" A 2. évad arról szólt, hogy volt itt egy fórumtársnő, aki Dorkától el volt ájulva, ő volt a napsugár szívű kedves csodálatos, tökéletes tündérke, és volt a Busa Gabi, aki egy utálatos, embertelen, áskálódó, sunyi, hisztérikus szörnyella volt, és mindenki, aki ezt kétségbe vonta, le lett tiltva."
Ettől a mai napig kiráz a hideg.
Ennyi év után ez lényegtelen már és Gabinak erről egyértelműen semmiképp sem kell tudnia, nehogy az önbecsülése mégjobban összetörjön... De lehet, hogy ezt Gabi barátainak, csapattársainak a tudomására kellett volna akkor adni (főleg a azoknak akik a műsorból a legközelebb álltak hozzá mint pl. Zozo, Dávid). Csak hogy tudják, hogy mit műveltek Gabival a műsoron kívül annak az elmebetegnek a rokonai is... és ezek után úgy viszonyultak volna hozzá az all starban ahogy azt megérdemelte volna.
Hát azért tavaly óta (de inkább régebb óta) ez eddig is nyilvánvaló volt, de teljesen érthető, hogy nem nyílt meg róla. Mindig szidják az emberek az amerikai PC kultúrát (persze, ott már túlzásokba esnek), de mitől jobb itthon a gyűlölködés... Ebben a beteg világban talán soha nem lesz olyan, hogy az utcán sétálva biztonságban érzi magát szegény úgy, hogy esetleg fogni merészeli annak a kezét akit szeret. Soha nem lesz olyan, hogy ne támadnák őt és nem kellene aggódni érte a szeretteinek ezért.
Amúgy meg marhára "hirdeti" a dolgot azért, mert nem szégyelli, hogy kit szeret és ki merészel tenni pár videót... Szerintem pont ő nem az a fajta aki a magánéletét kiteregeti figyelemfelkeltés céljából. Valahogy nem ő az akire ez vall (sem az exatlonban, sem azon kívül). Rá sajnos pont az vall, hogy nem akarja magára terelni a figyelmet, akkor sem ha arra szükség lenne. Ugyebár az exatlonban anno így került kórházba...
Nem vállaltam fel, hogy topikot nyissak az új, "Kiképzés" c. realitynek a TV2-n, ezért ide írok véleményt:
Nem kedveltem az Exatlont sem, de a tervezett harci játék engem felháborított az előzeteseket látva. Ebben a háborús helyzetben logikus-e ilyen "játékban" mutogatni veresenyzőket fegyverrel a kezükben, a hadi járművek arzenálját felvonultatni?
Ez egy propaganda műsor?
Inkább csináltak volna egy Exatlont, ha nem volt rá pénz, itthoni terepen, de ne ezt a műsort!
Hát remélem is, hogy Gabi nem olvasta lord viktortól azt, hogy rendőrnek, ügyvédnek nevezte őt, illetve azt sugallta, hogy a sportágából adódóan agresszióra lenne képes bizonyos helyzetben...
A Palik féle futkározós interjúban is elmondta, hogy már nem nyomja a vállát annak a munkának a terhe, "teljesen civil", ahogy ő fogalmazott.
Kérdezik ezt egy olyan alanyról akinek Gabi soha nem kívánt se jót, se rosszat, amivel bőven meg kellett volna elégednie annak a személynek, de az inkább a műsor után egy óra hosszás podcastban mocskolta őt és a barátait hazugságokkal... holott a verseny alatt egy büdös szót nem váltott Gabival soha. Mégis a podcastban kedve szerint olyannak állította be amilyennek a saját beteg agyában elképzelte őt, annak ellenére, hogy ismerősi viszonyban sem volt vele soha, egyszerűen csak szegény Gabi kénytelen volt egy légtérben tartózkodni vele amikor egy műsorban szerepeltek és "munkatársak" voltak egy fél évtizeddel ezelőtt.
Neki sokat jelent ez az irreleváns műsor és azok az emberek akiket ott megismert és a mai napig a barátainak nevez. És igen ahogy itt kérdezni szokták tőlem, nekem (is) leírta ezt, bármilyen viccesen hangzik. Ahogy persze nyíltan is írt arról posztokban, sztorikban, hogy mennyire sokat jelent számára az Exatlon és sokkal többre becsüli a verseny alatt szerzett barátokat, a második családját mint a 15 milliót amit megnyert.
Milyen pici a kislánya❤️... Iza képhez szóló leírását olvasva láttam meg Őt csak.
