Keresés

Részletes keresés

kein nickname Creative Commons License 2019.06.21 0 0 908
kein nickname Creative Commons License 2019.06.17 0 0 907
Előzmény: Wic (906)
Wic Creative Commons License 2019.06.17 0 0 906
kein nickname Creative Commons License 2019.06.14 0 0 905

Kommentár nélkül 

 

Ein homosexuelles Liebespaar hat in Brasilien mit einem unmenschlichen Experiment am eigenen Kind Schlagzeilen gemacht. Die Frauen unterzogen ihren Sohn einer erzwungenen Geschlechtsumwandlung. Da sich der Versuch aber als erfolglos erwies, wurde der Junge ermordet.

 

 

https://deutsch.rt.com/gesellschaft/89211-brasilien-lesbisches-paar-toetet-sohn/

az isteni Higgs bozon Creative Commons License 2019.06.06 0 0 904

Felnőtt férfi, de hároméves kislánynak érzi magát: úgy is él

Camille Lola egy fiatal felnőtt férfi, viszont meggyőződése, hogy a lelke mélyén egy hároméves kislány. Úgy is él, mintha az lenne.

Camille a felnőtt pelenkakedvelők szubkultúrájának tagja, ahol nem csak azok kapnak helyet, akiket szexuálisan izgat a felnőtt fenékre húzott pelenka látványa, de azok is, akiket ez egyszerűen – mint őt magát is – megnyugtatja és békével tölti el.

 

ásítósmacska Creative Commons License 2019.06.03 0 1 903

Itt a folytatás..

 

https://aristo.pestisracok.hu/hamupistike-ii/

 

....

Lassan tellett a nap. Most is rengeteg alja munkával árasztották el, mint mindig, olyanokkal, amelyek még megalázóak is volta érzékeny lelke számára. Délelőtt atomerőművet kellett építenie, pedig ő inkább tiltakozni szeretett volna ellene, délután pedig környezetet kellett szennyeznie, mert ilyen rettentő gonoszak voltak hozzá. Ámbár a globális felmelegedés gondolata – mit tagadjuk – némi kellemes bizsergéssel töltötte el.

Alig várta már az estét, hiszen tudta, a buli folytatódik a Kék Osztrigában, és új élmények, csodák várna rá ott, az övéi között. Mikor aztán a mostohái elindultak az esti ciszheteró összejövetelre, ahol a többi homofóbbal gyűlölködni szoktak, gyorsan magához intette a madarakat. „Hozzatok nekem még szebb ruhát, mint a tegnapi!” – kérte őket – „A Konchita Wurstnál is szebb akarok lenni!”

:-D :-D

Éjfél felé aztán Hamupistikének ismét haza kellett mennie. A királyfi, aki már teljesen be volt gerjedve, újfent felajánlotta, hogy hazakíséri. Egy darabig sétáltak is együtt, ám egy döntő pillanatban Hamupistike hirtelen, félrelökve az ijedt őrt, berohant az Egyenlő Bánásmód hatóság épületébe. A királyfi hiába futott utána, mert ő a tetőn keresztül elmenekült. Az utcán épp arra sétáló Andrew Lloyd Webber felnézett, és meglátva a menekülő Hamupistikét, ekkor megérett benne a „Buzi a háztetőn” című musical gondolata, melyet később nagy sikerrel mutattak be. De ennek, most, történetünk szempontjából, nincs jelentősége.

 

 

....

..

 

 

Egyszer csak megpillantotta a hamuban lapító Hamupistikét. „Próbáld fel te is” – mondta neki, de szíve mélyén már érezte, hogy ő lesz az igaz. Ő felpróbálta és láss csodát: pontosan illett a lábára, melynek még a szaga is pont ugyanolyan volt.

Előzmény: ásítósmacska (902)
ásítósmacska Creative Commons License 2019.05.31 0 1 902

Egy kommentelőt megihletett... :)

 

Naprózsa
2019-05-30 @ 15:21

Zseniális, kedves Aristo. Rég nevettem ilyen jót!
De ne álljunk meg félúton: Dolgozzuk át az összes híres mesét, hogy a jövő Cochita-Virsliknek ne kelljen ezzel se fáradniuk.

 

Borsószem királykisasszony

 

