Keresés

Részletes keresés

Gabika(nem értelmiségi) Creative Commons License 12 órája 0 0 132915

dehogy dikkikem, pontosan az tortenik, amit vartam :)

Előzmény: izé5 (132913)
Völva Creative Commons License 12 órája 0 1 132914

ha kozlekedsz latnad. nem a szarul vezeto nok, a kisebbsegi jogsi nelkul a lepukkant verdaval,

Pedig de. Meg a munkásparaszt a platós szarjával reggel még félrészegen 35-el. Ezek mind azt se tudják hol vannak, fogalmuk nincs arról, hogy mi zajlik körülöttük. 

Előzmény: Gabika(nem értelmiségi) (132909)
izé5 Creative Commons License 12 órája 0 0 132913

"Mire lefekszünk a parlamenti ellenzéki képviselők felét a kormánytöbbség egyszerűen eltiltja a választáson történő indulástól! Ez nyilván sehol nem demokrácia. 

Gratulálok miden tisza szavazónak! "

Gabika valszeg nem ezt akarta, csak épp nem gondolta meg, hogy kire szavaz. És mások is vannak így. A bosszantó maz, hogy nem a saját érdeküket nézve szavaztak az emberek, hanem mások által felkorbácsolt indulatuk alapján mások érdekében szavaztak. Droidot csináltak belőlük, és még csak észre sem vették. 

Előzmény: Völva (132902)
Völva Creative Commons License 12 órája -1 2 132912

16 évig baloldaliak körbefosták magukat naponta kétszer, hogy az Orbán lebontja a demokráciát! 16 év után végre választást nyernek, és 60 nap sem kell hozzá, hogy a kedves celeb vezérük aki egy nem túl bölcs de nyilván szociopta, tényleg lebontsa a demokráciát. 

Előzmény: padisah (132908)
Gabika(nem értelmiségi) Creative Commons License 12 órája 0 1 132911

akkor azonnal buknak a neptol nem veheted el a kabszeret.

Előzmény: izé5 (132910)
izé5 Creative Commons License 13 órája 0 0 132910

"én kb amikor megjelent, egyből elutasítottam a facebookot, mert pontosan látom hogy ez megöli a demokráciát

hát most el is jutottunk ide"

Én a 2022-es választás után javasoltam egy kompetens fidesz vezetőnek, hogy kampány idejére tiltsák le a fészbukot. 

Előzmény: padisah (132908)
Gabika(nem értelmiségi) Creative Commons License 13 órája 0 1 132909

Meg szerintem a közlekedésbiztonság nem ezen múlik.

Még csak nem is magán a gyorshajtáson

pedig a gyorshajtok a legveszelyesebbek. ha kozlekedsz latnad. nem a szarul vezeto nok, a kisebbsegi jogsi nelkul a lepukkant verdaval, hanem a fiatal waspok a 2.5t terepjaroval vagy sportverdaval, irdatlanul sok loerovel, vegtelen agresszivitassal es onbizalommal.

Előzmény: rev251 (morális hulla) (132897)
padisah Creative Commons License 13 órája -1 3 132908

van egy olyan olvasat, hogy erre tart a modern politika: influenszer politizálás

aminek a kelléke a folyamatos tartalomgyártás, a rajongók hada, megosztás etc

én kb amikor megjelent, egyből elutasítottam a facebookot, mert pontosan látom hogy ez megöli a demokráciát

hát most el is jutottunk ide

kiürül a demokrácia minden irányból, egy bohózat, egy cirkusz lesz a parlamentből, és a választásokból is

már kezdve azzal, hogy az általános és titkos választójog megbukik azon hogy az FB adataiból könnyen visszafejtjető ki mire szavaz, és ennek megfelelően lehet vele elbánni, megbüntetni

most megjelent a választhatóság korlátozása, majd követi a választójogé, tehát az ellenzékieknek majd választójoga sem lesz, csak a pártunknak

elég jól körbe lehet lőni tiszás szempontból mely csoportoktól kell megvonni a szavazati jogot, jövedelem, lakhely, életkor etc

Előzmény: Skarlát Boszorkány (132903)
Gabika(nem értelmiségi) Creative Commons License 13 órája 0 0 132907

eleg ertelmetlen ezeket az ezereves korhazepuleteket ujitgatni, egyszerubb, olcsobb lenne ujakat felhuzni. raadasul az jobban illeszkedne a mai lehetosegekhez, igenyekhez.

