Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Walter regin m2 ,alig használt,februári vásárlás,tehát még garanciás költözne!Nagyon pontos méltó a walterhez!Van hozzá egy walter 3x9x44 sniper távcső+hangtompitó+bipod!177 kaliber komplett!300km
Artemis SnowPeek PP750 PCP 5.5 dobozában, papírjaival, tartalék alkatrészeivel, egyes töltővel, 7-es tárral, töltőcsonkkal, tömítésekkel, tanúsítvány vizsgapapírral eladó. Regulátoros, állítható válltámasz magasság. 130000Ft+posta. Csere nem érdekel. Átvehető Budapest I. ker. Igény szerint küldöm Foxposttal, de csak előre utalás és + 1600Ft postaköltséggel. Ha kérdése van írjon. Csak komoly érdeklődök keressenek. Email a profilban.
A HW44-es a gyártó legfejlettebb előretöltött sűrített levegős pisztolya, melyet akár versenyre is vihetünk! Beépített regulátorral látták el, ami gondoskodik a tartály-nyomás ingadozás megkerüléséről, így minden lövést ugyanolyan nyomáson adunk le, ami garantálja a maximális pontosságot! Légtartályát 200 bar nyomáson tölthetjük, táras működésű, fém forgótárjába 10 darab 4,5-es lövedéket tudunk tölteni.
Jelenleg 7.5 Jouleos /MKH van/,de tudja a 20 Joulet is. Halk, Pontos fegyver
Oké. De arra alapozni a huzagoltság meglétét hogy diabolo lövedéket lő ki ez engem még nem győzött meg. Tudom nem is az a célod hogy meggyőzz. Csak tudok mondani egy ellenpéldát. Az Umarex gyárt M1894es Winchestert. Shelles. És a shellbe rakható diabalo és BB lövedék is.. ennek ellenére NEM huzagolt a csöve. Sőt Van szintén az ASGnek "Yellow Boy" 1866os Winchestere ami szintén shelles. Abba is tölthető diabolo és BB lövedék. Ennek ellenére annak sem huzagolt csöve. Továbbá az Umarexnek van S&W M29 shelles pisztolya. Abba is rakható diabolo és BB is. Annak sem huzagolt a csöve. Amiket írtam példák azokból mind van itthon. Tudom. néztem és láttam. Nem huzagolt a csövük. Továbbá sajnos tapasztalatból tudom hogy a Combat Zone odlalán rengeteg az elírás. Nagyon sok paraméter hibásan kerül fel a weboldalra. Régen sokszor írtam nekik emailt melyben jeleztem feléjük a hibát de mára ráuntam mert nagyon sok van. Mondok erre is példát. Ott van a Cuno Melchernek a Luper P08 gáz-riasztó pisztolya. A weboldalon azt írják hogy tárkapacitás 4db. Holott láttam sőt én magam raktam a tárba 7darabot. És nem kellett beleerőltetni. Abba 7db fér nem pedig 4. Nem kötözködni akarok de én továbbra is kitartok amellett hogy annak nem huzagolt a csöve.
Fölöslegessé vált 150 literes, saválló, keverős, tökéletesen hűtős, digitális vezérléssel rendelkező tejtartályomat (vagy amire kell) 5,5-es, elsősorban bullpup PcP-re cserélném, akár ráfizetéssel is.