Keresés

Részletes keresés

az365a Creative Commons License 2014.06.14 0 0 444

Szervusztok!

Elköszönök, megyek reggel Debrecenbe. Azt hiszem, a jövő vasárnap leszek legközelebb. Talán nem lesz az a nagy meleg az utazás alatt.

Gabika, sikerült a foglalózás? Remélem, sínen van a dolog. Ma Kamilla is hazajön, bizonyára tele élményekkel. Irmuskáék, Ti most épp hol is vagytok? Panka csak nem jön errefelé. Ágika? Láttam ám a képeket a szép, nagy unokákkal!

Mindenkit puszilok: Éva

aratoga Creative Commons License 2014.06.10 0 0 443

Sziasztok!

 

Bocsi, hogy most kicsit ritkán jelentkeztünk. Egyébként időnként András nevén tudok én is írni.  Ezt mindig utólag látom.  aZT pl.én írtam,hogy eladtuk a lakást. Most  ezerrel keressük az újat. Napok óta ülök a gép előtt és keresek. találtam már párat, amik jónak tünnek. 

 

Kamillám! Nagyon kellemes utazást kívánok a gyönyörű Prágában. Szép utatok lesz. Reméljük ott nincs ilyen meleg. 

 

Évikém! Itt a nyár, jön az unokák nyaraltatása. Nagyon szeretni való feladat. Benike jól viselte a mútétet? A gyerekek könnyen túl vannak rajta. 

 

Irmuska! Nagyon várjuk már a talit, várjuk a finom cseresznyét. András már megrendelte nálam a cseresznyés rétest.

 

Ma már kötöttünk egy előszerződést, csütörtökön írjuk alá a szerződést és kapunk foglalót. 2 hónap múlva kell átadni a lakást. Augusztus végéig kell mindent elrendezni. Még a kiköltözést, beköltözést pontosan át kell gondoljuk, hogy hogyan legyen.

 

Köszi, hogy szorítotok nekünk!!!

 

 

 

 

 

puszi

Gabi

az365a Creative Commons License 2014.06.09 0 0 442

András, Gabi!

 

Azért mielőbb foglalóztassátok le! Ezzel ne várjatok!

Kamilla! Igazad van. Én meg is fogadtam, hogy ezután - tetszik, nem tetszik ez a hely - minden hétvégén jelentkezem itt. Egy hónapig csinálom, aztán mindenkinek kötelezővé teszem!:-)))

Szép utat Neked az "arany" Prágába!

Nálunk az az újság, hogy Benike túl van az orrmandula műtéten. A héten a debreceni mami vigyáz rá, a következőn meg én megyek hozzá. Két hétig ugyanis nem mehet oviba. Aztán beindul nálam az unokai főszezon!

Mindenkinek további szép Napokat kívánunk!

Puszi: Éva

arandria Creative Commons License 2014.06.09 0 0 441

Egyelőre még nem szoros, a részleteket még nem beszéltük meg, foglalót sem adtak, csak szóban állapodtunk meg, hogy elfogadják az árat és megveszik a lakást. Egy fiatal lány veszi meg, először csak az ingatlanossal jött, aztán másodszorra hozta a nővérét meg a mamát is. Tetszett nekik, elköszöntek, aztán egy fél óra múlva visszaszóltak, mondtak egy olcsóbb árat, aztán félúton megegyeztünk. Most gőzerővel beindul a keresés, hogy hová menjünk. Gabi már talált is olyant, ami tetszene, de még nem tudtunk kapcsolatba lépni az eladóval.

az365a Creative Commons License 2014.06.08 0 0 440

Hurrááááááááááááááááá! Biztosan találtok megfelelőt! Szoros a határidő?

Szorítunk!

Puszi: Éva

arandria Creative Commons License 2014.06.08 0 0 439

ELADTUK A LAKÁST !!!!!!!!!!!!

 

 

Gőzerővel keressük az újat!!!!!!!

