Nekem van egy fehér bizbasz, abból jön ki az internet és a telefon. Utána a netre bármit teszek programozom és használom, semmi extra hókusz pókusz. Van egy wifi router (vr 841), annak az egyik madzagos kimenetén lóg a PC, a wifit meg tabletre, telefonra használom. A TV attól függ, milyened van. Ha alkalmas, akkor ne az analóg programozást, hanem a digitálist állítsd be és futtasd le, nekem úgy jön be az összes, minden segédeszköz nélkül. Magyarul: Bejön a koax, TV-be bedugva és működ.
a laposteve mukodott de a digis szerint a taviranyitoval ha beallitom akkor 100 csatornam lesz azt hogy kell beallitani mert akkor nem volt ott csak a tv ?
internet tv telefon azert nem ismerem mert eddig telekom mobil internetem volt de ez jobb akkor most vigyem vissza a routert es kerjem vissza a penzt es holnap egy maszekhoz menjek ? csak egy lukat mutatott a digis ahol kijon az internet a routerhez modem kell meg telefon ? mert azt mutataja a prospektusa a routernek azt hiszem legjobb visszakerni a penzt es holnap menni maszekhoz
Jéééééééééééééééééééé, még megvagy? Lehet, hogy szaki kellett volna? A digi wifit programozni és összedugni kell. kifejezetten bolondbiztos. (mondjuk milyet vettél) Nekem hibátlanul, minden hókuszpókusz nélkül megy.
hiaba van bekotve a digi wifi kell router vettem kibontom kell modem is majd holnap megyek egy maszekhoz az kinyalja a azt most lopom a wifit a kempinsky hotelban ne izgulj nem szabadulsz meg tolem SOHA
Bitó doktor egy roppant fantáziadús és izgalmasan színes egyéniség. Engem például nagyon megragadott az az eszmefuttatása, miszerint a vasárnapi zárva tartás nem más, mint a vallásos zsidók kiszorításának kísérlete a kiskereskedelemből. Nyilván azért, mert ők ugye szombaton akarnak zárva tartani. Fogalmam sincs hány vallásos zsidó foglalkozik mifelénk kiskereskedelemmel. Nekem valahogy az a benyomásom, hogy nem egészen ez az a karrier, melyet a magyar zsidóság kívánatosnak tart. Arra alapozom ezt, hogy ritkán látok „Khon&Fiai” feliratú sarki vegyesboltot.
Egyébként pedig – a bitói gondolatmenet szerint – a vasárnapi zárva tartás megszüntetése a vallásos keresztények kiszorítása a kiskereskedelemből ugyebár.
... de azért a "legyőzik őket a saját pályájukon" inkább bájos túlzás:-). Kaliforniában tavasszal 27 üzletük volt és ez év végére 45-öt terveztek - azt nem tudom mi valósult meg. Hogy mekkora a piac azt ez mutatja: http://supermarketpage.com/state/CA/ (nem pontos lista, a 99RanchMarketet sem látom benne, csak a nagyságrendeket mutatja olyan áruházláncokkal aminek a nevét se hallották Európában)
Természetesen ezen a piacon bárkinek van még helye aki képes pénzt beruházni, aztán majd kialakul az eredmény - a következő 10 év mutatja meg. Mindenesetre az amerikaiak jóval kevésbé árérzékenyek mint az európaiak, és sokkal inkább reklám-érzékenyek - márpedig az Aldinak a no-reklám és a mérsékeltebb árak a stratégiája kis üzletekkel. Természetesen van helyük az amerikai piacon, mint ahogy japán áruházlánc is van (Marukai http://www.marukai.com). Forditott viszonylatban a Walmart nagyot bukott Németországban főként kulturális okokból http://elib.kkf.hu/edip/D_14166.pdf