"A legjobbak.❤️❤️❤️❤️❤️❤️🤎💙 Ti vagytok az Exatlon igazi győztesei , ti mindig ott lesztek egymásnak , ezért megért minden percet , könnycseppet a verseny. Sajnálom hogy Gabit Jankát Téged megtalált egy irigy moslék ember is a műsorban aki az életbe is követett Titeket .de sokkal több jó embert ismerhettünk meg a műsorban Ti is ahogy a nézők is.ezt kell szem előtt tartani.❤️🙏"
De azért x hetente felbukkansz azért, hogy elmondd mennyire irreleváns a téma/a műsor.
Meg vádaskodsz, hogy X miért szakította meg a kApCsOLaToT a műsorból Y-al meg hasonlók... Mintha bárki is tartozna bármivel egy irreleváns töltelékszereplőnek ebből az irreleváns műsorból. :D
Gondolom te tartod a kapcsolatot olyannal akit életedben egyszer láttál egy pár hét erejéig egy fél évtizeddel ezelőtt... Olyannal aki ráadásul kedves sem volt veled.
Az igazság az, hogy nagyon gyorsan rálátok a topikra, mert kedvencelve van, de igazából törölhető is lenne onnan nyugodtan. Semmi relevanciája nincs már ennek, és ha véletlenül újraindítanák, akkor is a Redditen menne a beszélgetés.
Ha valaki(k)nek belinkelek adásrészleteket arról amikor az a gumigerincű áskálódott és keverte a sz@rt mások háta mögött a műsorban, azzal ki éri el azt, hogy megszakítsák vele a "kapcsolatot"? Én, azzal, hogy a tudomására adom a dolgot annak akit kibeszélt... vagy ő a saját viselkedésével?
" 3-4 emberrel Dorottya megszakította a kapcsolatot "
Ki az a 3-4 ember? Kivel volt valaha bármi "kapcsolata"? Dáviddal, a saját beteg agyában, na de azon kívül...?
Arra meg nem tudom, hogy Gabi mit szólna (valszeg semmit, mert elképzelhető, hogy szerencsétlennek 2mp szabadideje sincs...), hogy szerinted el lett érve az, hogy megszakítsák azzal az elmebeteggel a kapcsolatot. Milyen kapcsolatot egyáltalán? Mikor volt ennek bármi kapcsolata a bajnokokkal?
Vegyük csak Gabit... Régen mondhatni "munkatársa" volt az az alany... a munkahelyen (exatlonon) kívül pedig soha nem volt hozzá semmi köze. Főleg olyannal minek tartsa bárki is a kapcsolatot akinek a verseny alatt sem volt egy jó szava senkihez?
Lord Viktor-t idézve:
"Valószínű, hogy Dorka mondott vagy tett olyan dolgokat, ami miatt nem nagyon barátkoznak vele a volt csapattársai, ez nyilván nem véletlen."
Annyira meg lehet ismerni a stílusát, teljesen mindegy, hogy milyen nicken ír. Instán is ki lehet rögtön szúrni.
Azt mondjuk elérte, hogy 3-4 emberrel Dorottya megszakította a kapcsolatot, de szerintem ennek az egész sztorinak nem tulajdonít senki jelentőséget rajta kívül.
Fb-on olvastam, hogy Gabinak tegnapelőtt megszületett a kislánya. Remélem minden rendben van velük. Nem csodálom, hogy nem tett ki még posztot a kórházi ágyból, rá az nem jellemző... csak remélem, hogy nem rosszat jelent ez a csönd, hanem ellenkezőleg és élete legcsodálatosabb időszakát éli, amiről jelenleg nincs ideje beszámolni.
Csak örömöt érdemelne az életben azok után amin keresztülment.
Gondolom neked az a valódi neved, hogy shushee shushu.
Azt bírtam amikor rémpofa kamuprofilozott nekem instagramon, mintha ott kötelező lenne olyan névvel írni, hogy 'Kovátch Magdaléna' és ő nem csinált volna magának rajongói oldalakat amikkel a mai napig írogat a saját képeinél kommenteket arról, hogy ő milyen gyönyörű. Annyi esze sincs, hogy legalább mostmár leálljon az ilyen dolgokkal, amikor már egyetlen aktív exatlon rajongói oldal sincs. Még az olyan (vele ellentétben) népszerű embereknek mint Gabi - Zozo sincsenek már aktív rajongóik.
De neki van.
És még feltetted a kérdést pár hete, hogy mitől tűnik nem épeszűnek.