Keresés

Részletes keresés

Mazsola0070 Creative Commons License 2024.11.12 -1 1 858

A TV2 az előzetesben rendkívül tehetségesen elspoilerezte, hogy ma a Dani, Mísz Edina, Cukiszabicica és unalmas Gábor főznek (azaz a kékek és a pirosak).

Na de főzés közben kit fog így baxtatni Cukiszabi? (Mert úgy látszik, neki lételeme, hogy valakit főzés közben verbálisan zaklasson, bár úgy tűnik, ettől nem lesz jobb az étele.)

Vagy még így is Dínót fogja szidni, hogy ott sincs? (Az önkritikával minimálisan sem rendelkező Cukiszabit Dínó szidásakor az sem zavarja, hogy az utolsó két adásban Dínó jobbat főzött, mint ő.)

A másik meg, hogy vajon a kékeknél vagy a pirosaknál marad így egy ember? Vagy ma sem esik ki senki? 

Ilhilla Creative Commons License 2024.11.12 0 2 857

Én elhiszem, hogy annyira szeretné azt a vacak kitűzőt és nem tartom "rinyálásnak"! Látja és kóstolja, hogy a többiek semmivel nem főznek nála jobban és nem érti, miért nem kapja meg. Ráadásul van annyira intelligens, hogy emiatt nem a többieket kérdőjelezi meg, hanem magában keresi a hibát és próbál javítani! Számomra ez teszi kedvelhetővé és emeli a többiek fölé! 

Előzmény: Lackóka12 (855)
Ilhilla Creative Commons License 2024.11.12 0 0 856

Ami Dínót illeti, nem értek egyet! Igenis jó szakács, már legalább 5-6 alkalommal állt a legjobbak között és volt érdemes a kitűzőre, csak pici hiba mindig becsúszott! Úgy állt ott, hogy egyébként "vega-szakács", mégis jó húsételeket csinált! Kreatív, széep tálal tb.

Most is csak kedveskedni akart a desszerttel, mert még volt ideje, ám Krauszom kiköpte, így nem nyert. Nem volt feladat, nem kellett volna így "értékelni"!

Én még hiszek abban, hogy végén nyer a legkisebb kirélyfi és ez lesz a jutalma annak, hogy a verbális zaklatások ellenére jól főzött, a döntőben remekelni fog! (Kérdés persze, ki lesz a segítője).

Ráadásul egy séf nézzen már normálisan ki, süssön róla az intelligencia és ne legyen disznóra hízva, mint a többi esélyes (Zolit kivéve, ő megfelel)! 

Előzmény: Mazsola0070 (854)
Lackóka12 Creative Commons License 2024.11.12 0 0 855

Nekem nagy kedvencem a Dínó mivel én is vegánul kajálok így az Ő karaktere áll hozzám legközelebb csak ez az állandó rínyálása a kitűzűért ne lenne amúgy nálam Ő kedvenc,de valószínű döntőben a Mr.Nagyarc Zoli lesz mivel Krausz Őt favorizálja.Kékeknél tök mindegy ,de inkább a srácot csípem a csaj annyira nem szimpi ,de Mr.Szemüveg valószínű Őt viszi Danikát annyira nem csípi.Frici bá meg Mr.Verbális zaklató "Cukiszabi"-t akarja minden áron ezért is nem esett tegnap ki,pedig az értékeléseknél tényleg Őt szidták legjobban meg csak a galuska volt értékelhető állítólag a csajszi céklafasírtjával szemben ami elég pofásnak tűnt.Na mindegy Flóra csajt se bírtam annyira ,de ha már értékelnek akkor legyen valami értélme is,ne utána megbeszélik kamera nélkül ,hogy kinek is kéne mennie.

Mazsola0070 Creative Commons License 2024.11.12 -1 1 854

A konyhai verbális zaklatás csúcsra járatva, avagy azoknak, akik abban bíztak, hogy legalább a végére majd a TV2 leálltja ezt a mocsadék zaklató stílust, különösen Cukiszabicicát, csalódniuk kell.

Ebben az évadban már sajnos szinte senki nincs akinek drukkolni tudnék a végére, talán a kék Dani vagy Dínó lenne az, aki ezek közül megérdemelné….meglátjuk, de persze lehet, hogy Dínóval azért szimpatizálok, mert most éppen ők a zaklatók céltáblája, mert a főzőtudása neki is eléggé korlátozott, de szerintem ebben az évadban a főzőtudás már úgysem számít minimálisan sem.

