Üdv!
Segítségetek kellene az "új, magyar, csodaszerrel" kapcsolatban.
www.olimpiq.try.hu
Csodás eredményeket ígérnek: rákos sejtek megállítása, beteg máj regenerációja, látásjavulás, kopaszodás vissafordítása, stb...
A probléma az, hogy nagyon direkt a marketing, a cucc ára nekem iszonyú magas, és ez így több, mint gyanús.
Ezért örülnék elsősorban hozzáértők (mit tudom én: biológus, kémikus, genetikus tanár, hallgató...), a szert már kipróbálók tapasztalati, a gyógyszeripart ismerők, ill. gyakorlatilag bárki véleményének, akinek van konkrét.
köszi!
Nem mintha védelmembe szeretném venni a sarlatánokat, de az éremnek van még pár oldala. Pl. ott az Av*mar nevű készítmény, mely szintén nem olcsó. Ennek valamilyen csoda folytán adtak olyan engedélyt, hogy azt rákgyógyszerként hiredethessék -pontosabban, a rákterápiák kiegészítő kezeléseként, de ezt hivatalosan is megerősítve-. Az Av*mar fejlesztői valódi kutató orvosok. Ennek ellenére én még nem hallottam Av*martól meggyógyult rákbetegről -ettől persze még lehet, hogy létezik ilyen-, bár ennél a terméknél nem is ígérnek 100% gyógyulást. Most akkor ez is sarlatánság, vagy ez nem?
A másik érdekesség: sokszor hallom, hogy a természetes szerek alkalmazása sarlatánság, az akadémiai orvoslás szerei viszont istenek. Nem árt tudni, hogy az akadémiai orvoslás egy sor gyógyszerben fő hatóanyagként!, gyógynövények alkotórészeit használja!
Mást ne mondjak, az orvostudomány gyógyszerként étékesíti a Valeriána nevű nyugtatót. Miközben arról harsonáznak, hogy a macskagyökeret és hasonló füveket alkalmazó természetgyógyászok sarlatánok. Képmutatás a javából. A Valeriána nem más, mint a macskagyökér nevezetű gyógynövény hatóanyaga, gyógyszerként értékesítve kb. annyiban különbözik a hagyományos alkalmazástól, hogy csak a hatóanyagot vonják ki a növényből, majd vagy természetes formában, vagy még inkább mesterséges szintetizálással állítják elő, és dobják piacra. A hatóanyag viszont azonos. Mivel egy ezredéves gyógynövényt nem lehet szabadalmaztatni, és így nem lehet milliárdokat kaszálni a betegeken, ugymond vissza kell fejteni -mint a szoftverlopásoknál-, és újból előállítani egy laborban. Ezt így már le lehet védeni, és lehet zsebelni a zsét. Az emberek agyát meg ki lehet mosni, hogy az eredet növényt használók sarlatánok. Azért ha már választani kellene, én inkább a természetes formát veszem magamhoz, mint a szintetikusat.
Szal van az egészségügyben is agymosás rendesen.
Ettől függetlenül érthető ha valaki szkeptikus az ilyen "Gportal-os csodaszerekkel". Én is az vagyok. Ezek szinte mind átverés, mert ezek zöme valami sületlen MLM marhaság. De ez nem jelenti azt, hogy az akadémiai orvoslás, és főként a gyógyszergyárak nem akarják a gatyát is lehúzni rólunk, és a legkevésbé az érdekli őket, hogy a páciens meggyógyul-e vagy sem.
Itt egy érdekes, tanulságos cikk arról, mik mennek a háttérben:
Nagyon egyszerűen meg lehet vizsgálni a témát, hogy kamu-e vagy sem. A hozzászólók többsége egészséges ember. Jelentkezzetek a tesztelésre! Ha tényleg berakják a kanült, mérik az őssejteket, láttok növekedést, úgy érzitek, hogy hiteles az egész, akkor visszajöhettek örülni velünk, betegekkel, akiknek lehet, hogy lehetőséget ad. Ha nem érzitek hitelesnek, akkor visszajöhettek meg mondani az igazságot, mert az a legfontosabb.
Na? Vagy ehhez már nyulak a hozzászóló leprázós urak/hölgyek?
ebben az esetben viszont semmi garancia nincs rá, minden jel egy szokásos TV-shopos szélhámosságra utal ami pedig kimondottan veszélyes is lehet, ha vki az orvosi kezelést kezdi hanyagolni az új reményben bízva
Szerintem, és ne haragudj meg, de Te annyit értesz ehez mint a darázs a főzéshez!!!! Tudod te mi az hogy szonda, szondán táplálnak vkit!! Elmondom Jó! A hasból, gyomorból ki van vezetve egy csövecske, és azon keresztül kapja a nyamit! Hm. Szerintem inkább amihez nem értesz ne szólj hozzá! Egyébként meg az egészséged a fontosabb, vagy a pénztárcád.....Vannak akik milliókat fizetnek hogy műtét útján külföldön kapjanak őssejteket!
