Keresés

Részletes keresés

Elhaym1 Creative Commons License 2021.09.10 -4 0 358

Igen , nagyon látszott rajta, hogy csalódott. A mai adásban meg még inkább látszódni fog rajta. Így azt is értem, hogy májusban miért Baronits volt az egyetlen, akit a Totem miatt kezdett el követni a szarvasok közül instán.

Előzmény: ga_zsi (347)
Elhaym1 Creative Commons License 2021.09.10 -4 0 357

Azt nem szeretném. Nem lenne igazságos, ha bejutna a két legjobb farkas közé olyan, aki a játék közepén jött.

Előzmény: nlion (334)
Magdi60 Creative Commons License 2021.09.10 -5 1 356

Most megnéztem a tegnapit, nem értem, mit csinált Bogi, hogy ennyire utálják? Mondanál példákat, mert eddig is néztem, de nem tűnt fel, Zsolt sokkal inkább idegesítő az első adás óta, meg Peti is, erre rátámadnak Bogira? És olyan jelzőket használnak rá, amit nem kellene egy csapattársukra ha tisztelik, akivel együtt vannak napok óta jóban-rosszban.

Előzmény: nlion (353)
ga_zsi Creative Commons License 2021.09.10 -5 1 355

hát igen, tegnap pont be is mutatták. ja meg az elején is Szőke Zolival.

Előzmény: nlion (354)
nlion Creative Commons License 2021.09.10 -5 1 354

mindkét csapatba van beképzeltség de a szarvasok többet röhögtek egymással mint a másik csapat és rajtuk jobban lehetett érezni h tényleg kedvelik egymást mint a farkasoknál. ellentétben a farkasok állításaival h ők mindenkit szerettek. 

Előzmény: ga_zsi (341)
nlion Creative Commons License 2021.09.10 -4 0 353

Bogi nagyon idegesítő fizikálisan a többiek Petin kívül jobbak. nem csoda ha ki akarták ejteni

Ilhilla Creative Commons License 2021.09.10 -4 0 352

Így már értem, köszi a magyarázatot!

Előzmény: ga_zsi (349)
ga_zsi Creative Commons License 2021.09.10 -3 0 351

szerintem szemüveges és mivel azt hitte, jó idő lesz, diopriás napszemüveget vitt magával, normált nem. legalábbis nekem ez jutott eszembe róla.

 

Előzmény: Kr.Kr. (350)
Kr.Kr. Creative Commons License 2021.09.10 -3 3 350

Hosszabb kihagyás után a tegnapi részt megnéztem. Végre volt valami történés.

 

Szerintem sem olyan elszólás volt, ami a tv2 forgatókönyvére vonatkozott, mert akkor egyszerűen kivágták volna a felvett műsorból. 

 

Nekem inkább úgy tűnt, hogy Ördög Nóra nem nagyon tudta kezelni ezt a konfliktusos helyzetet. Le kellett volna állítania őket. 

 

Valóban mind nagyon erős karakter, a Leó fiúval nem szeretnék egy csapatban még dolgozni sem. Az ikerlányok nekem sunyinak tűntek. Az a pasi, aki kiesett, azt miért vett fel napszemüveget borús időben? 

ga_zsi Creative Commons License 2021.09.10 -3 3 349

Na, ezt a részt pont láttam és nekem is úgy tűnt: Hamvainál ez ELSZÓLÁS volt 

 

nem, nem úgy értette, mert már előtte is beszélték Leóval a nagy négyest. Leó, Gábor és a tesók.  Azt tudta, hogy ő a leggyengébb, vagyis hogy Bogi után (szerinte). ergo először kiesik Bogi, aztán ő és marad a "nagy négyes". Ők a farkasokkal nem is foglalkoznak, mint potenciális ellenfelekkel. teljesen lenézik őket. 

 

Előzmény: Ilhilla (348)
Ilhilla Creative Commons License 2021.09.10 -7 1 348

Na, ezt a részt pont láttam és nekem is úgy tűnt: Hamvainál ez ELSZÓLÁS volt és nem a saját csapata "négyesére" értette, hanem a végső négyre, azaz a kettő-kettő játékosra. Lehet, hogy mégis igaz az a pletyka, ami szerint az ilyen műsorokban "előre le vannak osztva a szerepek és a végeredmény"?

