Keresés

Részletes keresés

Ebihal18 Creative Commons License 2019.10.01 -2 1 215095

Nem adtal forrast es nem fogom megkeresni - az irrationalwikihez hasonlo fajsulyos pletykalapokat meghagyom neked, a Gruniont is (bar en is olvastam valamikor rendszeresen, most mar csak veletlenul). Nem erdekel, hany neve van Shamirnak. Lathatolag nem olyan eloiteletes, mint te, mert a spektrum tavolabbi reszen levokkel is tud es akar is kommunikalni. Ez ereny.

 

Semmifele uzletember nem vagyok, de valoban, orulok, ha a blogomra tevednek, meg jobban, ha kommentelnek is. Kedves toled, hogy emlited, rajtad kivul senki nem hordja a sziven ennyire. Estere rakok be egy uj forditast!

Előzmény: Bromhold (215093)
Bromhold Creative Commons License 2019.10.01 -2 0 215094

a blogom (koszonet, hogy emlited).

 

Ja, Te ketsegkivül egy kivallo üzletember vagy, mert tudod hogy a negativ kritika is reklam,  es amikor Te olyanba engem behozol amihez alapban semmi közöm (hallgatoknak  info stb), akkor Te generalod  mindenkeppen a reklamodat, mert az ember vagy hagyja ülni magan amit Te  legböl kapottan allitasz, vagy  reagal es akkor ott a  (negativ) reakcio ami megis reklam Neked.

 

PS.: mint irtam van Neked igy is rengeteg rajongod a forumon, ebben a ket (kijevi meg oroszorszagi) topikban is, ne legyel mar telhetettlen, es amikor iszlamistakkal lepaktalok vonalaba  is bevisznek mint a Shamir-vonaladba Te,  akkor meg -mint irtam- nem bator hanem betojos vagyok.

 

Tölem a Shamirod azt almodik meg amit akar Ukrajnara meg a Biden-ügyre, nalam nem menö az ilyen zakkant.

 

 

Előzmény: Ebihal18 (215092)
Bromhold Creative Commons License 2019.10.01 -2 0 215093

Itt a reggeli kaveivas mellett csak tatogatom a szamat, megint  .. :-)

 

 

Zsebihalnak befogtak a szajat

 

 

Nem tudtam hogy ebböl a topikbol a Zsebihal18 nicked ki van tiltva (az Oriszorszag topikban a Zsebihal18-al irsz, ezert gondolom hogy csak innen tiltottak ki, de talan csak atmenetileg, nem? Majd vissza kerülsz a kispadrol.)

 

 

szerinted kinek allt erdekeben es kinek volt penze kifizetni a Crowdstrike-ot?

 

Ezzel a ceggel eddig sem foglalkoztam, mint mar irtam Neked sosem hallottam rola addig amig Te  nem elitetted, es ezek utan sem fogok vele foglalkozni, igy nem tudok a kerdesedre valaszolni, a Shamir forrasodra annyit meg, hogy a Guardian szerint egy zakkant alak, van vagy 6 neve,  a WikiLeaksnak az oroszorszagi szovovöje volt, a fia meg a svedorszginak, amit letagadtak, de van rola foto a Guardian szerint, es ha lehet akkor olyanokat ne kerdezz Tölem amiröl nagyon jol tudod hogy nekem halvany dunsztom sincs arrol, terjeszd nyugodtan tovabb az extremista forrasaid tartalmait, szabad, nem tiltja senki sem a forumon, de mint tudod ezek nekem  nem hirfottasok.

 

No itt van a kedvenc 6 nevü vagy hany nevü Sagvarid >

 

He also denied that he had any special connection with WikiLeaks, though the group's spokesman, Kristinn Hrafnsson, confirmed that he was their representative in Russia, just as his son is in Scandinavia. Expressen also published a photograph of him standing behind Julian Assange at a computer, published in the Russian paper, which has been reprinting the WikiLeaks cables he passed to them.
There, for the moment, the story rests. Given the tight if murky links between the Russian security apparatus and the quasi-fascist Nationalist movement with which Shamir is associated there, it has worrying implications for the security of anyone named in the cables. This is not because the cables themselves are inaccurate, but because they are not.

