Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Anál kúpok, plugokrol van szó...
Nyílt titok, hogy sokan használják ezeket nem csak előjáték közben...
De hordanak magukban akkor is, ha mennek sétálni, bevásárolni, munkáhelyen... Szóval, élményeket, véleményeket, tapasztalatokat, praktikákat - itt lehet megosztani.
Offtoppal- máshova...
Köszönöm a tippet, már vettem ezt azt, külónböző anál kúpokat. Egy ideje tágítom magam de nagyon lassan megy. Vékony dolgokból 30 cm -ig eddig bement, de a 3 as vastagságnál nagyobbat még nem sikerült betolnom hiába sikosítom. Még arra nem jóttem rá mit szeretnék jobban. A vékony hosszút vagy inkább a vastagabbat. A prosztata vibris tényleg nem ért semmit szinte nem is éreztem hogy rezeg. Ki is dobtam. Még azon gondolkodom hogy a pumpás dildó jó lehet e?
Prosztata vibrátorral nem is nagyon lesz. Nem igazán jók azok semmire. Vegyél egy normális tapadókorongos dildót, tapaszd le és lovagold meg, vagy tapaszd fel a csempére és tolass bele, majd dugd meg magad. Tuti lesz orgazmusod.
én is nagyon sokáig próbáltam, ritkán jön össze. Nagyon sokat kell gyakorolni és hosszan ingerelni nyugodt körülmények között. illetve ha valaki más csinálja, akkor csak élvezni lehet, nem kell semmit csinálni, úgy könnyebb 😅
Én már egy ideje dugok fel eut-azt a popómba. Nagyon jó! De! Orgazmusom még nem volt még a prosztata vibrivel sem. Érdekelne mi az amitől orgazmusom is lehetnd. Extrém is érdekel.
Fúú azt a rohadt, ez egyszerűen qqqrva jó érzés. Életemben ma próbáltam ki ezt először. Anál dolgokkal sosem foglalkoztam a szexben, épp csak egyszer próbaképpen egy nővel úgy közösülve, de egy urológus látogatásos prosztata ellenőrzés adta az ötletet, hogy milyen lehet, így rögvest rendeltem online. Ma érkezett meg egy análvibrátor, péniszgyűrűvel egybeépítve. Életemben először ma kipróbáltam, qqqrva jó érzés ahogy bennem van. Pasi vagyok, de ezt magamban tartva akarok most mielőbb nővel dugni, mert máris baromi erekciót okoz ez a kitöltő érzés, meg ahogy a prosztatámat izgatja. Éjjelre magamban is hagyom, annyira élvezem.