Keresés

Részletes keresés

szimizso1 Creative Commons License 3 napja 0 1 88561

Bandó bácsi!

Én sem szívesen fizetném a mások hitel felvételi kamat támogatását! Főleg úgy, hogy valakinek kapásból telne az ingatlan megvásárlása! Egy régi magyar mondás, azt mondja: "Aki sír, attól el kell venni! Aki dicsekszik, annak adni kell!" ;-) 

Előzmény: bando53 (88546)
SSG 69 Creative Commons License 3 napja -2 1 88560
-remény- Creative Commons License 3 napja -1 1 88559

Na!  Még jobb!! Igen fasza hadseregünk és tisztikarunk lehetett,ha senkinek fingja sem volt arról,hogy valakik,már    "jogszerűen"    értékesítették a gépek minden harcértékét képviselő alkatrészét!Mi maradt akkor?Mit őriztek azok,akiknek halvány ideája sem volt a készletekről?

A jokkszerűen "értékesítették" egyenlő az elsíbolták című cseppet sem  magyar kifejezéssel?     (lehet nyelvészkedni picinkét!)

Előzmény: bando53 (88553)
-remény- Creative Commons License 3 napja -1 1 88558

Pedig Tót látható iramattal mekkíndult a rossz úton! Kö(D)zös célokról,népi elvárásokról beszél!  Orbán buxájához imádkozik titkon,de szerintem TÚL sokba fog kerülni,amit ki tud smúzolni!  Egyszer már mekkindult Viktor szélsőjobbni!Szerintem Ő a nagyobb penge.

Kíváncsian várom,hogy mikorra fogy el Hófehérke,mekk a törpikék.

Előzmény: bando53 (88557)
bando53 Creative Commons License 3 napja 0 0 88557

Szerintem a törpök nem igen akarják a nagy össze ölelkezést, mert emlékeznek még a kisgazdák "balesetére" ! :-) 

Előzmény: -remény- (88556)
-remény- Creative Commons License 3 napja 0 1 88556

Ne aggódj!  Annyian még lesznek fideszék,hogy szokásuk szerint felzabálják a velük összeölelkezőket,ez esetben a hat törpét!  Mondjuk a KDNP  jövője kétséges,akár a múltja!    De a törpületes vonalra fogadnék! ,-)

Előzmény: bando53 (88552)
-remény- Creative Commons License 3 napja 0 1 88555

Héjj Tata!  Ájjonmá meg egy szóra,oszt hallgassa mit is látok én bele ebbe a nagy polllitikába!  Ne rohannyon má előlem!Úgy is utolérem!!     Úgy-e?      ;-)    Így beszélgetsz te el a fiatalokkal!  Én nemtom,felénk a fiatalok köszönnek,intenek és gurulnak tovább a dolgukra!Eszükbe sem jutna bekeríteni egy öregsrácot és mindenféle politikai nyekergésbe fogni vele.  Na!  Ebből sakkoztam én ki(direkt) az aggódó vén szüléket!  Nálunk pl.NEM az unokák nyüszítenek,azok vigyorogva mennek a dolgukra,hanem a ANYÁIK!Akik bizony a MI KÖLKEINK!  Ötven +-os aggódók!  ;-) Ők aggódtak akkor is,mikor az előző választáskor Viktor ukrán háborúba sorozott magyar kölkekkel riogatolózott! Az unokák lazán összekészítettek egy fogkefét,ha menni kell,az anyáik meg rohantak Orbánra voksolni.Meg is fordultak az eredmények a várhatókhoz képest,  Orbán is majd'  leesett a pódiumról mekklepetésében!  Emléxel ugye?

Előzmény: bando53 (88552)
Váltok 2024 Creative Commons License 3 napja -3 1 88554

Miről beszélsz itt kisöcskös ! 

Te akarsz itt tiltani engem 16 és 06 között ??????

Kinek képzeled te magadat kisemberke ??????   

Ne röhögtesd már itt ki magad !!!!!!!!!

Az  , hogy nem nőttél akkorára mint én nem azt jelenti , hogy a kisebbségi érzésed miatt ilyenekről álmodozz !!!!

Te nem vagy Magyar Petyike a választott vezéred aki a hatalma miatt már a TV-ket rádiókat betiltott !!!

Előzmény: vonRotburg (88473)
bando53 Creative Commons License 3 napja 0 0 88553

Na ugye, hogy ugye MP választási kampányának egyik orbitális hazugsága volt a" MIG 29 alkatrész lopás!  Már nyugdíjas ottani volt tisztek is csak lestek az akkori kamu hír hallatán, mert nyilvánvaló volt, hogy a hírbe hozott alkatrészek még nyilvántartás szerint sem voltak raktári készleten!

https://www.portfolio.hu/gazdasag/20260710/tisza-kormany-megsem-tortent-lopas-a-kecskemeti-vadaszgep-alkatreszek-ugyeben-848734

bando53 Creative Commons License 3 napja 0 0 88552

Látom, hogy te naphosszat elszeparáltan élsz a fatornyos kis faludban, csak a médiából szedegeted az információdat, ami nem a valóságot tükrözi!

