Keresés

Részletes keresés

AAAaaa Creative Commons License 2008.02.12 0 0 378
Akkor ezt a Majkat majd maskor ellenorzom...

Amugy utananeztem es ezt irtad:

"Eleve a korruptságra utal az a mondat, hogy fizessetek meg, akkor nem leszek korrupt - hiszen ezzel pont azt jelenti ki, hogy az ő tisztessége megvehető, és el is várja, hogy azt megvegyék.
Mindenki megvásárolható, csak az összeg más.
"

Azt nem irtad, hogy minden no kurva, csak, hogy mindenki tisztessege megvasarolhato. Ne menjunk bele, hogy mi a no tisztessege es mit csinal, ha azt megveszi valaki.
Clinton ota tudjuk, hogy meg a szexualis kapcsolat fogalma is ketseges...
Előzmény: prérikutya (374)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.12 0 0 377
Nem nektek rendőröknek hanem mindenkinek. De ha valai kimegy es intézkedik az gondolom azert teszi vagy teheti mert ert hozzá.
Előzmény: dusan77 (210)
prérikutya Creative Commons License 2008.02.12 0 0 376

csak ha azt veszem,hogy a fővárosi kolléganői fele akkora forgalmú fiókban a dupláját kapják,akkor meg több,mint érdekes.

Ott a lehetőség, tessék Budapestre menni dolgozni.

A 30 évesek érdekeltek,100-150 ezer netto között kapnak,meg néha valami ruhapénzt,jutalmat,fene tudja mit,de félévente 100 ezer körül.

Félévente 100 ropi pluszban? Az elég jó! Hol van ez?

A ruhapénz elmegy a ruha pótlására. Csak szólok: 1 ing 3500 Ft körül van. Egy cipő 14 ezer, egy nadrág 10 ezer körül. A téli bőrkabát 70 körül van.

Beleveszed az utazási költségtérítést is??? Mert azt a pénzt előző hónapban már elköltötte.....

,,havi 100 ezerért az életemet kockáztatom értetek parasztok" szöveg felidegesített.

Miért?  A feleséged kiért kockáztatja az életét???

Előzmény: Törölt nick (373)
orpheline Creative Commons License 2008.02.12 0 0 375
Üdv.

Zoli nem csak az " útleveleket " kezelte...... Erdésztechnikus végzettséggel, mint Hivatásos vadász dolgozott évekig..... ráadásul olyan környéken, ahol minden 3-ik felnőtt orv-vadászik....... ez legalább olyan "rutint" adott a rendőri munkához, mint 5 év a nyócker-be - járőrként.....

20 éves korától 3 lőfegyvere volt...... és kiválóan bánt mindegyikkel... lőni meg jobban lőtt, mint némelyik kommandós.....
Előzmény: prérikutya (371)
prérikutya Creative Commons License 2008.02.12 0 0 374

Ki az a Majka? Es milyen vad csajai vannak?

Csak akkor, ha nincs ott az asszony....:-) A sütiket meg ne felejtsd el törölni..:-)

http://video.keresom.hu/?keresett=vad+csajok&kereses=Keres%C3%A9s+Itthon

Ezt irtad: Mindenki megveheto. Gondolom a mindenkibe a nok is beletartoznak.

De nem azt, hogy mindenre... És főleg nem azt írtam, hogy minden nő kurva.

Előzmény: AAAaaa (370)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.12 0 0 373
,,105K-t keres egy bankban, ilyen végzettséggel?Akkor már elnézést de a hiba nem a rendszerben van. :-)"
Na,hazaért az asszonypajtás,kérdeztem tőle pár dolgot,nehogy hülyeséget írjak.
Van pár rendőr,aki a fizetését a náluk vezetett számlára kapja.
A 30 évesek érdekeltek,100-150 ezer netto között kapnak,meg néha valami ruhapénzt,jutalmat,fene tudja mit,de félévente 100 ezer körül.
Ami meg a párom fizetését illeti,brutto 220,ami itt vidéken nem vészes,csak ha azt veszem,hogy a fővárosi kolléganői fele akkora forgalmú fiókban a dupláját kapják,akkor meg több,mint érdekes.
Zalaegerszegi diplomás kolleganője 170 ezer bruttót kap,5 ezerrel kevesebbet,mint a diplomás rendőrünk.
Tényleg nem kéne összehasonlítani szakmákat,hivatásokat,csak azért tettem,mert a,,havi 100 ezerért az életemet kockáztatom értetek parasztok" szöveg felidegesített.
Előzmény: Törölt nick (282)
Yoshi Creative Commons License 2008.02.12 0 0 372

az a mellény max a láthatósági

és nem útlevélkezelő volt, csak annak szerelt fel még jó régen

Előzmény: prérikutya (371)
prérikutya Creative Commons License 2008.02.12 0 0 371

"A mellény viselete most is el van rendelve, ott van az autóban, a járőrök az esti órákban fel is szokták venni, tette hozzá a rendőrfőkapitány."