Volt egy rátarti I.-es szülő, aki nem akarta, hogy nemes környezetvédő pénzuzsorás történelmi családjába holmi pórnéptől származó beházasodjon, azért kikötötte, hogy fia, – aki amúgy csak genderképzéses óvodái és iskolái után döntötte el, hogy végül is megmarad fiúnak, mégse operáltatja át magát hercegkisasszonynak, igencsak kedve támadt megnősülni, hogy ezáltal kiköltözzön a mamahotelből az I.-es szülője zsarnoksága alól – naszóval a rátarti I.es szülő hirdetést adott fel nősíttetési célból.
De egy jelentkező királykisasszonyt se talált eléggé királyinak.
Egy viharos este vendég kopogtatott, s mikor bemutatkozott, hogy ő királykisasszony, a Rátarti nem hitte el, mert túl mély volt a hangja. De próbára tette, és betett egy borsószemet a vendégágy 15 matraca alá.
Reggel a vendég panaszkodott, hogy valami istenesen nyomta a hátsóját.
Rátarti (I-es szülő), még ekkor se hitte el, hogy a vendég elég pedigrés, merthogy nagyon néger volt, meg 2 méter magas is, ezért estére egy köteg eurót dugott a 15 derékalj alá.
Reggelinél – amit a kényes vendég kérésére környezetvédelmi okból hínárpogácsából és bőséges kanáritáp vegánkosztból állt – a feleségjelölt panaszkodott, hogy megint nem tudott aludni, mert egész éjjel azt kereste, hogy honnan jön a pénz szaga?
Rátarti erre áldását adta a frigyre.
Meglett a hetedhét lakodalom, a műsort Conchita-Virsli adta, s utána a pár elvonult nászéjszakára.
Ott az ifjú pár egymásba lelt. Közben míg a királyfi hátulról boldogította párját, jót beszélgettek:
– Na, jól átvertük I-es szülődet – mondta mackósan rekedt mély hangján az ara. – Megéreztem a borsószemet, meg az eldugott lóvét, ezért nem vette észre, hogy csak tavaly jöttem kecskehajcsár-kalóz foglalkozású migránsként Szomáliából hozzád, drágám, és amúgy férfi vagyok.
– Sajnálom, hogy ennek a tortúrának kellett kitenned magad, mátkám, mert a családomban nem fogadták el, hogy én meg bu.zi vagyok – szabadkozott az ifjú férj (vagy afféle). – A melegházasságot ugyan állami szinten szorgalmazzák a mi királyi köreinkben, de a szaporodásunk céljából nekünk magunknak kereken megtiltják – magyarázta az ifjú férj és most pózt cseréltek, a “feleség” került hátulra.
– Igen, kedvesem, de hogyan fogunk így genderutánpótlást szolgáltatni a családodnak? – irult, pirult az ara és megvakarta a golyóit.
– Most, hogy megházasodván én ülhetek a trónra, kötelező beszolgáltatást vezetek be – magyarázta a férj. – Minden hülye, maradi homofób mátkapár csak akkor kap házasodási engedélyt, ha elsőszülöttjét beszolgáltatja örökbeadásra a homokos pároknak.
– S mi lesz, ha nem adják nekünk a gyerekeiket?
– Perbefogjuk őket fasizmusért, rasszizmusért, és a muszlim zsoldosaink élve égetik el őket, ha még mindig nyakaskodnak.
– Helyes. És hol történik-e nyilvános példa statuálás?
– Hát hol, hát hol? Mindent a szádba kell rágnom? A Notre Dame-ban, mikor megint felgyújtatjuk, borsószem kisasszonyom!

Előzmény: ásítósmacska (901)
ásítósmacska Creative Commons License 2019.05.31 0 0 901
kein nickname Creative Commons License 2019.05.28 0 0 900

Értem, nem ismerem a filmet.

Előzmény: Wic (899)
Wic Creative Commons License 2019.05.28 -4 0 899

A Trónok Harca záró részét nézik.

A egy nagyjából középkori viszonyok közötti fantasy világban játszódik.

 

A történet végén meg kell választani az új uralkodót. Akit a középkorban általában ugyebár nem választottak, hanem vagy örökölte a trónt, vagy harcban szerezte, vagy elég ritkán a legnagyobb főurak választották (de sokszor ebből megint háború lett).

 

Erre Sam felveti (nyilván poénnak szánták a készítők), hogy "az új királyt demokratikusan, a nép válassza meg, szavazással". Ekkor néhány néző elkezd lelkesen bólogatni, hogy ez aztán milyen jó ötlet (tehát nem értik, hogy ez egy poén, valószínűleg nulla történelmi ismeretük van). A film pereg tovább: néhány főúr döbbenten néz egy pillanatig (ekkor már néhány okosabb néző elkezd kuncogni, ők értik a poént), aztán a főurakból kitör a röhögés és elkezdik Sam-et oltani, hogy "persze... majd a cselédek meg a pórnép választ, hülye-e vagy?". Ekkor a nézők közül az ötletet helyeslők értetlenül néznek, hogy "pedig ez annyira jó ötlet, hogy csak na, Sam létrehozta a demokráciát!". És a slusszpoén: az egyik főúr felveti, hogy a lova is szavazhasson. Ekkor a bekarikázott nézőben eltörik valami, és teljesen leolvad az agya.

 

Lehet, magára vette a slusszpoént...

:))

Előzmény: kein nickname (898)
kein nickname Creative Commons License 2019.05.28 0 0 898

Nem értem. Valaki lenne kedves elmagyarázni, mit néznek a népek és mit kell figyelni rajtuk? 

Előzmény: Wic (895)
gitana19 Creative Commons License 2019.05.27 0 0 897

És a Gillette tudja fokozni...

