Az öreg kontinens szemben a Nagy Testvérrel. A Nagy Testvér George Orwell 1949-ben napvilágot látott, hátborzongatóan előre látó regényének, az 1984-nek központi alakja, annak a totalitárius Óceániának a rejtélyes diktátora, ahol az állam minden polgárát elektronikusan figyeli.
Manapság azzal kampányolnak, hogy " fejlesztjük a köztéri kamerarendszert és több rendőr lesz az utakon..." Basszátok meg, ezt senki nem kérte! Én se figyelek meg politikusokat egy olyan rendszeren keresztül, amit kizárólag én ellenőrzök. Big brother, fuck you!
Jajj, most látom, hogy csak 2.17 ... erre más vonatkozik
"Az arc sápadt. A részeg nyugtalan, sokszor agresszív, néha dühöngő. Az imbolygó, dűlöngélő járás jelzi a nagyobb terjedelmű mozgások zavarát. A beszéd akadozik. Megnő a sérülések veszélye, melyek elesésből, különböző balesetekből, verekedésből származhatnak. Az alkoholmérgezés leggyakoribb, sokszor az életet is veszélyeztető következménye a sérülés. A pulzus és a légzésszám csökken. Hányinger, hányás következtében a beteg a gyomortartalmat aspirálhatja (a tüdejébe szippanthatja), ami később komoly következményekkel, vagy akár azonnali fulladással járhat."
Megnéztem, hogy a 2.7 ezrelék véralkohol az alkoholmérgezés fokozatához tartozik. A közérdek az lenne, hogy ha Oszter vagy Buci autóba ül, az adását megszakítva bemondja a Kossut rádió és megszólaljanak a szirénák.
"2,5-3,5 ezrelék véralkoholszintnél a tudat fokozatosan elvész, a mérgezett egyre aluszékonyabb, kifejezett zavartság mellett egyre nehezebben ébreszthető. "
"Edward Snowdennek ítélték hétfőn a Whistleblower-díjat - közölte a Transparency International (TI) nemzetközi civil szervezet németországi irodája a honlapján. A 3 ezer euróval járó Whistleblower-díjjal visszaélések, törvénytelenségek leleplezőit tüntetik ki kétévente németországi civil szervezetek 1999 óta."
Egész biztos, hogy egy 1922-ben alapított privát clubnak meg vannak az al5ír5ssal elfogadott szabályai. Szoptatás egy gyönyörü, de privát funkció. Nem szivesen enném az eb3dement ha a mellettem levö asztalnál a mama cumiztat.
Mellesleg holnap indulok Brüsszelbe, s az étterem asztalnál fogok fogatmosni, fésülködni és a talpamat vakarni.
Kéz a pisztolyon, másik a sokkolón, így reagáltak a golfklub által kihívott rendőrök a szoptató nőre. Terroristáknak nézték a belga diplomatacsaládot. Tovább »
Nem ugyanaz a célzott megfigyelés és az általános adatgyűjtés. A hipermarketben nem sértődsz meg, ha kamerát látsz, vagy a polcok között találkozol egy biztonsági őrrel, akkor viszont igen, ha az az őr már negyedórája három lépésről követ.
Hat ennel az USA-ban konnyebben megy a dolog, az biztos. Meg hogy "egyes közszolgálati tisztviselőket" es hogy csak " évente kétszer harminc napig" - ez nekik kispalya.
"Göncz Kinga szerint a tervezet még a végszavazás előtt is módosulni fog, véleménye szerint a kifogások közé bekerül a nemzetbiztonsági törvény is, amely szerint egyes közszolgálati tisztviselőket évente kétszer harminc napig meg lehet figyelni, telefonjukat le lehet hallgatni, elektronikus levelezésüket el lehet olvasni. Tavares kérte, hogy e jogszabályt is fordítsák le angol nyelvre."