Keresés

Részletes keresés

Én és én, meg az Irén Creative Commons License 2010.03.14 0 0 799
"Tehát éljen fedhetetlen Morvai Krisztina, alias Balóné, akit a Nemzetközi Nőszövetségbe még a Medgyesi delegált."
Lesz@rom, ki kivel élt , él vagy élni fog. Magánügye mindenkinek. A gyengeség jele, ha ezzel hozakodik elő bárki.

"Vagy az orosz szövetségre áhítozó Vona Gábor?"
Nem áhítozik, csak realista. Az oroszok nem fosztották ki az országot, úgy mint ahogy most ki van fosztva. Tudod, kimentek a tankok, bejöttek a bankok. Melyik a jobb??? Nem vágyik senki sem tankra, de a bankra sem!!!!!!!!!!!!

"Esetleg a börtönből kampányoló Budaházy, akinek a boltjaiban még soha nem járt az APEH (biztosan véletlenül)!

Aki körözöttként egyenes adásban szerepelt a nem éppen nemzeti érzelmeiről híres MTV1 en, és egyetlen rendőr nem mozdúlt rá."
Ezt meg szintén lesz@rom, Budaházi csináljon amit akar, mint ahogy ő sem ismeri el a JOBBIK-ot pártként, úgy én sem nézem semmibe. JOBBIK-os létemre hülye nem vagyok. Erről jut eszembe, légyszíves ne hülyézd a JOBBIK-osokat, csak ha fidesszel együtt teszed. Bár akkor is dicsérnéd a fideszt.

A fidesz elszámoltatási szándékáról eszembe jut a kecskére bízott káposzta sorsa. Tudnék két konkrét példát mondani a szerény, szegény minden lehetőségétől megfosztott, sanyarú ellenzéki sorba kényszerült fideszesre, hogyan kell még a negyedik X előtt milliárdossá válni. Természetesen csak és kizárólag becsületes munkával. Persze! Jut eszembe, a télapó meg én vagyok. Na ezért nem lesz elszámoltatás, csak varázslás és parasztvakítás a választásokig. á
A mostani lebukásokhoz a fidesznek semmi köze, a komcsik egymást ölik. Már ők sem tisztelik a saját hagyományaikat....
Tudod én minden politikusnak azt kívánom, hogy a saját testéből annyi maradjon egészséges, amennyit a meglévő vagyonából tisztességesen szerzett.
Előzmény: Wizard14 (796)
Wizard14 Creative Commons License 2010.03.14 0 0 798

Nem feltétlenül hatnak meg az érveid amikor ennél sokkal alpáribb stílust üt meg nap nap után sneátor M.K. alias Balóné! ( metszett farkincák) Teszi ezt mekkora fizetésért az EP-ben?

Ha egy párt megengedheti magának, hogy legalább kétmillió szavazót néz hülye bunkónak nap mint nap, annak a fanjai ne nagyon sértődjenek meg egy személyeskedőbb hangnemű ujságcikken! Kicsi álszemérmes!

 A titok törvényt sem hülyegyerekek játékának találták ki eredetileg, hanem azért, hogy egy nezet érdekeit védje! elég szomorú hogy gazemberek arra használják, hogy a szemétségeiket eltüntessék! Sajnos nincs módszer jelenleg arra, hogy a sz.t a májtól elválasszák.

A jelenlegi törvény erre nem ad lehetőséget! Ezért kell egyszer egy kétharmadoss többség valakinek, akin utána számonkérheted a módosítások elmaradását!

Előzmény: Törölt nick (795)
Wizard14 Creative Commons License 2010.03.14 0 0 796

" Itt a JOBBIK az egyetlen, aki fog tudni valamit csinálni úgy, hogy nem kiabálnak rá kígyót-békát."

 

Az a kérdés, te érted e amit írsz!

Tehát éljen fedhetetlen Morvai Krisztina, alias Balóné, akit a Nemzetközi Nőszövetségbe még a Medgyesi delegált.

Vagy az orosz szövetségre áhítozó Vona Gábor?