 

PS.: talan majd Shamirt is begyüjtik az amerikaiak, ha ennyi süketseget allit mint WL-oroszorszagi szovivö, es  Assange ellen majd fölhasznaljak a perben.

 

PS.: sosem ertettem hogy zakkantakat miert kell forrasnak hasznalnod, de ha Neked ezek az alfak meg omegak, hat legyenek mert a forum ezt megengedi Neked, de  ezt meg a Guardiantol utanna küldöm >

 

The two men involved are Israel Shamir, a Jew who has converted to Orthodox Christianity and passionate antisemitism, and his son Johannes Wahlström. Shamir was listed as a co-author of a story in Counterpunch, which suggested that the woman who brought a complaint of rape against Julian Assange was a CIA plant. But he has a longer and stranger past than this would suggest.

According to Magnus Ljunggren, a retired professor of Russian literature at Gothenburg University, Shamir has had at least six different names, among them Izrail Schmerler (as he was born in Novosibirsk, Siberia), Jöran Jermas, Adam Ermash, but is internationally known as Shamir. He has been a Swedish citizen since 1992.
In an interview with a Swedish Holocaust-denying creationist and Islamist named Mohamed Omar ...

 

 

PPS.: en inkabb meg vagyok ijedve mint bator vagyok amikor olyant olvasok hogy ..hm..  valaki lepaktal iszlamistakkal (is) ...

 

Előzmény: Ebihal18 (215092)
Ebihal18 Creative Commons License 2019.10.01 -3 1 215092

Az "Arrol nem szamolt be a hallgatoknak" alanya nyilvanvaloan Biden, es nem te. Mindket nickem adatlapjan ott van a blogom (koszonet, hogy emlited). Zsebihalnak befogtak a szajat, azert vagyok most Ebihal.

Alperovitchot Shamir nevezte russzofobnak, az RT professzionalis orosz-pocskondiazonak nevezte. Nem a szemelyes ellenszenvenv mondatta velem.

 https://www.rt.com/op-ed/404760-atlantic-council-russia-nato-propaganda/

A demokratak csinaltak nagy huhot, Russia Gatet, "impeach Trump", szerinted kinek allt erdekeben es kinek volt penze kifizetni a Crowdstrike-ot?

Előzmény: Bromhold (215091)
Bromhold Creative Commons License 2019.10.01 -4 0 215091

Bromhold ket napja linkelte a videot, ahol Biden papa buszken meselte, hogyan zsarolta meg az ukran allamfot, hogy rugja ki a fougyeszt, (Sokint, bar Biden csak ugy nevezte, son of a bitch). Arrol nem szamolt be a hallgatoknak, hogy Sokin ...

Trump erdeklodott Zelenszkijtol a Crowdstrike szerverrol, ahonnan ukranok trollok vegeztek azt a munkat, amibol a RussiaGate-et generaltak. A tulaja Dmitry Alperovitch, orosz zsido es patologikus russzofob. Valoszinusitheto, hogy Biden megrendelesere konstrualta a Clinton elleni "orosz" hackelest.

 

 

Hat en most csak nezek ki a fejemböl, egyszer azert hogy miert valtottal nicket az Ebihal18-rol (netan tan azert hogy ha valaki az adatlapodon levö blogod linkjen eljut a bloggodhoz, akkor megtalalja a neten ezt a beirasodat is ha utannad keres? :-)), na okay, ugy csinalsz magadnak reklamot ahogy szeretnel, ez a Te dolgod), masodsorban meg azert mert en hogy szamolhattam volna be a hallgatoknak akkor, amikor en sem radio sem papagaly nem vagyok? Arrol nem is beszelve hogy en  extremista  jobbos lapokat nem is olvasok mint Te a TNA-t, igy fogalmam sem volt arrol hogy ki ez az Alperovich addig amig Te nem emlitetted meg, igy azt sem tudom hogy Neked a pali miert oroszutalo, habar megirtad hogy azert, mert allitolag erröl a tölem meg sosem hallott Cr... akarmi cegnek a szerverjeröl szerinted ukran trollok megbasztak  szegeny Putint.

