Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Egy régi de jól működő magyar LP légpuskába csövet kéne cserélni. Ha volna olyan szakember aki vállalná akkor szívesen kifizetnék érte akár ötven ezer forintot is csak jó legyen! Heló...
Valaki ismeri- ismerte ezt a csoport társat? Írtam volna neki de az e-mail címe valószínű megszünt. 😕 Szeretnék tőle pár dolgot kérdezni. Ha valaki tudna segíteni, hogy fel tudjam venni vele a kapcsolatot ...azt megköszönném. Szép napot!
Én most alig két órája hoztam haza egy új HW 77/K tipusú légpuskát a Nimród Derringertől. Ennek is állítható a sütése de a markolatát alig birom átfogni a kezemmel és nyugodtan mondhatom azt, hogy ekkora fadarabbal puskán még nem találkoztam és itt az összes tűzifegyvert is beleértve. Pedig ez egy NÉMET fegyver... Heló.
Tiszteletem. Ha a cső átmérője végig azonos és a teljes hossza 40 cm.-er akkor LP-22.-es, ha a cső átmérője csökken az elsőirányzék felé és a teljes hossza 40 cm.-er akkor pedig LP-2.-es. Könnyű lövedékkel, új tömítéssel tudja a 7 J. is.
Ennek ellenére a sütés az két ujjas volt. Bár csiszoltam rajta még mindig kemény pedig nekem volt olyan a kezemben amelynél alig kellett nyomni rajta dacára a náluk megszokott billentyű útnak. Heló...
Ezen is van pofadék, ráadásul egészen markáns, csak a képen valahogy nem látszik.
Egy vadásztársam kapta kosárban, megkért, hogy ha lehet, hozzam használható állapotba, jó lesz az unokájának gyakorolni.
Hozzám már így, megcsiszolva került a tus és a vasa is.
Költeni egyelőre nem akart rá, így annyit csináltam, hogy tettem bele egy-egy használt tömítést, felhegesztettem és kialakítottam az első célzót, mert az nem volt rajta.
Kimostam, kipucoltam a csövet, most már egész jól látszanak a huzagok. :)
Csináltam még rá egy sátorvasat, mert az sem volt meg.
Mértem a csőtorkolati sebességet, 120 m/s-ot tud, gondolom sokkal többet újkorában sem tudhatott.