Nem tudom ki lehet a gagyibb, nekem egyedül az Astra nem küldte a csekkeket, (más társaságnál ez soha nem fordult elő) egyedül az Astra miatt szívtam meg majdnem a műszaki vizsgát. Nekem ez a slendriánság annyira unszimpatikus volt, hogy inkább választottam egyel drágább kategóriát, csak ne az Astra legyen. Nekem visszatükröződött benne a román mentalitás, köszönöm, Astra nekem soha többé. Megkapták a bizalmat, de nálam el is játszották. Akinél meg csak az számít hogy ők a legolcsóbbak, azoknak meg sok sikert kívánok az Astrához.
Nézd, én csak saját tapasztalatot tudok mondani. Jópár Astrás ügyfelünk van, s eddig minden ügyfél kérést meg tudtunk oldani. Csekket adunk, ha nem ér oda időben, a biztosítói portálról meg szinte minden letölthető.
Miután az összes biztosítónál van állományunk, van összehasonlítási alap, és szerintünk van "gagyibb" társaság is.
A díjat a biztsítási alkuszoktól kapták, nem az ügyfelektől. A csekket nem a biztosítási akluszok nem kapták meg, hanem az ügyfelek. A telefont nem az alkuszoknak nem vették fel, hanem az ügyfeleknek, a sok kellemetlenséget nem az alkuszok szívták meg, hanem az ügyfelek. Stb,stb,stb...
Magyarország is kaphatna egy oklevelet a Kongói Köztársaságtól miszerint itt van a legjobb élet a világon. Vajon mit mondanának a magyarok? :-)
Megírnád, hogy mi lett az ügyedből (32-es bejegyzés)? Eléggé fogékonyak vagyunk az Astrás témákra, az előbbi bejegyzésben leírtam dióhéjban, hogy hogy jártunk. Köszi! Eni
Megírnád nekem, hogy találtál-e jó ügyvédet az említett ügyben? Nekünk van most velük egy ügyünk, közúti balesetnél a károkozó biztosítója az Astra, és a decemberi baleset után 5 hónappal indítottak nyomozást, ami kihozta, hogy gyanus körülmények miatt nem fizetik ki a kárunkat. A károkozó pedig mindent simán elismert, rendőrt se kellett hívni.
Balek ügyfél az Astránál kötött biztosítást, ami már eleve nem volt problémamentes. Aztán belejöttek kötelező nélkül, és hiába várja a pénzt.
Elkövettem egy oriási hibát, hogy az Astra Biztosítót választottam autóvásárláskor. Kezdődött azzal, hogy a[...] Bővebben!Tovább »
Igen megbízhatóan megbízhatatlanok!:)Csak aztán időben mondj fel majd ha teheted(legalább 60 nappal),mert megszabadulni is nehéz tőlük. Nekem 1 nap miatt nem engedtek felmondani idén, úgyhogy szívhatok velük még egy évet...:(
Nekem például február óta nem fizetnek ki 160.000Ft-ot! Pedig minden ott van, ami kell!
A telefont ugyan felveszik, de amikor közöltem a telefonos kisasszonnyal, hogy lassan fogytán a türelmem, simán letette a telefont!
Tehát megbízhatóan nem teljesít, mebízhatóan bunkók az ügyfélszolgálatosok!!!! Ez is egyfajta megbízhatóság. Nem?
De holnap biztos bekerülök az újságba, mert rájuk borítom az asztalt! Az asztalos módszer bevált már a MÁV biztosítónál ia annak idején. Aztán amint lehet, pucolok is másik biztosítóhoz.
http://biztositaskotelezo.hu/astra-biztosito Ezen az oldalon hirdeti magát az elképesztő hazugságaival. Hogy elérhetőség, meg az ügyfelek által megtalálhatóság? Van egyáltalán valaki akinek már fizettek ezek kártérítést? Van egyáltalán valaki aki megtalálta ezt a bandát és kapott érdemi információt?
A lenti történet kb 30 telefon, 10-15 perc zenehallgatás míg kompetensnek hitt emberhez kerülök, de mégsem, másikhoz kapcsolnak, az megsértődik lecsapja a telefont, másodszor felhív, kérem hogy idegileg kiegyensúlyozottab ügyintézőhöz kapcsoljanak, parkolási díj a Pannónia utcában, kétszer személyes megjelenés az ügyfélszolgálaton, kétszer az új biztosító ügyfélszolgálatán, .........soroljam???????????????,
Az Astra sem tudja sok ügyfélnél letölteni, mert szar a rendszerük. Én tavaly voltam náluk, szerencsére éves díjat fizettem, semmi gond nem volt. Egyszer kértem zöldkártyát, megírták, érvényes volt dec 31.-ig.
Januárban biztosítóváltás Netrisken keresztül évek óta működik.
Most új biztosító a netrisk alapján kiküldi a B10 -re számított biztosításdíjat, balesetiadót. Éves díj megint befizetve, nyugodtan hátradőlés a fotelban.
Április 06.-án új biztosító küldi a számlát, hogy 28.000.-Ft-ot fizessek be, mert az autó A0, mivel nincs kártörténeti.
Astrának telefon e-mail, küldik a B10 igazolást. Én továbbküldöm az új biztosítónak. hátradőlés a fotelban.
De azért motoszkál a kisördög.........nem alaptalanul.
A kártörténetit sem papír, sem email formában nem fogadják már el, csak ha a biztosító maga belenéz a KÁT (bónus-malus központi nyilvántartó) rendszerbe, és amit ott lát az a mérvadó.
Na itt bukik az Astra rendszere, mert ott ültem 1 órát az ügyfélszolgálaton, és a rendszergazdával együtt sem tudták olyan állapotba hozni az adatokat, hogy az megfeleljen a B10 bónusunknak.
