HURRRÁÁ HURRRÁÁÁ!!! MEGVAN AZ IDEI ÉV EDZÉSLÁTOGATOTTSÁGI KIMUTATÁSA!!!! A LEGNAGYOBB LÓGÓS DISZNÓK ABC SORRENDBEN!! ANDICS ÁRON (igaz csak 1 edzéssel csúszott le a minimumról,de most kőkemények vagyunk) SZABIKA STEVE no comment...tényleg...no comment CSEH MALAGUTI ERKEL DZSIHAD HATLACKI (neki főleg az igazolatlan hiányzásai tettek be) IGARI TOMI MESTER RICSI HARCOS NOVAKOV ÓZ PONCZ JÓZSI BOXI VEGA (a mi kis Parisünk is az igazolatlanok csapdájába csúszott bele) SZAKSZ mielőtt felhördültök,van 1-2 olyan ember aki azért nem került fel a listára,mert ELŐRE JELEZTE,hogy a munkája miatt bármikor behívhatják.Azokat a telefonhívásokat,igazolásokat nem tudjuk elfogadni,amik 17.40 kor jönnek és ez áll bennük: "nagyon beteg vagyok,most keltem,meg jönnek a nagybátyámék is és fáradt vagyok meg nem járnak a buszok,nem tudok edzésre eljutni" az ezzel a listával kapcsolatos észrevételeket/"de énnekemnemisvotligazolatlanhiányzásom" kommenteket légyszíves a: tattooed.loki kukac gmail pont com-ra írjátok,és ott megtárgyaljuk a részleteket. peace
sziasztok!csak ismételni tudom a Déwet a Tomo-t a Lokit és a többieket. ne legyen már senki rest lejönni edzésre, mert ez felháborító, hogy midnenki aki lejön megtisztelik egymást. csak legalább aki nem jön egy telefont ejtsen már le, mert vicces h hétfőn 21-2 en voltunk a 65böl és szerdán hirtelen h megnött a létszám.(akire nem vonatkozik ne vegye magára)aki nem jön a saját problémája és sajnos a csapaté. JÖJJÖN MINDENKI EDZÉSRE....
tudod..mivel 5 edzés volt EBBEN a hónapban,ezért ha kettőn nem vagy ott,már akkor sincs meg a 80%.... de a felsőbb vezetés parancsolt rám,hogy írjak be mindenkit... ellenben,ha nem jössz,és szólsz valakinek aki szól nekem,akkor tárgytalan a dolog...
Ha ebből sokkal kevesebb lesz az azt jelenti, hogy nem fogsz lejárni edzésre.. ha érted ahogy értem ;-) ! Amúgy srácok ! Jövőhéttől más rendszerben fogunk edzeni nem CSAK nyújtások lesznek .. készüljetek .. PÖRGETED !
Elnézést, hogy nem szóltam a hiányzásom miatt, de azonnalos munkát kaptam. Tudom ez nem a legjobb kifogás, de nem tudok mit tenni. Egyébként megnyugtatom az edző bá-kat, hogy egyéb más időben mindig pótolom önállóan a kihagyásaimat. Bízom benne, hogy amikor elkezdődnek a labdás edzések, ebből sokkal kevesebb lesz. Továbbra is gyúrjatok és nyújtsatok, mert nemsokára kezdődik a szezon!
íme a teljes,kiegészitett lista: Narancs Áron Sztivi Shrek Dancsi Kócián Tibus Szabika Cseh Hyppo Mester Ricsi Harcos Nova Boxi Szaksz Erkel itt az idő hogy lejárjatok edzésre...
mivel ma volt az ötödik edzés ebben a hónapban,ezért ma írom fel a 80% alatt teljesítők névsorát... Szabika Cseh Klement Krisztián Mester Ricsi Harcos Novakov Boxi Szaksz Erkel
És mindig azok hallgatják ezt akik lejárnak edzésre. Megmondom kicsit énis unom hogy Tomoék folyton nekünk mondják hogy ez télleg hajmeresztő. Aki úgy érzi hogy neki szól és elolvassa ezeket akkor mától fogva lejöhetne igazán. Ja és énis felírtam a számomat meg az e-mailemet is. Szólhattok nekem is. Átadom Lokiéknak.
kurva szar ilyeneket olvasni...ha nem is csak magaddal, a csapatoddal baszol ki ! nem jársz le, könnyebben sérülsz..és akkor ki a faszom fog a pályán edzeni és segíteni a társaidnak ? de nyilván ezek az emberek nem is nagyon olvassák ezeket a mondatokat..
Nem szeretnék állandóan erről írni itt, de .. Szánalmasan kevesen voltunk hétfőn és most szerdától durci üzemmód lesz azoknak akik nem járnak. Ha nem jössz és tényleges NORMÁLIS ÉS ÉRTÉKELHETŐ kifogásod van akkor szólj nekem,Zsókának,Lokinak,Máténak,Márknak és igazoljuk de az vicc, hogy tegnap volt vagy 20ember akik igazolás nélkül hiányoztak. Ne legyen már ennyire dedós, suli szint, hogy könyörögni kell ilyenekért. Csakis magaddal baszol ki ha nem jársz .. 80% alatt viszlát van ;-) . Tessék komolyan venni !