Keresés

Részletes keresés

WarriorGirl Creative Commons License 2008.06.05 0 0 29
Am nekem az 1. és a 2. évad félig és 6. évad félig meg van videókazin:D:D
Előzmény: WarriorGirl (28)
WarriorGirl Creative Commons License 2008.06.05 0 0 28

És hol lehet majd beszerezni?

Előzmény: OG1 (27)
OG1 Creative Commons License 2008.06.05 0 0 27
Az jó pár év lenne... :) De egyébként hamarosan jön dvd-n az első évad!!!
Előzmény: WarriorGirl (26)
WarriorGirl Creative Commons License 2008.06.05 0 0 26
Igen, de remélem mint a 6 évadot leadják:D
Előzmény: OG1 (25)
OG1 Creative Commons License 2008.06.04 0 0 25
Nekem is tetszett, sőt jó hogy a 2. évadot adják! :)
Előzmény: WarriorGirl (24)
WarriorGirl Creative Commons License 2008.06.04 0 0 24
Jó volt a múltkori rész. Perdicas elvette Gabrielle-t feleségül. De hiába, mert Callisto megölte Perdicast. Gabrielle elhatározta,hogy megöli Callisto-t. Xenat is megkérte hogy tanítsa meg verekedni. Gabrielle azt hazudja Xena-nak, hogy hazamegy Podeidaba.
Callisto-hoz mnet hogy megölje.De végül nem tette meg. Végül Callisto belesüllyed a földbe:D:D:D .Így Gabrielle és Xena tovább folytatják útjukat.
Tamás Creative Commons License 2008.06.01 0 0 23
Na, erre sem fogadtam volna nagy összeggel, hogy innen van a nicked... :-)))

De régen láttam már, nagy marhaság volt, de szórakoztató... Kedvenc mellékszereplő Autolycus volt (Bruce Cambpell rox :-DD), a kedvenc epizód pedig természetesen: The Bitter Suite
Előzmény: Callie (9)
WarriorGirl Creative Commons License 2008.05.31 0 0 22
Üdv mindenkinek! Holnap Xena :D:D:D.
OG1 Creative Commons License 2008.04.27 0 0 21
Na, amikor a vörös hajú lány hasába beleszaladt a kés,,, az nagy jelenet volt. Egyébként ma nézted a xenat?
Előzmény: D.Fazekas Zsolt (20)
D.Fazekas Zsolt Creative Commons License 2008.04.26 0 0 20
Szia.

Nem halt meg és gondoltam is, hogy nem fog. Egyébként a neve helyesen: Edie Britt :)

Előzmény: OG1 (19)
OG1 Creative Commons License 2008.04.21 0 0 19
Én si! Szerinted meghal Izzye a srorzatban?
Előzmény: D.Fazekas Zsolt (18)
D.Fazekas Zsolt Creative Commons License 2008.04.19 0 0 18
Igen néztem. Tegnap egy amolyan emlékeztető, ismétlő rész volt.
Előzmény: OG1 (17)
OG1 Creative Commons License 2008.04.18 0 0 17
Óóó, Született feleségek. Nézted az évadzáró részt?
Előzmény: D.Fazekas Zsolt (16)
D.Fazekas Zsolt Creative Commons License 2008.04.11 0 0 16
Herkules? Azt is szerettem régebben.

Koromnál fogva is elég sok sorozatot láttam, Rozalindától kezdve a Dallason át, a Dr. House-ig. Sok kedvencem volt és van is. Jelenleg: Született feleségek, Dr. House.

Az örök kedvenc az X - Akták :)
Előzmény: OG1 (15)
OG1 Creative Commons License 2008.04.11 0 0 15
Előtte meg a hercules adják. Amúgy még melyik sorozatokat kedveled???
Előzmény: D.Fazekas Zsolt (14)
D.Fazekas Zsolt Creative Commons License 2008.04.10 0 0 14
Kedvenc mellékszereplőm? Soha nem voltam rajongó típus..... és mivel x éve láttam utoljára az utolsó részt is, nem tudok megnevezni senkit. :(

Nem nézem, mert nem tudtam, hogy adják. Ennek pedig egyszerű és prózai oka van, mert nem komálom a Viasatot épen az alant lévő hozzászólásban általam leírt állandó ismétlések miatt. Mivel nem komálom a Viasatot átsiklok felette a TV műsor újságban :)

De most már nézni fogom, ha általam is elfogadható időpontban adják :)
Előzmény: OG1 (13)
OG1 Creative Commons License 2008.04.10 0 0 13
Köszöntelek a fórumban! Egyébként 6 évad-ból áll a sorozat. Melik a kedvenc mellékszereplőd? Nem is nézed akkor a viasaton??? Egyébként a divix nagyon jó formátum!
Előzmény: D.Fazekas Zsolt (11)
D.Fazekas Zsolt Creative Commons License 2008.04.10 0 0 12
Szerintem a VIASAT eljátszotta itt is, mint megannyi sorozat esetében. Hogy csak 1 vagy 2 évad közvetítési jogát vette meg akár korlátlan számban, mert az olcsó. És ezt most nyomatják hónapokig. És amikor már leadták 2-3 alkalommal is ugyanazt az évadot, akkor sorozatot váltanak..... vagy nem, ha jó a nézettsége.

A Halál biztos diagnózost 2003-2004 óta adják napi szinten két résszel (de. az előző napi ismétlése, délután új rész) annyira jó a nézettsége, hogy nem veszik le a műsorról. Nem tudom én már hanyadszor kezdik újra.A Gyilkos sorokkal is ugyanez a helyzet, de azt később kezdték el adni, még 2005ben, azóta megy.

