Gazdasági adatok és elemzések a magyar gazdaságról.
Nem idegesítjük szándékosan a másikat! Nem gúnyolódunk! Nem próbáljuk megsérteni a másik topikolót, törekszünk a normális hangnemre, toleráljuk a sajátunktól eltérő véleményt!
Mindenki úgy kommunikáljon, ahogy azt stílusában és tartalmában elfogadhatónak tartaná önmagára, vagy a szeretteire tekintve. Akinek nem egyértelmű hol a határ, az előző mondatot olvassa, és értelmezze újra!
Vigyázz! A léc alacsony!
A vélemény szabad, a stílus kötött!
A dehonesztálás, a dehumanizáció tilos! Figyelem! Ez nem csak a topikolókra érvényesen, a közszereplőkre tekintve is tilos! Mindenki emberi méltósága védett.
ha kozlekedsz latnad. nem a szarul vezeto nok, a kisebbsegi jogsi nelkul a lepukkant verdaval,
Pedig de. Meg a munkásparaszt a platós szarjával reggel még félrészegen 35-el. Ezek mind azt se tudják hol vannak, fogalmuk nincs arról, hogy mi zajlik körülöttük.
"Mire lefekszünk a parlamenti ellenzéki képviselők felét a kormánytöbbség egyszerűen eltiltja a választáson történő indulástól! Ez nyilván sehol nem demokrácia.
Gratulálok miden tisza szavazónak! "
Gabika valszeg nem ezt akarta, csak épp nem gondolta meg, hogy kire szavaz. És mások is vannak így. A bosszantó maz, hogy nem a saját érdeküket nézve szavaztak az emberek, hanem mások által felkorbácsolt indulatuk alapján mások érdekében szavaztak. Droidot csináltak belőlük, és még csak észre sem vették.
16 évig baloldaliak körbefosták magukat naponta kétszer, hogy az Orbán lebontja a demokráciát! 16 év után végre választást nyernek, és 60 nap sem kell hozzá, hogy a kedves celeb vezérük aki egy nem túl bölcs de nyilván szociopta, tényleg lebontsa a demokráciát.
Meg szerintem a közlekedésbiztonság nem ezen múlik.
Még csak nem is magán a gyorshajtáson
pedig a gyorshajtok a legveszelyesebbek. ha kozlekedsz latnad. nem a szarul vezeto nok, a kisebbsegi jogsi nelkul a lepukkant verdaval, hanem a fiatal waspok a 2.5t terepjaroval vagy sportverdaval, irdatlanul sok loerovel, vegtelen agresszivitassal es onbizalommal.
van egy olyan olvasat, hogy erre tart a modern politika: influenszer politizálás
aminek a kelléke a folyamatos tartalomgyártás, a rajongók hada, megosztás etc
én kb amikor megjelent, egyből elutasítottam a facebookot, mert pontosan látom hogy ez megöli a demokráciát
hát most el is jutottunk ide
kiürül a demokrácia minden irányból, egy bohózat, egy cirkusz lesz a parlamentből, és a választásokból is
már kezdve azzal, hogy az általános és titkos választójog megbukik azon hogy az FB adataiból könnyen visszafejtjető ki mire szavaz, és ennek megfelelően lehet vele elbánni, megbüntetni
most megjelent a választhatóság korlátozása, majd követi a választójogé, tehát az ellenzékieknek majd választójoga sem lesz, csak a pártunknak
elég jól körbe lehet lőni tiszás szempontból mely csoportoktól kell megvonni a szavazati jogot, jövedelem, lakhely, életkor etc
eleg ertelmetlen ezeket az ezereves korhazepuleteket ujitgatni, egyszerubb, olcsobb lenne ujakat felhuzni. raadasul az jobban illeszkedne a mai lehetosegekhez, igenyekhez.