A főagresszornak - mint kifejti - a legnagyobb kérdés, hogy Dínó még miért van ott, nekem meg az a legnagyobb kérdés, hogy a verbális zaklató agresszor még miért van ott, de a mai részben történtek alapján jó eséllyel azért, mert vele akarják megnyeretni…

És a TV2 ezt engedi, főséfeket ez minimálisan sem zavarja……

A TV2 a segítő „sztárok” kiosztását már látszólagosan sem bízza a véletlenre, én meg azon gondolkodom el, hogy a három segítő mitől „sztár"…..

Ma az eddig visszafogott, sokak által kedvelt Zoli kezdi vinni a prímet a csapattárs alázásában, most éppen ő szólogat be Dínónak – végül is ő is szakács, ő is a konyhai verbális zaklatáshoz van szokva, csak eddig elvolt magával….vagy eddig nem ez volt a ráosztott szerep…..

Dínó természetesen ma sem kap kitűzőt, az egyéni főzés elején prónál segíteni a zaklatóinak (bár ebben nincs sok köszönet, Cukiszabicica még erre is teszi a megjegyzést), úgy tűnik Doriánhoz hasonlóan neki is Stockholm-szindrómája van.

A kiesett, de visszaügyeskedett piros az egyéni főzésben váratlanul megkapja „segítőnek” Irritáló Tamásnét (megtudhatjuk, hogy a csávó „rühelli azt a nőt”), kicsit már kezd unalmas lenni a Tamásné Show, de úgy tűnik a készítők ezt az évadot már nem tudják elképzelni nélküle, szerintem az lenne a legjobb, ha meg is nyerné (valaki majd megfőz helyette), a neten sokan már úgyis rajonganak érte – csak az elején bemutatott prosztóskodásait tudnám feledni.

A séfek értékelései és a végeredmény nem igazán van összhangban egymással, egyszer már mutathatnák, hogy az értékelések után hogyan történik a kieső megállapítása….persze ha megmondják nekik, hogy aznap kinek kell kiesnie, akkor ezt nyilván nem lehet.

A kaják (vagy inkább moslékok) értékelése alapján azt hiszem, a verbális zaklatás bajnoka, Cukiszabicica nagyonprofiszakács végre kiesik, mivel az ő kajáját szidják legjobban, de persze nem.

A főztjei többségére figyelemmel nem érthető, hogy Cukiszabicicának mire ilyen nagy a pofája, vajon neki miért nem szól be senki, hogy vegyél vissza kisöreg, előbb tanuljál meg főzni rendesen, mielőtt másokat oltogatsz…de a viselkedése az egyesek által nagyon aranyosnak tartott (az első évadokban egyébként szintén minősíthetetlen stílusban káromkodó) tánckirálynak, Főséf Vombergnek is belefér, mert soha nem utasítja rendre a cuki verbális zaklatót.

Ahogyan az várható volt (hiszen a végére mind a három csapatban nagyonprofiszakácsoknak KELL maradnia, és jó eséllyel mindhárom csapatból KELL lennie döntősnek, olyan talán egyszer fordult elő még az elején, amikor nem így volt) ma éppen a szintén idegesítő, nagyképű Flóra esik ki (amit egyébként nem sajnálok, csak azt, hogy nem a verbális zaklató esett ki), mert most neki KELL kiesnie.

Értelmet nyer az is, hogy a pirosak jellegtelen, kiesett nagyonprofiszakács Gáborát, aki verbális zaklatásban szintén Cukiszabicica méltó párja, miért küldte vissza az előző részben a már előző évadból megismert „nagyonprofiszakács-mentő” trükkel a TV2.

Az persze érdekes lett volna, ha a kiesett nagyonprofiszakácsot nem küldik vissza, ma pedig Cukiszabicica esik ki, mert akkor a pirosaknál Flóra maradt volna egyedül és akkor Főséf Vombergnek nem lett volna döntőse, persze ebben az évadban az sem lett volna elképzelhetetlen, hogy ő döntőzzön (lehetőleg Tamásnéval és Narancsoslecsó Odettel) - az méltó koronája lett volna a trash reality évadnak.....

Mazsola0070 Creative Commons License 2024.11.12 0 0 853

Elsőre Giannit tippeltem volna.

Előzmény: Ilhilla (847)
Ilhilla Creative Commons License 2024.11.11 0 0 852

Én nem néztem, csak Sárközi séfet láttam utólag, ahogy összeverte az az állat Varga Viktor, éppen elég is volt! 