 

 

 

puszi mindenkinek!!!!!

 

Kamillamami Creative Commons License 2014.06.08 0 0 438

Sziasztok! De nagy a csend! Lassan már magammal levelezek. Készülök Prágára, kedden reggel megyek fel Pestre, szerdán hajnalban  indulunk és szombaton jövök haza. A napjaim meg selejtezéssel telnek, csaknem 50 évről van szó, a héten pl. egyebek mellett a sok száz összegyűjtött receptet rendszerezem, gyűjtöm albumba, sajnálom kidobni, a férőhelyem pedig valamivel kisebb lesz. Közben pedig az útitervet csinálom, szinte órára bontva, mert a szállodánk a város szélén lesz, nem szeretnék sok időt veszíteni az ottani keresgélésekkel így próbálok rendesen felkészülni. Meg természetesen szobrokat is keresünk. Szóval mesze vagyok az unatkozástól. Mindenkinek további jó pünkösdölést kívánok, a tali is közeleg! Puszi: Kamilla

Előzmény: Kamillamami (437)
Kamillamami Creative Commons License 2014.05.26 0 0 437

Sziasztok! 

Gabikám! Mindkét lakásra megkötöttük a szerződést, a vevőim azért, mert lakáskasszások, természetesen foglalóval, a vásárlás miatt pedig azért, mert hárman örökölték a lakást, egyikük külföldön él, nem szeretne ezért hazaszaladgálni,  nem is tudna, én is foglalóztam, de szerencsére ismerősök, 9 évig együtt dolgoztam édesanyjukkal, akitől örököltek, de ez csak menet közben derült ki.

Kell bizonyos munkákat csinálni, de jó állapotban van a lakás, ami lényeges, a fürdő 1 éve lett felújitva, akadálymentesítve, de festeni-mázolni azért kell, meg a padlót is ki kellene cserélni az előszobában és a konyhában.

Át kell gondolni, sok pénzem nem marad. Most egy kicsit pihizek, eléggé belefáradtam a sok herce-hurcába, banki szemétkezésbe. Nektek meg drukkolok.

Puszi: Kamilla

Előzmény: arandria (436)
arandria Creative Commons License 2014.05.25 0 0 436

Sziasztok! 

 

A tárnoki tali időpontja nekünk is nagyon jó. Jó kis program dús június lesz nálatok Irmuska!!! :-) .Nagyon örülünk, ha ebbe mi is bele tudunk férni. 

Kamilla! Jó neked, ha már ennyire vagy! Már csak az időt kell várnod, hogy múljon. Hogy csináltad? Amikor lefoglalózták, akkor Te is lefoglalóztad az új lakást? Festést, alakítást nem kell csinálni? Jó lesz találkozni, remélem addig már mi is előrébb leszünk. Holnapra várunk egy újabb érdeklődőt. Szorítsatok, hogy Ő legyen a mi emberünk és vegye meg a lakást.

 

Várjuk nagyon a talit és a finom cseresznyét. András már megrendelte nálam a cseresznyés rétest!

 

Sok puszi

 

Gabi

Kamillamami Creative Commons License 2014.05.24 0 0 435

Évikém! Papíron már nincs régi lakásom és van új, augusztusban kapják meg a vevők a bankhitelt, lakáskasszások, ha minden igaz, augusztus vége felé költözhetünk. Ide megyek a szomszédba, nagyon aranyos, földszinti kis lakás, egy régi kolléganőmé volt. Négyzetméterre 7 nm a differencia, egyetlen hátránya van, hogy a VC a fürdőben van.  Van erkély, parkra néz, viszonylag jó állapotú. Most egy kis nyugi jön, ideje. Millió puszi: Kamilla

 

Előzmény: az365a (434)
az365a Creative Commons License 2014.05.24 0 0 434

Sziasztok!

Kamilla! Sikerült a lakásvétel? Nem írtál róla, vagy csak én nem vettem észre?