Esetleg a börtönből kampányoló Budaházy, akinek a boltjaiban még soha nem járt az APEH (biztosan véletlenül)!

Aki körözöttként egyenes adásban szerepelt a nem éppen nemzeti érzelmeiről híres MTV1 en, és egyetlen rendőr nem mozdúlt rá.

Ez mind bizonyára véletlen!

Te! A rablók szoktak 300 milliárdot hagyni a kasszában?

Bizony elszámoltató pozicióban pillanatnyilag egyedűl a FIDESZ van! Meg kényszerpályán is! Ha nem kezdi el(de  szerintem már elkezdte) az elszámoltatást, akkor a legközelebbi választásig a saját választói elöbb eszik meg, mint a Jobbik, vagy az MSZP.

Előzmény: Én és én, meg az Irén (788)
Fine Tune Creative Commons License 2010.03.14 0 0 794
Nem, én azt gondolom, hogy SZDSZ eleve nincs, MSZP meg valami 8%.

Előzmény: Én és én, meg az Irén (791)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.14 0 0 793
Te nem a XIV-kerbe laksz ???
Az meg szadeszos hmmm. Akkor jöjjön csak az elszámoltatás ott is. Látom nagyon be vagy ijedve,pánikolva hogy jön a jobbik és csinál valamit ősztől helyi szinten, gondolom eddig etted - ittad kutalikné meg weinek szavait.
Hát enbek vége pajtikám nincs több hókuszpókusz meg varázslat, a függyöny lehult.
Előzmény: Wizard14 (787)
Fine Tune Creative Commons License 2010.03.14 0 0 792
Még mindig kisebb kárt okoznak mint ha most ők kerülnének kormányra. Csak kitermelődik ott is a krém.
Előzmény: Wizard14 (787)
Én és én, meg az Irén Creative Commons License 2010.03.14 0 0 791
"Továbbá inkább a Jobbik legyen a Fidesz ellenzéke, mint az MSZP-SZDSZ. "
Ugye ezt nem úgy érted, hogy a fidesz koalíciós partnere az maszop-szadesz legyen????????????????? Nagyot csalódnék....
Előzmény: Fine Tune (783)
Fine Tune Creative Commons License 2010.03.14 0 0 790
Mondták neked? Én azért kivárnám a 4 évüket.
Előzmény: Igor. (784)
Wizard14 Creative Commons License 2010.03.14 0 0 789
......akinek aztán végképp semmi esélye az elszámoltatásra!
Előzmény: Törölt nick (785)
Én és én, meg az Irén Creative Commons License 2010.03.14 0 0 788
Varázslókám. Ha valaki ilyet nyilatkozik, mint amit te is "idézel" annak valószínűleg oka van. Például "nyert a lottón". Már persze ha érted miről is beszélek. Itt a JOBBIK az egyetlen, aki fog tudni valamit csinálni úgy, hogy nem kiabálnak rá kígyót-békát. Vagy a fidesz lesz a "rablóból lesz a legjobb pandúr" tipikus esete??? :)) Az általad idézett cikkben nyilatkozó pedig saját magából indult ki, és ez nem jelenti azt, hogy más ilyen...... .
Előzmény: Wizard14 (779)
Wizard14 Creative Commons License 2010.03.14 0 0 787

"Nekem az a véleményem, érjenek még. Ott vannak fél év múlva az önkormányzati választások, egy csomó helyre bejutnak, lehet majd bizonyítani, lesz erre 4 év. "

Én jobban szeretném, ha ez már végképpen nem párt alapon szerveződne, hanem olyan emberek ülnének be az önkormányzati testületekbe döntési poziciókba, akik tényleg a helyi érdekeket képviselik, ismerik, szeretik, szükebb lakókörnyezetüket.

Tehát a szó szoros értelmében k é p v i s e lő k! 

 Nekem nem szimpatikus, sőt egyenesen elborzaszt az, ha valaki azt kéri, szavazzatok rám, mert én még nem voltam!