Ezt a hazugságot!

Borbély Zoltán rendőr zászlós is megkapta a kiképzést, ez dokumentálva van, és mind a szolgálati szabályzat ismeretekből, mind pedig a szituációs gyakorlatokból levizsgázott, amelyről szintén dokumentáció készült" - mondta a szóvivő.

Ez meg a másik! Ha valaki éveken keresztül az útleveleket kezelte, hogy lehet alkalmas 1 hónapos felkészítés alatt egy ilyen szituációra??? Engem 2 év iskola után nem engedtek ki ilyenhez, csak ha többenmentünk. Szóval itt felmerül a rendőri vezetés felelőssége is...

Szóval nevetséges, mind Bencze, mind Garamvölgyi.

Előzmény: Törölt nick (369)
AAAaaa Creative Commons License 2008.02.12 0 0 370
"Idézd már be, hol írtam ilyet....."

Ezt irtad: Mindenki megveheto. Gondolom a mindenkibe a nok is beletartoznak.

Ki az a Majka? Es milyen vad csajai vannak?
Előzmény: prérikutya (359)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.12 0 0 369

Dehogy.Én szívesen látok minden keretmben dolgozni akaró vendéget. :-)

Kaptak volna jófajta pálinkát és házibort (ennek a minőségéről megoszlanak a vélemények, az első borom), mellé zsíroskenyeret.

Nem vagyok én olyan állat, mint az elsőre látszik.Csak elfogult vagyok és cseppet szélsőséges. :-))

Előzmény: Törölt nick (368)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.12 0 0 368
Ja,közben meg meg is trágyázták volna,mint a Kossuth teret.
Aztán meg mit ültettél volna bele,talán ugróaknát ? :-)
Előzmény: Törölt nick (367)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.12 0 0 367
Vagy hozzám felásni ezt a kurva keret... :-)))
Előzmény: Törölt nick (366)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.12 0 0 366
Mentek volna pi..ába metro alagutat ásni inkább,ha ennyire mozgásigényük volt.
Előzmény: Törölt nick (364)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.12 0 0 365
Ne legyen több ilyen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.12 0 0 364
Szét.Láttad volna a Balhát a szepember 19-én éjszaka...
Előzmény: Törölt nick (363)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.12 0 0 363
Mé,szétverték a felét ?
Előzmény: Törölt nick (362)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.12 0 0 362
Most vettek milliárdokért izraeli vízágyúkat

tetszettek volna nem szetverni fel Pestet annak idejen
Előzmény: Törölt nick (14)
prérikutya Creative Commons License 2008.02.12 0 0 361

Teréz anya nem azért kezdett el a szegény nyomorultakkal foglalkozni, mert igénytelen volt, és így maradt annyi ennivalója, meg vize, meg ideje, hogy elosztogassa

Persze. Bin Laden (üdv az NBH-nak):-)) sem azért dobna atomot amerikára, mert nincs pénze. Ez keményen hit kérdése.

És mindig is voltak nem-megvehető emberek.

Csak olyanok, akik sokat kértek!:-)

Előzmény: ohrana (354)
Sokolov tábornok Creative Commons License 2008.02.12 0 0 360

Ha jól tudom Esztergom-Kertvárosban történt ami tulajdonképpen csak papíron (közigazgatásilag) Esztergom. Az amúgy is egy durva hely.

Előzmény: nyugatioldal (7)
prérikutya Creative Commons License 2008.02.12 0 0 359

menj mar be a feminista topikba ezzel a minden no kurva hozzaalassal, tok poen lenne

Idézd már be, hol írtam ilyet.....

Ja. Láttad Majka Vad Csajok c. műsorát. Na azzal menj be a feminista topicba.

A penzt a baratnodnek/noverednek ajanlanak, nem neked.

És nekem ahhoz mi közö lenne? Tudod, aki elfogad pénzt valamiért, az még nem jelenti azt, hogy másra is képes lenne.

De igazabol megvalaszoltad a kerdest - komolyan sajnalom, hogy nincs a kornyezetedben tisztesseges ember.

