Keresés

Részletes keresés

ferapont Creative Commons License 2008.04.28 0 0 402

A reggeli műsor korán kezdődik és élőben megy, főleg telefoninterjúkat készítenek benne, és egy rámenős ember vezeti.

Attól, hogy mások hivatkoznak a benne elhangzott információkra még nem azt jelenti hogy a műsor jó, hanem azt, hogy friss.

Én azért bíztatlak, hogy néha hallgass több rádiót és nézz tévét, mert másképp kapod az infokat, legyen összehasonlítási alapod és ha nem tetszik még mindig kutathatsz a neten tovább híreket vadászva.....Nem igaz?

Előzmény: Gabbbo (396)
tuutuu Creative Commons License 2008.04.25 0 0 401

Nem tudom , mi csípte, de a Kossuth-nótában -és a szünetjelben- "éljen a haza" van..

 

Mindenesetre azt az állatot, aki ezt a pitypitty-kutykutty zagyva állatságot kitalálta ( például műsorok felvezetése alatt is szól, csodálom, hogy még van hallgatója ennek a szemétnek), azt lekötözném, közepes hangerőre állítva 10 percig nyomnám a fejébe óránként ( mint az most a hallgatókkal történik).

Gyanítom, az egész OPNI épületét szétverné, még lekötözve is...

 

Lehet, hogy ugyanaz követte el, mint aki az " Utas és holdvilág" rádiójáték "zenéjét" szerkesztette?

Mert attól is nettó emberölési terveket szövöget egy normális ember...:}}

Előzmény: feketekavics (400)
feketekavics Creative Commons License 2008.04.25 0 0 400

A sok apróság külön-külön nem zavarna senkit, csak így együtt.

>>Legyen olyan mint a kereskedelmi, harsány, pergő, célozza meg a 60-as IQ-t is, ne csak a 100 felettit.<< mondják az illetékesek a színfalak mögött.

Borzasztó csípte ugyanis a szemüket a "magyar szabadság" és a "magyar haza".

Aztán marad majd az MR1, és Kossuthot többé meg sem említik...

_FK

Előzmény: ferapont (391)
ex_lx Creative Commons License 2008.04.25 0 0 399
Az unalmas persze áll - naponta elég egy hírblokkot meghallgatni. Olykor kétnaponta is.
Előzmény: ex_lx (398)
ex_lx Creative Commons License 2008.04.25 0 0 398
"Unalmas,kiszámítható struktúra,túl sok szöveg,kevés zene."

Azért egy alapvetően közélettel foglalkozó adón nem kérném számon a zenét.

Annál is inkább nem, mert abból, ami van, még mindig a legjobb progrock, jazzrock átvezetéseket ott hallom - húzom is az orrom, amiért annyiba nem veszik a zenei szerkesztő munkáját, hogy 5 mp- ben elmondják, hogy honnan merítette az elmúlt pár perc anyagát.
Előzmény: Szelerailway (395)
feketekavics Creative Commons License 2008.04.25 0 0 397

De vannak pártok és kormányok akiknek egy szakember útban van, mert akadékoskodik. Aztán lecseréli. Az atommérnököt menedzserre, a hozzáértőt dilettánsra.

_FK

Előzmény: Qqberci (8)
Gabbbo Creative Commons License 2008.04.25 0 0 396

Sziasztok,

 

Új forumozó vagyok. A kossuth műsorához szeretnék hozzászólni. Én nem hallgatom, meg tv-t se nézek, inkább a neten böngészem a híreket. Egyre többször találkozom azzal, hogy a rádióból származó infókat használnak mások, főleg a reggeli műsorról beszélek. Nem tudom, de nekem az az érzésem, hogy nem lehet szar a műsor.

 

Üdv. G.  