Furcsa volt, mindenképpen...és ahogy Nóra reagált, az is eléggé beszédes volt a "kibicelő nézőnek"! :D

Előzmény: ga_zsi (347)
ga_zsi Creative Commons License 2021.09.10 -3 1 347

Meg Hamvai elszólásából az is kiderült, hogy megbeszélték ők már azt is, hogy ki jusson a legjobb négybe, aztán Ördög Nóra közölte velük, hogy csak legjobb kettő van, mert a másik kettő a farkasok közül fog kikerülni, jajjj.......

 

Akkor ott a párbaj előtt, amikor a dj mondta, hogy a "a négyes majd leosztja maguk között" nemcsak Nóra, hanem Zalán is nagyon kiakadt. mi az, hogy leosztja!? erre mondta Nóri, hogy el vannak tévedve, mert a másik csapat is ott lesz a döntőben.

Zalán szerintem nagyon csalódott a bandában, bár az igaz, hogy vele ugyanezt csinálja a "főkolompos".

Előzmény: Mazsola0070 (344)
ga_zsi Creative Commons License 2021.09.10 -4 4 346

tegnap nagyon élveztem az adás utolsó etapját! Azt a pofáraesést, amikor rájöttek, hogy Bogi nem fog kiesni! minden pénzt megért. 

a két "férfi" viselkedése után már azt is megkérdőjelezem, hogy Szőke Z. úgy viselkedett, ahogy Leo-nszió nyilatkozta. és akkor még ők szólták meg a másik bandát, hogy "kiközösítették" szegény Gabit.  Nem a szívem csücske Bogi, de azért tegnap szurkoltam neki és örültem, hogy megtalálta azt a nyamvadt nyilat.

 

Zmmplen Creative Commons License 2021.09.10 -6 5 345

Huh, nekem úgy tűnt, a Farkasok a Szarvasok között vannak! Farkasokat mondtam? Nem-nem, Kutyákat akartam (jól mondta SzőkeZ), akik felfalták Bogit, mert Őt látták potenciális ellenfélnek. Az asztalosmester Hamvai ha, ennyire faszagyerek, az in szakadása után önként leteszi a lantot. Mesterkélten még egy sírási színjátékot is bevetett! Igazi proligyerek. Társára talált VVleo személyében, aki állandóan rohan, mint az eszement még nem jött rá kora ellenére, hogy a szürkeállományt használni is lehet. Baronits leiskolázta, megmutatta VVleonak, hogyan viselkedik egy igazi férfi, amikor a 4-esből leült Bogi mellé! Azért nem írom, hogy Úriember, mert VVleo és az asztalosproli hamvai nem tudja, mit jelent!
Baronits, megemelem előtted a kalapom!
A testvér playboy nyuszilány megjátssza a szende szüzet, véletlenül sem védték meg Bogit, aki minden téren fölöttük áll. Igaza volt Viktornak, az erény náluk van, na és Baronits-Csősz-ben.

Mazsola0070 Creative Commons License 2021.09.10 -4 4 344

Hamvai és Nagy Zs. látványosan hőbörögtek, hogy Csősz Bogi szerint a háta mögött beszélik meg a dolgokat, osztják le a lapokat, ehhez képest ketten kimentek, és Hamvai előadta, hogy mindenki jelölje őt párbajra, aztán ő meg majd kihívja Bogit, mert ha Bogit jelölnék, az még majd mást hívna ki.

 

Hát ez valóban nem a dolgok előre megbeszélése volt Bogi háta mögött....

 

Meg Hamvai elszólásából az is kiderült, hogy megbeszélték ők már azt is, hogy ki jusson a legjobb négybe, aztán Ördög Nóra közölte velük, hogy csak legjobb kettő van, mert a másik kettő a farkasok közül fog kikerülni, jajjj.......

 

Aztán amikor Bogi átbaszta a fejüket, habzott a szájuk, hogy milyen sportszerűtlen, mert ők meg annyira baromira sportszerűek voltak vele.    

 

Hamvai meg utána annyira látványosan nem akart nyerni a lövöldözésben a kényszerből kihívott Oczella lány ellen, hogy az már durva volt... miért nem adta fel inkább?