Előzmény: shadoe (851)
shadoe Creative Commons License 2024.11.11 0 0 851

Szerintem 12-es karikás, de lehet, hogy el vagyok tévedve. Viszont 19.30-kor a gyerek simán belefuthat(ott) a műsorba, régebben az esti mese volt azon az egyetlen tévén kb. ebben az időpontban. Jó, mondjuk azóta az Álarcos énekessel kompenzáltak, de nekem az a 6-7 hétnyi agresszió vasárnap hét után kissé sok volt.

Előzmény: Ilhilla (846)
shadoe Creative Commons License 2024.11.11 0 0 850

Most, hogy Mautner Zsófi szerepelt az adásban, én simán betenném a séfek mellé vagy pedig valamelyik séf helyett. Mondjuk Krauszt leválthatná. Korrekt, de közben meg elég sótlan, savanyú figura. Szerintem nem egy show-elem. 

Frici legalább sűrűn viccel, van élet körülötte, Wolf András nyugalmát és összeszedettségét alapból bírom (egyébként ha nyilatkozik - pl. Tények +, akkor elég viccesen fogja föl ő is), Zsófinak pedig volt egy nagyon klassz kis főzőműsora a rivális csatornán.

Előzmény: Kr.Kr. (849)
Kr.Kr. Creative Commons License 2024.11.11 0 0 849

Krausz már nagyon unja. Már nem motivál, nem tart össze, csak hajrá... lehet inkább táncolna. 😃

forgoszel Creative Commons License 2024.11.11 -1 0 848

Mautner Zsófi ilyenhez adja a nevét? Egy szintre hozták Gáspár Beával? Úgy látszik van az a pénz még Mauternél is amitől igencsak korpásodhat a haj.

Előzmény: Mazsola0070 (845)
Ilhilla Creative Commons License 2024.11.11 0 0 847

Szerinted melyik a "legnagyobb" segítség?  

Előzmény: Mazsola0070 (845)
Ilhilla Creative Commons License 2024.11.11 0 0 846

A boksz 12-es "karikás"? Akkor ez a szülők szempontjából is problémás. Mi a fenének nézhet egy kisgyerek (még a 12 éves is!) ilyen műsorokat? ...és akkor a "gyerekcsatornákon" látottakról nem is írok részletesen! Éjjel-nappal nyomatják a "meséket", amelyek sokszor igen elborzasztóak. Nem is értem, pl. éjjel 2 órakor melyik gyrek néz(het) tévét? 

Előzmény: shadoe (844)
Mazsola0070 Creative Commons License 2024.11.11 -2 1 845

Ma is érdekes lesz az elosztása a "sztársegítőknek".

Gianni Annoni étteremtulajdonos, szakács, na kikhez? Hát persze, hogy a pirosakhoz, remélhetőleg Cukiszabi nem kezd el neki is beszólogatni.

A kékeknél Mautner Zsófi gasztroblogger, a feketéknél pedig Béjjjjaasszony a Gáspár-klánból.

Na melyik csapat is kapja megint a legnagyobb segítséget?

Azok után, hogy a már megszokott TV2-s trükkel az előző rész végén visszakapták a kiesett nagyonprofi szakácsukat, aki a feladatot sem tudta értelmezni, és nem más ételt főzött a gulyásleves alapanyagaiból, így nagyon megérdemelte a visszajuttatást.

shadoe Creative Commons License 2024.11.10 0 0 844

Én a médiáról összességében beszéltem, nem csak erről a csatornáról. A másik ill. a többi is ugyanezt csinálja. 

Lásd Mónika show, Győzike show - ott milyen színezetben mutattak be egy kisebbségi csoportot, majd a fókuszban jöttek a sajnáltatós riportok a szegénysorban küzdő szerencsétlenekkel.

A vasárnap esti sávban meg "boksz", agresszió, hogy a 12 éves gyerek is láthassa a vérző arcú, kivert fogú celebeket.

Ez NEM csak a tv2 sara!

Ilhilla Creative Commons License 2024.11.10 -1 1 843

Igen, mert ez a csatorna (illetve a dolgozói) kétszínű, álszent, szenzációhajhász...stb. nézettséget generál az ilyesmiből, majd a végén (hiszen tudva-tudják közben is) változtatnak a dolgokon. Jó példa erre, hogy  a "köpős"-t még napokig bent  tartották és Tamásnét is sokáig hagyták "ámokfutni". 

