Szia! A negyedik képen lévő kakaska kell nekem. Előbb utóbb megyünk, csütörtökön derük ki, hogy mikor, mert ott van Debrecenben a rokonunk a kórházba és valamikor haza kell hozni. Egyébként csak törpéid vannak vagy tartasz másféle baromfit is?
Szia! Ha megyünk szombaton mindenképpen kell a kis kakas. De ha nem jön össze a szombat akkor is kell. Mindenképpen 2 héten belül fogunk Debrecenbe menni. Őrizd meg nekem légyszíves. Ha tutira tudom, hogy mikor megyünk telefonálok. Köszi.
Hello Mindenki!! Törpe cochinokat keresek hogy beindítsam eme fajta tenyésztését!! H-B megyében!! Mindent meghallgatom, cserébe kp., esetleg krédli vagy fogoly itáliai kakas!!
Szia ! Engem érdekelne egy fekete -fehér babos kis kakas. Hétvégén megyünk Debrecenbe, ha Salgótarján és Debrecen útvonala környékén vagy az szupi lenne. Mennyi a kakaska?
jónapot van egy kakasom és két nagyobb csirke és egy kisseb mit csináljak hogy, rendesen megüljenek mert kb 2hétig ül deugy hogy atom bombával sem lehetne leveni a fészkéröl 2hét után meg ott hagy mit csinálja ???
Itáliai jércéket, tyúkokat szeretnék vásárolni 4-6 darabot, ami már tavasszal tojik, Borsod, Heves, Hajdú-Biharba vagy monori börzére érte tudok menni. mail: pigeon.1@citromail.hu
Tart-e valaki Hajdú-Bihar vagy a szomszédos megyékben, Német Lazac vagy bármilyen fajtájú (akár keverék is) szakállas (tokás) tyúkot,vagy fodros tollú tyúkot?
Ha valaki tudna segíteni hogy hol tudnék tavasszal tojást vagy csibét venni,esetleg most felnőtt madarat örülnék neki.