Én egy nagyon kellemes héten vagyok túl: hétfőtől péntekig vendégem volt egy régi celli  - volt középiskolás osztálytársam-kolléganőm még a a Kesztyűgyárból, aki 32 éve ment fel Pestre. Átjártunk fürdeni Sárvárra, meg csütörtökön elmentünk Győrbe. Ott találkoztunk további 5 volt osztálytárssal és sínra tettük a jövő évben esedékes 50 éves érettségi találkozót.

Mától pihenek, jövő héttől folytatjuk a fürdőkúrát. Ma már mostam, főzök is, valami tésztát mert egész héten húst ettünk - kivéve egy aranygaluskát, persze azt is hús után.

Ha június végén lesz a cseriérés, az nekünk előre láthatólag jó. Júniusban 16-21-ig leszek Debrecenben, Benire felügyelek. 6-án műtik orrmandulával és két hétig akkor nem mehet oviba. A második hét lesz az enyém.

Szép hétvégét mindenkinek!

Puszi: Éva

Kamillamami Creative Commons License 2014.05.24 0 0 433

Sziasztok! Irmuskám!

Nekem jó az időpont, a jegyekkel pedig ne csinálj gondot, akkor gyertek, amikor nektek jó. Én azért nem vettem egyenlőre magamnak jegyet, mert a klubvezetés még nem döntött, hogy mit nézünk meg közösen, minden ősszel van egy előadás, amit a klub finanszíroz, vagy minimális hozzájárulást kell fizetni, ez a júniusi évzárón ki fog derülni. Egyébként nagyon szeretem Bangó Margitot, nemcsak a nótáit, szerintem senki nem tudja úgy énekelni a "Gyöngéden"-t, mint ő. 

Kedden megyünk színházba, a Belvárosiban Piaf estre, nagyon imádom, meg a Vári Évát is.

Most én is nagy munkában vagyok, ebédre jön a családom, Eszter unokámat ünnepeljük, meg ugye gyereknap is van. Az orjaleves már fő, spárgás pulykamell lesz krutonon, mindenféle rántott husi, mustáros tarja és többféle saláta, desszertnek pedig eperrel rakott keksz, ezt legalább nem kell sütni és már hűl a hűtőben.

Mindenkinek kellemes hétvégét, millió puszi: Kamilla

Előzmény: Irmuska5 (432)
Irmuska5 Creative Commons License 2014.05.23 0 0 432

Sziasztok!

Kamillám! Reméljük lassan-lassan minden rendben lesz. A jegyeket nagyon köszönjük,majd csak júniusban tudnánk rendezni,mint ahogy telefonon beszéltük, előre is köszönjük. Te magadnak vettél jegyet?

Szépen érik a cseresznye meg a többi gyümölcs, úgy hogy kb. június 30-án hétfő 10-től jó lenne talizni. Szóljatok hozzá az időponthoz,mert nekünk jó máskor is. Ekkorra már szép érett szokott lenni/ tavaly Gabikáékkal jún. 28-án szedtük/ Józsi azt mondja, nem látszik, hogy hamarabb érne a meleg tél és tavasz miatt. Szeretettel várunk mindenkit, Panka remélem most már Neked is lesz erőd eljönni.

A júniusi programunk nekünk így alakul: kb. jún.5-én megyünk Cserépből Tárnokra. Onnan 7,8,9-én Móron leszünk Kingával. 14-én Ladányban Nándi ballagása. Majd csak 26-án tudunk vissza jönni Tárnokra,mert Aniék 20-26ig welnesbe mennek a Balatonra az egész család. Nándinak csak ekkor adnak szabadságot a focinál. Itt Ladányban a kutya,macska,nyúl miatt kell itt maradnunk 26-ig./ Évikéék sem lesznek pont akkor Ladányban.