 

Tja, sok mindent lehet feltetelezni   -azt is hogy Biden allitolagos megrendelesere mi lett csinalva- de nem nekem  -mert en az IT-területhet egy totalis Niete vagyok- ezek a tartalmak nekem  semmit sem mondanak, mar azert sem mert en egy Sticket max bedugok kepekkel, letöltöm, es tudom hogy egy Stick az adathordozo, de hogy hogy müködik arrol fogalmam sincs.

 

Igy -mivel en semmifele extrem jobb meg extrem baloldali mediakban, vagy ilyen zugujsagokban nem lapozok hirek utan (ugye en nagy Spiegel meg NZZ fan vagyok, habar a SPON/Spiegel ujabban mar a cikkeivel sok kivetni valot hagy maga utan :-))--- most harmad vagy negyed kezböl olvastam ezt  mert keresgeltem az altalad nevezett ceg meg szemely utan akikröl ugye egyikröl sem hallottam amig Te nem irtal roluk- sosem semmit sem---- >

 

The “hack” of the DNC was actually a leak, not a hack. The technical analysis of the security breach shows that the DNC e-mails were copied onto a USB device, such as a thumb drive, by someone physically at the DNC headquarters, not downloaded via a remote connection on the Internet. Thus it was a leak by someone at the DNC, not Russian hackers, who provided the data to WikiLeaks. That’s not an insignificant distinction ...

 

No ha Assanget lekaptak szegenyt artatlanul, meg azt az amerikai fiut aki most lany lett, mert allitolag segitett Assangenak megheckkelni a PC-ket/szervereket (vagy akarmiket) a demokrataknal, - no akkor a szegeny fiu akiböl most lany lett (C. Maning?) a fentiek alapjan totalisan artatlanül ül  a racs mögött, mert ezek szerint nem volt heckkeles, hanem valaki a demokrataknal csak bement a központi szerverhez vagy mihez, bestöpszelt egy stöpszlit, aztan hipp hopp belsö küzremüködö alapjan mar meg is voltak azok a dolgok amiket aztan nyilvanossagra hoztak.

 

No, tölem lehetett ez igy is, en nem ertek hozza, de akkor mi volt a CM-racsmöge dugas meg most Assange dolga hogy a brit rendörök autojabol csak integetett kifele a V-t mutatva?

 

Ugyhogy ehhez en valoban nem ertek, es nem is szeretnek erteni, mert en igyekszem magam mindenfele összeesküves elmelettöl tavol tartani.

 

Ilyen stöpszlis dolgok meg altalam sosem hallott szemelyek, cegek, no ez nekem passe, sorry :-)

 

Talan itt valami fiu aki nagy PC-meg IT szakember, jobban a segitsegedre lehet ezt a dolgot megfejteni, hogy allitolag semmi heckeles nem volt, a szegeny Putin meg allitolag teljesen tiszta, ugye mint közismert Putin egyebkent is tutira  luppenrein Demokrat ala Schröder bacsi.

Előzmény: Ebihal18 (215075)
szaruespata Creative Commons License 2019.09.30 -1 4 215090

Putin öltönyen en nem talalok semmi kivetni valot, de a nyakabol a hajat  levagathatta volna :-)

 

Hagyjuk ezt az aljas női dumát, akinek egy picit kevesebb haja van, azt óvja és dédelgeti (amikor a beszélőgépek először megláttak, uniszónóban üvölteni kezdtek, mint a sakál, a nővérük, az a piszok, rögtön megjegyezte:

- Mit csodálkozol, fater? Megláttak egy ronda, kopasz bácsit, mit kellett volna tenniük?)

Előzmény: Bromhold (215082)
Bromhold Creative Commons License 2019.09.30 -1 3 215089

:-)

 

Neked a fenykepesz szemed megszokottan rutinszerüen  mindenhova nezett, nekem nem :-),

 

De most mar  megvan >

 

 

 

Előzmény: gitana19 (215088)
gitana19 Creative Commons License 2019.09.30 -1 5 215088

Bakker, nem igaz! Az adidasos csávó senkinek nem tűnik fel???

Előzmény: Bromhold (215086)
Bromhold Creative Commons License 2019.09.30 -2 1 215087

Most erre mit mondjak?

 

Ezt en eddig nem hallottam, de van ennek valami jelentösege?