Veled ellentétben én nap mint nap járom a lakótelepeket a munkámmal kapcsolatos felmérések miatt és elkerülhetetlenül rengeteg emberrel kell, hogy beszéljek, ha tetszik, ha nem! Mivel sokan ismernek, nem tehetem meg, hogy ne hallgassam meg őket!

Te aggódó vén szülékről hallucinálsz, viszont  én egy szóval sem azokról beszéltem!:-)) 

Pontosan azok a MP-e szavazó fiatalok és középkorúak érzik magukat becsapva, akik hittek MP  kampány ígéreteiben, életük nagy reményét látva belementek a lakásvásárlásba a 3%-s kamat biztos reményében!:-((

És számolnak ám az emberek, hogy a beígért duplázott családi pótlék (amiről már lemondtak mert csak ígéret maradt,) összege messze elmarad a családi adókedvezmény mértékéről, amit a kormány rövidesen  kivezet a rendszerből!:-((   

Ezek a MP-n csalódott emberek továbbra sem közelednek a Fidesz felé sem, nem véletlenül! Nem akarom reklámozni, de kisebbik ellenzéki párt zászlaja alá fognak.....................  

Előzmény: -remény- (88548)
Fricu1 Creative Commons License 3 napja 0 0 88551

Nem tucc vagy nem akar?

Te döntsd el.

Előzmény: vonRotburg (88519)
Fricu1 Creative Commons License 3 napja -2 0 88550

Igen, a nullára céloztam.

Majdnem nullára, mert egyszer feró visszatért, valóban.

Nem kell szeretni a fideszt (én sem szeretem), de ami igaz az igaz.

Zsinórban többet senki nem csinált.

Lesz-e újabb?

Nem tudom.

A MH biztosan nem fog nyerni négy év múlva sem.

Már írtam, hogy ÉN ezt nem bánom.

A párt vezetése? Nem tudom, talán még ők se!

De ez csak tipp.

Pont jó ez az ellenzéki szerep.

Ebben jók vagyunk.

Köröm a mindenkori hatalmasok körme alatt.

Pár dolgot átverünk.

Szívhang rendelet, kerítés, a készpénzhasználat joga. 

Járjuk (bűnvadászok) a vidéket, ahol tudunk, segítünk.

Jó ez így.

A nagy hatalom - nagy felelősség.

Könnyű elcsábulni, korrumpálódni.

A nagy párthoz csapódnak az ingyenélők, a rohadékok.

Akik most menekülnek a fidesz közeléből.

Akik "mindig is" ellenzékiek voltak, csak....

Nélkülük - jobb.

Előzmény: érteniakarom (88512)
-remény- Creative Commons License 3 napja 0 1 88549

„A számadás és az elszámolás az számadás, és ennek a kikényszerítése ennek a parlamentnek és ennek a kormánynak kötelezettsége lesz. Önök X évnyi kormányzás után – ami példanélküli az elmúlt 20 esztendőben – számadással tartoznak arról, hogy hogyan jutott ide az ország, ezt várja önöktől minden választó. S amíg nem adnak számot itt az Országgyűlésben vagy a magyar igazságszolgáltatás előtt, addig szerényebben és halkabban kellene viselkedni.”

By:  Lézer Jani 2010 Július 7               Parlamenti jegyzőkönyv.       És milyen igaz!!!;-)

-remény- Creative Commons License 3 napja 0 1 88548

Az előzőben még az elviselhetetlen gyalázkodó.......... toltad.   Most meg már kamatszázalékokról ,meg aggódó vén szülékrő  mesélsz.  Mostan  akkó mellik az IGAZI kiváltó ok?   ;-DDDD

Előzmény: bando53 (88546)
bando53 Creative Commons License 3 napja -1 0 88547

Tájékozódj bizony, ne csak a süket propagandát nyomd fullba!    http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=172045670&t=9250319

Előzmény: érteniakarom (88540)
bando53 Creative Commons License 3 napja 0 0 88546

Nap mint nap, sok emberrel találkozok mivel sokan ismernek, kérdezés nélkül is megered a nyelvük, azonnal  előkerül az otthon start 3%-s kamatkivezetés meg a többi aggodalom......  

Előzmény: -remény- (88539)
-remény- Creative Commons License 3 napja 0 0 88545

Ilyen tényleg létezett kishazánkban?   Ha igaz,én nagyon röstellem,hogy ezek voltak a mi "szellemi nagyjaink",akikre az országot bíztuk!  Ha tényleg.......úgy mind rohadjon sitten!!!!!! :-(              Kinek mennyije van,annyit ül!   Majdnem By:Lézer Jani

Előzmény: -remény- (88543)
bando53 Creative Commons License 3 napja 0 0 88544

És?  Azt gondolod, hogy ettől cikktől majd mindenki bekussol és hasra vágja magát?  Egy frászt! :-D 🤦‍♂️😊

Előzmény: érteniakarom (88541)
-remény- Creative Commons License 3 napja 0 0 88543
-remény- Creative Commons License 3 napja 0 0 88542