Szelerailway Creative Commons License 2008.04.04 0 0 395
Szerintem nagyon rossz lett.Unalmas,kiszámítható struktúra,túl sok szöveg,kevés zene.
A régi,zenés,Reggeli krónika sokkal jobb volt napindítóként.A Napközben is igényesebben volt szerkesztve,érdekesebb volt,jobb tálalásban.Kevesebb témával foglalkozott ugyan,de azt alaposabban.Továbbra sem érthető számomra,hogy az esti műsorsávba -ami szinte kizárólag a nap ismétléséből áll- miért nem lehetett átmenteni néhány régi zenés petőfis magazinműsort,illetőleg több sportot.Ezzel legalább valamilyen szinten kedvezhetett volna a régi Petőfi hallgatótábor felé is az igen tisztelt rádióvezetés.Helyet szoríthattak volna olyan zenei műsornak is,amely nem fér bele a Petőfi zenei koncepciójába.Ez pedig bőven akad,hisz a Petőfi egy médialejátszó lett,műsor nélkül,rengeteg ismétléssel,szinte mindennap ugyanazon zeneszámokkal.Maga az elképzelés nem lett volna rossz a Petőfi esetében,de Suchéknak ezt is sikerült elszúrni.Így jött létre a Petőfiből egyfajta kereskedelmi jellegű bizarr hibrid,amely a zenei világ hihetetlen kis szegmensét tudja csak felmutatni.Ezért kár volt!
Fine Tune Creative Commons License 2008.04.03 0 0 394
Utoljára a kádár rendszerben hallottam, nem szünt meg?
Magdi60 Creative Commons License 2008.04.03 0 0 393
A Hajnaltáj - szörnyű. Annyira nyakatekerten hangzik, mint az emeregy.
Előzmény: ferapont (391)
Magdi60 Creative Commons License 2008.04.03 0 0 392

Az mregy - úgy hangzik, hogy ezeregy.

Nem volt bosszantó, inkább érdekes ma reggel 7-kor: - Rita, még 30 másodperc!

A délelőtti beszélgetések között a zene legtöbbször rettenetes, oda nem illő.

Rábai nem szimpatikus, de vajon miért került le reggelre délről? Pláne akkora pénzért, hogy érdemes volt ezért otthagynia a tévét.

Egyébként én szeretem, a reggeli műsor legalábbis egész jó. Egyig. Azután meg délután fél hattól szoktam hallgatni.

Előzmény: ferapont (391)
ferapont Creative Commons License 2008.04.03 0 0 391

Kérem, hogy aki mostanában hallgatja a kOSSUTH Rádiót írja meg egy mondatban, vagy egy szóban, hogy mi, vagy ki bosszantotta fel az adót hallgatva?

Egy riporter stílusa, a bemondó, a témaválasztás, zene-szó arány, a műsorrend stb. szóval nem olyanra gondolok, hogy egyik-vagy másik közszereplő mit hablatyolt, hogy hazudozott.....

 

Kiváncsi vagyok arra, hogy megszerettük és megszoktuk, vagy beletörődtünk a "szavakerejébe".

kakukkboy Creative Commons License 2008.01.28 0 0 390
Nálunk már 9 éve nem szól.
DeTomaso Creative Commons License 2008.01.27 0 0 389
Sziasztok!
Csatlakozom.
Kalap szar az egész.

Vissza a Petőfimet, vissza a Kossuthomat, vissza a szignálomat.
Közszolgálati, én tartom el, én mondom meg nekem hogy tetszik. Én vagyok az AFÓFIZETŐ POLGÁR.
Ha erre még az idióta manager urak nem jöttek rá, rá fognak.
Hamarabb tanulják meg ezt a leckét, mint én az "zemeregyezést".
Addig is bekaphatják, managerkedjenek timbuktuban de ne itt.

Nem tetszik.

Lehetek finom? SZAR.