Á. Szerencsére itt vagy te!

Előzmény: AAAaaa (349)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.12 0 0 358

Nem gondoltam, hogy ez megtörténhet de egyetértek veled ebben.Én ugyilyen kétségek között vagyok, ha megkérdeznek ebben a témában.

Előzmény: Törölt nick (353)
prérikutya Creative Commons License 2008.02.12 0 0 357

Te maganemberkent masnap is oket fogadod fel vagy esetleg masik tarsasag utan nezel?

Itt most nem házépítésről, hanem egy büntetőeljárásról van szó, meg a jogról. Ami azért komolyabb dolog.

A lényeg, ha az a 4 ember bebizonyítja, hogy azért küldted el, mert feltételezted, hogy ők is tolvajok, annak ellenére, hogy az 5. elvitte az egész balhét, akkor nagy bajban leszel.

De. Kaiserről, meg Hajdúról is feltételezték, hogy elkövethette a móri balhét a múltjuk miatt.

Aztán tessék.... visszanyalt a fagyi...

Előzmény: AAAaaa (348)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.12 0 0 356
,,..papám egyenesen a Párt ajánlatát utasította vissza, pedig ha nem, akkor egy nagy céget ő privatizálhatott volna. (Amúgy sokkal többre tartom emiatt, mintha milliomos lennék a tisztességtelensége révén.)"
Hát,ha az én apám egy kicsit tisztességtelen lett volna,és ez miatt lennék milliomos,szégyenemben a Riviérán vennék házat meg yachtot,nem a Balaton mellett.
Előzmény: ohrana (354)
ohrana Creative Commons License 2008.02.12 0 0 355
A halálbüntetés nyilván csak megfelelő bíróságokkal, ügyészséggel működik. És sokkal olcsóbb, mint az összkomfortos börtön a mi adónkból.

o
Előzmény: Törölt nick (353)
ohrana Creative Commons License 2008.02.12 0 0 354
Nem az igényektől függ - persze mit értesz igényen. Azon, amit lelkiismeretnek, becsületnek, tisztességnek neveznek. Mindig is voltak megvehető emberek, nézz végig a történelmen, akár csak a közelmúlton.
És mindig is voltak nem-megvehető emberek.
A kettő között a különbség szemmel látható. A megvehető emberek a nem megvehető embereket bebörtönzik, kivégzik, aztán szobrot emelnek nekik.
(Teréz anya nem azért kezdett el a szegény nyomorultakkal foglalkozni, mert igénytelen volt, és így maradt annyi ennivalója, meg vize, meg ideje, hogy elosztogassa.)

A szüleim igen sok hátrányt szenvedtek amiatt, hogy nem tettek olyat, amit a többség megtett volna - édesanyámat az egyetemről is kirakták egy időre. Később is: papám egyenesen a Párt ajánlatát utasította vissza, pedig ha nem, akkor egy nagy céget ő privatizálhatott volna. (Amúgy sokkal többre tartom emiatt, mintha milliomos lennék a tisztességtelensége révén.)

o
Előzmény: prérikutya (341)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.12 0 0 353
Hát őszintén mondom, amennyire brutális lett ez a világ,beza soxor eszembe jut,mennyire lenne visszatartó ereje,ha vissza lenne állítva,másik oldalát nézve meg az,mennyivel olcsóbb lenne,mint a tényleges életfogytiglan.
De a móri eset kapcsán ott a bizonyíték a halálbüntetés ellen,hogy olyanért végezték volna ki a Kaisert,amit nem követett el.
Na,ez meg ellene szól.
Előzmény: Törölt nick (350)
Szul Creative Commons License 2008.02.12 0 0 352

azt nem az a Jóisten dolga!

rohadjon börtönben

mindhalálig

ez nagyobb büntetés hidd el

Előzmény: Törölt nick (347)
pária Creative Commons License 2008.02.12 0 0 351
Biztos vagyok benne,hogy az esztergomi eset után is lesznek
sokan,akik ezt követelik.
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.12 0 0 350

Te támogatnád? (komolyan kérdezem)

AAAaaa Creative Commons License 2008.02.12 0 0 349
A penzt a baratnodnek/noverednek ajanlanak, nem neked.
De igazabol megvalaszoltad a kerdest - komolyan sajnalom, hogy nincs a kornyezetedben tisztesseges ember.

(menj mar be a feminista topikba ezzel a minden no kurva hozzaalassal, tok poen lenne)
Előzmény: prérikutya (345)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!