak az,hogy engemet érdekeltek a könyvek, lent a pincéban, amiket leirtam a Mi is ufo-k vagyunk! -és ime a hellzet. Apumat a nagybátyánk,nagyapámnak is az unoka tesvére, ezred parancsnok volt, és pita, haza kell menned, mert a magyar testvérek közösséÉgének meg kell maradnia? Fita, ez most 1923 -Szilveszterre, hogy nektek meg kell marad nóta? Na itt van a magyarok IstenAtyánk...fita most megnéztem egy vallásos adót,és figyelmeztettek(apunk) minek? -valahogy az, hogy buzeránának, és az bizseregne? Most jönne a juhbiii, és David Király töke származéka JeshusUK a Király, és most itt van, közkézen, és hogy ezer év mulva, abzulu ultikókmóka vallag uralma vagy itt van hézag,, ladi láda frigy láda lom,látni akarom? Fita ami van az mindig a szemünk eltt, sőt a szemünkbe van! 5.: Most hogy szivrohamot kaptam az első óra első osztály, hogy az amit ezek akarnak, az egy fekete budi ajtó, jaja iskola kapuja? Fita,itty az hogy mikor elkezdtük,nincs idő? Én a nyolcadik osztály elvégzése, el végeztetett, nem tudtam meg többet semmi?-többet meg tudni, és most azt is, amit a fekete napba? -ettől a tudás? -láss? -fita itt koromsötétség ég?-van, és most azért jöttükn ide magyarok, hogy katona? -zitt az van, hogy ahova mentem, fita még egy szem pillantás oda vissza, most irtózatos fény, és felderitók vagyunk, és a magyarok az elő őrsek! Most vissza, hogy találkozok a Tejut elágazásánál magyar ok testvéreinkre,és vissza jövünk, és beöltüzünk feketébe, jo jo elcsattintottam 100 ezer? 101? Na itt apuénkon kivül a magyarok testvéreink közösÉgeinken kivül, senkivel nem találkztam ugy, hogy ezen iratok nagy részét, apunékkkal át beszéltük,és most annak is egy kis töredéke,mert fita,jaja itt a magyaroIstenAtyánk hngja a HAN GOD?-mert egyek vagyunk, azaz mi nem tudunk, senkinek alláhalla zata lenni, mert mi örök egész egészsseggesek sék sék sék, seggre de szegre ne essék? -ha igen, most tanitom a kis tökösnek, magyar iskolába ovoda jár, 3 éves,Tallpra magyar, ha seggeedre esel,mert földüt a székkel, és fel akar állitani, áll fel, Tappra magyar csattog a magyaragyar! Nincsak a második halál, ha el hallgattál? _jaja a seb az zsebünk? -most te odadtad magad magodmagunk? -a Kirullyuk jobbágya van bárgyubb köcsöge lettél, seggecskéje anala? Sóval most mi fény -madarak (ufo) vagyunk, de itt minden koromfekete,és feketére van égetve? -amit meg lehet gyujtani, azt el lehet égetni? -nincsak a hamu az katalizátor? Zitt azonnal, mi az hogy combaxó? -combat? -conbat? 6.: Zitt hogy miért vak vezeti a vakokat, ami most amit láttam,hogy az hogy a második mennyezet, ott kimondottan robot alakok vannak, s a kérdés, azokat ki teremtette, és itt a semibüll? -bulliik? Fita, ami van, ládd én a fiaimat, fiainkat, ami csak egy fiunk van a magyrok IstenatyánkAnyánknak, meg egy lánya, azaz szemünk fénye tükörkép mása?Ez az,ami a BbLiAI iratokban is irva van, hogy ami SzüleInknek van nekünk is ami azon felül vagy alul,az az ördögtől szartan és szartaNUK által van,akiket most hogy tudunk lerázni? Ami nekik van, semmi? Zitt én saját tapasztalatom, hogy olyan, hogy előbb mnta pozdornya, annyian vagyunk, de ha egymást esszük,van eszünk? Zitt a nagyhalaktól meg kis halaktól azt tanultam, hogy a nagyahalak a kis halakat megeszik? -körforgalom, ami most, mindennek van, kell legyan határa ára? Mikor ugy néz ki, hogy én a pénzizsákok ellen vagyok, na most az, hogy itt nekünk, ezen nagy semmi és rögötön hallottam, hogy a Király az ég és föld urakirálya megjön, és David fia? Fita az egyben a Atyajuhukk?-volt? Zna hogy ott nem lesz antisemmi? -na de hogy lehet valaki anti semmi, ahoz neki is semmi mi?- kell lenni enni semit? Jaja rá GODuk dik?- a semmibull teremti a világod? -fita ahhh...Óh természet dicsó természet, na fita, soha nem tudod addig elképzelni,mig nem találáltál magadra (god a hangod rá) -magod és most jönne magunk!-vagyunk? Na próbáljuk meg össze kötni a kévéket, ez buza ez gabona ez rozs,ritka kislány aki takaros? Rozsanna? -Rozi Rózi? Rózsadomb? Naz hogy mit tanultam, azaz tanultam volna, de kirugtak minden magyar iskolábull,és minden KGST iskolábull, ami fita, itt ufok vannak, ládd te az Istened $$$... sos láthatod meg, ami benned kell legyen, mi benne, na most itt az kell legyen, ládd most én ténleg Istenfia -unokaja (due)vagyok, és most amiket prószállok be villogni,te is ti is azok vagytok, csak most neked is,na fénymag van benned, és most itt az van, leritam nektek, hogy egyedül is, meg véd (angyalom?) a fényem! A te fényed, azt nem akarnák, ládd ha most a fekete boritásunk, csak egyenknek nek, is eltudnák venni,(fita de ezek szerint meg tudnakvenni? )akkor lenne az hogy a világod?-damaterizállódik de mégis marad valami, szöjmó, olyan mint szórös töte szőre a légynek, ami leirtam, ami mindenkinek van a kép mása? AIDAI? Innenn..most olyan,hogy most ugrana a majom a vizbe? -jaja ha nincs viz? MI öröm mi öröm. üröm? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...minden a levegőbe, nincs alapja,ládd Kennediék a szentföld létrehozása katasztrófa lehet nem csak amcsi? Fita itt van a programukba, I -II-III? -és midnenki palesztinázva já Tina, kin az ina?-de csak egy Pa le$$$... Tina ? Pa? ...Jonathan Cahn bestsseller says, The Bible makes clear who vill vin today *tomaro* battles, bat ki lesss... ...mizuj? -megékezett ma, a mini Moon? 2024 /9^19 kis hold? ...oááá