"Egyik általam sponzorált baesetes fiút le akarták szedni a gépekről, mert nem volt agyműködése. 3 napja szedte az Olimpiq-ot, amikor az orvosi konzílium agyműködést tapasztalt, így nem vették le a gépről. Ma már éber-komában van, és már nem szondán keresztül eszik!"
Agyműködés nélküli betegnek hogy adták be???? Letuszkolták a torkán a gyomráig?????????????????? Ugyan már...!!!!
Sziasztok! Én nem értem miért kell így reagálni valami új dologra! Miért olyan hihetetlen hogy vannak olyan természetes anyagok amelyek jó hatással vannak az emberi szervezetre! nem ez ez első olyan dolog ami furcsán hangzik és mégis jó! Nekem teljessen megdöbbentőek a reakciók! Sztem ki kell próbálni és utána véleményt alkotni, vagy meghalgatni olyat aki már használta! Az én ismerősöm használja és teljesen jó neki!
A topic indítója vagyok. Nos, a problémám az, hogy hiteles e a termék, azaz nyújtja-e azt a "csodát", amit ígérnek, sugallnak (még ha a honlapra azt is írják ki, hogy nem csodaszer)?
Erre, mivel te vagy a fejlesztő, megbocsáss, de nem tudsz nekem megnyugtató választ adni, hisz érdeked fűződik a a forgalmazáshoz.
HepaC esetén milyen eredmény várható a szer alkalmazása esetén?
Ember István egyébként a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kara Orvosi Népegészségtani Intézetének igazgatója, és Kiss István (két s-sel) is ott dolgozik, úgyhogy akár őket vagy az egyetemet is meg lehet kérni, hogy foglaljanak állást, ha már a média rájuk hivatkozik. ("Kutatócsoportunk az ország különbözõ egyetemein végzett és végez vizsgálatokat. Ember István professzor és Kis István docens, a pécsi egyetem kutatói szerint a vizsgálati anyag akár a jövõ terápiás lehetõsége is lehet." - írja sok más médiumhoz hasonlóan a Népszava. Hogy a két mondat összefügg, vagy csak valami jótékony véletlen folytán került egymás mellé, és a két szakember igazából az őssejtekről beszélt, konkrétumok ismerete nélkül, az persze ebből nem derül ki.)
"A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) fogyasztók megtévesztése miatt – két különálló ügyben – tegnap egyaránt három-három millió forint bírságot szabott ki a Kombucha Gold teaitalcsaládot előállító Siesta Key Bt.-re és a „Nap kristály Flavin 7” terméket forgalmazó Crystal Institute Kft.-re. A GVH mindkét céget helyreigazításra kötelezte, mondván, hogy az általuk gyártott, kizárólag élelmiszerként történő forgalomba hozatalra szóló engedéllyel rendelkező termékek nem tekinthetők gyógyszernek, gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítménynek, táplálék-kiegészítőnek, étrend-kiegészítő készítménynek vagy más hasonló terméknek." (link)
Azt nem sikerült egyértelműen kivennem, hogy a Crystal Institute-nak van-e valami köze az Olimpiq-hoz, vagy csak a Flavin termékcsaládot forgalmazzák (valószínűleg van, mert az egyik poszteren az Olimpiq-ot Cell Flavin néven is emlegetik).
Volt a családomban nagybeteg, szerencsére remek orvosok kezelték, s jól van. Át tudom érezni, hogy milyen érzés az, amikor valaki élet és halál között lebeg. A gúny a sarlatánoknak szól. Azoknak a potenciális gyiloksoknak akik festett vizet adnak el csodaszerként, baromi drágán.
Tudom, hogy ez egy egészségügyi témájú fórum, de kérek engedélyt röhögni ... "Az én férjem négy évvel ezelőt kapott agyinfarktust".
Amúgy a honlapokon a parasztvakítás minden eszköze megtalálható: - Csak itt - csak most - csak önöknek - "%"-os javulások, jó nagy számértékekkel. - PPS, Grafikon, Anim gif-ek - Extraszar minőségű termékfotók - Áltudományós kifejezések - Aloe Vera ... bocs, tudom, hogy az egy jó dolog, de lassan már intravénásan fogjuk kapni az Aloe Verát és a búza helyére is azt fogunk ültetni, mert annyira k...jó
az a baj, h az ilyen kuruzslók pont erre építenek: ha családtag van bajban, semmi sem drága, és a józan kételkedés is alábbhagy
de ettől még nem lesznek hitelesebbek, és legalább ilyen fórumon kapják meg a magukét, ha a mai világban már sajnos semmilyen hatóság nem járhat el velük szemben