Érdekes módon, ugyanez a kiskermulti Szlovákiában, Romániában, Olaszországban, Ausztriában, stb. nem fojtogat gazdaságilag... biztos részt vesznek a marschlakók és a nyúkorkoszlótelaviv tengely magyarok elleni összeesküvésében. LOL
valojaban meg a regio boltjaiban kb. hasonlo az arszint
Ma ér véget Magyarország modern kori demokráciára. Ennyi volt.
Mire lefekszünk a parlamenti ellenzéki képviselők felét a kormánytöbbség egyszerűen eltiltja a választáson történő indulástól! Ez nyilván sehol nem demokrácia.
Én sokat autozom mindenfele, az en tapasztalatom inkabb az h nagyon kevés helyen mérnek, autópályán jóformán egyáltalán nincsenek jelen, gyakorlarilag nincs korlatozas mint a németeknél, mindenki azt csinál amit akar, és rengeteg az idiota az utakon.
Egyebkent 30as tablas meregetest sem lattam soha, ez olyan varosi legenda lehet..
Szóval én támogatom a keményebb fellépést, nagyon kell. Persze lehet, en is beleszaladok egyszer, de aikor igy jártam.. :)
Lázár János a választás előtt nem akarta ezt a kevéssé hangulatjavító dolgot meglépni. (Átlagsebesség-mérés.)
Azt mondta, nem akarja, elég kevéssé kódolva mondta is, hogy nem tetszene az embereknek.
Meg szerintem a közlekedésbiztonság nem ezen múlik.
Még csak nem is magán a gyorshajtáson
Talán végre kéne hajtani a törvényt a jogosítvány nékül vezető károkozókon is, akik majdhoygnem a sázndékosságot súroló módon gondatlanok. Kidönt pár oszlopot, házfalat, stb.
Vonulás és mentés költségei (a tűzoltó és a mentő is erőforrást fogyaszt, értsd, pénzbe kerül), műszaki helyreállítás költségei.
igazából ez a legtöbb közbiztonsági kérdésre igaz.
Nem a törvényeket kéne szigorítani, hanem végrehajtatni, betartatni azokat.
Nem megélhetésiek elengedése, nem a könnyen basozgathatókon való behajtás.
Hogy a rendőr ne féljen jobban a felettesétől, aki nem védi meg, ha intézkedni akarna.
Stb.
Az antiszegregációs-jogvédő irányzat térnyerése miatt nem sok jót jósolok ebben sem; pedig a Fidesz sem volt matyóhímzés.
Akkor, ott hagyták. Itt meg bíztatni fogják.
(Miért cigányellenes a szabálytalan kerékpározás bírságolási gyakorlata című futam, ha emlékszik valaki)
Miért kellene a közlekedési miniszternek jogosítvány? Pilóta engedélye sincs, mozdonyt se tud vezetni, vízi jártasságija és kishajó vezetőije sincs.
Van viszont jogosítványa és közlekedési szakértelme azoknak, akik szerkesztik az új KRESZ-t.
Az viszont nem tudom, hogy az említett tálib Marika mennyire ért ezekhez a dolgokhoz. Még az is előfordulhat, hogy a tálib közúti szabályokból (már amennyiben vannak ilyenek) veszünk át részleteket.
Nyilvan nekm sem hianyzik valami talib autoellenes vakhitü törvenykezes (föleg a V8 bealitottsaggal),
Őszintén! Nézz rá a politika állapotára. Arra a közegre és hangulatra amit ez a kormány teremtett és amiben jól érzi magát. Szerinted milyen szabályozás fog ebből születni?
Nézz rá! Ebből életszerű az autózás tapasztalatán nyugvó szabályozás lesz, vagy inkább a zsigeri indulatok kiszolgálására tippelsz?
A szokásos csúsztatásod, nem az autósokat szeretnék megbaszni hanem a gyorshajtókat. Ami nagyon helyes. Az autósokat, főleg ha az M1-en járkálnak, jelenleg a Lölő & Co bassza meg. Remélem az ottani áldatlan állapotoknak véget vetnek hamar.