Nav N Go iGO v8.3.1.56007 PDA(autorun SD) PNA(copy SD or edit sys.txt) all resolution ENG-HUN empty content http://rapidshare.com/files/159891642/NNGiGO83156007PANDA.zip
Nav N Go iGO v8.3.1.57021 PDA(autorun SD) PNA(copy SD or edit sys.txt) all resolution ENG-HUN empty content http://rapidshare.com/files/159897003/NNGiGO83157021PANDA.zip
Lehet, hogy lemaradtam de ez melyik skin képe? A Riks-el kapcsolatban: nem tudom betenni a hang riasztást azzal lehet összefűggésben, hogy nekem csak a magyar nyelvi fájl van feltelepítve az igo-ra? Ha nem akkor kicsomagolva vagy tömörítve húzzam be az audio fájlt a skin audiojába? Szerintem is nagyon jó működik a kütyü!
Én probáltam az eddig elérhető összes IGO8-at és nekem a régebbiek jöttek be a risk skinnel megspékelve. A Mio-s forumon folyamatosan bötykölik a skineket és innen lehet szuper dolgokat vadászni!
A Leguljabb elérhető verzio egyébként asszem a most kiadott iconx készülékből való mert hivatalosan nem jelent meg igo ezzel a verziószámmal. De ez számunkra lényegtelen, a lényeg, hogy elérhető és működik! :)
2 napja én is feldobtam a megyeri hidas és M0-ás térképet, igy végre nem a határban autózom!
Ettől függetlenül ezer THX , hogy megosztottad velünk ezeket az okosságokat.
Akinek esetleg még nincsenek meg ezek a cumók mindenképp próbálja ki mert sokat emelnek a masina szinvonalán!!
Amúgy én is utálom ezt a "gagyit" mert: ---------Eddig mindent fel tudtam tenni rá amit szerettem volna ---------Stabil ---------Szép a képe ---------És ha egy kicsit segitek neki ebben akkor kiválló gép! :))))
Próbált már valaki hozzá TMC vevőt csatlakoztatni? Én vennék de nem tudom, hogy mi a jö hozzá.
hezoli-nak pedig csak annyit, hogy sztem senkinek nem tartottak a fejéhez pisztolyt, hogy vedd meg! Ahogy ezek a kütyük fejlődnek "holnap" már annál is lesz újabb. Akkor aki olyant vett Ő is át lett ku...?
hali mindenkinek. A madaras áruházban ahol a mi tiborgunk is kapható volt most egy másik tipust árulnak. tipusszáma 900i. ebbe a leirás szerint benne van már bluetooth és tmc. kivülről ugyan ugy néz ki mint a mienk. szerintem minket atku......szerintetek? ennek az ára 44000.
jó ez a fórum. bár kicsit sokat kell olvasni ha valaki meg akar tudni sok mindent, de megéri. feltettem amiket adtál, bár az új térkép nem megy nálam nem tudom miért, illetve a sáv haladást sem mutatja valamiért. szerinted mi a bibi, elvileg be van állítva minden de valami még mindig nem ok. üdv hezoli
Mindenkinek aki Igo8-at használ ajánlom az alábbi linken található forum nyomonkövetését mert nagyon hasznos skinekkel és infokkal lehettek gazdagabbak.