 

Miden esetre a hasaval nem nez ki jol :-)

 

 

Előzmény: kinetikus (215084)
Bromhold Creative Commons License 2019.09.30 -2 2 215086

Putin nem allt a soban :-)

 

Zelenszkijt sem lattam, Orban viszont valoban nagyok ... testes :-)

 

 

 

Nem gondoltam volna ...

Előzmény: gitana19 (215083)
Bromhold Creative Commons License 2019.09.30 -1 1 215085

Kösz, mindjart belenezek.

Előzmény: gitana19 (215083)
kinetikus Creative Commons License 2019.09.30 -1 1 215084

Orbán a puhoscigány lett le se tagadhatja, ráadásul a belényomott antidepresszánsokat sem

Előzmény: Bromhold (215082)
gitana19 Creative Commons License 2019.09.30 -2 1 215083
Előzmény: Bromhold (215082)
Bromhold Creative Commons License 2019.09.30 -1 2 215082

Ha Zeli feleségének a toalettje megbotránkozást keltett, nézzétek meg a Chirac temetésére érkezőket.

 

:-)

 

Putin öltönyen en nem talalok semmi kivetni valot, de a nyakabol a hajat  levagathatta volna :-)

 

Orban meg  ... hm ...  kicsit meghizott, ezt nem is tudtam, ezt mar egy szabonak sem lehet eltüntetni könnyen ...

 

 

 

 

 

Előzmény: gitana19 (215079)
Draco Domesticus Creative Commons License 2019.09.30 -2 1 215081

Valaki mutasson már egy képet arról a toalettről!

Előzmény: gitana19 (215079)
Draco Domesticus Creative Commons License 2019.09.30 -2 8 215080

Szerintem itt nem utólag magyarázkodtak, hanem már kezdettől hazudtak.

 

Az "ígéret földje" projekt tényleg propaganda volt, és valószínűleg utólagos betoldás a sok forrásból összeszedett műbe. (Az egyiptomiak kőbe vésett történelme nem igazolja.)

Előzmény: szaruespata (215078)
gitana19 Creative Commons License 2019.09.30 -2 3 215079

Ha Zeli feleségének a toalettje megbotránkozást keltett, nézzétek meg a Chirac temetésére érkezőket.

Előzmény: szaruespata (215070)
szaruespata Creative Commons License 2019.09.30 -1 9 215078

Azért, Sárkány, mert ha valami különösen nagy disznóságot csinálnak az emberek, utólag igyekeznek ezt a tettüket igyekeznek pozitív jelzőkkel elhalmozni, ezzel kollektíve felmentve saját magukat a felelősség alól. Lásd még a munkában megfáradt dolgozó kifejezést a kocsmaajtó előtt fekvő részegre, a munkásosztály élcsapata kifejezést az egykori pártezetésekre (ahol elenyésző százalékban voltak munkások) vagy az Ígéret Földjére, amely a Nebo hegye előtt terül el Jordániában és egy kietlen félsivatagos síkság - bár lehet, hogy Mózes idején maga volt a Kánaán, de lehet valami igazsága zenebohóccsapatunk örök ellenzéki tagjának, Mosének is, aki meglehetősen sarkos véleményt fogalmazott meg ezzel kapcsolatban:

 

- Mózes egyszerűen propagandából üzente meg a hülye egyiptomiaknak, hogy ő milyen jó kis helyre vezette a népét, tisztára, mint a lembergi csodarabbi, aki az 1905-ös ogyesszai progromkor mezítláb rohant végig a Moldavankán, hazatérve meg azt mesélte, hogy sajátkezűleg verte szét egy kozáktól elvett kancsukával a feketeszázak bandáját.

Előzmény: Draco Domesticus (215077)
Draco Domesticus Creative Commons License 2019.09.30 -1 6 215077

Emberileg az egész érthető (hiszen ember van mindenféle), én csak azt nem értem, hogy jutott eszükbe a "méltóság" kifejezés ezzel az elvtelen katyvasszal kapcsolatban.

Előzmény: Kód 001 (215076)
Kód 001 Creative Commons License 2019.09.30 -3 11 215076
De szép trutyi, izlelgessük azbösszetevőket:

Az usa cionista alelnőke, a playboy, aranyifjú fia, IMF, ukránok eladósitása, oroszgyülölő ukrán zsidó, idegen zászlós hekkeléseket....

