Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
majdnem*: a fegyveres topikokban továbbra sem javasolt (értsd: engedett) a politikai eszmék futtatása, agitálás, győzködés! Ilyenekre ott van a politika fórumcsoport. Köszönjük megértésed!
Pontosítsunk: zömében 26, 28, és 10 m-re voltak a célok. Fölötte - 1-1 lövéssel - "csak" 31-33-35-38-40-41, és 42 m távon volt kirakva cél.
Ezzel nem azt állítom, hogy sétagalopp volt a fölötti táv, de a zöme (40+40+23+2+az apró... lövés) az mind tényleg alatta volt, ahogy előzetesen megígértem! ;-)
Bár nosztalgia - búcsú - bulinak szántam a versenyt, de ha jövőre mégis lesz, a "taktikai" vonalat megtartom.
A verseny résztvevőitől meghallgatok minden konstruktív ötletet, javaslatot egy esetleges cél, táv, idő tematikával kapcsolatban...
A "taktikázás" vonalat tényleg túl toltam: legközelebb egyszerűbben kell célokat kitűzni a versenyzők többségének! Úgy nem kell sokat gondolkodniuk rajta! (gonosz vigyor) ;-)))
Lesz egy pár jól sikerült kép, amit felrakok ide, ha lesz rá energiám. Ti már megkaptátok az összeset privátban...
Köszönet minden versenyzőnek, aki a mai, ritka gyönyörű, szélcsendes időben eljött, és helyt állt a nem kis kihívást jelentő versenyünkön!
Külön köszönet a két doyen "Bandinknak", akik bőven 70 fölött, betegen, fájósan is végig lőtték a lőfeladatokat! Minden érintettnek küldöm majd a versenyen készült képek linkjeit, ha beérkeznek hozzám a többiektől,
és összesítettem őket.
A dobogósoknak gratula ezúton is! Hiába no: kijött a sok gyakorlás, sok verseny, és a HFT rutin a dobogós helyek elosztásánál! Hiába volt 10 cm pontossággal megadva minden cél távolsága, a gyakorlatilag majdnem szélcsend:
azért nem volt sétagalopp a mai versenynap, valljuk be!
Bandó Bá'! Kár volt kihagynod az ebédet! Karimáig szedtem a tányért, bevágtam, és az epekövem köszöni szépen, jól van! Téged se gyötört volna meg! :-)
Nem tudom, mivel pácolta Feri a húst, lehet, valami titkos gyógyszeres összetevővel! A hurkapálca lövős pálinka nyereményed a lőtéren átvehető majd! :-)
Aki kihagyta a mai versenyt - így járt! Szerintem sajnálhatja! ;-)
Nekem nincsen erről ideálom, de megnézheted a többi európai országban hogyan alakul a váderedményesség. Ott csupa seggfej ügyész dolgozik a mieinkhez képest úgy látszik.
Hát nem tudom...megint sok-sok felesleges beszéd az előzményekről, "őtbáncsamindenki", fikázza PI eredményeit és utalgat arra, hogy doppingolt (nem is akart menni arra a VK-ra de betették beugróként - kérdem én, ha valóban ekkora befolyása van az UTE-nak akkor ezt nem tudták volna elkerülni?). Plusz még egy történet, hogy az UTE-nak annyira komoly a lobbiereje, hogy még a saját versenyzőjüket (SzR) is kitúrták az EB csapatból :D Azért ez nem kis ellentmondás.
A konkrét esetet meg elintézi egy félmondattal, hogy tőrbe csalták és teljesen normális az egymás szobájába mászkálás. Ez utóbbit még el is hiszem, csak nem két haragban-perben álló közt, pláne úgy, hogy a másik nincs is a szobában.
Ráadásul mintha arra utalna az elején, hogy megtalálták a DNS-ét PI vitaminján... ami azért elég durva lenne.
Nekem úgy tűnik, hogy sajna nagy baj van nála a toronyban.