Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
majdnem*: a fegyveres topikokban továbbra sem javasolt (értsd: engedett) a politikai eszmék futtatása, agitálás, győzködés! Ilyenekre ott van a politika fórumcsoport. Köszönjük megértésed!
Manapság mindenféle rakétákkal próbázzák védeni a banyahajóikat.Azokhoz képest,néhány ilyen ,radar vezérléssel (szerintem)sokkal olcsóbb lenne! Márpedig,mint látjuk mostanság mindent IS a drónok uralnak,tehát azok ellen kell valami furmány.
Mire akarsz kilyukadni ezzel a vakondókkal? Azért kell belőlük olyan sok, hogy megtalálják a petét, vagy a lárvát a sötétben. ;-) Majd küldj egy képet a szerjózsákról, mert nekem is kell majd a mezőlövészetre. Tegnap küldött a Jóisten egy nyuszit a birtokra.
Nagy nyilvánosság előtt leteszem az úttörő esküt, hogy tényleg így történt:
Szerződéses Kadét képzés ma, 47 fővel. A honvédség részéről akadálypálya, csapat feladatok, a cserkészek túlélés, és "bondage" technikákat oktattak. Mi lőelméleti oktatást, és lézer
fegyveres lövészetet tartottunk, valamint én személy szerint a 10 m-es lőtéren airsoft fegyverekkel próbáltam rávezetni a lányok/fiúk figyelmét a lövészet szeretetére.
A második sorozatban bejön hozzám egy enyhén borostás, szőke fiatalember a csapattal, normál tinédzser öltözékben. 3 fős mini etapokban oktatom őket a biztonságos, és helyes fegyverkezelés rejtelmeire
minden alkalommal, ahogyan az a szerződésben elő van írva.
Amikor rákerül a sor az airsoft pisztoly betöltésére, szembesülök azzal a ténnyel, hogy az összes műkörme más mintára van festve, és a strassz berakásokból is egy
komplett kollekció volt rá felépítve. A műkörmök hosszáról nem is beszélve. Csak a több évtizedes rutinom miatt siklottam át fapofával ezen a tényen. Aki ismer régről, tudja: a kézfogásom általában csontszáraz, forró, és nem döglött hal jellegű.
A lányok fegyver tartását mertem korrigálni, de az övét nem igazán. A cipőjére sem mertem ránézni, mert ha tűsarkúban lett volna, azt nem bírom ki fapofával...
Wáberer György 300 ezer forintot ad azoknak, akik választási csalást lepleznek le! „Ezt a pénzdíjat az április 12-i választás védelmében ajánlom fel. A díjat azok kapják, akik bármilyen elkövetett vagy csak megkísérelt választási csalással kapcsolatos hatósági bejelentést tesznek, és lényeges bizonyítékokkal szolgálnak” – mondta a vállalkozó a Facebookra feltöltött videóban. Wáberer szerint a díj akkor is jár, ha a leleplező maga is érintett a csalásban. Ez kérem, egy aktuális poén,egy viccoldalon!!!;-)
Beosztás miatt hozzám ma látogat el a nyuszi. Én nem tudok ilyen flancos ételeket csinálni. A sonka főző lében már tegnap megfőztem a babgulyást.
Az őzgerinc süti is pihen a hűtőben. A Vellington bélszint már körbe pirítottam, mudtárral körbe kenve pihen a hűtőben. Ma rakom össze, és sütöm ki. Főtt-sült édes burgonya lesz hozzá.
Sütök egy szilvás piskótát, és ha lesz még energiám, egy köményes omlós apró sütit.
Szóval csak így, szolidan... ;-) Képet max. privátban, ha el nem feledkezem róla.
Apropó: említettem múltkor, hogy rossz életű emberek elorozták a tőled kapott fácskámat. Tudjuk majd pótolni valamikor?
Annó csináltam egy játékos vetélkedőt egy rendezvényen. Volt benne egy történelmi kvíz: Szent István kedvenc étele a lecsó volt; IV. Béla Itáliából hozatta az újságait. stb. stb.
El kellett dönteni, mi igaz, mi hamis állítás. Csak felnőttek játszották. Nem állítom, hogy mindenki kitörő sikerrel...