X aktákkal is eljátszották ezt. 1-2 évadot egyszer adták le. Aztán a 3-4 évadot vagy kétszer is sikerült nekik. Majd leszinkronizáltatták a többi évadot (persze csak Mulder hangja volt az eredeti....) is, az ötödikbe belekezdtek félig leadták, majd megint a harmadik évadot kezdték el nyomni. Ezután elkezdték adni vasárnap esténként az utolsó évadot, ahol már nem Mulder a ffi ügynök. Ezt is félig leadták, majd a Viasat szinkronosan kiadták DVDn a TVn le nem adott évadokat......
Előzmény: OG1 (5)
D.Fazekas Zsolt Creative Commons License 2008.04.10 0 0 11
Szia!

Én imádtam régebben, nem régen töltötte le nekem a keresztfiam valahonnan, de még nem volt időm megnézni és igazából azt sem tudom mennyi évad/epizód. De jó pár DVD és azt tudom, hogy DivX :)

Kedvenc epizódom? Vannak... de címekre nem emlékszem mivel anno a TV2n láttam utoljára, jó pár éve. Videón van egy csomó rész, abból jó pár kedvenc.
Előzmény: OG1 (4)
OG1 Creative Commons License 2008.04.06 0 0 10
Az amazon.com-ról rendeltem meg. De idén ki lesz adva dvd-n az első évad! Bővebb info a dvdextra.hu oldalon található. Egyébként hogy tetszett a mai rész? Én felvettem...
Előzmény: Callie (9)
Callie Creative Commons License 2008.04.06 0 0 9

Ezek szerint létezik DVD-én a sorozat? Magyarországon be lehet szerezni valahol?

Nekem - nem meglepő módon - a Callisto-s részek a kedvenceim.......

Előzmény: OG1 (4)
OG1 Creative Commons License 2008.04.02 0 0 8
Íme, a második rész!
S1/2 Chariots Of War - Harciszekerek 10/5

Xena segít egy pár falusinak, akik lerombolt házaikat szertenék újjáépíteni, mikor a rablók újra rájuktámadnak. Xena sikerrel jár, de egy nyíl megsebzi. Az egyik falusi férfi fogadja be és segít rajta, de a többiek nem nézik jó szemmel, hiszen úgy ismerik Xenát, mint "Nemzetek Pusztítóját" és azt gondolják meg fogja akadályozni a bekétárgyalásokat a hadvezérrel. Ez így is lesz, mivel a falusiak nem de Xena átlát a hadúr tervén, aki egyetlen célja, hogy kiírtsa a békés falu lakóit, és így szerezzen dicsoséget Ares, A Hadak Ura elott.
---------------------------

A rész túl erőltetett volt. Nem tetszett. De remélem azért nektek elnyerte a tetszéseteket. Nem volt íve a cselekményeknek. A sztori gyenge volt. Nem találtam hasznosnak ezt a részt. Bár Gabrielle viselkedése felettéb különös, szhuggesztív volt. Amúgy a rész ismertetése a http://agreis.hu oldalról származik.

OG1 Creative Commons License 2008.04.02 0 0 7
Sajnos eddig nem igen válaszoltak! De sebaj. N emsokára itt ahétvége, és meglátjuk.
Előzmény: Ezüstliliom (6)
Ezüstliliom Creative Commons License 2008.03.31 0 0 6
Milyen címre írtál? Kíváncsi vagyok, válaszolnak-e, mert az én levelemet a múltkor olvasatlanul törölték.:///
Előzmény: OG1 (5)
OG1 Creative Commons License 2008.03.30 0 0 5
Ma szomorú hírem van. Mai nap a megszokott helyett, az első epizód került adásba. Nem is tudom hogy ez hogy történhetett meg. Küldtem egy levelet a viasatnak, még nem válaszoltak. De nem baj, már úgyis "régen" (3-4 hónapja) láttam. Jó volt a Xena, és Draco közti csata is. Ki látta?
OG1 Creative Commons License 2008.03.30 0 0 4
Te is fan vagy? Üdv körünkben. Egyébként melyika kedvenc epizódod? Nekem megvan a 4. évad DVD-n. Neked is megvan valamelyik?
Előzmény: D.Fazekas Zsolt (3)
D.Fazekas Zsolt Creative Commons License 2008.03.29 0 0 3
Xena: Warrior Princess - 1995-2001

Főszereplők:

- Ilyenek voltak

és ilyenek lettek:
- 01
- 02
OG1 Creative Commons License 2008.03.29 0 0 2
Az első évad első részének elemzése...Saját fordítás!

S1/01 A múlt bűnei - Sins of the Past 1995 09 04.

Xena (Lucy Lawless) hazafelé utazik eltökélt szándékkal megjavult a múltja bűneiért, de az erőfeszítéseit, hogy elkezdjen egy új életet, megzavarja, hogy az ellenséges hadúr, kihívja Xenat páűrbajozni. Ha Draco nyer, akkor Xena, és népe meghal, Ha Xena nyer akkor viszont zöld utat kapnak. Draco szerepében (Jay Laga'aia).

Jó rész, szezonkezdés alapjából. Bár vannak messze magasabb alkotások, de kezdetnek ez is megteszi. Éne yg kicsit erőltetetnek gondoltam, de nem biztos hogy az volt. 10/7-es pontszámot érdemel tőlem. Aki látta már, az is nyugodtan lepontozhassa. 3 nap múlva kerül fela második rész elemzése.
pumpika666 Creative Commons License 2008.03.29 0 0 1
gabrielle igen jó csaj!
pumpika666 Creative Commons License 2008.03.29 0 0 0
xena-nem 0
Előzmény: OG1 (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!