Hát én is sajnálom hogy így jött össze..:) Mert hány évesek a gyerkőcök, hogy így kiakasztottak??:P
Nálunk a kaja,pia,strand,a légkör, és a tenger sem volt "üres".. minden jó volt!( Egy pincérrel a mai napig tartom a kapcsolatot..:) ) Egyedül a DINO CLUBBAL nem voltunk megelégedve.. egy nagy 0 a tunéziaihoz..! Ez az egy.. amúgy nagyon jó volt. Mi Luxorban voltunk meg búvárkodni,na a búvárkodás.. áhh az olyasmi érzés volt amikor tevegeltem a sivatagban.. LEÍRHATATLAN..:) Csodaszép a Vörös-tenger!:) De ide "csak" egy hétre mentünk és nem lehetett iylen melegben ennyi mindent belesűríteni.. szóval a piramisok mégegy ok hogy visszamenjek!!:P Jövőhéten irány Balcsi!
Szia Aegon! ..hát ja...ismerem. Tudod addig, amíg nem ismertem, mesésnek képzeltem el...nagyon nagyot csalódtam! Nem a piramisokban, azok csodásak voltak, meg a szfinx is, már amennyit láttam belőlük :-((((
Sajnálom,hogy így jött össze ! :(( Legalább már "ismered" mind a 2 országot. :)) Remélem szept.,okt-ban már nem kell idegeskedni az utazás miatt. És talán tesznek valamit az utazási napokkal kapcsolatban, mint a netnél ! ;
Szia! A Sunrise festival/hurghada. Jól el lett cseszve, minha nem is nyaraltunk volna. A kölykök kiborítottak, a kaja 2 hétig ugyan az, gyümölcs nuku, hasmars annál inkább, kirándulások jó nagy lehúzás....nem hiszem, hogy visszamegyek ....ha igen, csak azért hogy megnézzem Sharm El Sheikhet, mert itt üres volt a tenger is, meg a piramisokat szeretném még 1x körbejárni, de nem 45 perc alatt, mint most!!!
..Majd ha újra "hazajutok" Tunéziába...az lesz ám az igazi nyaralás/ öröm!! De mostmár CSAK ketten a párommal! Skacok maradnak barátnővel, DVD-vel, állatkákkal, MSN-el idehaza!!!
Nekem is..! Bár szerintem ide is visszajövök még egyszer! :) De olyan érzésem mint ami Tunézia után volt.. nincs. Hol voltatok?Melyik szállodába? vagy már kérdeztem?:D:)
Mi tavaly velük mentünk Tunéziába,az El Mouradi Skanes-be! Minden jó volt,nem kellett soha semmire várni, az idegenvezető is szuper volt! Csak jót tudok mondani Róluk! Bár idén is kerestük őket az interneten de nem találtuk..
HAMMAMETben, a Hotel Miramar-ral szemben kivettünk egy apartmant, egész augusztusra, de úgy alakult, hogy csak 2 hétre tudunk menni. Kellemes hangulatú, jó felszereltségű, TV, balkon, 2 szoba, egyikben francia ágy, másikban 2 különálló ágy, ha kell, tudok képeket mutatni, konyha, étkező, nappali, fürdőszoba-WC, a Miramar Hotel strandját lehet használni. Keressetek, és beszélünk még a részletekről: oanna@citromail.hu
Szia! Örülök, hogy javulgatsz! Hogyne gondlnék rád és hiányzol már most is a nagy készülődés közepette! Milyen jó lenne együtt készülni! De fel a fejjel! Jövőre már biztos Te is jössz! Ígérem, hogy mindenről beszámolok és Neked külön is!:-))) További jobbulást kívánok és sok erőt! Hiányzol!:-(
(a zöldek vagyunk! :) ) Beus akkor nagyon jó utat és pihenést kívánok Nektek, érezzétek legalább olyan jól Magatokat mint Tunáziában!!:) És ha megjöttetek természetesen ÉÉÉÉLMÉNYBESZÁMOLÓÓ ! :P
Persze.. nem 1000rel hnem 2000rel :)) Már nagyon várom,de elötte lesz mégegy túrám.. nemsokára indulok fél 11kor ér Győrbe a busz és irány Bréma és a tánc világbajnokság!!:) Majd gondoljatok rááám!:) puszi
Köszönöm Neked is, hogy együttérzel velem. Nem is gondolod, milyen sokat jelent ez nekem. Erőt ad, vígasztal és kitartóbbá tesz. Aki ennyire a halál torkában volt, mint én, az átértékeli a dolgokat.Már tudom /pedig nem vagyok gyerek/, hogy mi a fontos az életben, megtanultam rangsorolni. Ti a sor elején vagytok, azokkal együtt, akik szűkebb környezetemben szorítottak nekem /családtagok, rokonok, barátok, kollégák és még sorolhatnám, ismeretlenek is, sokan./ Örök hála Nektek!!!!!
Kérlek, ha utazol, irj hosszú beszámolót,örömmel fogom olvasni. És persze mindenkiét, hiszen az ember úgy érzi olyankor, mintha ő is ott lenne és részese lehetne annak a sok szépségnek, amit az "utazók" átélnek.
Tehát kalandra fel, sok szép élményt kívánok a nyárra. Szeretettel ölel: Anikó
Köszönöm a kedves szavakat, máris jobban vagyok./Egyébként tényleg sokat javultam, amióta itthon vagyok, illetve amióta nem írtam a fórumra. Már tízszer le tudok guggolni kapaszkodva, ez nekem óriási dolog./ Hallom, illetve látom, hogy holnap mentek Egyiptomba. Nagyon "irígy" vagyok ám, de jó Neked. Kapcsolódj ki, pihenj sokat, fürödj, napozz, kirándulj és amikor nagyon jól érzed magad, kicsit gondolj rám is. Amikor pedig hazajössz, várjuk hosszú, kimerítő, képes beszámolódat. Millió puszi: Anikó
:-))))) Negatívnak nem mondhatom, valamilyen szinten kicsit szórakoztatott, egy esetet kivéve, amikor a fiammal a piacon voltunk, és szó szerint alig bírtam lefejtegetni magamról a boltos pacákot..olyan volt, mint a 8 karú
polip :-((((....mondjuk volt még egy hasonló, ott a párommal voltunk, és ő nem jött be, amikor behúztak a boltba..csak puszi ellenében engedtek ki..de ketten is :-S de ők legalább nem akartak taperolni.
Gizi, ne böcsüld le magad.....én nem érzem magam szépnek..szerintem fogynom kéne még pár kilót :-(((
Lehet akkor a szárazföld más, mert Djerbán nem volt olcsó semmi...tényleg sokba került a gyerekek állandóan "ezt meg azt kérek"-je :-((((
Szia Cs.Gizi, Az a helyzet, én remélem, hogy jön pár magyar is a szünidőben, végtére is 2 hét:)Ez még jó messze van, előbb elmegyek Norvégiába, aztán meg 23-tól 07.03.-ig Törökországba megyünk nyaralni. Oda is csak ketten:)