UFOzzuummm... miEeee... Fekete ajtók -kapuk -nyilások magtul nyilnak, és nyillalások, feke harramiák és feketa halál adók Wmzoll vampir sorompóik pókok és pódumAIK pókHallózatAIk, , miért nem fesjuk őket is fehérre ré ré Rá napot beléjük a beletkebe,gyehenásók egyetek NAPIna fényt nőljön meg a begyetek szaricsókák csótónAIk ham hamham csámcsghattok krágog666...ha? -scok stoc & al ol öldököl? -ki másnak ás ásat jaja (HUN HUMBE A SZEMED)) GOD DOG DÖG S DÖGÖL DÖGÖLT? 1.: 9/29. A KÉP? ...Hogy hogy ebbe a testbe vagyok, és kész vagyok a testemet elhagyni, a puska csöve vége a számba, 1979 a második fiam megszületett, és ami van, hogy az én kinomat el tuidom viselni, de a szeretteimét nem, ládd Jézus magára vette a világ bünét,(fita ki a BÜN TETŐ TETŐK MI A FENE)és juhvá lett, és most őt a husát ,megkoffölik MERT MEG CIOFFOLTATA AÁBÁRDOLÖ és abárdolájk és megeszik, egyetek meg amit (ÖSSZE VISSZA BAXATAOK ORBAÁ SZÁJBA KLOKKÁ TOK) szültetek, éd adonIsten jó éjszakát! Krasznahorka büszke vára, rá borult az éj homálya, fujdogál már sir a szél, rég szép időkról mesél, Krasznahorra hires vára... Zna msot itt ugy.hogy HANGOK HANGOK ZZZ...JÉ ZZZ...HANGNAK BENNEM, KONGOK, A FEJEM, NEM HANEM az ami a filmekben, mikor az Isten beszél a halandókhoz, Mözes meg a csiperk bokor ba bokor ba... de itt rögtön, az hogy Istene,csak a magyaroknak, fita, magyar ok?-na most az hogy hogy mi Istenek vagyunk! -Amazonnal UFO-k? Most 2023 Március 15, -nyitottam egy topikulót, és az hogy ufo, csak ugy hogy UFO? Na most amit előbb, ládd Mi is ufo-k vagyunk! -azt lehuzták mert valaki beköpte, nem látjátok hogy mit csinál velünk? VELÜKVERCC CCC... GIGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG...GIG GAZOK A 3/30 KARDOSOK -ADÓ ADÓK? MI ADUNK NEKTEK ENNI? .JAJA DE A HANGUNK KAT, A TORKUN KAT, LEHET NYISZÁLNI? Fita, az hogy UFO-k? -itt csak korom fekete $$$.. ég ég? Fita ha mi lett a vége, és ami volt $$$...sose volt, de egy szomoru záP napon, jött meg a folyásom, szembe or és hamu könnyes szemükkel, láttalak a GOLD GO GO GGG...ARANY BORNYUSTYUK IMÁDAT, ARANY BIKA, NA MEG MOST KÉSZ AZ ARANY VÁR, TÁRT KAROKKAL VÁR, VAGY A BbLILA LILA LÁBA KÖZT, NYOMOK, ÉS AZ ARANY VÁRUKIBA FEL VEZET? Fita ajtók nyikkorognak lekváros padajtók, ott van SZENT PITER PI A FARkA LÓGVA VÁR? -de hogy lóg,a fejjel lefele fele, trótágaskodik? 2.. Most jött meg a ififiam, s jó reggelt apád, jóreggel reggelit, SzNBtondunk, csak örök élet van, és én tudom, és azt egy pinalátra se szabad feledni,és örök örömömbe vagyok, és ez nektek is,Szól a mi zácionl?-NUK? Zna fita, most az van hogy Jézus (fita nekik csak a klokáká juk met juhuk aztevagyyou hukkt, és weserve mama keserve serve juh you)és én, ezt 2022 -2-22, hogy az Mi Atyánk, és Jézus és én egyekvagyunk! Fita a BbLila lába közzé nyomok, hogy ÉN ÉS AZ ATYÁM, MI ATYÁK, NEM KIRULL itt a pacalod pirul, Dfita ez az hogy ezek kőmivesek és piramisák,és vasasok,s var ára árusok?- namost itt az hogy vas,az a BURÁNK, AZAZ AMIT SZELLEM MÜ, az is vasburás aki kőmives,na meg hal árrusok, Jézus hal, hal lett? -vissza ment a pocsojájájájjj... vértócsa Nfita csak a vasas (sas ufo?) avas érmések maradnak de stack stock és al rok kend roll, azaz végül is rókakoma (nincsa az az hogy akár felül vagy alul, azaz ezek egy kloák ká k kákák) spórul járhat? tRüha,ha vérben az élet, és POWER IN TEH BLOOD CSAK HA BLO OD ODUD, (A HAN GOD DAL?) na az amit felvettükn, mikor a Tejut felfele fele fele...nincsak itt a világ közepin ázunk, az az jogy vam a NUKLEUSA JÉ USA? -DE ZZZ VAGY $$$... pointunk,és az az a világ közepin ázunk, és a kettő pontosan ki van ingázva, ládd fel fele,de csak fel fele? /le fele< Jaja a Juhász, levágta a nagy rézkampós J borják,itt a világ közepe, itt árulják a rózsát, abbull fonnak bokrétát...gyertek lányok egerbe?-itt a világ közepe,itt árulják a rózsát a rózsát abbul fonnak bokrétát bookrétát Egy cicca két 100 megfogta az icci picci egeret? Fita mi az hogy antenna na na nana... Most hogy ha Jézus, magára vette e -világ?-vagy egy vallag és vala vallahallahala vala god? Fita, itt az hogy belül a testben vagy most mi van, hangokat hallok,és pita ne hagyd itt a gerekéidet, és most az is itt van az a hang, amt addig is hallottam,de nem vettem észre? Most elhajitom a puskát, apuskát, és felnézek az égre, sötét este vala,egy péntek este, olyan éjel 11(23) és az ami 3 -6 -9 -jaja Teszalay 6 -3 .9 fény gömbök cikáznak az égen és ők hogy tudtak belém látni 666...tolni?- meg beszélni! -menünk tovább is van,veszünk skodát... 3.: Most az hogy mára MI AZ HOGY NINCS AJTÓ, NINCS ABALAK, ABRAK, MINDEN ABLAKJOT BEFALZZTAK AZ ÉPITÉSZEK ÉSZEK, TENGER ÉSZEK, NAGY MERÉSZEK,RÁJUK GONDOLNI??? HOGY MIT CSINÁLNAK A HUSUKKAL, VAN RÉMISZTÓBB ÉS MI VAN HA NESZTEK, ITT VAN, VISSZZHOZTUK A TÖKGYALUT, KÉT FOGA KITÖRT, NEM IS HASZNÁLTUK, BAXXX...ÁTOK MEG!!! NÁTOK? Fita a gazárok kimentek,a matyartokát pacalizsák,hitizsákukac, egyprcre hogy nem nyiszálod a nyakuk azonnal meg kell Nátózni, 9 kis gólys leszált a tóra?- és meg hozta nekünk???- Kis kacsa fürdig fekete tóba??? KomÁrom árom korom sárom, a kis zingerék herék és heréik, akik csak azért, mert zörgetni kell a warrógéezeteket,mi adunk nektek rühát, fel ruháznak és táplók, rád meg rám is $$$...gondod visel, (fita az adó kulcsukat és kuncsafjtAIkat???) dicsó KI RULL, ég és a föld kurók, meg kuromáNUKINUK? AZ UIR SIONUKINUKA ANALUKA TRON TRONÖL ROTTY...(nincsa tübb ???) megjöttek az UJ ONDÓVÁRI HUSÁRUK? JÖTTEK LÁTTAK,(fita ez az smytha cirkölök hörögtek hőbörögtök silenCIA) fita ezek csak lukadát analod szimatoljákjak jak jAIk jak? ARANY ÉRT ARANY ÉR arany ér? Na most, ITT VAN NEM EGY HANEM ELMENEK ÉS KÉSZITEK NEKTEK HELLET, HA NEM LENNE? Fita ha most te MAGYA RULL érzel(száraz szarszaGOD) engemet, és most én is, akkor nyisd ki a szemed, mert végtelen szám?- talan, azaz csak klokátok és tátog? -sok fiók-meg fióKÁk előre gyártott vannak,sehol egy kégl!!! -és magukról semmit $$$...se többet, na az a HALÁL, ÉS CSAK AZT $$$... tudnak adni, ccak EL HITET! ELDORÁDÓ DE DORITÓ?: -Na minden kid, nem lehet, ládd aki nyitott szemmel a GOLD GO GO GO...DE ITT VAN AZ ARANYÉR ARANYAT ÉR? Zna talákozok, fita itt akik ÉRTENEK MAGYAR RULL, hogy nem terem7tett engemet senkim, (lura ufo) egy sép de magyar legény, sej lovát karélyozza, ne karélyoz magyar gyerek mert le esel rulla, jaja össze vagyunk nőve, a lu me gén? -lu fa?- Nincsen itt a te Édsanyád vót, sej aki meg siratna? -Ne sirásson engem senki JÓL VAGYOK TANULVA lura LUVAL UFO TEREMTEM NEM TEREMTETT ENGEM SENKI $$$..., jaja SZÜLY SULLY? Fita, első osztály elsőóra egy komoly szivrhamot kapok, na most a tanitó néne egy nagydarabb de szép ábárázatu és jó*MAGYAROK* zsidó láNYUNK vala, dörzsölgetni kezdte a szivemet, és én ezt nem csinálom,és mot az EGYFEKETE AJÓ BETETT AZ AJTÓ LUKAT???- azaz most vicca, most a MIENINKKEL, fita itt NEM A HUSBŐRZE ZSÁKUK PACALIZSÁKUK KUKT KUKTA VAGYUNK,HANEM MI MAGYAR OK? Na a második találkozásunk, mert pita te is katona vagy, na fita, itt midnen AMI AZ Ő ŐK ITÉZMENNÜÜK, AZ EGY FEKETE SEGGÜK LULUK KUKUK NYILÁS ÉS NYILLALÁS LÁSS $$$...lehet azis, hogy most urja kell születned eszük szük xuku szuku ut?- esszük jaja timsózod, országut, azaz buj vissza mama luka pu? -apu? Innenn... Im nagy ISTE-NEM TE NEM? -most a szivem kitárom, Menedékem nincs sehol e szele$$$... (fingod) villogod d0rgteted,? Fita, most az amiket be be beee... fényt bele bele? -mi van a belibe? Fita ez egy vas avas szobor, és szopol vagy szopsz vagy szax$$$...xaxafoNUK, jaja Brita glott bugyija lebeg az atomfelhők alatt,vagy felett, közbe Móricka fo$$$... a WCÉG? .falat, az utolsó falat pöspök falat, a tied? ...dfita, elfelejtettem, csa mos save, de most is jó érzés $$$...'lad p$$$... ha nem, a nagy disznó ódisz hiugyhóllya, a kép kézelzetükbe $$$...Fita mindenki magát magját pisiili kaka vagy fo$$$...eszi, eszünk? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...oááá...
