"Viszont nem tudom, a gép alkalmas-e majd win 11-re. Semmit sem tudok."
Pedig egyszerűen megtudhatod: Abal alsó sarokban a Start gomb melletti keresőmezőbe beírod, hogy Windows Update, és a megnyíló ablakban megnyitja. Az asztali gépemen ezt írja:
A laptopomon pedig azt, hogy a gép alkalmas a Windows 11 futtatására.
Az más kérdés, hogy nem sietem el az átállást. Megnéztem, nagyon nem tetszik, ráérek majd másfél év múlva átállni, amikor leállítják a Windows 10 támogatását. Bár állítólag még akkor is lesz lehetőség további 2-3 évvel meghosszabbítani a támogatást.
Persze, net nekem is kell, de azt nem akarom, hogy a ms minden webre csatlakozásnál ellenőrizze, hogy milyen programokat használok és esetleg lementse magának word-excel stb fájlokban lévő bizalmas adataimat.
Valamint erről az osztott képernyőröl sehol se írtak, nem lehet, hogy telepítési hiba?
Win11 elvileg sikeresen telepítve offline módon, de újraindítás után osztott képenyő van azzal a zsarolással, hogy addig biztosan így marad, amíg nem csinálok ms accountot és töltök le widget-eket, vagy micsodákat.
Hogyan lehet ezt kiiktatni?
Nem kell nekem semmi widget ms-től, csak szeretném végre normálisan használni a gépet.
Ez az Optiplex sorozat tényleg nagyon jó. És ráadásul vannak kicsi verziók. Apósomnál egy 7050-es micro kb. 20 x 20 cm-es példány van, és gond nélkül működik.
Mint már utaltam rá… lehet, az előző (vagy az új) verzió 32 bites és/vagy nem dedikált, amit ’virtualizált’ a Windows; értsd: c:UsersxxxAppDataLocalVirtualStoreProgram Files (x86)32bitesprogram könyvtárba helyezve ír/olvas… mert nem ám mindenféle elérés engedélyezett a telepítő által vélten alapértelmezett c:Program Files (x86)32bitesprogram könyvtárba – igen, és mindezt a biztonság jegyében.
Na jó, ez így nem túl egyértelmű; de azért valamicskével több annál a semminél, amennyit a kérdező vakkant a segítő jobbra. Hajrá!
Akkor szerintem add fel. Engem -win10 alatt - kifejezetten bosszant, hogy minden egyes használat előtt új verzióval zaklat. Gondolom apró javitgatásokról van szó, ezért általában elutasítom. És eddig nem volt baj belőle.
Próbáltam igy is, viszont a telepitett alkalmazások listájában az uj verzio számmal jelöli,a kliensben viszont a régebbit mutatja és mindig ajénlja a frissitést.
Na most, ez vagy a ’biztonságra’ kórosan kihegyezett Windows 11 (értsd: biztonságosabbá, avagy még „jobbá akarjuk tenni a világot”, de ez neked se lesz ingyen; jó eséllyel megint teret kapott a Microsoftnál néhány huszonéves és/vagy azon a szinten rezgő őskövület), vagy az egész a qBittorrent 4.5 verzió telepítő programjának a sara.
Üdv.Csak sima felhasználóként kérdezném.Win 11-en a qbittorrent v4.4.1 verzió van fent.Valahányszor felajánlja az uj verziót,4.5.0-t.Régi törlése és uj telepitése után viszont a régi verzió lesz ujból a gépen és ugyanúgy felajánlja az új telepitését.Mit tudok tenni hogy maradjon az uj?