Wic Creative Commons License 2019.05.26 -4 0 896

A politikai korrektség 
terrorjának legújabb áldozata Quentin Tarantino

Cannes: bevándorlást támogató filmek díjai, remekművek háttérben, pimaszkodás Delonnal, és megszólal a genderlobbi is.

Wic Creative Commons License 2019.05.24 -5 0 895

https://youtu.be/aDNeIzRvvJA?t=437

 

Figyeljétek a reakcióját a jelenetnél, amikor Sam elővezeti 7:17 után, hogy az uralkodót válassza meg a nép, meg azt is, amikor a továbbiakra reagál. Nagyon érdekes.

 

m54-b Creative Commons License 2019.05.21 0 0 894

Ezeknek tudok egyet

Előzmény: Wic (891)
ásítósmacska Creative Commons License 2019.05.20 0 0 893

És láttad a Hofer apák-napi ajánlatát? :-DDD

 

https://www.hofer.at/de/angebote/von-samstag-18052019/

 

Előzmény: gitana19 (875)
kein nickname Creative Commons License 2019.05.15 0 0 892

s hogy leszóljuk a képírás rendszereket, pedig, lám

Előzmény: Wic (891)
Wic Creative Commons License 2019.05.15 -6 0 891

https://index.hu/techtud/2019/05/10/nemileg_semleges_emojik_is_lesznek_az_androidban/

 

Na, már tényleg nem tudtam, mi hiányzott, és mi miatt voltak eddig hímsoviniszta gondolataim teló-nyomkodás közben. Hála istennek, most már ennek is vége.

az isteni Higgs bozon Creative Commons License 2019.05.14 0 0 890

A muszlimok szakmányban aláznak, vernek, köveznek meg nőket, de ők oly édi-bédik, hogy nekik nem róják fel. Ennyire félnek tőlük.

Előzmény: Wic (886)
kein nickname Creative Commons License 2019.05.14 0 0 889
Wic Creative Commons License 2019.05.14 -4 0 888

Emlékeztetnélek Louis de Funès esetére.

Előzmény: ásítósmacska (887)
ásítósmacska Creative Commons License 2019.05.14 0 0 887

Már reggel olvastam....

 

Elképesztő, hogy ezek a baromarc agyhalottak mindenbe beledumálnak....

 

Mijjaf.c köze van egy életműnek az illető magánjellegű véleményéhez....?????

 

GRRRRRRR.....

Előzmény: Wic (886)
Wic Creative Commons License 2019.05.14 -5 0 886
ásítósmacska Creative Commons License 2019.05.13 0 0 885

BRRRRRRR.....

 

 

Előzmény: kein nickname (884)
kein nickname Creative Commons License 2019.05.13 0 0 884

https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/ketmillio-feliratkozot-veszitett-el-az-ismert-videos-egyetlen-beszolas-miatt/

 

Azt mondják, hogy a divatblogger (a videón balra) férfi. Hát, én nem tudom. 

nemezis 2 Creative Commons License 2019.05.11 0 1 883

Mindamellett érdekes, hogy az Index által idézet cikk:

 

https://www.asrm.org/globalassets/asrm/asrm-content/news-and-publications/ethics-committee-opinions/access_to_care_for_transgender_persons.pdf

 

Programs should ensure that transgender patients who seek fertility services are informed about any distinctive medical risks and the lack of data about long-term outcomes for patients and their offspring.

 

Trasz betegekről ír, és a longitudinális adatok hiányáról valamint a kutatások hiányáról ír.

Bevallom, én nem találtam a cikkben azokat a kutatásokat, melyekben arról ír, hogy a trasznemű párok gyerekeinél nem lehet kimutatni személyiségfejlődési eltérést.

Előzmény: nemezis 2 (882)
nemezis 2 Creative Commons License 2019.05.11 0 1 882

Na, csak beállt a sorba az Index is!

 

https://index.hu/kulfold/2019/05/10/transznemu_ferfi_gyerekvallalas_szules/

 

 

Elegánsan elhallgatva a 40%-os öngyilkossági késztetést, és minden az általa hozott, ismeretlen módszertannal végzett "kutatásnak" ellentmondó eredményt......

Wic Creative Commons License 2019.05.09 -6 0 881

Wic  4 órája    0 0 91441

https://index.hu/belfold/2019/05/09/kiboritotta_a_kommenteloket_a_telekom_buntudatkelto_anyak_napi_reklamja/

 

Pedig inkább el kéne gondolkodni:

Fontos-e a család, a gyerek?

 

(Persze, a Telekom önmagát reklámozza, de a reklám tényleg rámutat valamire, ami fontos: a gyerekkel eltöltendő időre, amit később nem pótol semmi.)

gitana19 Creative Commons License 2019.05.09 0 0 880

Igazából a vége gáz nagyon ("Danke Mama, dass du nicht Papa bist."). De majd mikor felfedezik a melegek. Hát most ez a reklám azt mondja, h 2 apuka nem tud gyereket nevelni? Ajvé.

Előzmény: ásítósmacska (879)
ásítósmacska Creative Commons License 2019.05.09 0 1 879
Előzmény: gitana19 (875)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!