Előzmény: Gabika(nem értelmiségi) (132877)
Gabika(nem értelmiségi) Creative Commons License 13 órája 0 1 132906

Érdekes módon, ugyanez a kiskermulti Szlovákiában, Romániában, Olaszországban, Ausztriában, stb. nem fojtogat gazdaságilag... biztos részt vesznek a marschlakók és a nyúkorkoszlótelaviv tengely magyarok elleni összeesküvésében. LOL

valojaban meg a regio boltjaiban kb. hasonlo az arszint

https://telex.hu/gazdasag/2024/10/28/lidl-bevasarlas-arak-vasarloi-kosar-osszehasonlitas-ausztira-horvatorszag-romania-szerbia-szlovakia

minden mas lippsi kamu

Előzmény: Fedőneve: lábos (132868)
Quawie Creative Commons License 13 órája 0 0 132905

:)) tultolja sztem is, de lexarom ha hagyja a szakembereket dolgozni.. :)

Adad-nirari Creative Commons License 13 órája 0 1 132904

A két videós/fotós fiú éppen csak a mosdóba nem megy vele...

Sanszosan mennek azok, csak kamera nélkül. Annyi a kérdés, hogy őket is szárazon, idegből?

Skarlát Boszorkány Creative Commons License 14 órája 0 2 132903

Megnéztem MP oldalát.

Ez az ember egy magamutogató, nárcisztikus hülye.

Mégis, ki az, aki még a gyerekeivel való nyaralásból is tartalmat gyárt, ott is folyamatosan kameráztatja/fotóztatja magát?

A két videós/fotós fiú éppen csak a mosdóba nem megy vele...

Völva Creative Commons License 14 órája 0 1 132902

Nagy nap a mai!

Ma ér véget Magyarország modern kori demokráciára. Ennyi volt.

Mire lefekszünk a parlamenti ellenzéki képviselők felét a kormánytöbbség egyszerűen eltiltja a választáson történő indulástól! Ez nyilván sehol nem demokrácia. 

Gratulálok miden tisza szavazónak! 

Gyuri-Gyurkó Creative Commons License 15 órája 0 0 132901

Mindenkinek minek kellene jogosítvány? Attól még nem lesz senkinek se vezetési tudása, gyakorlata és közlekedési tudása.

Pintér Sándor egészségért felelős miniszter se tudott operálni.

Előzmény: Völva (132898)
Quawie Creative Commons License 16 órája 0 0 132900

Én sokat autozom mindenfele, az en tapasztalatom inkabb az h nagyon kevés helyen mérnek, autópályán jóformán egyáltalán nincsenek jelen, gyakorlarilag nincs korlatozas mint a németeknél, mindenki azt csinál amit akar, és rengeteg az idiota az utakon.

Egyebkent 30as tablas meregetest sem lattam soha, ez olyan varosi legenda lehet..

Szóval én támogatom a keményebb fellépést, nagyon kell. Persze lehet, en is beleszaladok egyszer, de aikor igy jártam..  :)

Előzmény: hummel8.2 (132880)
pizo Creative Commons License 20 órája 0 1 132899

Moastanában egy rakat álláshirdetésben szerepel hogy követelméyn a B kat jogosítvány és a vezetési gyakorlat (nem gépjárműves állások).

10-15 éve ilyet nem írtak bele, mert egyértelmű volt, hogy van a jelentkezőnek.

Zoli

Előzmény: Völva (132898)
Völva Creative Commons License 21 órája 0 1 132898

Miért kellene a közlekedési miniszternek jogosítvány? 

Nem hogy neki, mindenkinek kell. Hogy neki nincs az vicces!

Előzmény: Gyuri-Gyurkó (132893)
rev251 (morális hulla) Creative Commons License 21 órája 0 1 132897

Lázár János a választás előtt nem akarta ezt a kevéssé hangulatjavító dolgot meglépni. (Átlagsebesség-mérés.)

Azt mondta, nem akarja, elég kevéssé kódolva mondta is, hogy nem tetszene az embereknek.

Meg szerintem a közlekedésbiztonság nem ezen múlik.

Még csak nem is magán a gyorshajtáson

Talán végre kéne hajtani a törvényt a jogosítvány nékül vezető károkozókon is, akik majdhoygnem a sázndékosságot súroló módon gondatlanok. Kidönt pár oszlopot, házfalat, stb.

Vonulás és mentés költségei (a tűzoltó és a mentő is erőforrást fogyaszt, értsd, pénzbe kerül), műszaki helyreállítás költségei.

igazából ez a legtöbb közbiztonsági kérdésre igaz.

Nem a törvényeket kéne szigorítani, hanem végrehajtatni, betartatni azokat.

