Keresés

Részletes keresés

Cs.Gizi Creative Commons License 2008.07.23 0 0 2856
Tunézia 2008
szahara kiralynoje Creative Commons License 2008.07.10 0 0 2855
Szia Beus!:)

Hát én is sajnálom hogy így jött össze..:) Mert hány évesek a gyerkőcök, hogy így kiakasztottak??:P

Nálunk a kaja,pia,strand,a légkör, és a tenger sem volt "üres".. minden jó volt!( Egy pincérrel a mai napig tartom a kapcsolatot..:) ) Egyedül a DINO CLUBBAL nem voltunk megelégedve.. egy nagy 0 a tunéziaihoz..! Ez az egy.. amúgy nagyon jó volt. Mi Luxorban voltunk meg búvárkodni,na a búvárkodás.. áhh az olyasmi érzés volt amikor tevegeltem a sivatagban.. LEÍRHATATLAN..:) Csodaszép a Vörös-tenger!:) De ide "csak" egy hétre mentünk és nem lehetett iylen melegben ennyi mindent belesűríteni.. szóval a piramisok mégegy ok hogy visszamenjek!!:P Jövőhéten irány Balcsi!

Jó nyaralást és pihenést csajok!:)

puszi: Barbi
beus009 Creative Commons License 2008.07.10 0 0 2854
Szia Aegon! ..hát ja...ismerem. Tudod addig, amíg nem ismertem, mesésnek képzeltem el...nagyon nagyot csalódtam! Nem a piramisokban, azok csodásak voltak, meg a szfinx is, már amennyit  láttam belőlük :-((((
Előzmény: aegon (2853)
aegon Creative Commons License 2008.07.10 0 0 2853
Szia Beus !

Sajnálom,hogy így jött össze ! :(( Legalább már "ismered" mind a 2 országot. :))
Remélem szept.,okt-ban már nem kell idegeskedni az utazás miatt. És talán tesznek valamit az utazási napokkal kapcsolatban, mint a netnél ! ;
Előzmény: beus009 (2852)
beus009 Creative Commons License 2008.07.09 0 0 2852

Szia!  A Sunrise festival/hurghada. Jól el lett cseszve, minha nem is nyaraltunk volna. A kölykök kiborítottak, a kaja 2 hétig ugyan az, gyümölcs nuku, hasmars annál inkább, kirándulások jó nagy lehúzás....nem hiszem, hogy visszamegyek ....ha igen, csak azért hogy megnézzem Sharm El Sheikhet, mert itt üres volt a tenger is, meg a piramisokat szeretném még 1x körbejárni, de nem 45 perc alatt, mint most!!!

..Majd ha újra "hazajutok" Tunéziába...az lesz ám az igazi nyaralás/ öröm!! De mostmár CSAK ketten a párommal! Skacok maradnak barátnővel, DVD-vel, állatkákkal, MSN-el idehaza!!!

Előzmény: szahara kiralynoje (2851)
szahara kiralynoje Creative Commons License 2008.07.02 0 0 2851
Nekem is..! Bár szerintem ide is visszajövök még egyszer! :) De olyan érzésem mint ami Tunézia után volt.. nincs.
Hol voltatok?Melyik szállodába? vagy már kérdeztem?:D:)
beus009 Creative Commons License 2008.07.01 0 0 2850
Üdvözlégy! ....én is, 1 hete lassan, de nekem Tunézia maradt a favorit! Neked?
Előzmény: szahara kiralynoje (2849)
szahara kiralynoje Creative Commons License 2008.07.01 0 0 2849
Megjöttem Egyiptomból!...
édespresszó Creative Commons License 2008.06.28 0 0 2848
A Hotel Hammamet Resort Garden Resort Spaban foglaltunk szállást. Örömmel vennék bármilyen információt a szállodáról, a környékéről, a városról stb.
szahara kiralynoje Creative Commons License 2008.06.18 0 0 2847
Szia!

Mi tavaly velük mentünk Tunéziába,az El Mouradi Skanes-be! Minden jó volt,nem kellett soha semmire várni, az idegenvezető is szuper volt! Csak jót tudok mondani Róluk! Bár idén is kerestük őket az interneten de nem találtuk..
Előzmény: aranyszeg (2843)
Améz Creative Commons License 2008.06.11 0 0 2846

Hú, a képek alapján ez nagyon szép hotel, és látom a csúszdákat, biztos jó lesz:-)

Én tök sokat keresgéltem bungallóst, de nem találtam:-(

Előzmény: Csinga (2845)
Csinga Creative Commons License 2008.06.11 0 0 2845

Sziasztok !

Bocsi, ide is berakom, ez is Tunézia téma:)

Nos, egy hét múlva mi is Tunéziában leszünk.