Tegnap este szalonnát sütöttünk, 11-en elbeszélgettünk, de annyit ettünk, hogy ma nem reggeliztünk. Délben saláta leves és paprikás csírke galuskával lesz.

Puszi: Irmuska,Józsi

Előzmény: Kamillamami (431)
Kamillamami Creative Commons License 2014.05.22 0 0 431

Sziasztok!

Mára állt helyre a netem, még holnapra van egy földhivatali sorállásom, utána talán augusztusig nyugi lesz, augusztus végén költözünk, ha a kedves bankok is úgy akarják. Nem volt egyszerű menet, sajnos a végére már csak ordítozással tudtam eredményt elérni, ami nem az én stílusom, de kiprovokálták. Az alap probléma, hogy ugye büntetik a bankokat, abban van némi igazság,megérdemlik,  csak a csökött agyukkal nem fogják föl, hogy mindennek az ügyfelek isszák meg a levét. Ezt nem is titkolják. Volt olyan is, hogy valamit megreklamáltam, ügyvédi tanácsra, 5 hétig válaszra sem méltattak és a napi kamat Euróban növögetett, egy lejárt és befizetett hitelre. Az egyetlen komoly válasz az volt, hogy ezt számítógép számolja és nincs ráhatásuk. Mindezt 2014-ben. Persze pert valószínűleg nyertem volna, 5 év múlva, úgyhogy inkább fizettem. Persze ez csak egy kis apróság a végeláthatatlan agyonkomplikált admin. rendszerből. Több mint 300 levelem gyűlt össze az 1 netmentes hét alatt, úgyhogy ma délután ezzel szórakozom. Mindenkinek szép délutánt, Gabikám! Remélem, lassan ti is haladtok. Millió puszi: Kamilla

Előzmény: aratoga (430)
aratoga Creative Commons License 2014.05.16 0 0 430

Sziasztok!

 

Kamilla telefonált, megkért, hogy írjam meg, hogy a jövő keddig nincs netje. nem tud jelentkezni. Irmuskám, neked azt üzeni Kamilla, hogy megvette a jegyeket.

 

Mit csináltok ebben a szörnyű időben? Én most értem haza a volt munkahelyemről a kollegákkal volt egy nagy tali. 32-en voltunk, jó volt látni a régi arcokat, jót beszélgettünk.

 

Sok puszi

Gabi 

Kamillamami Creative Commons License 2014.05.13 0 0 429

Irmuskám! Holnap megveszem a jegyeket.

Gabikám! Ez a fórum úgy működik, ahogy ez az egész ország. Nem tudom leírni, hogy ma éppen mi történt, mert hosszú a történet. Majd azért elmesélem. Banki dolog, szinte hihetetlen. Holnapra megint van egy kis rohanós elfoglaltságom. Egyszer majdcsak vége lesz. Puszi: Kamilla

 

Előzmény: Irmuska5 (426)
aratoga Creative Commons License 2014.05.13 0 0 428

Sziasztok!

 

Megviccelt jól ez a fórum! Tegnap írtam egyet, este megint idenéztem és nem találtam a beírásomat. Szentségeltem egyet, de késő volt, nem írtam másikat, arra gondoltam, hogy majd ma. Idejöttem most, megírtam újra, elküldtem. Nézek kicsit vissza, és mit látok? Itt a tegnapi levelem is :-) !

Szóval még nem a szenilitás, hogy naponta leírom majdnem ugyanazt.

puszi mindenkinek

 

Gabi

 

aratoga Creative Commons License 2014.05.13 0 0 427

Sziasztok!

 

A lakást átadtuk, a vevő birtokba vette! Bele fáradtunk, főleg András, volt sok mérgelődés, de megoldódott minden. Most várjuk erre a lakásra a vevőt, hogy kezdhessünk mindent előlről :-) !!!

 

Évikém! A jó háziasszony mindig variál, ettől lesz minden még jobb. A Gabi diós sütijére is lett egy Éva változat. Ügyes vagy ! Kár, hogy nem jött át a képe! Jó lehetett a két hét a kislányokkal, még akkor is , ha kicsit lefárasztottak. Szerintem megérte :-) !