UFOzzuummm...miEeee... Kik mik az épitészek és ki épitette tette? -az eget földet, és kié? -aki megmüveli, a gyárakat? .akik dolgoznak benne, robotaik? Amit a szeén magyar nlpem kiván, az anyaföld magától is meg teremné talán tán tán tán... Tnáci tánci mamának, cicit ád a fiának is, van cicid? Óriásók kődobáló Óriás Robotok, hol a kó balta? -vas, vasasok? Baltazár? 4.: Kávézzuummm...bodipi tea? . most mondom a fiaimank,még csak az ifinek, hogy ha akarsz tálálkozni ufokkal, akkor kérjed apunpnkat, ez nektek is szól, és vagy repcsepita, vagy akikivel repcsőita itt,valóban, élőben,most az ogy nem ebben a bőrizsákba, mert te is ufo-k vagy fóka, vagy moka kóka? Na fiam, ahoz öröm kell! -most hogy apuénk mindeig velünk vannak...na miért kiabálok, ami most sirhatnék, mert ha örök élet van? -na van, és én tudom, és azért merészkedek igy orgonázni, Liszt rabszóda? -dija? -na van ugy néha az ember, hogy sirni kell, és itt ténleg mindenki gyerek,meg gyerekgyáros? Na fita, van akik akik itt megtaláltuk, egymást, egymásra találtunk,(talán az lenne a játék?) most az hogy itt is, ládd ezek a lehetőségek seggit ettek, hozzá, hogy most az étel értel hullám (hula) hosszon vagyunk? EGY HANG, ÉS RÖGTÖN JÓ A HANGUL-ÁT? Na amit hogy mára, az az hogy ezt a gápjármüt is lehet hogy ufo, mert nagyon keveset, amit tudunk rólla, jobb lett volna nem tudni? -fita, ez végzetes, ténleg minden bennünk van,és most itt minden a pén mozgathat csak, mert azzal, ládd a fiam, buskomorságba van, mert mi lesz esz ész* le$$$... Most megint ismételgetem,hogy ami lehet, az Csicsáky Jencink a MU az emberiség szülőfölde, hogy az értelEMnek, előbb utóbb felül kell kerekedni, és Sir von Bouel, aki a magyar nyelvet faggatja, az a kezdet, és azzal van mnden, de minek a kezdete e? Isten_e? Zna olyan van, hogy nemtudtam rá menni a yutubira, eddig rá ment, és most be kellett jelenkezzek, és nem értem? De értek is, meg olvasok, meg monduk ugy 70% az angol nyelvet értem, de nem tudom, ládd én magyarul rull gondolkodom, és most tupasz, amiket kérnek meg kérdeznek, nem vagyok benne biztos, és hogy nem tudom kezelni a conputert, a felesÉgem a fiaim, nagyon buta falusi bunkkó tuskó paraszt, na meg régimódi? 5.: Abszulda ultimo ima tima lu dörgő, szamárpüfölő, bika csoke $$$...vagy öszvér egy vér tócsa? - hogy igen igen félelem van bennem, mert ezt amit itt müveltem, ez csak nagyon röviden, hogy apuénk, szüleink,testvéreink mindig velünk vannak, és most itt én, egy nagyon ingó fingó pingó porba fingó, kis sitipiti pititek,nem pisi kaka, na ha az ég és föld teremjtője, juhus lett, és KIRÁLY JUHUKK? -juhtubuk?- most ha husa (Jawsusi) csak, akkor az kaki vére pis fo$$$... vágtemékük,és itt minden csak az meg az lehet!!! Tehát nekem mindig pén a pénz nem, és itt az aki megátkozta a növényeket, azaz itt minden a természet élő természet, nem Supar naturál, meg most ő rájuk,a természet törvénye nem vonatozik??? -neme nem e pénz nem neme? -nyemecek meg nemesek... Most az. hogy ezzel és ezekkel, azaz hogy az hogy ROSSZ? Fita itt az,jogy valaki FATISZTA FA FAJ? -FAJA? -MINDENT A NEMÜK? NEM ÜK? Zizz zazz...hogy van mindeNeknek oka és toka? Zezz most ugy, hogy én vagyok a tob-orzó tok? Ez igy nézen ki,és ezt ti is, meg akiknak csak szaglószervük van, és szagoldhatod sárvár szartaNUK? Fita,Yojo hogy te nagyon gazdag vagy, az az hogy ép -kéz -láb négykézláb vagyok,ami nem ez a sárburám, meg bőrizsák hátizsákom, fita te nem ezt szarizsákot cipeled,és teljesen az, ládd Piccaccó nyakamon érzem seggem mily nehéz, és fiteljatok akik meg öreg-szenek, hétrét görnyednek? Na most itt mindenek mindenkinek vasötvözet burája van,és az a teremtésük, a hol volt hol nem volt, god duk,a semmibül teremtette ette meg a fene a viágod, most pösze hogy tökön szurta magát, mert az A SZÓ SZÓL LEGSZAROZSDA SZOROSOBB ÉRTELMÉBEN MABE MÁBANKRÁCIABANK IS, A HAN GOD? Jaja zitt vissza, most én ha nem szüLettem volna is magyar ok vagyok, és Édasanyám hangja fénye nyelve vezet, örök életemen át, amit most azzal, csak élni lehet,(meg hallni-halni?) és az az ÉL és ÉLTETŐ? 6.: Na most, apumat hazaköldi akkor még ezredes volt apu nagybátyám, Munkácsról, hogy el vesztettük a háborut,(egyáltalán ki a nyertes?---fita itt ufok nyüzsögnek?)és neked haza kell szöknöd MERT A MAGYAR TESTVÉREK KÖZÖSÉG? -zitt a két ss..már két segg? Fitelitek, itt van benne a zavar nemcsak az angol nyelv értelmezésével, haanem leirtam 5000 év távalátábull hogy mikor tanultam az angolt meg olaszt egyszerre, akkor éjjel, ládd az az..hogy nem tudtam össze rakini, ami a magyar Édeasnya nyelvünknek van nyála, a többiben nincs!!! Ez az. hogy én nem tudok, ládd otthon az első hogy mindent leforditunk magyarra MAGYAR RULL RULLER?-és idegenyó? -ahhh...nincsak itt beözömlótt azaz ez az.ládd rögtön hogy beözönlenek (ÖZÖN ÓZON VIZ) az idegenek? GÉNEK? (FITA TÖBB NEJÜEK?) Itt most az, hogy ezek gépek és robotok, na most jaja a szelleme sötét és szellentések!!! Fita, most egy olyan állapotrohos hellzet van, hogy azzal, hogy találkoztam a mi TULRULL TURULL MADARAINKKAL,. azaz most ennek a sötét kOrszagnak vége!!! -VILÁGOS? -JAJA ARAD DARA? SZÉP VÁROS CLUJ? Na itt most is mi az hogy lélek? -Az első, na fita, leirtam hogy beszéltem a MAGYAR OK ISTENATÁNYKKAL, ez az hogy hogy segitsÉL, akkor most ha kimenek, és meg keresem A MAGYAR OK TESTVÉREIM MMM... VOLT MEG VAN KÖZŐSÉGÜNK TESTVÉREINKET, itt az hogy ezeket tudtam volna, arról szó se lehetett és fite itt itt, ha ezt nem látjátok,amt mi ez?