 

Aztán persze lehet, hogy az egész az előre megírt forgatókönyv szerint ment, a szereplőket meg nem érdekli, hogy a nézők mit gondolnak róluk.

tibi1154 Creative Commons License 2021.09.09 -5 2 343

Ilyen egy előre megírt rossz játékot  még nem láttam. Az hogy Nóri dívatbemutatot tart és Stohl András sajátmagát dicsőiti az egy dolog. 

De az erdei futam nem az állóképeségen múlik hanem azon hogy a kisérő mennyit segít a kétesen kiadott feladatok megoldásán.

A végső egyéni párbajt meg még egy tolószékes is megnyerheti ha jól tud ijjal lőni annak ellenére hogy végig a csapatot hátráltatja.

A végső csapat és egyéni párbajok változhatnának és több fizikai feladatot is tartalmathatna.Persze igy kivülről a rendezők kevésbé tudnák befolyásolni a végeredményt.  ( Stohl A. lehet hogy egy kecske leszármazottja mert a nevetése egy kecske mekegéséhez hasonlít )

Magdi60 Creative Commons License 2021.09.09 -5 2 342

Ez a Zsolt/Leo egy rettenet. Sosem ismerné el, hogy hibázott, nem figyel a többiekre és még meg is magyarázza.

ga_zsi Creative Commons License 2021.09.08 -9 3 341

Nekem az a hangsúly, ahogy beszélnek róluk, ahogy erőltetetten röhögcsélnek, ha közelebb mennek hozzájuk, ahogy beszólt pl. a "sérültjük" is Bucinak, ahogy el vannak telve maguktól, mind mind ezt érezteti velem.

a másik oldalról Bálintra mindent lehet mondani, dehogy beképzelt, szerintem nem.Csenge még csak egy tini lány a felnőttek között, néha duzzogi, de SZERINTEM ez nem beképzeltség, Dóriban lehet, hogy van valamennyi, de pl.Bogival összehasonlítva ő jön ki jobban. Viktorban is is túlteng az önbizalom, de pl.Leó mellett elbújhat.

 

a szarvasoktól még nem hallottam h azt mondták volna rájuk h rossz csapat meg nem jönnek ki egymással

 

tényleg nem, csak kiröhögik őket a hátuk mögött. tényleg nem, mert jól kijönnek egymással. Völgyesi Gabit imádom, de itt tényleg szétszórt, érdekes volt. pl. ládakeresés közben. "mindenki egy helyen kereste, gondoltam elmegyek távolabbra" csak a többiek közben megtalálták, ő meg keresgette tovább a követ, hiába ordítottak neki ezerrel. súlyos perceket veszítve ezáltal. nem figyelt a többire, csak a saját szabadságára.

 

 

egyszóval, szerinted a farkasok a beképzeltek, szerintem meg a szarvasok a felfuvalkodottak.

Előzmény: nlion (340)
nlion Creative Commons License 2021.09.08 -6 3 340

szerintem a farkasok akik beképzeltebbek ahhoz képest h szinte soha nem nyernek. a szarvasoktól még nem hallottam h azt mondták volna rájuk h rossz csapat meg nem jönnek ki egymással ezt a farkasoktól rendszeresen hallom h mi jobban szeretjük egymást ők meg csak egók

Előzmény: ga_zsi (336)
ga_zsi Creative Commons License 2021.09.08 -4 0 339

Már az is eszembe jutott, hogy Stohl behozatala nem pont ugyanolyan odaszúrás az RTL-nek, illetve az egyidejűleg futó Survivornak, mint Szőke megjelenései?

 

Plusz még ott van Varga Feri is, aki szintén survivor - tehát RTl-s - szereplő volt. a túloldalon pedig Evelin, aki több műsorban is volt a TV2-nél és Ketrin, akinek az anyukája TV2-s nagykutya volt valamikor.

megy itt az oda-vissza, adok-kapok, egymás orra alá szúrás rendesen.

Előzmény: Mazsola0070 (329)
Zmmplen Creative Commons License 2021.09.08 -4 2 338

Én meg remélem, hogy a végső párbaj is íjazás lesz, csak lovon és hátrafelé!
Nekem Stohl jó arc, sokoldalú, az egyik legjobb kortárs színész, szinkronhang, műsorvezető. Mint Farkas? Egyből realizálódott helye a falkában. Van önkritikája, ami többségükről nem mondható el.

