Elnézést, hogy belepofázok mint oly sokszor a dolgokba, de úgy vélem Hajdú B. Istvánt és Méhes Gábort lehet szeretni vagy nem szeretni, de szarnak nevezni semmiképpen.
Vass István Zoltán nem ugrik be közvetít még? Tóthtot én is kedvelem ellentétben Szaniszlóval és Hajdú B.-vel. Valóban elég sok szar kommentátor van: Egri, Szaniszló, Méhes, Szathmári, Székely, KGL, Léderer, Kristóf, Horti, Hajdú B. Rónai, Czollner, Világi Jók:Faragó Fülöp Matúz Hettésy Somosok Varga Tóth A többi semleges. Tegnap nagyon jó volt Gundel
Azokat, akiknek van humoruk, tudnak rögtönözni, ugyanúgy teljesíteni egy meccs 2/3-ánál, mint az elején. Ezek vagy-vagy tulajdonságok (mert sajnos ezeket együtt senki sem teljesíti).
Hajdú B István Szaniszló Csaba Tóth Csaba
Vass István Zoltán (ő ugyan rádiós, de apatikus beszólásai nagyon jót tettek a magyar foci egyre rosszabb meccsein)
Akik nem szimpik, azok leginkább megjátsszák magukat vagy beleszerettek magukba (példákat nem írok, van bőven régről és a mából is), és a legegyszerűbb megoldás ellenük mindig a MUTE gomb.
Tetszik ez a dolog az elején megvédtük a most közvetítőket, hogy jók, nem kellene senki helyettük. Aztán Egri kezdett kilógni a sorból, most pedig már Gundel is elfogult. Még szerencse, hogy hétvégén végetér az EB mert azak után a két Somosról is kiderülne milyen rossz és nem érnek semmit. :))))
Ezekkel a véleményekkel ellentétben én továbbra is azt mondom mind a négy kommentátor jó volt, akinek nem tetszettek az mutasson olyant aki még sosem volt elfogult valamelyik csapat irányába, pontosan mondta volna ki minden csapat játékosainak nevét, ne ordított volna, vagy esetlegn ne lett volna gyenge napja.
Ezek az új videók itt az indexen nagyon gázak. Ki a faxot érdekel az a hülye kocsi meg a pacalzabálás. Valamit az EB-ről kéne inkább nyomni ha már kimentek. Ki kiváncsi a magánéletükre....
Ma néztem a negyeddőntők összefoglalóját, egyáltalán nem vettem észre, hogy Gundel jobban ordított voln a spanyolok helyzeténél mint az olaszokénál. Azt meg, hogy hogyan viselkedett volna, ha az olaszok nyerik a büntetőket azt hiszem sosem fogjuk megtudni.
Nálam lehet bármennyire felkészült egy riporter nincs joga szurkolni ráadásul az ilyen látványos elfogultság visszataszító engem minden kommentátor irritál amikor erőszakosan szurkolnak a kedvenceiknek (olyankor tök mindegy hogy annak-e akinek én) Legyenek pártatlanok. Ezért (is) kedvelem Faragót, Fülöpöt, Matúzt, Hettésyt, Somosékat, Tóthot és Vargát
Gundel jól közvetít, és felőlem akár drukkolhat annak is, akinek én nem, de legalább nem irritál. Somos bármelyik viszont igen a korábben idézettek miatt. De az nagy pozitívum, hogy tud nyíltan örülni, nincs elszállva, mint a Léderer, hogy húgecc, ezt én közvetítem szopjatokle. Egri meg nem való élőbe, rossz hozzá az orgánuma.
Nem figyeltem mert bosszankodtam, de ha így is volt teljesen igaza volt egy ilyen játékkal amit Olaszország művelt végig ezen az EB-n bízott benne, hogy nem jut a 4 közé.
Nagyon idegesítő hogy Gundel Takács Gábor már megint szurkolt ő egy nagyon jó kommentátor lehetne ha itt és a Sport tv-n is nem lenne ilyen elfogult. Annak viszont örülök hogy Egri már itthon van