- jaja Isten keze lába, meg itt a nagylábujja buj buj bu Jós-ka, hányat tojtál az ólba? Fita, itt soha napján vasárunap... rajtunk kivül,jaja a magyarokon kivül,(katona előőrs és felderritók, ládd a fiam, ahoz öröm (üröm? kell?-senki NO BODY?-BUDI?- ide?- nem tette be a lábát,mert ezek összeröffentek a disznoodisz szarukon, disznőődisz óljAIk,meg aklaik ketreceik,a BUKOTT ANGYALOK, ládd a jó angyaliuk az ágyba a többi bibi$$$...sebünk a zsebük,BÜN TETŐTETÜIK CSÓTÁNYAIK SZÖRCSÖGNEK TE VAGY A KÖCSÖGÁGÉAIK ? (ha be engeditek őket, fia a megváltóról oh zzz... $$$...<<< * SIVIT A SIVA TAGUK KUKUKKK...)Fita, mellik a jó angyaluk, és mellik a bukott? -votl egy is ami nem le bukott???? Fita ez minden az őők hangjuk és az a RÁ GOD, a farkad na a farkuk kukta? Innenn...fita,az hogy most amit a fiaimnak, csak nagyon lent vannak, mert hogy ...fita, ezt ne ne ne... hagyjuk abba, semmi pénzért ért? Mindegy mijjen bárgyugyuság, n ha te emlékszel az álmodtRÁ,az első, hogy de de de...mindenkidnek van?-kivéva ha dik?-miért hazuDIK dik a mo, dinamó? ...oááá...
UFOzzuummm...miEeee... Kik mik az épitészek és ki épitette tette? -az eget földet, és kié? -aki megmüveli, a gyárakat? .akik dolgoznak benne, robotaik? Amit a szeén magyar nlpem kiván, az anyaföld magától is meg teremné talán tán tán tán... Tnáci tánic mamaának, cicit ád a fiaának is, van cicid? Óriásók kődobáló Óriás Robotok, hol a kó balta? -vas, vasasok? Baltazár? 1.: 9/28, A KÉP? Elő XEXEL TECCELGŐ ÖLŐ LŐ LŐTTEK?- ellő előkellő kell őők? -a teremtők,(TUL AJ AJJA?) ki termtette a fÖdlett -de csak egy fÖld, a eget, az is egy ég $$$...elég? -mi az ami nem pénz nem neme nemes $$$...segges $$$...ég el $$$... dó adó hátán adó sedó?- nem éget még el ami sose volt?- le$$$...$$$... fenekete fekete sss... ég, sistereg sereceg herceg henceg sperceg 777...luka kipufogótok vala vallagotok pattog666... ha? -recseg 777...he? -recsege klöcsöge? -hang adó? -hangod? Zitt most amit legutóbb, hogy gigantika óriás robtok vannak, és abba most az irányitó fölkéjébe beültem,és azzal hegyeket völgyeket eget foldet mozgathac hacc 666... ha? és tudhacc, és formálhacc hacc hacc hacc ...hacacár haccaca, Goldi mama mallacca is a földed turhathatja kurhatja ládd a kuomáNUKINUK kinuk...malaccuk vagy? -rinya rinya hol a korpa? tRöha, kié a föld? -zitt magyaragyamm-agyaram, de le esett az állam,magyar rull, aki meg müveli? -kié a gyár, akik dolgoznak benne, vagy azok is robotok, mint aki ami? -a mi? mi is robotuk vagyunk? Vegyük Hrusscseveg őők elvtárs a cskányt jülmélyrevágja, iduljatok hát előre pajtás stbbb...tbccc..., a szovjet gazÁrok, gazÁRizmusa sok ember vála vállalkozás?-zna válalkozás vál kivál válalalataAIK,one woeldöl coorparésÁrkaik átkAIk, nehéz minkába keresd a kenyered, nézfmeg a tenyerd szőrös, és fájadalommal szüld a gyer kid, kid? -dik? - de vannak a vállalat vezetők,( na meg csak az őők kurománuik tudomá nukinuk kinuk, kina kin kinba apina, Krati... (de az anyáINk kinba vannak!!!), és vannak a ég -föld tudAJDonosAIk? -akik a robtok robota bota bóta te buta de buta death ? tRöha, most ha vannak a robotok, bótuk, ami most otthon, ládd amit épitünk, hogy majd mindenki bemehet a bótUKba, és száját tátja, és minden igyen lett? Ide Sanyink, majd ha a nap világa ragyog666... na megjuhlikána kánaán nincs bugyi, ha bemenek a szobádba... mniden ház ablakán,akkor mondjuk már itt van a kánaán, Kán Kán meg a kankója,és álljunk meg?-$$$...ne tovább...drász tutye tutyu tyutyu továris, ketten válaltuk a munkát robota is, fel bucsu csókra cimborák cimborózadom? -magyar rázz rázha666... 5 -6 -7 -8 üres lett a polc,most turbázz? Zitt arrul kódul lenne nagy baszó?-hogy most apuénk teste este eltünt? -ami most az egy robot gép kép? Fita, az mellék képe képük, bennem van,és most a hangjuk lyuk? Na amit mára, hogy mi benne vagyunk, ebbe a robot allahala kula, és kinek minek robotolunk, és replikázzuk (nemi nem mi vagyunk?) a robotuk át -ok átkuk kuka fo$$$...? -tranfomáljuk? Transzillvánia, szép város Cluj? -majd, ott lakunk a Szamosnál... 2:. Ha lehet,lehhel lett, mentsétek meg az összes villogkásám ez 1 dik? -hazudik meg töketlenkedik? -kid? --jaja te nem vagy,és neked nem lehet $$$...kid? -dik? - jaja az Ur a szivedet és vesédet is vizsgál jah gatya? -le, le bugyi be dákó, töketlenkedik? -robot robotot robotol botol, hogy ha lábam meg botolna? Jes hus, juhus A KIRÁLY OD ADUD ADÓD,NAGY KÁR ROY?- van velem, bennem, és itt van szivem, neked a dom uram, uram maru MARDUK? -A HANGOD GOD? ki teremtéd, minden ed edd a káróját RÁ GOD? - az urnak adóm ADOMA amoda MOzi, minden az övé, na most az hogy dom?- jaja az a dóm doomd doomsday od odud? Uram, ki teremtéd, na ram az uram, azaz ram az kos, és okos? -de csak a bundája gyapja? -abundásAIk égy agyapjasAIk, farkasok? -kasok aklAIk, disznó ódisz ólljAIk,vágó hidjaik, mézszAruk BótjAIk, mi adink nektek, itt a dik, és a dija kanos? -jaja és dijborkozó ládd az ankyagyLUK? -anala $$$...sepa $$$... vagy? - te tudod ki vagy, Krati... Ime ma mak mak mak..neki ne ugorj a vakablaknak, valakik itt laknak?-jólaknak? -itt van husom, neked adóm uiram, de mi van a husán GOD? Zitt most apum beszÉl,na apuénk, akik a magyar ok testvérek örök közös Ég,közepin ázunk, mi sose halunk de egymás hangjÁT át halljuk,(szarszaGOD csak szaGOD) és most az hogy...volt egy kis össze koccanás ami időnként kijön, a felesÉgemBull bulizink, hogy én egy nagyon buta lemaradt s buta faLUsituskó (lófejü) meg maradtam, régi elmaradott magyaroknek buta naiv mert ma,mármodern világba élünk???- és nem értek semmihez, ami az, hogy először is, kötelező volt az orosz nyelvet tanulni, na most miután muris 1945 (945 éve annak, hogy a magyarOK, vannak???) a magyarországházbank magyar rull jaja vonalzó (MOÉ bota) és nyál,a taknyuk mentetvágot a nyakatok?.nyers nyakasok?) beszÉlni,most ugyanaz, de most oroszul beszÉlni, (ma? óh sréber $$$...WCédACÉLcsavar...KLOTTY? WALTER KLOZET? MÓRIZSAK MO-RICKA FOSSA A WC FALAT, FALAT? -JAMI ami itt ahoz GONDOL KOD? -ol -öl? Fita, előbb, most a fejem,az két agyvelőmbe adj velőt, vagyok,az hjogy lehet, mert miinden ed edd idő+tér, és magnetelektromoság ágAI? -blogozz? -és mi mindenek előtt fénymag vagyunk, Jna most az az élet (5lett? -6) a magokba MAGA MAGA is? -amiben ben van fény -élet ÉRETT ÉRTED éled-ÉLEK? -ami van, az pénz nem?