 

Irmuskám! Még olvasni is fárasztó a pörgést, ami körülöttetek van. Nagyon jól csináljátok.  Már nagyon várjuk a cseresznye fesztivált, a kosár már elő van készítve :-)

 

Kamillám! Nagyon sokat gondolunk rád, kitartás, minden elrendeződik, majd élőben tapasztalatot cserélünk!

 

Sok puszi mindenkinek !!!

 

Gabi

Irmuska5 Creative Commons License 2014.05.13 0 0 426

Sziasztok!

Kamillám köszi, hogy szóltál ,mert szeretnénk menni a Bangó Margit estre,Légyszi 2 jegyet jó helyre nekünk venni.Előre is köszönjük.Lakás rendezéshez kívánunk további kitartást,minden rossz után csak jó jöhet!!!!!Puszi: Irmuska,Józsi

Előzmény: Kamillamami (423)
Kamillamami Creative Commons License 2014.05.13 0 0 425

Gabikám! Ez már nagy eredmény, amikor harmadik órája ülök az ügyvédnél semmiért, nekem is eszembe jut, hogy nektek ezt kétszer kell eljátszani. A takarítás nálam mostanában felejtős, mert arra már sem időm, sem energiám. Augusztusban kell átadnom a lakást, mert akkor tudják a teljes árat kifizetni, lakáskasszások a vevők, csak egy u.n. "sztárügyvéd" a képviselőjük, na attól mentsen meg mindenkit a sors. Minden esetre tízszeres biztosítást kér mindenről. Már nagyon ki vagyok művelődve, úgyhogy vállalhatnék képviseletet, ami ugye nagyon jó üzlet. Kevés munkával sok pénz. Mindegy, egyszer csak ezen is túl leszünk. Nektek is sok kitartást, türelmet, millió puszi: Kamilla

Előzmény: aratoga (424)
aratoga Creative Commons License 2014.05.12 0 0 424

Sziasztok!

 

Az egyik lakást átadtuk!!!! Rengeteget dolgoztunk, mérgelődtünk, stb,. de a lényeg, hogy vége az első felvonásnak. Várjuk a vevőt erre a lakásra, hogy kezdhessük előlről. 

 

Évikém! Ügyes vagy, a főzésben, sütésben sokszor kell újítani, módosítani. Biztosan finom volt. Most már van egy módosítás Éva módra :-) ! Jó lehetett a két hét a lányokkal. Biztosan megérte a fáradságot a sok öröm. 

 

Kamillám! fel a fejjel, sok türelmet és kitartást, sokat gondolunk rád !

 

Irmuskám! Olvasni is fárasztó a sok pörgés!!!!! Már nagyon várjuk a találkozást, Kosár már előkészítve :-).

 

Holnap nálunk is nagy takarítás lesz, de én hívtam segítséget, ami nem megy azt nem erőltetem :-) !!!!

 

Sok puszi mindenkinek, a találkozásig sok puszi!!!!!

 

Gabi

Kamillamami Creative Commons License 2014.05.12 0 0 423

Sziasztok!

A fejlemény annyi, hogy nekem már nincs lakásom, a többi pénteken dől el. Előre nem tervezek, nagyon sok az izgalom, semmi nem megy egyszerűen. Ügyvédek, bankok, ingatlanosok, stb. Kicsit már fáradok, remélem hét végére rendeződnek a dolgok. Irmuskám! Nem reagáltál a Bangó Margit estre, szeptember 27-én lesz. Puszi: Kamilla

 

Előzmény: az365a (422)
az365a Creative Commons License 2014.05.12 0 0 422

Gabikám!

