Mekkora politikus ez a Bajnai! Milyen szépen levezette, hogy csak ő lehet a főnök. hiszen a népek ki nem állhatják a szegfűt. Ilyen okos ember évszázadonként ha egy születik. A 110%-os Mesterházi és Havanna népe meg elgondolkodik, hogy számukra mi a buli mindebben.
Miért számolod egybe őket? Egymást jobban útálják mint a Fideszt.
Ez egyáltalán nem igaz. Olvass vissza, vagy nézz meg egy újságcikket! Bajnai őszre ígért megállapodást az MSZP-vel! Amit mellesleg nem kevesen szeretnének!
A tegnapi nap írta egy fórumozó, hogy a baloldaliak mindig a közvélemény kutatások hibáira alapoznak. Konkrétan a Fidesz tábor túlbecsülésére.
Amint mondta akkor 5%-ot tévedtek. Ha ezt a kördiagrammot megnézzük akkor látni, hogy a Fidesz 24% a MSZP-Együtt 2014 19%.
Ez már benne van az 5%-ban. Ide vagy oda. Tehát nem ajánlatos olyan biztosan megnyugodniuk a Fideszeseknek nagyon szoros meccs lesz ez még de majd meglátjátok!
Elvi vitát folytatni arról (és akkor igazán mérsékeltek, megengedőek voltunk!), hogy kik gyakorolhassanak hatalmat felettünk, kiké legyen a törvényhozás lehetősége, szóval hogy kik is legyenek azok, akik a következő ciklusban (és talán azt követően is,) az életkörülményeink feltételrendszerét kialakíthassák, megszabhassák (akár tőlem is függetlenül), nos, hát… minimum rövidlátásra utal.:-)
Köszönöm; ez esetben, a magam részéről, személyemet illetően inkompetensnek nyilvánítom a felsoroltakra törekvő politikai formációkat (az állítólagos, piha, valamiféle erőket), aminek folyományaként… majd én továbbra is eldöntöm, hogy milyen életet élek – és hogy azt hol… kivel... a viszontlátásra!:-)
"... Fájdalom, de Juhász szövege szerint Te egy elnyomó rendszert szimbolizáló kormányfő minisztere voltál három éven át? Szerepet vállaltál egy olyan ember kormányában, aki megszüntette a demokráciát Magyarországon? Te tényleg szó nélkül szolgáltál volna egy olyan romlott politikát, ahol egy maffia tartotta kezében az országot?
Kormányod egykori tagjainak jó része ma a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalícióban politizál. Minisztereid közül Molnár Csaba és Ficsor Ádám, államtitkáraid közül például Arató Gergő, Avarkeszi Dezső, Oláh Lajos, Varju László, Vojnik Mária és jómagam. Hát miféle embereket tűrtél te meg a kormányodban, mondd? Akkor mi most cinkosságot vállalunk egy olyan politikussal, aki miniszterelnökként fölszámolta a demokráciát, szimbólumává vált az elnyomásnak és egy maffia kezére játszotta az országot?
Kedves Gordon!
Neked sok mindenben igazad van. Igazad van a korszakváltás fontosságában; de hát az lenne a korszakváltás, hogy Orbánnal együtt tűnjék el a politikai életből az, akinek Te három éven át a jobb keze voltál? Igazad van abban is, hogy az Orbán-rendszer csak a legszélesebb ellenzéki együttműködéssel takarítható el. De hát hogy akartok Orbán megbuktatására szövetkezni egy olyan párttal, amelynek vezetőjét lényegileg, mint Orbánnal egykutyát bélyegzitek meg? Vagy hogy akarjátok a Fideszt megbuktatni a Demokratikus Koalíció több százezer szavazója nélkül? Igazad van végül abban is, hogy az ország számára élet-halál kérdése, a végromlás elkerülésének egyetlen lehetősége, ha jövőre megszabadul Orbán Viktortól és rendszerétől. De jól értem, hogy alakuló pártod nem csak Orbán Viktortól, hanem attól az embertől, Gyurcsány Ferenctől is egy füst alatt szabadulni kívánna, akinek a kormányát évekig hűségesen szolgáltad?
Kérdezem tehát, hogy osztod-e alelnököd véleményét? Ha igen, mondd ki nyíltan, érteni fogunk belőle és érteni fogják a baloldali demokraták. Ha nem, akkor nem gondolod, hogy lépned kellene? Rendben van, hogy pártod egyik vezetője ilyen otrombaságokat mond? (...)
Szerintem mi összetartozunk az Orbán elleni küzdelemben. Szerintem vigyáznunk kell egymásra. Én nagyra becsülöm a Te erőfeszítéseidet és kívánom, hogy együtt sikeresek legyünk. De vajon Te is tiszteled-e a mi mélyen demokratikus meggyőződésünket és évek óta tartó harcunkat?
Nézd el, hogy arra kérlek: érdemi választ adj kérdéseimre.