Hej, gyönyörű, méltóság forradalma jeligére.....
Előzmény: Ebihal18 (215075)
Ebihal18 Creative Commons License 2019.09.30 -3 4 215075

http://www.unz.com/ishamir/the-biden-affair-in-the-ukraine/

https://thehill.com/opinion/white-house/436816-joe-bidens-2020-ukrainian-nightmare-a-closed-probe-is-revived

 

Bromhold ket napja linkelte a videot, ahol Biden papa buszken meselte, hogyan zsarolta meg az ukran allamfot, hogy rugja ki a fougyeszt, (Sokint, bar Biden csak ugy nevezte, son of a bitch). Arrol nem szamolt be a hallgatoknak, hogy Sokin nem volt hajlando a nyomozast a Butisma ellen felfuggeszteni. Hunter Biden az egegyadta vilagon semmilyen hasznos szolgalatot nem vegzett a Burisma szamara, kokainozassal es kurvazassal mulatta az idejet. 2014 tavaszatol a kovetkezo ev oszeig, mig Biden papa rendezkedett Ukrajnaban, a Biden fiu amerikai cege, Rosemont Seneca Partners LLC, rendszeres havi apanazst kapott a Burismatol, havonta 166 000 dollar felett. Gyakorlatilag a segelyek/kolcsonok (kozemberek adojabol lecsippentve) korrupt politikusok szamlajara folytak at, kis ukran kozjatekkal.   Persze egy ido utan az IMF jon kovetelni a penzt a szerencsetlen ukranokon, amikor azt mar reg fehabzsoltak a politikusok meg az oligarchak. Biden is kivette a reszet a puccs szervezesebol, utana learatta aldozatos munkaja gyumolcset. Olyan volt Ukrajnaban, mint egy kiskiraly, fenyesre nyaltak az alfelet, meg az elnoki szekbe  is letehette a nevezetes hatsojat.

 

Trump erdeklodott Zelenszkijtol a Crowdstrike szerverrol, ahonnan ukranok trollok vegeztek azt a munkat, amibol a RussiaGate-et generaltak. A tulaja Dmitry Alperovitch, orosz zsido es patologikus russzofob. Valoszinusitheto, hogy Biden megrendelesere konstrualta a Clinton elleni "orosz" hackelest.

Poplacsek 1 Creative Commons License 2019.09.29 -2 3 215074

Ukrajna érdekét szolgálná a kettős állampolgárság bevezetése

 

Az orosz állampolgárokra azonban ez nem vonatkozna - mondta az ukrán miniszterelnök-helyettes.

SULEICA5 Creative Commons License 2019.09.28 -2 13 215073

            Beteglátogatók

 

Porosenko meglátogatta a Londonban lábadozó szerelmét a Gontarevát, de nem tudván lerázni  Marinát a feleségét, ő is vele tartott ,nehogy a Petro gipsz-imádatba keveredjen a nagy Ő-vel.

Az alkalomra Porosenko mással is kedveskedett volna Gontarevának, de Marina jelenléte a Gontarevát ábrázoló pólót eredményezte csak.(Porosenko felidézte magában a 25 évvel ezelőtti Gontarevát, amikor a bank épületének kacskaringós folyosóin andalogtak:Ez adta az ihletet Petro-nak a pólón lévő balerina -Gontareva megalkotásához.

 

Marina: -Ragyogóan mutatsz itt a székedben Drágám. A Júlia is így kezdte, de aztán jött a Majdan és lám,hogy felugrott!

 

Qanon Creative Commons License 2019.09.28 -1 0 215072

A nyomás növekszik...

Előzmény: Bromhold (215071)
Bromhold Creative Commons License 2019.09.28 -1 1 215071

Ahogy olvasom Washingtonban kutat furnak :-)

 

PS.: Mar megint nagyot nevettem, Gott, hogy Te honnan szeded a mondasaidat :-)

Előzmény: szaruespata (215070)
szaruespata Creative Commons License 2019.09.28 -2 11 215070

Azt irtam hogy az ukranok boritottak (az USA-ban) a bili ki :-)

 

Csak belebotlott Zeli, amikor megpróbálta egyeztetni angolul az alanyt az állítmánnyal, miközben azon gondolkozott, hogy a küldöttségük melyik tagja lophatta el az asszony összes kombinéját. Ahogy a költő mondja:

 

Nem szart a kútba. Csak mellé - és beletolta.