Peti817172M Creative Commons License 2021.09.07 -3 1 337

Hogy sérült volna le, ha csak aznap érkezett?

Előzmény: Ilhilla (325)
ga_zsi Creative Commons License 2021.09.07 -4 1 336

Buci direkt szólt a többieknek, hogy nem védett, lehet rá is szavazni. Felhívás keringőre, küldjetek engem párbajra, ők meg kaptak rajta.

Különben én Varga Viktorban csalódtam, de POZITÍVAN. Nagyon ügyes.

A szarvasok pedig szerintem felfuvalkodott hólyagok. 

Előzmény: Ilhilla (319)
nlion Creative Commons License 2021.09.07 -4 1 335

Szőke Zoli távozása után egy jó kis komment :Dent :D

nlion Creative Commons License 2021.09.07 -4 0 334

ha az lesz akkor stohl buci már meg is nyerte a játékot. amúgy nekem is jobban bejön ez mint a survivor mert az ilyen játékokba ami nem egyéni játék azt szeretem ha jó kis csapatmunka van és az itt mindkét csapatnál megvan nincsenek széthúzások csak egymást hergelik de az belefér meg kell is az ellenféllel szemben

Előzmény: Elhaym1 (333)
Elhaym1 Creative Commons License 2021.09.07 -4 2 333

Annak ellenére, hogy sokszor egysíkú  a műsor és vannak benne unalmas pillanatok, nekem mégis tetszik  a műsor. Kíváncsi vagyok  a helyszínekre, arra, hogy Zalán, hogy tudja irányítani a csapatát, akik sokszor nem szeretnek rá hallgatni. Az is érdekel, hogy jövő hét péntekre, hogy marad majd mindkét csapatban két ember, amikor már csak 3 helyszín van hátra.  Abban azért reménykedek, hogy végső párbaj nem íjazás lesz.

Elhaym1 Creative Commons License 2021.09.07 -1 0 332

Először Kovács Nóra, később Németh Borbála.

Előzmény: Speaker1983 (211)
Elhaym1 Creative Commons License 2021.09.07 -3 0 331

Szerintem a stáb úgy érezte, hogy innentől kezdve a farkasok sorra kiesnek és akkor nem maradt volna két ember tőlük a döntőre.

Előzmény: Mazsola0070 (301)
Elhaym1 Creative Commons License 2021.09.07 -3 0 330

De volt, sőt kétszer kórházba is vitték rosszullét miatt.Persze azért nem olyan súlyos szakadás volt, mint Zalánnak az Exatlonban, de azért fájt neki.

Előzmény: Kr.Kr. (282)
Mazsola0070 Creative Commons License 2021.09.07 -1 0 329

Mondjuk ez az egész erősen megrendezettnek hatott...nem véletlen, hogy még a farkas csapat maga sem értette, hogy a frissen megjelenő Stohlt hogyan lehet azonnal, anélkül, hogy egy percet is versenyzett volna, párbajra küldeni.

 

Stohl azonnali kiejtésének nem lett volna semmi értelme, így párbajra küldését csak ez magyarázhatja: mivel Krauszt leiskolázta a lövöldözésnél (érdekes módon a másik csapat tudta, hogy Stohl profin lő íjjal - amit be is mutatott -, a farkasok meg nem tudták?), aztán jöhettek a nagy meghatódások, sírás-rívás, Krausz meg mehetett végre haza, ami után úgyis vágyakozott.

 

Már az is eszembe jutott, hogy Stohl behozatala nem pont ugyanolyan odaszúrás az RTL-nek, illetve az egyidejűleg futó Survivornak, mint Szőke megjelenései?

 

Nem tudom, azt tudhatták-e előre, hogy a két kalandreality párhuzamosan fog futni, de a Survivort eredetileg (még Istenes előtt) Stohl vezette, hozzá volt köthető, most meg érdekes módon pont akkor bukkan fel a Totemben, amikor a másik csatornán ez eléggé "elvalóvilágosított" Survivor megy, az Istenes után tesco-gazdaságosan megoldott műsorvezetéssel....  

Előzmény: Magdi60 (320)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!