Nem kérek elnézést, és a stílus is én magam vagyok. Hehe.
drótszamár Creative Commons License 2008.01.18 0 0 388
Nekem van egy távoli, de régi és a szívemnek kedves ismerősöm, oszt ha néha beleolvasok a fórumba, itt-ott felismerni vélem kuncogva.
Előzmény: sórút (387)
sórút Creative Commons License 2008.01.17 0 0 387
A vasárnapi Újságban akarom megint hallani Lovas István jegyzetét, akkor a vicceket a Cseresznyési, illetve kalapács elvtársról. szeretném néha hallani Csurka szuszogó beszélgetését,valamint természetesen Orbán Viktorral készitett beszélgetéseket, a reggeli szent szavakat, pedig Tökés Lászlótól, vagy Itzés Jánostól vagy Bölcskei Gusztávtól hallgatni, no ekkor lesz béke és nyugalom, és akkor már ez a müsor nem olyan lesz mintha...Hanem az igazi Vasárnapi Ujság. Valamint Csátha Magdolnát ,Boros Imrét a gazdasági helyzetelemzésével, de szivesn hallgatom Csaba László professzort, vagy Járai Zsigmond értékelését és akkor ha még rosszat is mondanak a gazdaságról ,de ilyen neves közgazdászok kezében az ország felvirágozik, nem mint Csák Máté azaz veres Jani kezétől ,vagy Kókától.
sórút Creative Commons License 2008.01.17 0 0 386
Nyugi a Fidesz kormányra kerül akkor repül az egész szadeszos nemtudomka a bandájával együtt.Nincs mese kormányváltás után takaritani kell a tévét a rádiót.És utána megint lesz M A G Y A R R Á D I Ó. És ujra lesz Kossuth szignál ,vagyis a szünetjel, visszafog jönni. Visszajön Bőzsöny Ferenc Németh Miklós Attila, Lovas István Kondor Katalin, stb stb ,szóval a nagyok, ezek az utcáról behivott senkiknek meg seprés, a Rákoczi utat lehet takaritani uraim és hölgyeim,agyő !!!!
ferapont Creative Commons License 2008.01.17 0 0 385

A Slukk úr szíve szerint már régen elhagyta volna nagyjaink nevét, de nem számolt azzal, hogy ezzel hány helyen vágja ki a biztosítékot. MINDEN BIZONNYAL pártszintekről is szóvá tették ezt neki az elvtársai.

 

De ami késik, nem múlik.

Előzmény: Novicius (384)
Novicius Creative Commons License 2008.01.17 0 0 384

 

Nyilván az a céljuk, hogy szép lassan elhagyják a Kossuth-, Petőfi- stb. elnevezést. Ez most a szoktatás időszaka. Büdös nekik Kossuth vagy Bartók. Hiszen hogy néz ki, hogy egy Zorall- vagy Emil Rulez zenét  játszó adó a Petőfi nevét viselje . . .  Az olyan snassz. Retrográd. Nem komilfó.

 

 

 

Előzmény: olarpi (383)
olarpi Creative Commons License 2008.01.17 0 0 383
NORMÁLIS :
- nyilatkozta a miniszter a Kossuth Rádiónak.
abnormális :
- nyilatkozta a miniszter a zemeregy Kossuth Rádiónak.
Tisztelt Kossuth Rádió Szerkesztőség !

Szeretném kérni, hogy válaszoljanak levelemre.

Szeretném fölhívni a figyelmüket, hogy ez az emeregyezés amellett, hogy teljesen felesleges, igen zavaró is egy normális nyelvérzékkel megáldott ember számára.

Mivel nincs mr 7 Kossuth Rádió, vagy vagy mr 9 Kossuth Rádió, vagy mr 1 Kosszth Rádió, vagy mr 3 Kossuth Rádió, csak egy darab Kossuth Rádió van, ezért teljesen felesleges, zavaró és értelmetlen a bemondókat arra kényszeríteni, hogy a normális Kossuth Rádió helyett azt legyenek kénytelenek mondanoi, hogy a zemeregy Kossuth Rádió, teljesen felesleges, zavaró és értelmetlen a hallgatókat arra kényszeríteni, hogy a normális Kossuth Rádió helyett azt legyenek kénytelenek hallgatni, hogy a zemeregy Kossuth Rádió.

Hasonló példák : nem úgy beszélünk, hogy „A magyar Budapest közlekedési információi következnek”, vagy : a magyar Budapest lakossága az elmúlt évben…… - hiszen Budapest csak egy van, mindenki tudja, hogy az magyar, tehát teljesen felesleges, értelmetlen és zavaró állandóan elétenni, hogy magyar, ahogy felesleges az egyetlen Kossuth Rádió elé mondani mindig, hogy a zemeregy Kossuth Rádió.

Bármit is jelöljenek meg az emeregyezés okának, továbbra is igaz, hogy a zemkeregyezés felesleges és zavaró, tehát az egyetlen normális válasz csak az lehet, ha abbahagyják ezt a felesleges és zavaró emeregyezést.

Szeretném kérni válaszukat!