Előzmény: Bromhold (215068)
Ebihal18 Creative Commons License 2019.09.28 -1 7 215069

https://www.scribd.com/document/427618359/Shokin-Statement#download

 

Sokin, a kirugott fougyesz tanusagtetele. (Angolul.) Nem is rugtak ki, hanem Porosenko a lelkere beszelt, hogy az orszag javaert mondjon le, kulonben nem kapjak meg a zset. Elotte P. erosen kerte, hogy hagyjon fel a Burisma vizsgalataval, de erre nem volt hajlando, se arra, hogy politikai motivacoknak engedve uldozze Firtast, aki vissza akart terni Ukrajnaba. Miutan lemondott, Porosenko ugy tálalta, hogy farba rugta. Akkor bizonyosodott benne, hogy Biden szemelyes anyagi erdekekbol kovetelte az eltavolitasat. 

Bromhold Creative Commons License 2019.09.28 -2 1 215068

Az, hogy Ukrajnában gyakrabban borul a bili,

 

Azt irtam hogy az ukranok boritottak (az USA-ban) a bili ki :-)

 

PS.: egyebkent irhatsz Marat, vagy Szidit, vagy Szidikemet, vagy ...  (a Bromholdra a BH-t ne, mert itt a melltartot mondjak igy :-)) a Ted csak azert volt mert eszembe jutott hogy regen itt Jutkaztatok :-))))))), a Jutka sem volt Jutka :-)

 

 

Előzmény: szaruespata (215067)
szaruespata Creative Commons License 2019.09.28 -2 12 215067

A korrupció az érdekérvényesítés eszköze, amelyet a világ összes országa és társadalma alkalmaz, csak eltérő formában és eltérő társadalmi megítéléssel. Itt abszolúte nem szokás pl a tanároknak virágot vinni az iskolába tanévzárókor stb, Mo-n elfogadott dolog, ugyanakkor valamilyen politikai vagy gazdasági cél érdekében lobbizni itt megszokott dolog, szülőhazámban meg megvetendő hazaárulás. Mármint hivatalosan, mert nemhivatalosan mindenki szeretné árulni a hazát, minél nagyobb jutalékért.

 

Miután kétoldalú dolog, ezért igazságtalan lenne csak az egyik oldalt vádolni. Annál is kevésbé,mert a telefonbeszélgetésből meg kiderült az, amit eddig is mindenki tudott, aki akart: hogy az erősebb fél hogyan érvényesíti az érdekeit a gyengébbel szemben. Lehet itt meséket mondani meg olvasni (bulvársajtó), de ez  aránytalan erőviszonyok esetében mindig így történik (függetlenül attól, hogy formailag milyen). Az, hogy Ukrajnában gyakrabban borul a bili, nem igaz: mindenütt gyakran borul a bili, csak más országok belügyei kevésbé vannak kiteregetve az európai sajtóban. Ukrajna, Oroszország, sátáni Putyin, hülye Trump, ezek a főcímek a kétfejű nyúl, az indiai buszszerencsétlenség és a 18 éves Sally fedetlen keblei mellett. El kell adni a lapot, azt meg hírekkel lehet, olyanokal, amelyeken nem kell gondolkozni és pozitív emlékeket hagynak maguk után a nézőben, olvasóban és hallgatóban, valamint ezek pszichiátereiben. 

 

Itt az egész belügy. Ki a fene Zelenszkij és hol van Ukrajna, senki nem tudja a szovjet/posztszovjet emigránsokat és a zsidókat leszámítva, abból a régióból mindenki Russian, beleértve a kaukázusiakat és a baltikumiakat is. Ukrajnában az egyes érdekcsoportok egymással is harcolnak és bár a nagyhatalmak, amikor kintről próbálják a maguk érdekének megfelelően irányítani az ukrán ügyket, azt hiszik, hogy ők irányítanak, a vlóságban az ukrán belpolitikában ők az eszközök a csoportok egymás közti harcában. Lásd pl a korrupcióellenes szervezeteket. Minden korrupciós jelenség ellen harcolnak? Dehogyis. A kisebbeket eleve figyelmen kívül hagyják, a nagyok közül csak bizonyos ügyekben lépnek fel. Ez mindenütt így van a világon, ez sem ukrán jelenség. 