Másnap sem.
Mai napig ha beírom a szerződésszámot, rendszámot, azt írja ki, hogy az adatok rosszak.
Rájuk küldtem egy bulvárújságírót, mégis legyen kicsit nagyobb nyilvánossága a dolognak.
Egy ember az Astrától felhívott, elnézést kért, és megígérte, hogy semmi problémám nem fog származni az új biztosítónál abból hogy rossz a rendszerük.
Az új biztosítónál a papíromat egy vastag dossziéba tették a többi Astráshoz, akik némi haladékot kapnak a B10--A0 különbözet befizetésére, rendszer javulás esetén a befizetés törlésére.
Nekem ugyenz a problémám.Ráadásul ez most azzal tetőzik, hogy az új biztosítom (KÖBE) küldött egy levelet, melyszerint bekéréték az Astrától a kártörténetem és az Astránál lévő szerződés(kötvény) számom alapján nem én vagyok a szerződő!!:)Ha ezt a Köbe felé 60. napig nem intézem el az Astránál akkor a bonus malusomat visszasorolják A0-ra!
Ezért holnapi nap úgy fogok eljárni, hogy nem a Magyarországi ügyfélszolgálatot fogom hívni, hanem a román számot. Azt a múltkor is felvették mikor már 2 hónapja nem jött meg a kgfb csekkem az adott negyedévre, ott van egy magyarul beszélő csaj, őt kérem a telefonhoz és elküldöm őket a k..... a......-ba!Ezt javaslom neketek is ha már unjátok a foglalt magyar vonalat és a meg nem válaszolt emaileket!
Azért a moderátoroknak üzenem, hogy ha nem tetszik a szóhasználat akkor próbáljanak meg kapcsolatba lépni az Astra biztosítóval. Nem fog sikerülni, sem telefonon, sem emailban, sehogy. Ez egy fantom cég! Csak azt nem értem, hogy kaphatott ez a mocsok román banda működési engedélyt Magyarországon? Ezeket azonnali hatállyal haza kellene zavarni. Lehet, hogy már otthon sem kellenek senkinek? Kiváncsi lennék arra, hogy a PSZÁF, vagy a MABISZ sajtófigíyelői olvassák-e ezt a rovatot? Ha igen már ez is elégnek kellene lennie ahhoz,hogy ezt a bandát elzavarják és örökre kitiltsák innen. Mindenesetre az oldal linkjét elküldöm az összes létező médiának, mert már csak a nyilvánosság erejében bízhatunk.
A zöldkártya letöltéséhez két adat kell : kötvényszám, és rendszám. Ha ezt tudod, be kell tudnod lépni. Arra ügyelj, hogy a kötvényszámot 0000xxxxxx formátumban írd be, csak 10 karaktert értelmez helyes kötvényszámnak :
Én is úgy jártam a bifizetéssel mint az elöttem szolók, annyi különbséggel, hogy az alkuszomat 2 naponta hívtam és ő küldözgette nekem az igazolásokat e.mailbe. Írtam nekik e.mailt 2 hónapja de semmi, én még a mai napig nem kaptam kötvényt sem, így a kötvényszámoról csak anyit tudok amit az alkusztól megkaptam. De ezzel a számmal viszont nem enged belépni az astra az oldalára, pedig zöldkártyaigazolást szeretnék kérni de egyszerűen lehetetlen. Valamint ha megállít a rendőr (aki elvileg kérheti) hogy mutatom be neki a kötvényt?????????????
Sajnos a problémák nem egyediek. Igaza van annak aki a váltást(menekülést) javasolta! A probléma az, hogy az sem olyan egyszerű!!! Nekem eljött a váltás ideje. Levélben értesítettem is őket amit átvettek bizonyíték, hogy a tértivevény aláírva vissza érkezett. Megkötöttem egy másik biztosítónál az újat, be is fizettem ők lemásolták a lemondást, rendben volt minden. Erre az Astra kiküldte a következő negyedévet amiben a baleseti adó is benne van, de én ezt már az újnál befizettem. Attól félek, hogy a levél(lemondásom) amit átvettel ott hever valahol és nem töröltek a rendszerből. 2 biztosításom nem lehet. Próbáltam őket hívni, de a telefonszámok többsége "nem kapcsolható", 1 szám amibe legalább a gép pofázik sose veszik fel. 5 Emailt írtam nekik arra se reagálnak, nem tudom felvenni a kapcsolatot velük! Nem tudok mást tenni egyszerüen nem fizetem be, nem foglalkozok velük. Ha bárkinek bármi ötlete jöhet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Üdv! Ez az astra biztosító hót hü...e! Befizettem ahogy korábban is írtam a postán rózsaszín csekken a biztosítást(mivel nem küldték a csekket 2 hónap után sem),de mivel decemberben még nem volt baleseti annak a díját nem adtam hozzá! Na oké semmi gond, az oldalukon ettől függetlenül letölthettem az igazolást ami márc 12.ig érvényes! Időközben kb 1,5hete kaptam meg a csekket utólag ez még a decemberi 12. ei(amit ugye már befizettem(rózsaszín csekken),de természetesen ezen már rajta volt az balesetiadó is), erre megint mentem a postára,közleménybe oda írtam,hogy baleseti adó(30%), ezzel mondom végre letudva ez az időszak,most meg nézem az oldalukon, hogy 6.12ig van fedezet:) ! Ez egyrészt örömteli mert pár ezer ft ért van újabb 3 hónap biztosításom,másrészt elég botrányos,mit néznek ezek??? Azt se nézik ki mire mennyit fizet be! ALig várom már, hogy évforduló legyen és átmennyek másik biztosítóhoz!