Nagyon sajnálom, hogy nem ment át a kép: nagyon mutatósra sikeredett a kreálmányom! Történt ugyanis, hogy a fagyasztómban helyet kellett csinálnom és két adag tojásferhérjére is kimondtam a szentenciát. 2x7 fehérje került kiolvasztásra. A diós sütibe 10 kell, így gondolkodtam azon, mi legyen a maradék méggyel. Itt a neten kaptam az ötletet, ugyanis láttam egy sütit, aminek tojáshab volt a tetején. Gondoltam, a diós tésztától sem lesz idegen ez az íz és forma: a háromnegyedig sült tésztát megkentem lekvárral, majd rátettem a 4 tojásfehérjéből cukorral felvert habot. Addig sütöttem, mint ha női szeszély, vagy máglyarakás lenne! nagyon fini lett, még Lacinak is ízlett! Szóval Gabi receptjének szlogenje - így hasznosítsuk a megmaradt tojásfehérjét - nálam így bővül: így hasznosítsunk SOK tojásfehérjét!

Ma fürdőszobát takarítottam, jól el is fáradtam bele. Hiába, már nem vagyok a régi, sokkal lassabban is megy, meg jobban el is fáradok. Holnaptól aztán jön a többi helyiség is, a konyhától félek a legjobban, pedig éktelen koszos, alapos munkát igényel. De majd csak túl leszek rajta. Ma mégsem kezdtük el a fürdőkúrát. Úgy döntöttünk, a hét egészére jelzett hidegben nem megyünk, mert mi kint szeretünk lenni. A jövő héttől jó időt jósolt a meteorológia, majd akkor megyünk.

Ma a tegnapi levesmaradékhoz darás tésztát csináltam gyorsan, egy kis salátával: már jól is laktunk vele!

Szép hetet mindenkinek!

Kamilla!!!! tessék jelezni!

Puszi: Éva

Irmuska5 Creative Commons License 2014.05.12 0 0 421

Sziasztok!

Tegnap jöttünk Tárnokra,ismét közelebb kerültünk egymáshoz.Ladányi programoktól úgy elfáradtunk,/névnap, szülinapok,harmónikás találkozó,nótaest,cserépi programok/ egy kicsikét pihenünk,aztán folytatjuk itt Tárnokon pár napig.Szombaton már megyünk is Ladányba,mert vasárnap megint program.

Évikém ! Jó lubickolást a sárvári fürdőkúrához! A cseresznye-party alakulgat,rengeteg cseresznye mutatkozik,vesszőkosarat szerezzetek be:))

A lakáscserésekről mi is várjuk a jó híreket.

Puszi: Irmuska,Józsi

Előzmény: az365a (420)
az365a Creative Commons License 2014.05.09 0 0 420

Szervusztok!

Hát letelt ez a két hét is! Hazamentek a csajok. Nem mondom, hogy nem fáradtam ki, de nagyon aranyosak voltak, sok élményt nyújtottak. Evelinék is tele szép élménnyel jöttek haza. Ma ágyneműt cseréltem, mostam, az összes forgalomban lévő ágyban, meg fodrásznál voltam, Holnap vasalok, meg elkezdem a lelakott lakás takarítását. Laci ugyan már felporszívózott, de a babramunka még hátra van. Utálok takarítani, nem is viszem túlzásba: egy nap egy helyiség. Majd csak meg lesz. Azt hiszem, hétfőn elkezdünk egy sárvári fürdőkúrát, Lacinak már nagyon hiányzik és én sem vagyok ellene.

Most úgy néz ki, június végéig nem lesz kisgyereke, max Hanna a suli után, de ő majd jön velünk. Beni lesz még itt 3 napot e hó végén, de attól is beleférünk a 15 fürdőjegyet tartalmazó kúrába: háromszor szoktunk egy héten menni, azaz kb 5-6 hét alatt végzünk.

Nagyon várom a lakáscserések jó híreit, szurkolok nektek, hogy jó cserét tudjatok csinálni! Meg persze a cseresznye-partyt is nagyon várom!

