Megválnék kihasználatlanság miatt Canon EF-M 15-45mm IS STM típusú objektívemtől. Az obit EOS M6 mellé kit-ben kaptam(ezért doboza nincs), de mivel közel 99%-ban egy 11-22 van a vázon, (a maradék 1%-ban meg fix) ezért megválnék tőle. Közel új, még mikrokarc sincs rajta, annyira új, kb 20-30 kép erejéig használtam össz-vissz.
Az ára 35.000 Ft, cserebere nem érdekel, kivéve ha EF-M 55-200 STM
Átvehető Zuglóban esténként és hétvégén, vagy nap közben előre egyeztetés után a Krisztina téren.
Megválnék kihasználatlanság miatt Canon EF-M 15-45mm IS STM típusú objektívemtől. Az obit EOS M6 mellé kit-ben kaptam(ezért doboza nincs), de mivel közel 99%-ban egy 11-22 van a vázon, (a maradék 1%-ban meg fix) ezért megválnék tőle. Közel új, még mikrokarc sincs rajta, annyira új, kb 20-30 kép erejéig használtam össz-vissz.
Az ára 35.000 Ft, cserebere nem érdekel, kivéve ha EF-M 55-200 STM
Átvehető Zuglóban esténként és hétvégén, vagy nap közben előre egyeztetés után a Krisztina téren.
JJC LMA-EF_C/M (Canon EOS M) Canon EF adaptergyűrű
Eladó JJC LMA-EF_C/M (Canon EOS M) Canon EF adaptergyűrű kihasználatlanság miatt. Nagyon keveset volt használva egy Canon EOS M és egy Canon 50mm f/1.8 II összekötésére. Átvétel személyesen Csongrád megyében, vagy postázva a vevő terhére.
- Canon EOS M10 váz dobozában, nyakpánt, kábel, vázsapka, eredeti akksi, töltő. A fájlszámláló szerint 1900 expo van benne. Másodgép volt, gyakorlatilag új állapotban van. APS C mérteű Hybrid CMOS AF II érzékelő, wifi, dönthető érintőképernyő, manuális beállítások, beépített vaku stb. Kifejezetten jó választás meglévő Canon váz mellé. (lásd a mintafotón egy 70-200-assal). A legkisebb DSLR-hez képest is jelentősen kisebb váz)
S/N 103040005327
A váz ára: 50.000 Ft.
- MEIKE Canon M - Canon EF adapter dobozában. Minden jelet átvisz, valamennyi általam használt Canon és Sigma EF és EF-S objektívvel hibátlanul működött a vázon. Külön nem eladó, csak a vázzal, vagy a vázzal és objektívvel együtt. Nincs szériaszám.
Adapter: 10.000 Ft
- Canon EF-S 18-55 mm f3.5-5.6 IS STM stabilizátoros, léptetőmotoros objektív. A léptetőmotoros AF miatt kifejezetten alkalmas videózásra. Első/hátsó sapka, UV szűrő.
S/N 040204046567
Ára: 25.000 Ft.
- Canon EF 100-300 mm f4.5-5.6 USM első/hátsó sapkával.
S/N 33079016
Ára: 25.000 Ft.
- Canon EF 50m f1.8 objektív dobozában.
S/N 63856793
Ára: 20.000 Ft.
Egyben 120.000 Ft. A váz és az adapter csak egyben eladó. Nem tudok semmit postázni. Alapvetően Budapesten vehető át, de hétköznapokon általában Székesfehérváron is át tudom adni.
És mennyire igaz! Jól el volt dugva a funkció menüben ,azért nem találtam! A lényeg, nagyon is jól működik az elektronikus keresővel , finoman lehet fókuszálni. Köszi!
Üdv! Van valakinek M50-ese? Az érdekelne, hogy az enyém miért nem lát objektívet a vázon ha ef-efm gyári adapterhez felteszem a pk-ef (síma, nem csippes ) adapteres Pentax objektívem. Nem enged semmi expót, sem videót .Az előző M vázam jól működött vele . Esetleg másnak is van hasonló tapasztalata ?
Eladó egy alig használt Canon EOS M fényképezőgép kevés expóval (serial: 02423220026x). 2 darab hozzá tartozó Canon akkumulátor (eredeti). Canon akkutöltő (eredeti). Canon Speedlite 90EX külső vaku (serial: 020005501x) hozzá tartozó tokkal. Canon nyakpánt. Tamrac Rally 4 fotós válltáska. SD-kártya 4 GB
A fent felsoroltak ára egyben 55 000 Ft.
Igény szerint eladó mellé Canon EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 Is STM objektív (serial: 46020800549x) +35 000 ft.
Első körben egyben szeretném eladni, az objektív csak akkor eladó külön ha a fényképező elkelt.
Átvétel személyesen Budapesten egyeztetett helyen, vagy utalás után postázva a vevő terhére.
Sziasztok, M10 eladó. Hibátlan, újszerű állapot. Másfél éves, de kiterjesztett garija van még. 15-45 obi van hozzá. 75e. Pluszban (17e) pár hete vásárolt makró közgyűrűket is kínálok eladásra, 2 db, kombinálható persze. Alkuképes ésszerű határokon belül :-) Üdv J-HOME