Oláh Árpád

30-941-2086

Tisztelt Szerkesztőség !
Annyira nevetséges ez az emeregyezés.
Nyilván valaki fölvette a pénzt azért, hogy csinált valami nevetséges és felesleges átszervezést, hogy mutassa a fontosságát, azóta a Tisztelt Hallgatók a normális Kossuth Rádió helyett azt kénytelenek hallgatni, hogy a zemeregy Kossuth Rádió
Aki ezt a szörnyűséget kitalálta, annak nemcsak jóízlése nincs, de azt se tudja, hogy a nyelv hogy működik!
A nyelv praktikus, rövidít, stb., nem pedig bonyolít !
Ez, hogy mindig ki kell mondani, hogy a zemeregy, olyan, mint mikor a feudalizmusban, annak szellemi színvonalán, mindíg mondani kellett, hogy : "Kivéve a gyevi bírót".
Biztos volt egy pár jó ízlésű kolléga, aki szeretett volna szólni ennek a szörnyűségnek a kiagyalójának, hogy "De hát ez az emeregyezés gusztustalan és ízléstelen, és bárntó a fülnek" - csak nem mert szólni, féltve az állásást.
Oláh Árpád.
Képzeld, hallottam egy nagyon érdekes riportot a zemeregy Kossuth Rádióban.
Te, Jóska, ne bömböltesd már a zemeregy Kossuth Rádiót, mert aludni szeretnék.
Képzeld, hazafelé már a határtól 20 kilométerre is hallottuk a zemeregy Kossuth Rádiót.

Hasonló a zemeregyezéshez (félve írom le, mert lehet, hogy a zemeregyezéshez hasonlóan ezt a variációt is kötelezővé teszik a bemondóknak ) :

A magyar Budapestről a magyar Hortobágyon keresztül a magyar Kovács Béla a magyar Debrecen felé vezetve......
Magdi60 Creative Commons License 2008.01.04 0 0 382
Hááát, igen. A ma délelőtti pl. annyira érdektelen volt (legalábbis nekem, bocsánat!), hogy hirtelen nem is emlékszem semmire belőle.
Pedig máskor legalább a fél 12-es gyerekes műsor tetszeni szokott, aranyos, cserfes kisgyerekekkel. A tegnapira emlékszem, lehet, hogy ma nem is volt?
Előzmény: ferapont (381)
ferapont Creative Commons License 2008.01.04 0 0 381

Az utóbbi napokban mintha "visszaállt volna a régi rend" a krónikákban, a híreket újra bemondók olvasták fel, nem beszélni képtelen hírszerkesztők.

Újra érthetővé vált a hírek tartalma, visszatért a "szavak ereje".

 

Más. Nekem egyre inkább kezd elegem lenni abból, hogy a Kossuth szép lassan egy szocio-rádióvá kezd átalakulni. Egyre több műsor szól a hátrányos helyzetűekről, a leszakadókról, a sérültekről. Fontos dolgok ezek, de túl vannak reprezentálva a műsorokban. Szeretném ha több szó esne a többséget ma jobban érintő és érdeklő kérdésekről, ha elkezdenék részletesen megmagyarázni a különféle reformok értelmét, lényegét, ha többet beszélnének Magyarország európai jövőjéről, ha megértetnék az euro-bevezetés buktatóit (lsd Szlovénia), szóval ha össztársadalmi kérdésekről több szó esne. Azt is üdvözölném, ha különböző témákban elindult országos vitákba jobban bekapcsolódna a rádió (de nem a Szikra-féle harmatos Magánhangzó műsorocskával), ha több tényfeltáró riport készülne.

 

Most lenne alkalom arra, hogy a rádió visszataláljon a rendszerváltás idején elismert progresszív önmagához.

 

tipla Creative Commons License 2008.01.02 0 0 380
BÚÉK MINDENKINEK!
/annak is aki nem jár ide:-)/

Tegnap egész délután be akartam írni, de aztán még elmaradt, de annál inkább ajánlom MOST Mindenkinek visszahallgatásra tegnapról / 2008.01.01 :-)/

*****
14.05.
Van-e újrakezdés?
Beszélgetés

KOPP MÁRIA
pszichiáter-magatartáskutatóval

Szerkesztő-riporter: Kondor Katalin
***********************************************

..... bizony naponta háromszor le kéne adni, hogy végre magunkhoz térjünk.....:-)
Tisztelet a kivételnek!
Mert ugye az mindig van, akit az édesJÓanyukája megnevelt rendesen, ahogy kellene
bennünket, úgy nagyon igazán..... a JÓ-ra. :-)

Na de félre téve a lükeségeimet, tényleg hallgassátok meg!!!
Nagyon megéri.
ferapont Creative Commons License 2007.12.31 0 0 379

Boldog új évet minden ismeretlen topicismerősnek, aki a szívén viseli a Magyar Rádiónk sorsát!