Hammameztbe megyünk a Paradis Palace hotelbe, családi bungallóba, AI ellátással 2 kisgyerekkel (6,5 és 4,5 évesek).

Hiába olvasom, nem találok infót a hotelről, hogy lettetek volna már ott.

Mi a TUI-val megyünk, szerda reggel 1/2 8-kor indul a gépünk. Valami tunéziai légitársasággal.

A holidaycheck-et már megnéztem, az alapján elég jó.

itt a hotel honlapja: www.paradispalace.com

már csak egy kis csodára vágyom, hogy valaki esetleg járt itt....

Vagy jön valaki ezzel a géppel, esetleg ezzel az irodával aznap?

sziasztok ! Kata

Csinga Creative Commons License 2008.06.11 0 0 2844

Sziasztok !

Bocsi, ide is berakom, ez is Tunézia téma:)

Nos, egy hét múlva nagyjából ilyenkor már mi is Tunéziában leszünk.

Mi Hammameztbe megyünk a Paradis Palace hotelbe, családi bungallóba, AI ellátással 2 kisgyerekkel (6,5 és 4,5 évesek).

Hiába olvasom, nem találok infót a hotelről, hogy lettetek volna már ott.

Mi a TUI-val megyünk, szerda reggel 1/20 8-kor indul a gépünk. Valami tunéziai légitársasággal.

A holidaycheck-et már megnéztem, az alapján elég jó.

itt a hotel honlapja: www.paradispalace.com

Arról kérnék infót, hogy a repülőn milyen a gyerekmenű, a transzferbusz légkondis-e, stb stb....

már csak egy kis csodára vágyom, hogy valaki esetleg járt itt....

Vagy jön valaki ezzel a géppel, esetleg ezzel az irodával aznap???????????

sziasztok ! Kata

aranyszeg Creative Commons License 2008.06.10 0 0 2843

Sziasztok! Tud valaki a GOING utazási irodáról valamit?

Jól jönne egy kis infó, ha valaki ment már velük!

tunsi Creative Commons License 2008.06.10 0 0 2842
Figyelem! aug. 12-31. apartmanra keresünk vevőt!

HAMMAMETben, a Hotel Miramar-ral szemben kivettünk egy apartmant, egész augusztusra, de úgy alakult, hogy csak 2 hétre tudunk menni. Kellemes hangulatú, jó felszereltségű, TV, balkon, 2 szoba, egyikben francia ágy, másikban 2 különálló ágy, ha kell, tudok képeket mutatni, konyha, étkező, nappali, fürdőszoba-WC, a Miramar Hotel strandját lehet használni.
Keressetek, és beszélünk még a részletekről: oanna@citromail.hu
beus009 Creative Commons License 2008.06.10 0 0 2841

Kedves Anikó!

Ígérem gondolok, és beszámoló is lesz, meg sok sok fotó! :-)) Jövőre ilyenkor te is biztosan készülődsz már!!

Barbi, gondolok! Neked is nagyon szép nyaralást, no meg előtte arassátok le rendesen a babérokat a versenyen!!!!!

Puszi mindenkinek, találkozunk 2 hét múlva!!

Előzmény: kovani (2836)
soltikata Creative Commons License 2008.06.09 0 0 2840
Szia! Örülök, hogy javulgatsz! Hogyne gondlnék rád és hiányzol már most is a nagy készülődés közepette! Milyen jó lenne együtt készülni! De fel a fejjel! Jövőre már biztos  Te is jössz! Ígérem, hogy mindenről beszámolok és Neked külön is!:-))) További jobbulást kívánok és sok erőt! Hiányzol!:-(
Előzmény: kovani (2837)
szahara kiralynoje Creative Commons License 2008.06.09 0 0 2839
(a zöldek vagyunk! :) ) Beus akkor nagyon jó utat és pihenést kívánok Nektek, érezzétek legalább olyan jól Magatokat mint Tunáziában!!:) És ha megjöttetek természetesen ÉÉÉÉLMÉNYBESZÁMOLÓÓ ! :P

Jó utat, Barbi!:)
szahara kiralynoje Creative Commons License 2008.06.09 0 0 2838
Szia Beus!:)

Persze.. nem 1000rel hnem 2000rel :)) Már nagyon várom,de elötte lesz mégegy túrám.. nemsokára indulok fél 11kor ér Győrbe a busz és irány Bréma és a tánc világbajnokság!!:) Majd gondoljatok rááám!:) puszi

Előzmény: beus009 (2834)
kovani Creative Commons License 2008.06.09 0 0 2837

Szia Kata!