- létezése,és most azt nem lehet gondolni, (az ürbe ürülékek ut?) és most minden a gondol lát -od,a dó(anyaGOD vagy van fényed -fehér -red nyálod Édes Anya fénye nyelved nedve?- nyálazod a hurod humaNŐ?- aha te ugy gondol-od, hogy? -magyar rull, roller és von-alzó aldó? -na meg nyálazod a vonót,eltörött da eltrött a hegedü? -na tegnap az is $$$... 3. Fita amit most nem tudtam feltenni, a falu ujságunkra, hogy jöttem ki, apuénk, szereztek egy kis papiratot, am az utlevél lenne, és most onnan, a Déli Pályaudvararom udvarom, szép kerek udvarom, nem söpör már téeged az én gyenge karom, na nagy erŐt érzek én, mind a két karomba, nem vesztegetem azt szérünk és malomba, fák virága füve mintha intene, árnyaimban meg pihenni jöjj ó jöjj ide, na Óh dicsó természet, mely szem (mag magam magom) nem láthat táged, na a élősKöd ŐŐK, Sanyink, berohanok a ködbe, el-le is tüntél? - és parazitáAIk (fita virusok mikró makrók darálók rorhanyositók ha emlékezz VISSZA HIVÓK JAJA HI VŐK) vérszopó rontó romboló romba tökölő robot gépezeteik, ami sefüle $$$... se szeme sss... sem nem ért, sem nem hall? -halt? -és csak azt tudná Nátod adni? Most nadon dana don,figyelni, magadba.MAGATOKBA!!! Először is ezek estleg Alakra lakra? -zakrolytye pofa? Zitt az van, hogy én nem tudok NEM MAGYAR RULL? NEM GONDOL LÁT, kodni? Fita, itt a vergődésünk és vér gózünk ha győzzüktödővel -idővel,gázunk a gázuk, az örök győztes serlegek, legek? -fita, a lába vas, és csak vaslábasok (bossok baxok) és cserep csirip? -de csak azok a lábasukba kondéraikba valók,a több likvidók? -(ez az hogy DIVIDÁVIDUK-NAK, VAN EGY BETSSÉPA KIVÁLASZTOTTA, ÉS 1000 LUK,FITA MND,TÁTOGNA,NAKI AZAKI NEM AKARNA DIVID DA IMPERRA ÁGYASA LENNI? -FITELITEK,MOST MINDEN KANKUTYAIS SZUKA JÉRCE LETT PAC PACPAC...fita bloondi fetrenngésa GÉza gáza,VAGY MAKULÁTLAN SZEPLŐTLEN (you) JUHUKK---FITA A KIGYÓKA MOKA,MINDSZUKA IS TUD LENNI, ENNI?...JAJA EGYMÁST IS LENYELIK?)-porhanyósita szita? -porból lettél por pur vagy,és csak poruk rukijuhuk NUKINUK vége?- abRam, neked adom a földet, és annyi annyi magod MA GOD, lészen, csak a tied aki nekedadja magát, vigyázz a kusitákta?- mint mnta mentha tea pi, tenger fff... Vissza apum, most Minkácsnál, azaz apuénk meg a magyar ok testvérek kzöösÉg,vagyunk mind a mai napig, a magyarok örök testvéres ég és hogy ha lehet, tana a magyar ok testvérek közösÉg, most jelenekezett az ififiam, jó reggelt apád, jó reggelt reggelit,én örök élet, és tudom, és neked is meg KELL tudnod TUDAKOZZ ÁTKOZZ kell, na most netek is, akiket ide voznzott az örok együtt létünk,drága pénzen véren várásoltatat tok,királyi pupsáGOD PONI PÓNIM, GYIÁÁÁ...(PAN NO NINA MIA MAMA ANALA. KAKA KÁSA fo$$$...hátulóső párol. előrehátra nem ülj fela a vaslapátra,,,na meg a fekete vonat... Innen, fita most az du-dudolunk, na itt nincs az hogy jobb oldalod meg borda, na most én a jobb szemebe jobb sarkába vagyok, na meg bal szemem (magom) sarkába is, de többet nincs benne a feket pont, ott, ahol nincs pont? UT ÉS CÉL? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...öááá...
UFOzzuummm... miEeee... teista a teista, egy zsÁkba? Derbőrze ki a bőre őre, bőrzsákba macska, bőrze tőzsde Tök5tök a satuba,, mond mit érlele annak sorsa $$$... O szövet$$$... uj, prosztók prolik kinek nem jut kapanyél, gondjai közt henyél? -aki nem robotol? 4.:Kávéázzuummm...tea bodipi? Nézzétek a vérben, hugysava az élet és power? Zna ennek a teremtői, azok vas örvözetek, és olyan ok? -akit mi magyarok Luczi Ferkóék,farkas leányaik -himringyók,és nagy nagy farKUkkal? -mdenki csak fa fejüAIk lehetnek? -tuskóAIk? -apum, olyan vagyok mint egy tuskó, jaja és fát fragnak vágnak rajtunk! Most az hogy, hogy vagy bevárjuk egymást, ládd az elsők elmultak, azt hogy értelmezzük? Fita,itt vnnak elsők, a kajosztásnál, meg utolsók, és az utolsók lettek az elsők (fita itt Washinton alma bejött?) ami most történik, azaz most van akinek nek?-nyaka, nyakasok, azokat lenyakazzák, és maradntak az utolsók? -azokat is? -jaja ha előre fo$$$...Fita, t0bb ezerzer leirtam, első osztály első óra, egy nagy szivgörcsöt -rohamot kaptam, mert én ezt nem csinálom, sehogy, hogy? A felesÉgem, ma egész nap, te egy falusi tuskó vagy, na most hogy ugy is gondolkodok, meg viselkedek, na most van egy piros garbóm, ami kopott, és vegyem le,van másik ezer... (előbb sirok)ne menjek ezzel a gyerek közelibe, de valami van a leveőbe, a fiaim, hogy ebbül nagy háboru is lehet, ami vissza...Zitt Swédenburgunk és D.Gáborunk, hogy mikor elhagyják az állatok a dobUzukat, na nemcsak ők buzeálnak szünet nélkül, halálra, hanem mi is, mert jól esik? -főleg ha el mentél, szárazon, nincsa a fa feláll és eldül? -most annyi, mert most ha a fa feláll,ész megáll? -na eldült,addig gyimarkolod rázzod, és olyan lettél mint egy kibaxott róka koma spórul járt? Na a testársteron? -a horrmonok? Ami van, hogy az ami nekünk felvettük a fekete ruha, az bizon a rühe, a mojomidom -mom, humajomidomuAIk? Hu huuu...Jaja az vas,eseetleg ötvözetek, ládd a Napugonodózer álma,csak most kellett hozzá Danella? ( az angyalol.tuják csak változztati a xexüket?-allahala kuka) Zitt vissza, hogy az ember ? -alakura kur Urakula, termtés, azaz most előbb vagy vas a lapu? -vagy kristály de üvegkristályember alaku? Most itt az alak az alakzat? -alapzat? 5.: Ne hagyjam ki, hogy az álmom, az arany fejben voltam,(kina teljesen egy aranyszbor ember, ásugynaz csak ez az egész teste arany) na az lenne az arany kor, és arany ember? -de megelőzi őket a drága kövesek, mnt sok ragyogó csillagok,mnd mind ugy fénylenek,Juhus(Jésus te ilyat ki tudmál találni,meg pénz nem? -a korona? (tövis) -a teremtés és teremtők koronája,azaz a juhus koponyájuhukkk hegyén, mind drága kövek, mnd ugy fénylenek? Znadon fida, mert itt az, hogy akik drága kövek, és drága pénzen véren vásároltatatok, na azok a RULLerek erek? -ertenekedk a nyakukon menet,? Ami van, hogy itt akik alláahala rendeltettek, azok ténleg teremenüük,(fita a népüket KÉP viselik, képviselők, vagy a GOD DOGDÖG DÖG ÖLŐK? -MINIS TEREK?)ez az, hogy akik nekik adták magukat, mag? -fita az a szem is?- és ha te látod hogy nekink nincs szemük, azonnal te... is most az, hogy ha csak egy szem?