Beültem itt, helyben néhány testületi űlésre hallgatóságnak. Mellettem néhány jobbikos  kiküldött megfigyelő űlt. Hát annyi törvénytelen baromságot, amit ott egymás között okoskodva egy óra alatt összehordtak, egy év alatt nem hallottam!

Elég nagy bajok vannak kis kerületemben, már csak az hiányzik, hogy ilyen dilettáns csapat döntéshozóként itt töltse a gyakorlóidejét!

Előzmény: Fine Tune (783)
Tzp Creative Commons License 2010.03.14 0 0 786
Az hogy manapság annyi ballib politikus kerül gyanúba vagy vád alá az már a közelgő Fidesz kormányzás előszele. Túlzással élve már most elszámoltat a Fidesz.
Előzmény: Igor. (784)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.14 0 0 785
Ezért jöjjön a jobbik.
Előzmény: Igor. (784)
Igor. Creative Commons License 2010.03.14 0 0 784
Ne haragudj de hiú ábránd a Fidesz részéről az elszámoltás.
Előzmény: Fine Tune (783)
Fine Tune Creative Commons License 2010.03.14 0 0 783
Azért azt tudomásul kell venni, hogy a Fidesz politikai ellenfele a Jobbik is.

Ugyan miért támogasson jobbikos politikusokat? Valamit tudnak, amit más nem?

Az országnak meg tök mindegy ki csinálja meg a rendszerváltást, csak megcsinálja.

A Jobbik meg nem fogja megszívatni a Fideszt, a legtöbb ember szerint az elszámoltatást a Fidesz is elvégzi, a Jobbik meg nem feltétlenül alkalmas kormányzásra.

Nekem az a véleményem, érjenek még. Ott vannak fél év múlva az önkormányzati választások, egy csomó helyre bejutnak, lehet majd bizonyítani, lesz erre 4 év. Továbbá inkább a Jobbik legyen a Fidesz ellenzéke, mint az MSZP-SZDSZ.

Előzmény: Törölt nick (781)
Darwin Creative Commons License 2010.03.14 0 0 782
A Fidesz nem nemzeti, vagy nem szociális? (egyébként a helyes válasz igen, nem nemzeti és igen, szociális: és ha ezt minden ország felismeri, akkor itt a kommunizmus :) )
Előzmény: Törölt nick (776)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.14 0 0 780
Mikor tűnsz már el a netről a nácizásoddal ?
Nem unod még ?
Előzmény: Törölt nick (776)
Wizard14 Creative Commons License 2010.03.14 0 0 779

Aki kíváncsi, hamar öregszik! Egy lendületes X 11.én megteszi! Tudom jacvasolni a sok duma helyett azt a csapatot, aki 2002 ben  a régió vezető országaként adta át?! az országot 300 milliárddal a kasszában. A többi süket vaker!

Merre van a jobbik volt koalás partnere a MIÉP?

Talán itt:

"

Az a párt, amelyik ma a választók szavazataira pályázik, nem az a Jobbik, amit az emberek megismertek, és amiért küzdöttünk - mondta a Magyar Hírlapnak adott interjúban Nagy Ervin, a Jobbik korábbi alelnöke. Nagy Ervin elvi és erkölcsi okok miatt távozott a pártból, és hároméves hallgatását törte meg mostani nyilatkozatával. Úgy látja, Vona Gáborék becsapják azokat a tisztességes embereket, akik a Jobbikért dolgoznak, kampányolnak, gyűjtik a kopogtatócédulákat - és a választókat is becsapják. Elhitetik velük, hogy ők az új, tiszta erő, de ez nem igaz. Sokkal inkább a levitézlett, lebukott, sértődött, okkal, ok nélkül parkolópályára tett helyi politikusok pártja lett a Jobbik. Az európai parlamenti választáson elért siker után megjelentek a kétes vállalkozók is a pártban. Olyan vállalhatatlan emberek, akik üzletet szimatolnak egy tíz-húsz százalékra pályázó parlamenti erő körül.