Köszönöm Neked is, hogy együttérzel velem. Nem is gondolod, milyen sokat jelent ez nekem. Erőt ad, vígasztal és kitartóbbá tesz. Aki ennyire a halál torkában volt, mint én, az átértékeli a dolgokat.Már tudom /pedig nem vagyok gyerek/, hogy mi a fontos az életben, megtanultam rangsorolni. Ti a sor elején vagytok, azokkal együtt, akik szűkebb környezetemben szorítottak nekem /családtagok, rokonok, barátok, kollégák és még sorolhatnám, ismeretlenek is, sokan./ Örök hála Nektek!!!!!

Kérlek, ha utazol, irj hosszú beszámolót,örömmel fogom olvasni. És persze mindenkiét, hiszen az ember úgy érzi olyankor, mintha ő is ott lenne és részese lehetne  annak a sok szépségnek, amit az "utazók" átélnek.

Tehát kalandra fel, sok szép élményt kívánok a nyárra. Szeretettel ölel: Anikó

Előzmény: soltikata (2776)
kovani Creative Commons License 2008.06.09 0 0 2836

Szia Beus!

Köszönöm a kedves szavakat, máris jobban vagyok./Egyébként tényleg sokat javultam, amióta itthon vagyok, illetve amióta nem írtam a fórumra. Már tízszer le tudok guggolni kapaszkodva, ez nekem óriási dolog./ Hallom, illetve látom, hogy holnap mentek Egyiptomba. Nagyon "irígy" vagyok ám, de jó Neked. Kapcsolódj ki, pihenj sokat, fürödj, napozz, kirándulj és amikor nagyon jól érzed magad, kicsit gondolj rám is. Amikor pedig hazajössz, várjuk hosszú, kimerítő, képes beszámolódat. Millió puszi: Anikó

Kicsi Zsu Creative Commons License 2008.06.09 0 0 2835

Szio!

Nem, nem ismerős sajnos :( csak baromi szép a kép.

beus009 Creative Commons License 2008.06.07 0 0 2834

Szia Barbi! Ti is már készültök ezerrel..mi?? Mi kedden indulunk :-))

Üdv, Bea

Előzmény: szahara kiralynoje (2833)
szahara kiralynoje Creative Commons License 2008.06.06 0 0 2833
SZia! :)

Huha nem tudom így hirtelen, lehet a hogy a fórumról szedtem..:) Ismerős talán?:D
Kicsi Zsu Creative Commons License 2008.06.04 0 0 2832

Szahara Királynője!

Honnan ez a gyönyörű kép????:)

Améz Creative Commons License 2008.06.01 0 0 2831

Így van, Djerba sokkal drágább!!!

Az árusokkal pedig nagyon erélyesnek, mármár bunkónak kell lenni, akkor megértik.

(persze az is jó trükk,  ha áll melletted egy arab férj:-))) )

Előzmény: beus009 (2828)
szahara kiralynoje Creative Commons License 2008.06.01 0 0 2830
Szia Brahim!:)

Hát előzőhéten is voltam,de nem láttalak:(. Majd nyáron megbeszélünk egy időpontot aztán koccintunk egyet!:)))

Kellemes napot Minden koránkelőnek:S:) ( megyek edzésre..)
Előzmény: Brahim (2815)
beus009 Creative Commons License 2008.05.31 0 0 2829

Lehet nyerni utat Tunéziába!!! Próbálkozzatok, nem kerül semmibe! Pláné a fogyózók tudják a választ :-)))

http://www.fit-on-net.hu/tunezia/index.asp?tn=friendhome&parent=3806903&sid=

Sok szerencsét!!

beus009 Creative Commons License 2008.05.31 0 0 2828

:-))))) Negatívnak nem mondhatom, valamilyen szinten kicsit szórakoztatott, egy esetet kivéve, amikor a fiammal a piacon voltunk, és szó szerint alig bírtam lefejtegetni magamról a boltos pacákot..olyan volt, mint a 8 karú

polip :-((((....mondjuk volt még egy hasonló, ott a párommal voltunk, és ő nem jött be, amikor behúztak a boltba..csak puszi ellenében engedtek ki..de ketten is :-S de ők legalább nem akartak taperolni.

Gizi, ne böcsüld le magad.....én nem érzem magam szépnek..szerintem fogynom kéne még pár kilót :-(((

Lehet akkor a szárazföld más, mert Djerbán nem volt olcsó semmi...tényleg sokba került a gyerekek állandóan "ezt meg azt kérek"-je :-((((

Emőke1 Creative Commons License 2008.05.31 0 0 2827
Szia Cs.Gizi,
Az a helyzet, én remélem, hogy jön pár magyar is a szünidőben, végtére is 2 hét:)Ez még jó messze van, előbb elmegyek Norvégiába, aztán meg 23-tól 07.03.-ig Törökországba megyünk nyaralni. Oda is csak ketten:)
Előzmény: Cs.Gizi (2825)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!