 

 

Előzmény: tipla (378)
tipla Creative Commons License 2007.12.31 0 0 378
:-(
Nem baj Ferapont!
Minden kezdet nehéz...:-)
Na jól van csak vicceltem!
Amúgy ez a sminktelenség nekem sem tetszett annyira, lehet azért mert sokat sminkeltek...:-) én meg nem is tudok olyat, vagyis inkább nem is akarok olyat.
/kivéve amikor más keni rám az akármiket, mert "csak", de szerencsére ilyen még nem sokszor történt velem..:-)/
Szóval én leginkább a Banditól ájultám be!
A humoristától.
És ezuttal nem a Nagytól! A Bandótól.
Hanem a Kovácstól.
/nekem is van egy országos haver, az is éppen Kovács is meg még András is...:-)/

Szóval az azonnalnál ezt elfelejtettem beírni.
És milyen jó Ferapontocska, hogy reagáltál rám, mert legalább most beírom!!!
Hogy azt, de AZT feltétlenül tessenek szíves lenni meghallgatni!
Mert HŰHA... :-)

Amúgy..., amit a F.Erikáról írtál....
Hát...
Na jól van, ezúttal hagyom a védőbeszédet.
Egyszer már a mamicskát is kiakasztottam vele.
Nem is jött hetekig errefelé, és nem szeretném, ha Te is a távozás mezejére lépnél miatt.
Szóval most a védelmet átadom másnak!
:-)
Viszont azt gondolom, hogy a Varga Júlia nem is szerepel sokat!
Sőt szerintem lehetne többet is.
Az Ilike is :-)

Amúgy kedves Ferapont én bevallom Neked, hogy azt hittem te a F.Erika vagy.
Esküszöm azt hittem az első olvasatkor.
Sőt!
Még be is írtam,
És láss csudát, úgy ki lett törölve a második hozzászólásom mint a sicccc:-)
Pedig semmi alpári, semmi bunkós, semmi olyan nem volt, csak megmertem kérdezni,hogy te ferapont, te nem véletlenül pont a .... vagy:-)
Erre "tipla" kibombázva!
Azt a mindenit!

No de ennél nagyobb bajom se legyen életemben, meg Neked se kedves Ferapont:-)

Szóval Éljenek a SMINKTELENEK, de azért éljenek azok is, akik három kilót kencével járnak kelnek...
Lekopik az banyák!
Aztán hű de ciki, ha rossssszkor csenget a kedves:-( )
Mert aztán néha bizony le is kell mosni.
Ahogy a gyalázatot se ártana!

Na de már megint lesz 10K, úgyhogy jobb ha távozom.

Mindenkinek kívánok nagyon boldog és békés szeretteljes új esztendőt!
És sok jó rádiósműsor is.
Magunknak, egymásnak....
Ki-ki magának amit akar!
Csak JÓ legyen.
:-)
Előzmény: ferapont (376)
S_L Creative Commons License 2007.12.30 0 0 377

A napokban hallottam először a Bartókon, hogy "az MR szimfónikusok" Helmuth Rilling vezényelte. Azonnal elhánytam magam. Úgy felpiszkálták az agyamat, hogy emiatt idő kellett, amíg oda tudtam figyelni Bach Magnificatjára Rilling mester interpretálásában. Ezek állatok!

Az Magyar Rádió, f***ók, és az ő zenekara!

El kell zavarni őket! És értse meg már mindenki, ha nehezére is esik, hogy nem csak kenyérrel él az ember, és ezért 56-nak, 48-nak is az első követelése  a sajtószabadság volt, , és egyik első tette a szovjet típusú címer kivágása, a megsértett önérzet visszaállítása, s nem a kenyérosztás. Nem véletlenül mondta Bibó a méltóság forradalmának.

Suchnak, Csillagnak és tsainak azonnal takarodniuk kell!

ferapont Creative Commons License 2007.12.30 0 0 376

Ma kivételesen hallgattam a kedven műsorodat, és egyáltalán nem voltam elalélva.

