basszus most jöttem rá, a t.grey az valószínűleg a TAN GREY rövidítése, ez pedig pont úgy néz ki mint az angol szerinti TAN szín... Azért erősítsen meg valaki ha tud :)
Nem tudjátok, hogy hol találok bontott alkatrészeket Rally Raidhez? Elfektettem egy árokba szegénykémet és a tükör, kézvédő és gyújtáskapcsoló doboz (nem tudom mi a neve) bánta. Ez utóbbi lenne a legfontosabb, mert rendelésre 40K + szerelés, annyit már kiügyeskedtem, hogy UK-ből tudnék rendelni 27-ért is, de mivel csak a műanyag ház sérült, kicsit sok érte ennyit, egy bontott tökéletes lenne.
Elkelne egy kis segítség, hogy még a szezonban csapathassak egy párszor.
Elsősorban Quattroman segítségére számítanék Moto Guzzi Nevadám kinyomócsapágyának beszerzésével kapcsolatban - Őt "jim32" ajánlotta a Moto Guzzi fórumon - de bárki segítségét szívesen venném.
Mocim:
Moto Guzzi Nevada 750 Club (karbis, nem az IE!)
Évjárat: 1998.
Alvázszáma: ZGULK01002M111466
Csapágy gyári cikkszám: GU12087001
Két hónapja a szerelőnél "pihen" várva az új csapágyat akinek a beszállítója már kétszer küldött olyat, ami nem jó hozzá.
Így néz ki a csapágy:
Hálás lennék, ha valaki tudna segíteni egy tuti hazai, vagy olasz beszerzési forrást.
(Állítólag az olaszok szabin vannak, jelenleg nem szolgálnak ki.)
Előre is köszönöm a segítséget, minden segítséget, tippet örömmel fogadok!
Na' Hali! Úgy döntöttem fájó szívvel de eladom a Capót ... Sajna egyre inkább úgy tűnik nem igazán van,lesz kihasználva.. ( ráadásúl van egy yami fj-m is) .. Szóval ha valakit érdekelne... milla körül . Vagy elcserélném honda crx cabrióra.
- Szerintetek milyen göncöt kellene ilyenkor ( ilyen melegben ) fölveni....? Ma 2 óra alatt abszolut belerohadtam a bőrbe.. A pólóm teljesen átázott az izzadságtól.., büdös voltam mint a dög!
- Mióta kompjuter van a gépben nemigazán szeretek bütykölni. ( előtte virago, meg yami fj .., darabokra szedtem..) Olaj,olajszűrő,fékbetét, gyertya .., ilyenek.. lettek cserélve a capón.. Bár mutogat mindenféle hibakódot.. :o)
Jó ez a zindex.., legalább áttekinthető.... Föleg,hogy havonta beírkál valaki.. :o) Apropó..: Azt tippelje meg vki ,mitől "libben" meg a hátsó féktárcsa ... (A beégetésnek kicsi a valószinüsége..) S,ha már kóvályog ,javítható e..?
Ma gurultam egy jó nagy kört , kipróbálandó az új láncot.. Hát' meg, sajnos a tavaly nyár vége óta először.. :o( Már úgy voltam vele, eladom (porfogónak kissé drága) de ma rájöttem motor nélkül nem élet az élet.. :o)