-.mnd? -szemet kaphat, de csak tyukszemet? -kot kot dÁcs, minden napra egy tojás, aranytojás, aranyér aranyat ér? Naz akik elkezdenek kot kot kodÁcs,itt kalapál a kovács? Na előbb Ács mesterség, ami most vannak fa kalaposok, és lettek vaskalaposok? Maga az ha valakit, KIRÁLYUKKÁ KOVÁCSOLNAK, A PARANCSALÓK? PARANCSALATAIKKAL? Fita, olyan hangok, hogy a jobbágy köcsöGÉik, nem nézhettek az UrUK szemébe? Most vegyük, hogy a dzsewölricsek, ezt mikor most nem lehetet ide bejönni, csak ha felvetted a keresztet, leirtam,most én is, keresztény vagyok, ami most azaz,hogy ezeknek van egy OLYAN KUPP A KEZÜKBE, LÁDD A PIRAMISOK KUPA? HOGY KRITÁLY FEJ LENNE? De én elhagytam ugy,ezt a husállatot, hogy mint egy juhász men a szamáron, de moduk lehetet lu is? -a lu az angyal, és zitt az, hogy miért fél az ember fél angyala a nyakába? Amire ki akarnék juhkadni, hogy te is juhHu vagy? -juhuk hukk? .you hokk és hokizool? -ftia az atomota? -na az is az ha álmodba? -ha gondolátodba ölsz?-ne ölj, meg ha xexölsz is ölsz? (most13000 gyilkos meg 20000 répülő jött meg, ugyhogy csak ha mndenhonnak a zsoldosAIkat???) Zna ma belekezdtem,hogy van az Mi AtyánkMamán a mnnyünkbe, az az hogy szó szól szerint a fénybe? -de ha magyar ok vagy, van aját viláGOD napod! 6.: Most villognom kell, mert csak ÖRÖK EGY FÉNYATYA ÉS APA VAN, ÉS FÉNYMAMA ÉS FÉNY ANYA! FITA EZ A I AMI MOST XY -LONA, MOST NE SIRJON? Sóval itt ha te képes vagy magyar Rull, rollo lehuzva, meg a gaty bugyi, akkor az ANYA -APA AZ A FIA AZ ATYÁNKNAK, NAGYAPÁNKNAK, MINDEN APA EGYAPA EGYKÉNT A A FIJA.,ÉS MAMA ANYA EEGYKÉNT A LÁNYA,(LE ÁNYA)EGY LÁNYA,ÉS MOST JÖNNE, AZ UNOKAJA? -Fita, ott vannak minden amit itt ugy láttam meg magam tul? -fita itt a tul az szerszmod, jaja a ks pitim is az? Sóval, ha olyanok nem vagytok,mint a kis gyrerekek, ficca, AMI A MI ATYÁNKMAMÁNK MENNYEKBEN,SZÓ SZÓL ÉRTELMÉBEN A FÉNYÜNKBEN, AZOK A NAGY SZÜLEINK, NA MOST ANYÁNK MAMÁNK, most az hogy magyarok JézUSA, az soha itt ebbe, a robotok robota vallagUKban nem vala, sttt...ez is be van irva, az iratokba, de nem az övékébe? Fita, itt nekünk vas ruhánk van, ezt maga a filmeikben is, de most az ami a miék, az alatt van a FÉNY RUHÁNK, KELL FEHÉR RUHA? Na nem tudom jobban a szátokba rágni szemetek? Onnan, am a mi Anyánk na ő van a házba és a kertbe, és most az Atya, az a Nagyapa és az apa a fia,és mi a UNOKAJA...fita,ha nincs fénye, akkor ténleg csak kaja kajáJUHUKk? Ez az, hogy akik magyarok, azok mi felvettük ezt a a aaa..na vas -ötvözeteik,(robotok) és most itt is, ha figyelitek ezek vas has és a hasuk ért vannak csak? Na ha most ha mégis ATOMCSAPÁSOK,most amit tegnapra, amit Swédenburgunk is leir, na meg Domrádi Gáborunk, hogy amit leirtam, hogy most MIDEN CSALÁD A SAJÁT MAGA NAPJÁBAN FÉNYÉÉBBEN VAN, most midnenütt ha vannak a CSLADÁINKBA AZOK BIZON EDÉNY KERTEK, ÉS KERTÉSZEK, FITA A HUS -UK AZ GYILKOS HALÁLOS MÉREG? Ami fenáll, hogy most az amit leritam a Budai hegy alatt, nem felett találkánk,na ha vannak kis oázisaink, ami jaja, minden a HANG ÉS A HANGOD ÉS TE HANGOD, ami most csak az maradt meg!!! Innenn..fita most amit mondtam, hogy olyan hogy 4, 1/2 milló van a kerszten, csak a kezdet!!!- az ami amo aMO amt ezek beokádnak, az az övék? Fita, itt soha senki fényes, csak most az utolsó randó szó adó, és szófo$$$... ...ha van idötök, tökölni, akkor itt az, hogy maga csak az élő természet a sorsdöntő...vagy ők? Judgment Day (1999) Suzy Amis Ice T, ...save Eart.. ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... teista a teista, egy zsÁkba? Derbőrze ki a bőre őre, bőrzsákba macska, bőrze tőzsde Tök5tök a satuba,, mond mit érlele annak sorsa $$$... O szövet$$$... uj, prosztók prolik kinek nem jut kapanyél, gondjai közt henyél? -aki nem robotol? 1.: 9/27. A KÉP? Jóreggelt meg reggelit,én örök élek, és tudom, és nincs más, de adó = halál adó,ami rosszabb lenne, mnt a halál? Fita rögtön, ez ezek robot létesitmennyek, most hétköznapi napi napi na,nyelven, de MAGYAR RULL? -LÁTNI KELL, ÉS MIDNEN A MI SZEMÜNKBE, VAGY A SZEMETEKBE? Vegyük ugy, hogy a szemét felhalmozódott, és vagy minden nem szemét? -Most az közmondás-ok, hogy vak vezeti a világtalant, aminek a C WC vég Cél? -Mi lesz a szemettel, és a szemetekkel? Zitt rögtön, tregnapra, HA EGY FÉNYES =MIND, HA EGY PÉNZÉHES = MIND? -mior elégül ki a pénéhesebb sebünk???Most az hogy ki hogyan, miben (ÉL) gondolkozik? -fita az okok oka? -zitt az ŐNNÁLLÓAN? Most az hogy én FÉNY UFOsss... zitt foss foss, mi a fantos $$$...frontos to$$$...Nincisak a VILÁGER PÉNZ VÁLTÓ AZ LOAN DOAN-PEPE VAN, most csak gondljunk az ÁCS MESTER? Fita ez egy robotok létesitmennyek menüük és minden si$$$.. AIDA AIDÁCIA DÁKÓ ELMÉLET PICCACÓ A SZÓ BASZÓ?- MESTER SEGGES? AZ UJ ÉS UJABB URAIK TERME TEREMTÉSE ÉS ALKOTÁSA MÁSA? ITT A SEGGESVÁRNA OSZTÁLYOZÁSA, KINEK VAN A LEG FORMÁSABB KEREK SEGGE, ÉS MILYEN NAGY AZ ANALA? TIMSÓZZA? KÖZÖS VÉGBÉL NYILÁS ÉS NYIALÁS NYALÁS VALLÁS LEKVÁROS PADAJTÓ? Nadon fida dzsida, csida, ketten ülünk a lóra, hárman meg a csikóra? Vegyük, ha EGYNEK LEHET NUKINUKI? -Fitaljal,mikor most a látogatóm, meg látogatott,és most az jogy NEKÜNK VAN EGY FÉNY GÖMBÜNK AURÁNK, ÉS ABBA A LAKÁSUNK ÉS A FORMA,EGY KRISTÁLY EMBER SZOBOR?-NAGY UDWARRAL, ÉS MAGYAROK TESTVÉREIM,ELŐBB AZ VAGYUNK,LÁDD FÉNY JÉZUSUNK? Nadon dana dana Loan doan dohány bagó adó, angyalom galambon, gombold ki a selyem ingem elejit, sicc...slicc? Fiteled a KÉZI MUNKÁT? Ime IM MA IS, A HELLEZETEK FELE KEZETEK, mindeNek föltt van a FÉNYMAMÁNK-ANYÁNK NAPISTEN FÉNY ATYÁNK -APÁNK.NA MOST ITT AZ VAN, HOGY CSAK EGY VAN, ÉS AZOK ÖRÖK EGYBE, SZÉT VÁLATASZTATHATATLAN LENI LEN IS OK? Na most vannak az UTÁNZATUK MÁSOLATUK AZAZ LENNE OLYAN HOGY MÁS VILÁGIAIK? JA KIK -MIK-KIM? Na ezeket elkCsépeltük jó pársor, mond mit érlel (ért elem ellem fényem lelelem nyelem MAMAM FÉNYE NYELVE) annak sorsa kinen nem jut kapanyél, levesének sava borsa $$$... 2.: Most menjünk vissza, fita AZZAL A SZEMMEL AMI SZEMEMBE GOLDGOTÁN, LÁTTALAK EGY ZÁP NAPON? ITT MINDEN ZÁP TOJÁSUK SUP? -HUS LEVES, SZÖRCSÖGÖD GOD IS DOG ÉS DÖG ÉS DÖGÖL, DÖGÖLT, LÁDD Ő IS MEG DÖGLETT, DE ÉRTED? (ez az hogy felvettük a vasruha rüha pacruha? -pacalizsák a hátizsákba pesti -posta) Na ami van, HOGY CSAK EGY FÉNY VAN, ÉS MOST VANNAK A FÉMESEK, NA ITT AZONNAL A SZENT FÖLD/ESEK ÉS FÖL/DES URAIK, AZAZ VANNAK AZ ELEVE KIVÁLASZTOTT TEREMTÉSEK TEREMBURÁSAIK KURÁSAIK KUROMÁNYUK NYERS NYAKASOK, ÉS ANNAK AZ UDRAVA, Udvarom udwaRom, szép kerek udvarom?