Szerintem (legalábbis remélem) annyira nem süllyednek le, hogy még meg is nyeresség az évadot ezzel a malacszemű, arrogáns emberrel! 

Én egyébként csak a tányérceremóniát és a végső kóstolást/eredményhirdetést nézem, annyi éppen elég ebből a műsorból (még sok is)! 

Előzmény: Mazsola0070 (840)
shadoe Creative Commons License 2024.11.09 -1 7 842

Folytatva a gondolatsort, ez is az álszent médiáról rántja le a leplet. Ugyanis ha negyed-félórákon keresztül azt mutatja a tévé, hogy egy pszichopata (akinek már az anyján is látszott, hogy ő sem százas!) hogyan aláz, zaklatja az egyébként ugyanolyan jogon ott főző versenytársát, és viselkedik vele szemben levakarhatatlan agresszortként, akkor ugyanaz a tévé nekem ne mutogasson riportokat a kókuszban és a tények+-ban utána olyan diákokról, akiket folyamatosan zaklattak, vertek, akár még a halálba is kergettek az osztálytársai, ugyanis a kettő együtt nem működik.

Vagy teljes mellszélességgel a verbális agresszió és az erőszakos zaklatás áldozatai mellett vagyunk, és velük szemben tanúsítunk a műsorainkban együttérzést, és takarítjuk el a műsorokból a vigyorgóba való antiszociális emberi hulladékokat, vagy pedig nem játsszuk el Teréz anyát, és úgy mutogatunk olyan műsorokat, amik arra vannak kihegyezve, hogyan teszi az egyik versenyző a másikat lelki ronccsá, amit az utóbbi akár csak hosszú idő alatt tud feldolgozni utána, ha egyáltalán.

A kettő együtt NEM megy. Én ezért hagytam ott a műsort pénteken, mert számomra kibírhatatlan volt már ez a minősíthetetlenül tahó viselkedés agresszor szabika részéről, főleg a tizedik perc után. 

Mazsola0070 Creative Commons License 2024.11.09 0 0 841

Köszönöm:)

Előzmény: tamásnérajongó (839)
Mazsola0070 Creative Commons License 2024.11.09 -1 2 840

Miért gondolod, hogy eltakarítják? Egyrészről ez egy felvett műsor, úgyhogy semmilyen hatással nincs a műsor menetére, hogy milyen hatalmas közfelháborodás alakult ki Cukiszabi minősíthetetlen verbális bántalmazó stílusa miatt. (A belinkelt cikk semmi ahhoz képest, ami a közösségi oldalakon kialakult a stílusa miatt, ideérve a műsor hivatalos Face oldalát is.)

Másrészről több helyen is olvastam sztorikat, hogy milyen mocsadék legalja stílus megy egyes igazi konyhákban, név nélkül írt valaki egy Michelin csillagos séfről is, akihez képest Cukiszabi állítólag egy szeretnivaló, aranyos, kedves nyeretlen kétéves azzal, amit leművel.....

Mivel ők is ebben a közegben szocializálódtak (remélem, ők azért nem ilyenek), egyáltalán nem biztos, hogy Főséf Vomberg, Főséf Krausz és Főséf Wolf Cukiszabi viselkedésében bármi kivetnivalót is láttak (úgy tűnik egyedül a köpés zavarta őket, a mocsadék verbális köpködés sem Cukiszabitól, sem másoktól egyáltalán nem).

Nem szoktam gyakran másokat idézni, de itt van egy hozzászólás (szó szerinti idézet) a műsor hivatalos Face oldaláról, szerintem sokak véleménye ez, az alapján, amit látnak (aztán persze ha Szabi tényleg egy normális csávó, és a műsorban ez csak a készítők által ráosztott szerep volt, akkor lehet, hogy jobban meg kellett volna gondolnia, hogy vállalja-e a mindenkibe beleálló verbális zaklató szerepét):

"Szabi egy gusztustalan, beteg személyiség. A TV2 felelőssége, hogy ezt az ocsmány alakot a műsorban tartja. A műsor így élvezhetetlen, felzaklatja az egészséges lelkületű nézőket. A nézettség megéri, hogy egy anya (Nóri) mosolyogva tűrje egy olyan lelkületű ember abuzálásait, amit nagyon káros a fiatalokra?