Pillázz ide!    https://www.facebook.com/reel/904721526006951    Mit leltem neked lelkem!!!  Na? Mit?      Látod?  Lehet fejlődni (is) A kor nem mindenkinél feltétlen akadály!   ;-DDDD

Előzmény: -remény- (88539)
érteniakarom Creative Commons License 3 napja 0 0 88541
Előzmény: bando53 (88525)
érteniakarom Creative Commons License 3 napja 0 0 88540
Előzmény: bando53 (88532)
-remény- Creative Commons License 3 napja 0 1 88539

""amiért  egyre többen kezdenek kiszeretni belőle!""                       Ez a te benyomásod,vagy ex fideszeseken kívül is állítja valaki?      Netán közvélemény kutatás?(No nem Mráz!) Valami más?

Előzmény: bando53 (88532)
-remény- Creative Commons License 3 napja 0 1 88538

Alig több,mint   HATVAN Méter!!!    Biztosan elfér rajta Ondi gardróbja?

Előzmény: bando53 (88535)
-remény- Creative Commons License 3 napja 0 1 88537

"az Európai Bizottság jóváhagyta Magyarország csatlakozását az Európai Ügyészséghez, az uniós pénzügyminiszterek pedig megszavazták a módosított magyar helyreállítási tervet. Ezzel megnyílt az út 10 milliárd eurónyi uniós forrás lehívása előtt."

Tehát:Mától itt a "bátrak igaz barátja"? 

bando53 Creative Commons License 3 napja -1 1 88536

Amikor a fagyi visszanyalhat!

„Miniszterelnök Úr!

Mielőtt újra beleszállna Áder János köztársasági elnök úrba vagy a Kék Bolygó Alapítványba, legyen kedves egyeztetni Tanács Zoltán miniszterével, aki az elmúlt években 350 millió Ft értékben nyújtott különböző szolgáltatásokat a Kék Bolygó Alapítványnak. 

Miniszterelnök úr kommunikációjából úgy olvasom ki, hogy ezek szerint Tanács úr is részese lehetett a »közpénzlopásnak«, ebben az esetben viszont azonnal le kell mondania és javaslom a legfőbb ügyész felszólítását is az azonnali vizsgálatokra. Ahogy ez egy jogállamban szokás.

Egyébként az is érdekes, hogy Tanács Zoltán úr korábbi cége, az IFUA Horváth and Partners a korábbi években még nem tartotta a közpénzlopásnak az állami közbeszerzések rendszerét, így hogy-hogy nem sok milliárdos közbeszerzéseket nyertek el.

Halkan teszem fel a kérdést: Ha az állami közbeszerzések rendszere a közpénzlopás melegágya volt, ahogyan ez Magyar Péter rendre a maga kifinomult stílusában mondogatja, akkor miért indult ezeken a tendereken Tanács úr cége? Miért járt Tanács úr rendszeresen minisztériumokba egyeztetésekre azokkal, akikre ő most azt mondja, hogy maffiaállamot működtettek?

• Vagy ő is okosba nyerte el ezeket a közbeszerzéseket?
  • Ő is együttműködött a maffiával?
  • Ő is része lett és volt ennek a maffiarendszernek?

Ha ez így van, akkor Tanács Zoltánnak haladéktalanul le kell mondania. Ha pedig nem így volt, akkor bizony Magyar Péter hazudik.

Várom a megfejtését miniszterelnök úr! Beismeri, hogy hazudott vagy megválik egyik miniszterétől!

Tik-tak!” - írta Panyi Miklós. 

bando53 Creative Commons License 3 napja 0 0 88535

Fain egy ladik!:-))

Előzmény: -remény- (88534)
-remény- Creative Commons License 3 napja 0 1 88534

https://www.facebook.com/reel/1364277572472050     Lássátok feleim szümtükkel !!                 Szép hajó nem?   Occo hajó!   Ha jól látom!  Jól látom?  ;-)

bando53 Creative Commons License 3 napja -1 0 88533

Nagyon jó! Ajánlom elolvasni!

Friss poszt a gettónaplón. 

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0WAosRonsxsBf825P2skfYLj8HnPYqTxLrS3gNjQjchgHLdtTGUdBk7g7FNJMCBApl&id=100063770754923

Érdemes az egészet végigolvasni, nem kis fókusszal arra, hogy mit "köszönhetünk" Iványinak és társainak. 

Csak egy részt idézek. Reflektálás arra, hogy pikó fideszezik meg a rendőrségen kéri számon annak megszüntetését,  amit ők maguk okoztak!!!!!

bando53 Creative Commons License 3 napja 0 0 88532

Egyenlőre még mindig tart a kampány szellem, de megindult az erjedés amit éppen MP gerjeszt azzal az elviselhetetlen gyalázkodó viselkedésével, amiért  egyre többen kezdenek kiszeretni belőle!

Egyenlőre mindkét politikai tábor nem tud jobbat kiállítani!:-(

Előzmény: -remény- (88530)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!