Nagy Ervin annak idején egy önálló, hiánypótló, radikális pártot szeretett volna, amelyik nem támadja hátba a nemzeti oldalt. Megdöbbentőnek tartja, hogy Vona Gábor és társai ma többet foglalkoznak a jobbközéppel, mint a nómenklatúrával.

Szerinte beszédes Vonáék oroszbarátsága, és az is egyértelmű, hogy kívülről befolyásolják a párt irányvonalát. Úgy véli: ha a Jobbik túlnyeri magát, néhány jó szakértő mellett egy sor mindenre alkalmatlan, kétes múltú képviselő ül be a parlamentbe. Nagy Ervin számol a támadásokkal is, de fontosabbnak tartja, hogy kiderüljön az igazság."

Előzmény: Törölt nick (763)
Igor. Creative Commons License 2010.03.14 0 0 777
Büdös nácik, köpköd a szotyihéjat jó meszire.
Előzmény: Törölt nick (776)
Jroux Creative Commons License 2010.03.14 0 0 775
Miért, a Jobbik talán nem azt fogja nézni hogy mi az ország érdeke? És ha ezt képviseli, miért kéri meg az árát?
Előzmény: lepecs (771)
Jroux Creative Commons License 2010.03.14 0 0 774
A Vona levél olvasása után nekem is nagyjából ez jött le, de ne legyen igazad.
Előzmény: Wizard14 (762)
Jroux Creative Commons License 2010.03.14 0 0 773
Kampányérdekből igyekszik összemosni a Fideszt és az MSZP-t minden szempontból. Pedig el kellene ismernie, hogy az 1998-2002-es időszak sokkal jobb volt az ország számára, mint az utána következő 8 év. És, hogy ennek az ámokfutásnak évekig csak a Fidesz próbált gátat vetni olyan sikerrel, amilyen mértékben ezt a törvények egyáltalán lehetővé tették.
Előzmény: Törölt nick (760)
lepecs Creative Commons License 2010.03.14 0 0 771
Ezzel már megszivatta! Jobbik mindig meg fogja kérni a parlamenti szavazatainak az árát. Már a pótkölcségvetés megszavazása lesz az első keserü lecke Orbán számára!
Előzmény: lepecs (766)
ooloo Creative Commons License 2010.03.14 0 0 768
fidesz-maszop sem lesz? nono... :)
Előzmény: joci0504 (767)
joci0504 Creative Commons License 2010.03.14 0 0 767
Nem lesz koalíció a jobbikkal, de minden olyan kérdésben kívülről támogatni fogják a fideszt amelyben nagy az egyetértés! Az egész szembenállósdi csak színjáték!
Előzmény: ooloo (765)
lepecs Creative Commons License 2010.03.14 0 0 766
Már nem. Orbán nem tudja és nem fogja tudni megkerülni a JOBBIKot!
ooloo Creative Commons License 2010.03.14 0 0 765
Ettől még - sőt ezért különösen - a Jobbik olyan ádáz ellenfele lesz a Fidesznek, hogy ihaj... :)
Előzmény: Darwin (761)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.14 0 0 763
Akkor kire szavazol nagyokos ?
csak nem a munkáspártra ?
Előzmény: Wizard14 (762)
Wizard14 Creative Commons License 2010.03.14 0 0 762

Ha egy kicsit is adsz a tényekre: a szadesz szétesését nagyrészt saját magának, kis részt a fidesznek köszönheti, de illusztrálnád egyetlen egy reális példával, hogy a jobbik mivel járult hozzá?

Potyaleső, nagyképű, populista banda, aki a jelenlegi ténykedésével remekül előlészíti az olvtársak menekülését!

 

 

Előzmény: Törölt nick (756)
Darwin Creative Commons License 2010.03.13 0 0 761
Szvsz. itt inkább Fidesz-MSZP együttműködés látszik:

Ez mai:
http://www.youtube.com/watch?v=pqoN_HGO2hM
Ez a harmincéves tervezésről:
http://www.youtube.com/watch?v=pqoN_HGO2hM
Ez meg a színházról:
http://tinyurl.com/ycdmj5p
Előzmény: [virgo] (759)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!