Ha így iskolaszünetben stabilan van kint 5-6 dízel MAN, alapmenetrendben mennyi lesz kiadva? :) Ahogy elnézem az eCitaróknak egész jó kétrészes fordákat csináltak, akkor most a CNG-s MAN-ek a gyengepont?
Ilyen QR kód van minden buszon, amit "sárga" volánbuszos járatokról vagy más megyéből hoztak, bár hátul nincsen, csak elöl (akadnak buszok, ahol kívül nincsen QR kód, csak bent a sofőr mellett, de többnyire van kívül is). Nem tudom, hogy BKK jegyeket is lehet-e velük érvényesíteni, de a formátumuk ránézésre ugyanaz.
351, 379 Salgótarján, a 11B vonalon utaztam velük amikor a héten ott kirándultam. Maradtak világos kékek, csak kaptak az oldalukra a bal oldalon nagy Volánbusz matricát. 351 kibelezett monitor belül, a 379 viszont büszkén világított és hirdette, hogy Budapest Közlekedési Központ, ha esetleg a helyiek nem tudnák honnan jöttek, rögtön világos lett nekik. Futár, és alatta a kasza kiszerelve, helyére klasszikus Volánbusz jegynyomtató került. És kaptak hagyományos jegykezelő készüléket, ( lukasztóst ) mert Salgótarján helyi járatok még itt tartanak. Külső kijelzők viszont szépen működtek.
csütörtökön reggel futár nélkül reggel 4:30 körül elhúzott mellettem a 7-es úton a balaton irányába, szerintem siófoki lesz a kocsi, de ezt ne vedd készpénznek.
Jó reggelt, ez már elég régóta így megy és a 40-eseken is sokszor hiányzik vmi. És persze, azért lett meg a kiadás pénteken, mert te észrevetted és beírtad ide. :D
Úgy néz ki, a dízelek közül csak marad pár kocsi tartaléknak. 051, 052, 053, 054, 055, 099, 245, 385 amik aktívak voltak az elmúlt pár hétben. 356, 390, 393 mellé meg kérdőjel. Sajnos a többiről is elég nehéz összeollózni az infókat, hogy mi, hova került. Amiről nem tudok és kifejezetten érdekelne, az a 380, ha esetleg vkinek van róla infója, ne tartsa magában.
A 22-esen nagyon gáz a helyzet. Mai napon a menetek 14%-a nem közlekedett le. Két forgalmi egyáltalán nem jött ki, egy forgalmi (új MAN) délután 3 óta nem teljesít menetet, így a délutáni csúcsban már három kocsi hiányzott a vonalról. Ideje lenne valamit csinálni. Ha más nem, akkor kevesebb buszt igénylő menetrendet. Mi lesz, ha újra tanítási ideji menetrend lesz? Ott még plusz két forgalmi van.
Sikerült rosszul megkonstruálni a klímát. Az egyik légcsatorna merőlegesen az üvegre fújja a hideg levegőt. Gondolom nem kell ecsetelni, hogy mi történik, ha közvetlenül ráfújja a hideg levegőt a felforrósodott ablakra.