És az is mennyire működik (akár az iskolában), hogy a többiek, akik örülnek, hogy nem velük szemétkedik, vagy mellé csapódnak, vagy kussolnak. A gyerekek körében is így kerekednek felül a lélekrombolók. Mert, hogy nem szeretik, az biztos. Gondolom, az éleben is álbarátai vannak."

Előzmény: Ilhilla (837)
tamásnérajongó Creative Commons License 2024.11.09 0 8 839

Ja, és elfelejtettem gratulálni mazsolának. Tök jó! Magasan a műsor fölött álló színvonalon ír, a humora miatt érdemes tovább néznem a műsort, hogy aztán olvashassam, mazsola mit ír róla. 

tamásnérajongó Creative Commons License 2024.11.09 0 3 838

Visszanéztem az első részt, Tamásné főzését. Nem tudta, hogyan kell kettévágni szabályosan a csirkecombot, ezért eltörte őket. Többször látszott a képen a rotyogó és odaégésre ítélt (Tamásnéfélt ettől) comb. Majd amikor a séfek elé került az étel, a séfek leb...ták Tamásnét, hogy miért mellből csinálta a csirkepaprikást (láttuk, hogy tényleg mell), azt combból szokás elkészíteni. A galuska, amit csinált hozzá, amikor az utolsó állapotában láttuk a konyhában, egy tömbben álló főzelékféle volt, mire a séfek elé került, ehetővé vált. Valami varázsló bolyonghatott a konyha körül, amikor Tamásné a műsorba való bekerülésért főzött. Így azután szépen tovább engedték.    

Ilhilla Creative Commons License 2024.11.09 0 1 837

https://blikkruzs.blikk.hu/kikapcsolodas/szines-hirek/sefek-sefe-bantalmazas/hp7r644?_gl=1*qr90xu*_ga*MjM1Mzc1MjcyLjE3MzA5OTMxNzY.*_ga_E1YK2YXDPS*MTczMTE0ODI1OS43LjEuMTczMTE0ODUxNy4wLjAuMA..*_gcl_aw*R0NMLjE3MzExNDg1MTcuRUFJYUlRb2JDaE1JMGE2UDRvYlBpUU1WUTZPREJ4MkVGUWR6RUFBWUFTQUFFZ0tUdVBEX0J3RQ..*_gcl_au*MzYxMDIwNDkwLjE3MzA5OTMxNzc.

Én már arra is gondoltam, hogy szándékosan van így felépítve a kretívok által:

- Dinó a legkisebb királyfi, akit mindenki csak bánt és

- hiába készít rendre jó ételeket, soha nem ő kapja a díjat, de a végén övé lesz a korona, ő lesz a király!

Lehet, Szabolcsot kizárják, mert valahogy el kell takarítani az útból!

Előzmény: Lord Viktor (836)
Lord Viktor Creative Commons License 2024.11.09 0 1 836

Amúgy Dínó rinyálása a kitűzőért is unalmas. Már semmiképp se lehet ő, aki a legtöbbet gyűjti, szóval max. szimbolikus jelentése lenne. 

Előzmény: Mazsola0070 (835)
Mazsola0070 Creative Commons License 2024.11.09 -1 3 835

Ünnepeljük a Budapesten magukat hullarészegre ivó és randalírozó legénybúcsúzó britt (ahogy mondják, akkor már így is írom) fiatalokat, avagy dögunalom a bohóckodó Tamásné nélkül.

Azt nem tudom, hogy a britt fiatalok miért pont Budapestre járnak tajtrészegre inni magukat, amikor ezt Brittországban is megtehetnék, lehet, hogy itt olcsóbb, vagy a magyar rendőrök nem viszik el őket azonnal a kóterba, mint a kevésbé toleráns britt yard.

Én úgy tudom, hogy legénybúcsút a magyarok is szoktak rendezni, de valamiért kifejezetten a britteket kell jól tartani, bár például belvárosban lakó ismerősünk nem annyira rajong értük, amikor hajnali háromkor magukból kifordulva részegen üvöltöznek, odahánynak a járdára és felverik az egész utcát, de a készítők biztosan nem a belvárosban laknak.

A kóstolók se nem brittek, se nem tajtrészegek, úgyhogy a TV2 nem igazán tudta bemutatni egy britt legénybúcsú hangulatát.