Nem megélhetésiek elengedése, nem a könnyen basozgathatókon való behajtás.

Hogy a rendőr ne féljen jobban a felettesétől, aki nem védi meg, ha intézkedni akarna.

Stb.

Az antiszegregációs-jogvédő irányzat térnyerése miatt nem sok jót jósolok ebben sem; pedig a Fidesz sem volt matyóhímzés.

Akkor, ott hagyták. Itt meg bíztatni fogják.

(Miért cigányellenes a szabálytalan kerékpározás bírságolási gyakorlata című futam, ha emlékszik valaki)

Előzmény: Völva (132890)
hummel8.2 Creative Commons License 21 órája 0 0 132896

miert a hendecsaba ex parttitkar eletböl felmentve, a forditva tartott tavcsövel mint honvedelmi miniszter???

ezek egy Monty Python kabintetet hoztak össze siman..

Előzmény: Eugene H. Krabs (132894)
hummel8.2 Creative Commons License 21 órája 0 0 132895

nem tudom..

de miert kell ELÖRE ezen sirni????

varjuk meg mi lesz... En leszek az elsö, aki a lehuzason felhaborodik....

en sem vagyok tulzottan optimista, de egy eselyt kapjanak....

meglassuk....

a csaladügyi miniszer is ezt mondta :-) :-)

Előzmény: Völva (132890)
Eugene H. Krabs Creative Commons License 21 órája 0 1 132894

Azért azt nehéz überelni amikor a nyugdíjas rendőr volt az oktatási meg az eü miniszter egy személyben. 

Előzmény: Gyuri-Gyurkó (132893)
Gyuri-Gyurkó Creative Commons License 21 órája 0 1 132893

Miért kellene a közlekedési miniszternek jogosítvány? Pilóta engedélye sincs, mozdonyt se tud vezetni, vízi jártasságija és kishajó vezetőije sincs.

Van viszont jogosítványa és közlekedési szakértelme azoknak, akik szerkesztik az új KRESZ-t.

Az viszont nem tudom, hogy az említett tálib Marika mennyire ért ezekhez a dolgokhoz. Még az is előfordulhat, hogy a tálib közúti szabályokból (már amennyiben vannak ilyenek) veszünk át részleteket.

Előzmény: Völva (132884)
Völva Creative Commons License 22 órája 0 0 132892

Mindig kerüld a germánok, valami nincs náluk rendben. 

Előzmény: mica-r (132891)
mica-r Creative Commons License 22 órája 0 0 132891

Azért tudnék mondani szigorúbb országokat!

Előzmény: Völva (132888)
Völva Creative Commons License 22 órája -1 0 132890

Nyilvan nekm sem hianyzik valami talib autoellenes vakhitü törvenykezes (föleg a V8 bealitottsaggal),

Őszintén! Nézz rá a politika állapotára. Arra a közegre és hangulatra amit ez a kormány teremtett és amiben jól érzi magát. Szerinted milyen szabályozás fog ebből születni? 

Nézz rá! Ebből életszerű az autózás tapasztalatán nyugvó szabályozás lesz, vagy inkább a zsigeri indulatok kiszolgálására tippelsz?

Előzmény: hummel8.2 (132886)
Eugene H. Krabs Creative Commons License 22 órája 0 0 132889

miként basszák meg az autósokat! 

A szokásos csúsztatásod, nem az autósokat szeretnék megbaszni hanem a gyorshajtókat. Ami nagyon helyes. Az autósokat, főleg ha az M1-en járkálnak, jelenleg a Lölő & Co bassza meg. Remélem az ottani áldatlan állapotoknak véget vetnek hamar.  

Völva Creative Commons License 22 órája 0 0 132888

Azok már régen üldözve vannak. Nekem elhiheted, azt hiszik ez valami kibaszott fejőstehén! 

Előzmény: Eugene H. Krabs (132887)
Eugene H. Krabs Creative Commons License 22 órája -2 0 132887

A fehér keresztény heteró autós férfiakat fogják üldözni éjjel-nappal. 

hummel8.2 Creative Commons License 22 órája 0 0 132886

azt mondjuk nem tudom ki ez a mama

"fészbuk tálib Marikával,"

de varjuk meg mi lesz... tudod attol, hogy nem tudok tojast tojni, meg meg tudom itelni, hogy zap....

Nyilvan nekm sem hianyzik valami talib autoellenes vakhitü törvenykezes (föleg a V8 bealitottsaggal),

de azert nehany dolgon qurvara kellene valtoztatni a helyi RFK-k szintjen

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!