-FITA ITT AZ A NAP HÁZAD, VAGY SÁRA KEREK FENEKE LUKA PU? Róha, jogy hogy van ez, vagy hogy lett ez, AMI-EMI VAGY EZTI? EZ TI? Róha vannak az IRÁS TURÓK ÉS KURÓK, ÉS KUROMÁNIÁIK? KUROMÁNUK? 10 KIRÁLY KERÁL, FITA, AZ A 10 -TÖRZS -(TEN NAPISTEN) SZÖVETSÉG DE CSAK AZ ÉGGEL? Zna az hogy GOD DUK, EZ AZ HOGY AZ A HANG UK? Fita, mi a KRUCZIFIX KRRISPIHUS UK, na ezeket már cindatrattáztam, cintadratta az ÜLŐRE EGY A KALAPÁRA? Fita, itt az, hogy A CINTADRATTA hogy ugyanaz az ülő vashangja meg nyekeregne, hogy GOD? -fita ha van csak 1 mint a lunak KI RULL?AKKOR AZ KŐMIVES,VAGY VASGYÁROS, AZAZ HADIPAR/PATWAR? PAT WAR? Sóval, volt a KÓ KORSZAKIAK SZÁSZOK XÁXOK SÁSKÁK, ÉS MOST A VASPPAR/PAT WAR, ÓTVAR CSÓTÁNYAIK? JÉ HUSOMNAK ( TE A HUS OD VAGY, KI ADTA?) SOK SEBÉBEN BEN, GYÓGYULOK MEG TELJESEN...AZ A SEBÜNK ZSEBÜNK, LENNE, LÁDD SZABÓ DEZSÓNK, na most fita, most az egész MAGYAR OK CSALÁDOMAT MAGAMMAL FEL TUDOM EMELNI A FÉNYÜNKBE BEN BENNE, AZAZ MONDUK AZ AMIT LERITAM EGY PÁR NAPPAL PAL PALI ELŐBB? AZ ÉN PÁN CÉLOM, SEB SEBÜNK DE NEM ROSZ PÉNZ, ZSEBÜNK A PÁN CÉL CCC...ACÉL? KÓSZIV VAGY ACÉL,MI A CÉL? Sóval...leirtam hogy kerestem a halálom -át? -nem akarok hallani semmit, a saját hangom át? -fita megközeLIT ettük? -néma? 3.: Fita amiket leirtam a gyerekéINKnek, az az hogy itt csak zaj zörej $$$... röhell rötye rüh hell van, őők felruház és táplál, őők rád gondod visel? DICSÓ KIRULL ÉG ÉS A FÜL KURÓ? $$$ -KUROM A SZÁD KUMÁNUKINUK, DERBŐ A FAGYI...neked nem kell csinálnod KINOD FÖLD-DEKÉN DIK, semmit, mert őők megcsináltak, meg vagy baxva áldva,te áldott baxott lény, féljed a férjed az UR ÁDM MEGÁLD, HASALJA VAGY Á NÉGYKÉZ LÁB?-és imádjad ŐŐKET???--fita a FIN GOD? AZ IS EL PÁROLOG TE SZGÉN PÁRA? Zna vissza a zöld euglénia ostorhoz, fita,RO BOT? TEHÁT AKIK FÁJ DALOM? ÓH FEJ MELY VÉRTÓL ÁZTATVA, MEGHALT? -KINUK? -KÖZÖTT? MIG NEM VOLT NUKINUK? -fita amni van, a kezdetükTUL kula? KULLÓIK KURÓIK KAIRÓKA, ADDIG LEHETSEGGES VALA, A KÖZÖS ÜLÉS? HŐCC HŐCC KATONA, KETTEN ÜLÜNK A LURA, HÁRMAN MEG A CSIKÓRA, NA MEG LETT ENGEDVE AZ EL VÁLLÁS VÁASZTÁS? -VALLÁS LÁSS ÉS ÁSS $$$... Vicca, na minden az hogy ELJUT666... itt vanna az hogy HA MAGYAR RULL? -EZ AZ HOGY most apuék becsengőztek, hogy AZ SOHA NAPJÁN VÁSÁRNAP, NEGJÖTT A FOLYÁSOM, HOGY ANNAK AKI EGÉSZ SEGGES, ANNAK NEM TUD PARANCSALNI PARANCCAL CSALOM A SZEMETEK? NYALOM A SZÁTOK KLOKÁTOK TÁTOG? DE SEMMI HANG -OD GOD CUPP PUCU? RO RO BOT, BOTOLNA? GONDOLÓDINGA BANGGG... NÉMA, NYEMEC NEM ME$$$... MES KÁR KI RULL? PÉNA BÉNA BESZÉL, KUTYA UGAT? Na fita, nekem állandón az volt,NEM FÉLSZ,(ZITT IGY AKKOR VERD AZ OROD A SEMMEBE, MÁRIA SEGGI? FITA,CSAK EG ESGGVAN, MEG SEGGESVÁR ARANY ERES? Zfita ezt a gimibe az osztályfőNŐkéim is, de nagy általábang, ládd ha meg szólaltam, A HANGOM? (most is ha most a fényemmel, na azok a családáim, na hahngosan beszéls,az egész utca hallja, és itt az van, ami akkor mi van,la vannak tojva? -fita itt is uganaz a gané) -HOGY RÖGTÖN MEG LEHET TUDNI, SZÓLJ EGY SZÓT HOGY KI VAGY? Zeza az...zitt azt a sirAtom törlődött, amit hogy KIJÖTTEM, és most itt azonnal, sokan isrmerték a TÁBORNOK NAGYBÁTYÁM, (fita ő köldte Minkácsról haza apumat,mert a magyar testvéeink kzöös ÉG, meg kell maradni, a háboruit el vesztettük, de mi a fene, ki háboruha rühe, a dögök???) AKI A HADOSZTÁLYÁVAL ÁTTÖRI AZ ORÖSZ (GARÁR UK,NINCSA MAVISSZA AGAZÁR UK KIRULLA ALLAHALA PU CÁRA? ÁRA SÁRA) GYÜRÜKET, EGY KATONÁT NEM VESZTETT STBBB..TBCCC...ÉS EGY NAGY TABLÓT RAKTAK KI NEKEM,ÉS MUTASSAM MEG A NAGYBÁTYÁM, BECSUKTAM A SZEMEM, ÉS RÁ MUTYATOK, NA FITA,ITT NEKÜNK MAGYAR OK BENSŐ EMBER ÉS AZZAL LÁTUNK IS ME GÉRTÜNK, ami itt mikoe lekezdte, NINCS TITOK,TÖBBET (MAGYAR RULL GONDOLOM GOMBOLOM MAGAM ÉT ÉTTEREM? -ÉRTEREM ÉRTELMEM)BETTY CSAK GÖRBÉT TOJNAK A TIKUK TITOK? -A CSIRKÁT MEG FŐZIK, MEGESZIK, LÁDD KRISPIHUS UK A KERESZTFÁN GERENDÁN NYÁRSON NOSY NOYA,VÉGTERMÉKÜK SÁR SÁRA ÁRA? KLÉRDELEK MI NEM AZ AZ FO$$$... UT UK,VAGY KOSSUTH LAJOS, A T0K0D NEM OLAJOS? RAGYOHAT MNT SALAHMONYA TÖKE DE $$$...SÁRA ÁRA? A PIACOKON VEREBEIK VÉREBEIK OSZKTOKZONAK A DISZNŐ SÁRA ÁRA BŐRE ŐRE KONOKULL TRÓNUK KONUK KINUK NUKINUK AKI AMI KIN OK? -ITT VÉGE? -FO$$$... Innen. csak ha FÉNYEM FÉMED, ARANYLÁNC VAGY ÓLOM ÁLOM ÁJ VÉ, MÁJ VÉ, FÉLE SZERÜNYIHAHAHAAA... (UFO) Na du. -még duzzogunk? ...jó a néne, de most ITT AZ HOGY MAG AD, AZAZ MAGAD DAGAM DŐGöM VAGY? (fita itt a kőember vagy vasember a szerelmed, szereled eszed?) VAGY VAN MAG -Y -ÁR, HANGÁR CSALÁDÁM ADÁM -MADAM, LÁDD ÁLD, VAGY BEXHATOD? 666...HATÓDOTTAN A 6FARKAS VAGY MA FIADZOTT CUKI MALLACUK VAGY? Fita, a hang az van, és azt nem lehet el hallgattatni, aki FÉNYél? -Ha nem bánt senkit, had beszÉljen, na fita, ZITT AZ HOGY MAGA M-ANGÖL-ICA VAGY YORKSIREN? -amit eszel meg esz? -megec? RÖFF RÖFF... ez az hogy ha te engem hals $$$...tó? -ott vagyunk ahol Jancsink meg Iluskaja? HalLUCInáci?-cici? -vagy az Őrdögök csecse becse pöcse $$$...fita a dög Cédula? RÜHÜK? LÉGY HÜ MNDEN HALÁLIG??? Jaja de cziGAN UK,fita czigiNUKinuk? -kell egy $$$...sluk? ...https://www.coasttocoastam.com/ ...halál félelem?-vissza a feladóknak,bo bo bo... booo...$$$...OK? -by by? ...oááá...
UFOzzuummm... miEeee... Oda óda fent, de itt lent is, honainkban látjuk vagy NUK, egymást...Irás az Égen, UFO-k, Mi is ufok-k vagyunk! UFO-k? -made in Hu? Who? -ki csinált ki téged, engem, nem mi magUNK, magUK? Rbota robota robot tolása tolatása RR Roy$$$... Roy rotty... 4.: Kávézzuumm...bodifa pi? Örök élek. studom!!!... miért hogyan, s honnan tudoom: Mert nem élhet helyettem senki,semmi, és halhat? -most apuénk, becsengóztek,tehát van halál, és az hal áll? Nem az élet vize ize izé...jön hozánk,hanem Jövel az élet vizéhez...