Cukiszabi és Gábor nagyonprofiszakácsok a csapatfőzés során most Flóra főzőtudására teszik a megjegyzéseket (Dorián hiányában azért kell valakit baxtatni, de erről már tegnap részletesen írtam), lehet, hogy inkább a főzéssel kellett volna foglalkozniuk, mert a piros csapat egy tányért sem kap, ezért biztosan csak Flóra amatőrszakács a hibás….

Mint kiderül, a sokat ekézett Flóra amatőrszakács az egyéniben jobbat főz több nagyonprofiszakácsnál is, a két legxarabbat a Dorián alázáskor Cukiszabi mellé becsatlakozó Gábor nagyonprofiszakács és a sokak által imádott Zoli nagyonprofiszakács főzi….röhej…..tulajdonképpen mire van itt több négyzetméteres arca a nagyonprofiszakácsoknak?

Ha jól értettem az volt a feladat, hogy egy leves alapanyagaiból kell egy főételt készíteni, ehhez képest Gábor nagyonprofiszakács a gulyásleves alapanyagaiból egy gulyáslevest főz (ami nem is jó), és biztos benne, hogy nap séfe kitűzőt kap, de nem, mert ő főzi a legxarabbatt…..

Cukiszabi és az általa szintén baxtatott Dínó főzi a két legjobb ételt, de Dínó totál csalódására a baszogatás nagymestere kapja a kitűzőt, a konyhai viselkedése továbbra sem számít, ezek szerint itt az belefér (ugyancsak lsd. a tegnap írtakat), a közösségi oldalak nemszakács népének nem annyira…

De a végén újabb TV2 csavar (a kiesett kihúz egy kártyát, amin hogy-hogynem az van, hogy nem esett ki, ez már  előző évadban is volt, mert egy kiesett nagyonprofiszakács már akkor is ezzel a trükkel került vissza), mert nagyarc Gábor nagyonprofiszakács mégsem eshet ki egy amatőrrel szemben…… ennek a műsornak egyébként vannak szabályai, vagy a készítők mindig olyan „szabályokat” követnek, ami éppen az eszükbe jut?

Ebbe nem megyek bele, mert hosszú lenne, de ilyenek már a korábbi évadokban is voltak, pl. egy nagyonprofiszakács egy kis "csúnyanézés" büntetéssel továbbjuthatott egy más által késztett piskótával (aztán a döntőig menetelt, pedig közben egyszer még szaros tányért is kiadott, pont a héten ismételték ezt az évadot), majd másokat súlyosan büntettek, mert ételelemeket cseréltek....

Vajon tegnap Tamásnéval miért nem húzattak ki egy „továbbjutott” kártyát? MOst már sokkal viccesebb volt mint az unalmas Gábor.

Ja, gondolom ő majd jön ajándéknak a döntőbe………

tavasz 77 Creative Commons License 2024.11.08 0 0 834

Pirosaknál a hal nyers a kóstolók szerint. Vajon mennyi tányért kapnak?

Lord Viktor Creative Commons License 2024.11.08 0 0 833

Amikor először hallottam, hogy volt már valami tévéműsorban, valamiért elsőre a Budapest TV ugrott be. 🤣🤣 Akkor nem tettem rossz lóra.

Előzmény: forgoszel (807)
Butterfly_12 Creative Commons License 2024.11.08 0 0 832

Most nézem az első évadot, pont a tortakészítő adást. Nekik 90 perc alatt kétszintes tortát kellett csinálniuk. A későbbi évadokban már csak egyszinteset kértek.

Kr.Kr. Creative Commons License 2024.11.08 0 0 831

Ahol én voltam, ott nem volt boríték.. illetve csak visszirányba és nem a baba neme volt benne :))) de az már 12 éve volt, biztos változott azóta sok dolog.

Előzmény: Butterfly_12 (826)
forgoszel Creative Commons License 2024.11.08 0 0 830

Nekem is úgy küldték messengeren :)

Előzmény: fran07 (811)
szenyor Lopez Creative Commons License 2024.11.08 0 0 829

Azért az is elég furi volt, hogy senkinek sem jutott eszébe outofthebox gondolkodni, mindenki kör alakú, piskóta alapú tortát készített, pedig lehetett volna sütés nélkülit is, más formájút, stb. Egyáltalán mi a fenének készítettek ekkora tortákat? Sokkal könnyebben kezelhető egy kisebb. Kevesebb krém, kevesebb idő, egyszerre több lapot készíthet, egy csomó előny. Én a kapott muffinról leszedtem volna a krémet és eltettem volna díszítésnek :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!