Az ötlet nem újkeletű, tévékben már évekkel ezelőtt láttunk olyan beszélgetős műsort ahol 3-4 nőci faggatott egy riportalanyt.

De ez a kisebbik baj, nagyobb baj, hogy Farkas Erika méltatlanul túl van reprezentálva a Kossuthon, Varga Júliáról nem is beszélve.

 

Előzmény: tipla (375)
tipla Creative Commons License 2007.12.30 0 0 375

Gyerekek, Kedvesek!

Már megint nem semmi volt a3Grácia /bocsika/

A SMINKNÉLKÜLIKÉK !
Ma!

Aki nem halllotta saját érdekében -!!!- azonnal hallgassa vissza!

BUÉK! :-)
hatgang Creative Commons License 2007.12.30 0 0 374
tipla Creative Commons License 2007.12.30 0 0 373

Kedves Pávek, sajnos nem is nagyon van miért virgonckodnunk...
Sem rádiós-ügyileg, de amúgy se, világilag se.
Tudod, úgy összglobálilag ...
De a csudába a szomorral!
Én azért ha jól kihőcörgöm magam, ha úgymond kibeszélem, vagy ...mint itt, kiírom magamból, amit bizony sokszor inkább kiírtani szeretnék... -na nem gyilkolászós módszerekkel, csak úgy finoman és főleg emberségesen ..-, szóval úgy napi 40-50K után, én egészen boldog nyanya vagyok:-)
Sőt bizakodó, reménykedő, olykor még a csodákban is hívő...
Na amikor aztán kapok az orcámra egyet-kettőt, akkor jól elhallgatok néhány pillanatra, de valahogy bennem nem bír állni a szó, tehetek én ünnepélyes fogadalmakat hetente háromszor is, hogy ne ettől kezdve részemről fáklyás a menet...
Annyi se lesz.
Olvasok egy "beszólást", mint ahogy Te kedves Pávekke bevezetted a MR jelenlegi
"urát", s talán mert hajdanán harangszóra születtem, akaratom ellenére is beindul a giling-galangom...
S tuti is, hogy addig nem leszek "jobb", amíg végletesen is nem értem fog szólni.
Mármint a harang.

Na hogy ez aztán miért is íródott ide le..?..
Ja, talán azért, hogy hátha lesz aki kacarászik egy jót rajtam.
A röhögőt direkt nem akartam írni, de azért azt is lehet, engem nem zavar... :-)
Merthogy úgy gondolom, pozitív gondolkozás nélkül, hit nélkül, remény nélkül....
szóval lehet élni, de valahogy úgy gondolom úgy nem igazán érdemes.
Viszont élni meg nagyon jó, akkor meg éljünk már inkább vidáman, jókedvűen.. stb.
Cüccürü! / Na mit szóltok ehhez a szóhoz? Illik ez ide? Szerintem se, azért elmegy.../

Szóval és megint csak szóval reménykedjünk, hogy az új év azért hoz nekünk változásokat, jó változásokat minden téren.
A Magyar Rádió házatáján is.
Azért ne bántsuk őket nagyon, inkább szeressük őket!
Én azt gondolom, a szeretet ereje a legnagyobb, a leghatalmasabb, a legLEG.
És még azt is gondolom, hogy ezen a Földön nincs olyan ember, akit szeretettel valahogy nem lehet a lábáról levenni.
Megvenni, megnyerni, megakármicsinálni... és a többi stb.:-) SZERINTEM!
Bár....

Na jó, azt hiszem azt az 50K-t azért nem ide kéne bevésnem...:-)

Így egy nappal az év utólsó napja előtt, én azért azt kívánom Mindenkinek aki idejár, még a Such úrnak is / Üdv!:-)/, azt kívánom, hogy a 2008. év hozzon Mindenkinek nagyon sok örömet, boldogságot, hitet, reményt, SZERETET!
S legyünk jobbak!
Tuti, hogy aki akar, az tud jobbítani, és majd meglátjuk a Csodát, hogy általunk is kezd a világ tisztább, emberibb, és igen ISTENIBB lenni.
Mert lehet az!
Csak tegyünk már végre valamit érte.
Szerintem.

Üdv Mindenkinek szeretettel, és BUÉK! :-)
b.k.Kata

A hibákért bocsánat, de én mindig mindent utólag ...:-( ))
Előzmény: Pávek úr (367)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!