Orbán Viktor kitért Izrael esetleges EU-tagságára is. Mint mondta, az EU-ban uralkodó bővítés-ellenes hozzáállással szemben támogatni fogja az ország felvételét, ha a kérdés aktuálissá válna...(2011. február 14) -- Avigdor Liberman izraeli külügyminiszter Budapesten /2011. október 25. (5772 Tisri 27)/: Izraelnek mindenképpen az Európai Unió teljes jogú tagjává kell válnia. Időhatárokat nem kívánt megnevezni...
Mert akkor az izraeli narancsra nem vetnenek ki behozatali vamot, szamomra ez eleg indok.67-ben azert lettem pipa ,mert amikor megszakitotta MO a diplomaciai kapcsolatokat eltunt a boltokbol a Jaffa markaju izraeli narancs.
En meg eleg sok narancsot eszek es sok narancslet iszok.
Amugy meg ban ,bank tokmindegy aki ott elveszti a penzet annak teljesen ganzegal mi van a bejarat fole irva es ki a ban tulajdonosa, rajta az mar nem segit
Teljesen igaza van.nem értem én sem , hogyan jönnek ide a bankok...... azt kellene keresni ami összeköt.
Ha nem ez a tema akkor nem kell idehozni a bankokat ,nem en emlegettem itt egy bankot se eloszor.
Amugy meg ban ,bank tokmindegy aki ott elveszti a penzet annak teljesen ganzegal mi van a bejarat fole irva es ki a ban tulajdonosa, rajta az mar nem segit
Ami meg Izrael EU tagsagat illeti en egyetertek vele. Hogy a topicnal maradjunk
Saját bank Leumi...hogy mit nem etetnek itt meg....
MNO
2008. június 17., kedd 00:00
Moshe Sanbar annak a Leumi Banknak volt a felügyelőbizottsági tagja 1990 és 1994 között, amelynek magyarországi pénzintézetét Fekete János, a Magyar Nemzeti Bank utolsó állampárti elnöke alapította. Az anyabankot 1902-ben Londonban, a Cionista Világkongresszuson alapította Herzl Tivadar. A Leumi magyarországi pénzintézete csődbe ment, 1995-ben felszámolták, jelentős pénzügyi kárt okozott a magyar államnak is.
Legalább próbáljon meg utánaolvasni.........etetés előtt.
Sajnos nem. itthon csődölte be a saját maga által létrehozott Leumi bankot , kb 2 milliárddal. Kezdő volt még a maiakhoz képest. De az akkori 2 milliárd se kutya........
Csakhogy en nem akarok csaladi hazat venni,meg ez a 80 ezer az amit azonnal csak hitelkartyarol tudnek felvenni,egy ingatlanvasarlasra akar 300 ezret is.Az egeszen mas kondicioju kolcson.
De en se csaladi hazat nem akarok se masik kocsit igy teljesen elmeleti csak a dolog,Kulonben sem szeretek csaladi hazban lakni,utalok kerteszkedni, havat lapatolni es hasonlok. Meg mi a fenenek nekem kettonknek a nejemmel csaladi haz.
az nem informacio,hogy bedobtal par nevet,minden bizonyitek nelkul, Dougan eletrajzaban semmi nem utal zsido szarmazasara, apja vasuti diszpecser volt. Fekete meg nem Svajcban volt bankar