(hol várnak az angyaLUKUK?) Zna most az van, hogy itt akik az irások forditók, pharezusok (papok) paraziták,irás tudók szadiceusok, meg forditották az időt? De az idő áll, és örök, és akik meg forditották az idő = pénz? -azok kivették az idejukat, és annyi? Ezt hogy az hogy Napolyon, mit tanitottok ti a népoeknek, ha megtudják, és itt az lenne az idejuk, hova jukadunk ki, ha nem, kilyukad, a nagy nagy Ó SZISZNŐ ÓDISZ NAGY HUGYHÓLYAG ÉS PUCCC... Fita, ha te az idót adományokhoz kötöd,(ládd a te véred verjtéked pénz a tied, de most neked olyan kamatsázmitással, ami most ténleg, fita senki, őkse a péánz feltalálók $$$...FITA OLYAN NINCS!! -CSAK H APARANCSAL PARANCSALNAK? -MIG a Pitu bátámy, rá lesztek kényszeülve, hogy gondolkodózatik, na most apuénk is ptimgondopkozz, jaja de nem azt csinálom? -MAGYAR RULL!!! ffita mi midnenek előtt felett allatt vagyunk, mellett, jajja meg a tyuk pöspük falat az eném? Zna most bele kell ugranom, a bőrömbe vagy ki a bőrömbull, de ki a bőröm őre? Vegyük az Ur éjfélkor jönni fog, mint a tolvaj?Hogy hogy jön el, Istenországa...na itt az hogy az FÉNY HONAINK, és bennünk nem kelle sehova jeee...hova mennünk, mert ahol ketten -hárman már össze jöttünk,ott van! Zitt az, hogy az hogy ÜVEGKRISITÁLY MOMOM MENNYEK, AZAZ A FÉNY HONAINK, NA MOST AZ HOGY MI HA JÉZUS, AZ KRISTÁLY EMBER JÉZUS, -AZAZ EMBER =SZIKRA VETI? Az is hogy Istenországa nem szemmel láthatóan jön el,.na most az az ember, azaz mi magyarok mi a Kristály szobor, azaz ládd az lenne a házunk,azaz itt ez a test is, szellemek háza, tanyája, Ki tanyája ez a nyárfás, nem hallatszik a kurjantás, vagy alusznak? -vagy nem hallják, vagy nem is akarják? Fita, itt a mese, hogy a TEREMTŐK, igy néz ki, teremtsünk(csoki csökös) ember, és most mielőtt az lenne, sőt a föld keletkezés előtt, meg mugyálnak, ami az hogy ezek ROBOTOK, BOTOK BÉCSBE IS BOT, ÉS ROBÓTOK A TEREMTŐK, ÉS MOST AZOK MA IS AZOK, ÉS MOST MEGHALT, ÉRTÜK? Zitt az, most két olyan wariáciNUK fenn állna, hogy ezek amit még mikor itt kezdtem, letudták másolni az embert, na azok ma is CONUK? CON coNUKUK? 5.: Fita, ha akarok ugy vollogni valamit, előszar is ezért,ami most ha másolatUK, zzok ÁRNYÉK (FÜST?-FITA ITT MIDEN CONBAXÓ?) ALAKOK, na most az van, hogy azok vas -fém ötvözeteik, és azok ténleg MOJOMUKIAIK? Fita, ha ember utánzatok? JuhumojomidomAIDÁKÓKAIK? Mikor az ember teremtésnél zürr keletkezik, akor hogy ki legyen a FŐ CSUFF? -AZAZ AKINGEK KINGE BOLHA SÁR AZ INGÉBE ALLÁBOSA? Most azis, hogy mi felvettük ezt a mojomidom dom, a dam x madam? Ami előttem van állandóan, hogy az állatok tok, toko? Most ezt nem tudom tovább szinezni szin? -és fite, hogy fokozatosan tudtam csak meg közeliteni egyél vegyél indegyen van, (fita,most az hogy nemcsak eledel,hanem a te viláGOD BANK? (BANKÁR?) a enyéimet, azok vagytok tok,toko? Zna hogy emlitettem hogy azaz magyar RULL gondolkÓdtok? -vagy arul kódulsz, agyjanak agyjanak, a szegén kódiusnak, Mária seggit? Bólyaink, INK? -IN?- a napok a csillagok párhuzamosan egy pontbull 1 + pontba, na az mára, hogy nap nélkül, nincs semmi,de ez az! -azaz ha áraárnyéka nyaka a viláGODnak? ViláGOD,(fita nem midnen a szembe, vagy széllel szembe?- azonnal abba azzal kezdődik vagy végzódik minden ed? -mi az? FÉNY? Zitt az hogy energia anyag GOD? -vicchangozza a hanGOD echó? -üres? -nem vész el, hanem át ala-kula, ezt megint, ehez nem kell ládd az idöcsém 24 évet járni iskolába, ha gondolkodik,de az most lehetetLen?- ha meg félemlitenek, mert ami most is, volt egykét hivás, de a fiam, 45 (csak a szakmájában vennék fel, ami képtelenség mert a 20-30 milló éhes?) munka után kell néznem, tehát van valami, hogy ha TE NEM AZT GONDOLOD, HOGY TE EGY TERETMENÜÜK VAGY, OI OI OI...szemre való? -ENIVALÓ, ÉS A HUSOD ÁLLANDÓAN PREPERÁLOD,MERT MOST AZON KIVÜL, VAN MÁSOD? -ÁLLÁSOD? Ma a GDN -t megelőzte a tartozás, és ez csak az elős világhábor után, ami Washinton rém alma, bekövetkezett? -Extra 20 -30? -50 fita ez az hogy USA? -ami csak az hogy az megászzló sosterra hadaikat, katonaságot,vissza, és azzal is,reckir...na apuénk, zakrolyte pofa? vata fa,ponyemá papa ruszki? - Roy $$$... Roy RULL? -ami most a második állás pont pi$$$... 6.Nizzitek, tehát akik az idót meg forditották, az az hogy teljes gépeis robot robotÖl robotol, s akik most monduk, ládd ha te beleestél a saját pcze gödrödbe? -na a saját végterméked smytha ccirkölöd szörpöpölöd na ha dögöt eszel,dög vagy? Zitt most apuénk $$$...hogy halál él?- ide hogy csak beesik a szemed, nekem ugy lett, és csak elhagytam, de ez az hogy leirtam, hogy odaát is, a halálom lomom baxása,kerestem, és most nem (találom sehol $$$...) völt meg ez a sárburám? Most amit leirtam, ez nagy nagy segitsÉL meg NagyIsteNem, NagyApum? Mária seggit? -na most olyan, nekem nincs! Nagyon sokan öltöztünk be feketébe,és midnenütt, nem csak otthon, de azok mnd magyarok, ládd bloondi, na most olyan, hogy megijesztgecizlek $$$...sincs...Zitt vicca, de kapcsol lát kaocsolása csalás? Fita ezek paranccsal csalók,és arra ember képtelen,tehát egy robotok robota botabóta,az Isten ver bottal, azaz monduk most valaki tudatával, tudna vissza az idót forditani,mert az lenn a multuk? Ez ugg, hogy EZT EGY ROBOT RACCÁK TEREMTETTÉK A ROBOTAIKAT A BÓTOSOK, ÉS BOTOSOK BUTA SOKK ÉS MOST HOGYHA LÁBAM MEG BOTOLNA? JesHUS, juhus you hus, van velem? -támogat ez az kéz, irókz? Amiket ide be vilgotam, hogy én az iskolák által, mert nagymamám: öröm iskioába járni sok jótt lehet ott tanulni áj vé máj vé féle szörny akom bákom látom? Na most csak GONDOL LÁT LÁTTAL LEHET VILÁGOD TEREMTENI? Ez az lenne, hogy NYISD KI A SZEMED, LÁTOD? Zna a legnagyobb akkor hires rabbikat..dolgoztam nekik,meg nagy nagy hirhedt pásztorokat kerestem fel,hogy van e örök élet?-leirtam, hogy most HUNNI KELL,MERT ŐSEM ÉRT EGY KRUKOT A TANITÁSOKBÓL, SE AZ ÓSRÉBER SZULFA ÁTKOSBÓL AZ ÁROKBA HÁROM KAVICS..., DE SEMMI, HANEM HINNI KELL! Most se tudja senki, azaz EGY TELJES ROBOTOLÓ ROBOTÖLŐ TRANSFOMÁCIA TRANSZA HAPPÁRÉ VAN RAJTUNK, AMI MOST...fita,akik a TEREMTŐIK, azok olyanok, mnt ami a VASEMBEREK LUCIZ FERKÓ NAGY NAGY FARKÁVAL, ÉS OLYAN MINT A ROBOTOK, ÉS NAGY NAGY MAGNES EREJÜK VAN,ÉS MEG TUDNAK MINDEN VASBURA AMI OLYAN, LÁDD MINDEENEK AL APJA, AZ SZELLEM MI? Namost mi egybüll, NEKÜNK KRISTÁLY SZOBOR HÁZUNK VAN, ÉS NAGY NAGY FÉNYUDVARRAL, ÉS CSODA EMBER ALA KU? KUKUK? Innen... ami van hogy most akik tudtok és ártettek magyar RULL? -ládd Yojo? -na van saját UFO-d? -de most mondjuk itt összejövetel, az EGY NAP, ÉS AZ AZ A NAP? Fita, ebbe nem lehet beleszólni, és ez minden itt automotitkos kuss, és tilos? -mert ezek vakok, és a vakok vezetik a vakAIkat vak vak vak...hol az ablak?-abrak a dara husotok a fasirtba? -ha egy szem $$$... ...oááá...