Puszillak Benneteket!

Éva

Kamillamami Creative Commons License 2014.05.06 0 0 419

Gabikám! Szombaton sok minden eldől, de én csak akkor hiszek mindenben, ha már elmúlt. A lakás a közelben lenne, de ha ez mégsem sikerülne, van másik, csak akkor elölről kezdődik minden. Földszinti, vadi új zuhanyfülkés fürdőszobával, megkímélt állapotban, másfél szoba, erkély. Most már, hogy Eszternek is van lakása, ideális. Persze most még azon kell izgulni, hogy ne ígérjenek rá. Egy biztos, nekem augusztusban mennem kell. Most pihentetésül Prágát szervezem, itt is volt egy kis félreértés a foglalásnál, angolul intéztük,  csak valamiért úgy gondolták, hogy repülővel megyünk és a szállás a reptér mellett van, ami a belvárostól 15 km. Úgyhogy percre szervezem tömegközlekedéssel a programot, nem egyszerű.

Tegnap este még a lányomnak szerveztem az osztálykirándulását, mert szegény 

az érettségi miatt semmire nem ért rá, ma jöttek Tabról vonattal 30 tini fiúval, vár, Bazilika, libegő kellett beleférjen, plusz 5 órás vonatozás. Nem tudom, hogy sikerül, ami tőlem telt, megpróbáltam.

A héten Krisztit ünnepeljük, szülinapos, csak este 7 előtt nem érnek haza, úgyhogy vacsora lesz, valószínűleg csütörtökön kerül rá sor. Szerencsémre a barátnőm süt fánkot, mert az a lány kedvence. Nem lesz 5 fogás, de majd megírom, mert találtam egy nagyon jó vendégváró egytál ételt, már kipróbáltam, sikere volt.

Drukkolok nektek is, nem könnyű új életet kezdeni, de soha nem késő.

Millió puszi: Kamilla

Előzmény: aratoga (418)
aratoga Creative Commons License 2014.05.04 0 0 418

Sziasztok!

 

Kamillám! De jó neked, hogy már látod a végét. Szorítunk, hogy minden összejöjjön és símán menjen. Legyünk jó  kabalák egymásnak :-) !! Az újat ott találtad Battán? 

Nekünk meg pánikszerűen felgyorsultak az események. A szerződésben úgy van, ha átutalja a bank a pénzt, akkor léphet birtokba a vevő, legkésőbb május 19-én. Azt mondták, hogy a bank nem sieti el, így mi nyugodtak voltunk, hogy van még 2-3 hetünk. Tegnap telefonál a vevő, hogy ma délután 2 órakor jön a kulcsért , szerdán a bank átutalta a pénzt, mi nem is vettük észre. Most teljes pánik van, mert még elég sok minden van a lákásban. Csütörtökön van lomtalanítás, akkor akarunk kidobni egy csomó dolgot, van amit még eladnánk, raktározni is kell dolgokat, szóval KO !!!! Mama még ott van bejelentve, nullás igazolások kellenek, bele kell húzni ezerrel. Szegény András, tiszta idegbeteg, sajnos én szervezésben, telefon ügyintézésben tudok csak segíteni. Gábor jön cipekedni segíteni, de eléggé egyedül van a fizikai munkára szegény András.

 

Szép Anyák napját kívánok nektek, sok szeretetet, puszit, virágot!!!!!!!!

 

Gabi

az365a Creative Commons License 2014.05.04 0 0 417

Irmuskám!

Utólag is minden  szépet és jót kívánunk névnapod alkalmával! Puszi!

 

 

 

 

 

Irmuska5 Creative Commons License 2014.05.03 0 0 416

Sziasztok! 

Nagyon szépen köszönöm a névnapi jókívánságokat,szeretettel puszillak,ölellek benneteket:))))

 

 

tenzia Creative Commons License 2014.05.03 0 0 415

irmuska 

boldog névnapot kívánunk.---

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!