 

Hogy a korrupciós ügyeket nyilvánosságra hozzák, az nem azt jelenti, hogy másutt kevesebb van, hanem hogy Ukrajnában most nagyon élesek az érdekellentétek és folyik a harc (Zeli itt egy egyszerű eszköz, nem dönt el ő semmit), de ha megnézzük ezeket a nemzetközi sajtó által is szellőztetett ügyeket, ugye tipikusan ott vannak a nyugati felek is, azaz a korrupció közös?

Előzmény: Bromhold (215066)
Bromhold Creative Commons License 2019.09.28 -2 2 215066

mi nem érthető ezen?

 

 

Ted, maximum az nem erthetö, hogy az ukranoknak -politikai vezetesnek- miert van arra szüksegük hogy korrumpaljanak.

 

(Ugye en erre kerdeztem ra, ez meg valojaban meg lett igenelve > "No, ha semmit -abszolute semmit nem csinalt- akkor csak azert kaphatott havi 50 000 USD-t, hogy Washingtonban a papa befolyasa biztositva legyen. Vagy rosszul latom?" Tehat jol lattam.)

 

Es ennyire nyilvanvaloan korrumpaljanak mint ahogy ez most kiderült.

 

Itt nem lobby munkaert ment Ukrajna erdekeben ukran reszröl, hanem teljesen nyilvanvalo  -ukranok reszeröl kivitelezett- korrumpaciorol.

 

Hogy a nemet sajto ezt hogy targyalja, melyik szemszögböl, es mire akarja a fogyelmet elterelni, az most mellekes, a lenyeg itt az amerikai/USA-szemszög es ertekeles.

 

Es ott egyre jobban borul a bili -mindegy hogy Pelosi nyilvanosan mit mond-  a demokratak nyakaba.

 

Ha elolvasva lett volna Europaban ennek az allitolagos CIAs-akarkinek az anyaga, az tele van valojaban Biden papa   (es fiu) dolgaval, de rosszul van talalva a dolog itt Europaban.

 

PS.: en  Ukrajnanak ebben a korrumpalasaban  hogy szinte mindig alkalmazzak, egy un ukran vedelmi eszközt latok, de ahogy latszik a bilit ha kell  kiboritjak mint korabbi  bebiztositas a parasztok/europai nyugati közvelemeny vakitasara,  lasd az ukran föügyesz levelet, amiröl eddig hallgattak, pedig letezett, es az hogy az amerikaiak ennyit megszellöztetnek a sajto fele -Trump közeleben levök allandoan szivarogtatnak valamit ki- az egy normalis dolog, hiszen eddig is minden elnök környezeteböl lettek a mediaknak sugva, amit most csinal a nyomtatott sajto  -es ehhez Trump csak eszköz- az nem mas mint egy ketsegbeesett harc azert hogy fennmaradjon.

 

A TV-tarsasagok eddig valojaban nem nagyon lepleztek le semmit sem, az USA-ban ennek a nyomtatott sajtonal van hagyomanya, a TV-kepernyü nem alkalmas arra hogy valamit a kezedben tarts es nyugodtan -ha erdekel- elolvass, mondjuk egy a sajtonak atjatszott titkos ügyirat egy oldalat, es most valoban az internet mint informacio hordozo konkurenciat jelent a nyomtatott sajtonak, de kerdes hogy  mennyire.

 

Ha Trump allandoan tweeteket küld, akkor a konkurencia nagy, es ez tisztan mutatja hogy  a kommunikacios ut attevödött az internetre.

 

PPS.: Trump egyebkent maradni fog.

 

(Igaz hogy a demokrata  Warren egy nagyon kompetens szemely, de hogy nyerjen Trumppal szemben a következö valasztason, azt en ketlem. Majd a masodik nekifutasra, amikor trump es Pence veglegesen lelet, akkor majd megint mint mar ismert a kepbe fog kerülni.)

 

Ukrajna egyebkent ezzel a korrumpalasi methoddal -ami egy szintiszta zsaraolasi method- egyszer nagyot fog esni.

 

 

Előzmény: szaruespata (215065)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!