Fradi szurkolóként is jobbulást és gyors felépülést kívánok Ninának. Szerintetek egyértelműen vissza rendelik Cserit vagy Tóth Niki marad egyedűl akár Jovoviccal középen, míg Hámori felépűl?
Hivatalos infó nincs, de meglepő lenne, ha nem lenne súlyos a sérülés, ezesetben pedig biztos Cseri visszatérése, hiszen pont emiatt kötöttek olyan kölcsönszerződést.
Én duplán sajnálom ezt a sérülést, mert Cseri a lehető legjobb helyen van nálatok, ilyen szempontból nem örülök, hogy visszajön.
Gratulálok egyébként a nagy győzelmetekhez! Pár mondatot írnál nekünk a meccsről? Kíváncsi vagyok.
Sercien Ugolin nem játszott rosszul, voltak jó dolgai, a hibái abból eredtek, hogy a játékvezetők KÖVETKEZETESEN elengedték a félfaltos helyzeteket (ami szerintem jó felfogás volt és jót tett a meccsnek). Ezzel együtt lehetett volna néha pontosabb, de azért sok jót is csinált.
Töpfner tökösségéről annyit, hogy nem egyszerű egy elsőszámú hetesező dolga, ő mégis jól végzi el általában. A végén kihagyott ziccer miatt nem tudok rá haragudni, ez egy ilyen szitu sajnos, vagy hős leszel vagy antihős.
Hihetetlen tartása van ennek a csapatnak. Már önmagában az teljesítmény, hogy -6 után ebből még meccs lett, de milyen. Nze Minkohoz odapattan, Sako ráül. Lesz ez még fordítva.
Ezt a mai második félidőt valóságos élmény volt nézni. Tele voltunk a jó csapatteljesítmény mellett remek egyéni teljesítménnyel is. Gabriel ismét remekelt, a neki jutó negyed órában Ryde nem kevésbé, Jovi újra fantasztikus, remek formában kezdi az idényt, Tóvizi csak a szokásos, Petrus pedig végre tavalyi fényében ragyog. És ezek csak a kiemelkedő teljesítmények, a többiek sem vallottak szégyent. Csak így tovább!
Ui: a Valcea meglepően szoros, 2 gólos győzelmet aratott otthon a DAC ellen. Lehet itt még meglepetés? Én nem tartom valószínűnek, de mindenesetre meglepő eredmény.
Ezerszer bizonyítottad már, hogy halvány fogalmad sincs a kézlabdához, de a következetességgel is baj van. Nemrég azt makogtad, hogy jobbak leszünk a Győrnél, most meg már a 4. helyért is harcolnunk kell.