Az 100% hogy 2010-ben Fidesz kormány lesz Magyarországon.
A kérdés: Milyen intézkedésekkel rángatja ki az országot a jelenlegi helyzetéből? Figyelembevéve azt, hogy a versenyképesség érdekében csökkenteni kell az adókat és a Fidesz a nagy ellátó rendszerek olcsóbbátételét folyamatosan ellenzi ebben a ciklusban. Tehát a kérdés a következő: Ilyen helyzetben mit lehet tenni? ÖTLETEKET várok, ha van valakinek. (Természetesen a demokratikus és a jogállamiság kereteit nem feszegető reális dolgokra gondolok)
Miért minket kérdezel, amikor erre a kérdésre még a Fidesz vezetése is csak hebeg-habog, meg olyat mond, amit kapásból megtorpedóznak, mert olyan gyenge.
Mi csak egyszerű Nép vagyunk, akinek csak az a feladata, hogy megszavazza a Vezírt, aztán az majd gondolkodik helyettünk...
1. a 2006os választás még közelebb van, mint a 2010es
2. Egyáltalán nem biztos, hogy a Fidesz nyer
3. Fletó még simán szétbaszhatja a költségvetést az államadósságot annál is, mint 2006ban
Egyébként én leginkább a segélyek, nyugdijak reálértékének csökkentését, az adórendszer igazságosabbá tételét (minimálbér eltörlését, EVA megszünteteését), adó és járulékcsökkentést várok tőlük.
- Adócsökkentés és járulék csökkentés nem rossz ötlet, de nagyarányban semmiképpen sem fokozatpsság elvének kellene megvalósulni. - Eü-ben hozott intézkedéseket nem kell visszarendezni inkább átrendezni hogy müködjön és maradjon a tb állami kézben. - Munkábajáró (adófizető ... tudom nem ua de majdnem) már most is kevés van talán 2 millió legfeljebb vmivel feletti a számuk. - 14. havi nyugdij...??? - Összes bezárt iskola ujboli kinyitása hát nézd csak azt nyitnám újra amire szükség is van és ki is használják.
Ha akarnának tudnának tenni párállástól független, de sajna lassan tényleg az az érzése az embernek, hogy teljesen mindegy hova szavazol
Akkor nem értem. Egy csoport aki 0 forint adót fizet, az attól, hogy premizálják a gyerekvállalást kedvezőbb adókkal, az attól már nem fog még kevesebb adót fizetni. Ahhoz dolgozniuk kéne.
Gyors váltás a rendőrállam szlogenről: Gyülekezési törvény drasztikus szigorítása, nagyobb vízágyuk azonnali megrendelése (150 db). Éleslövedék átnevezésre "kis méretű könnygáz"-ra.
Akinek gyereke van az kevesebb adót fizet, ami egy iylen mértékben öregedő társadalomban közgazdasági szükségszerűség. A kisebbségünket nem nevezném nettó adóbefizetőnek, úgyhogy sokat nem veszítenénk rajtuk.
Méghogy baromság! A Miniszterelnök Úr nem beszél baromságokat.
Ezt a nagy igazságot nemrégiben mondta.
És nekem az is tetszett a Navracsics úr által ismertetett programban, hogy ők véglegesen kiirtják a parlagfüvet (a brigád már meg is van hozzá). Ez annál is inkább megnyugtató a haza számára, mert a parlagfű magja 40-50 évig csiraképes, s így megvan a biztosíték arra, hogy legalább addig maradnak kormányon.
Utána meg már úgyis mindegy, mert a Földet elfoglalják a Mars-lakók.
Magyar Nemzet 2010 júniusi különszáma: Orbán Viktor családfájának levezetése Szent Istvánig - 5 milliós, 100 oldalas ünnepi, ingyenes kiadvány, 15 millió embernek kipostázva