Ez egy topic a gyereklelkű vasutasoknak egy méltán népszerű rajzfilmsorozatról! Miután kiderült, hogy milyen sokan is szeretjük Thomas-t úgy gondoltam nyitok neki egy topicot. És ide várjuk a Thomasról készült modelleket is. Ha valaki feleslegesnek érzi eme topicot nyugodtan töröltesse!
bármennyire is megdöbbentő, de "Thomas the tank engine" volt a címe :), és ma már abandonware játék, így pl. a hoturól is ingyen és büntetlenül letölthető.
remélem működik a link: http://www.the-underdogs.info/game.php?gameid=2211
Én a hétvégén tesztelgettem a Thomas Saves the Day! című progit, amit 4-6 éves gyerekeknek szántak, viszont jól jön a honlapomra mint érdekesség. Benne persze Thomas, Edward, Elizabeth, Salty és Harvey is. Sajnos gyakorlatilag 20 perc alatt végigjátszható (nyilván a kicsiknek több ideig tart), na meg persze angoltudást erőteljesen igényel.
Megjegyzem: Engem gyerekkoromban egyáltalán nem fogott meg a sorozat. Meg most sem. De azért kellemes 20 percet adott a progi.
Igen én tudtam hogy van ilyen. Angliában van ennek nagy kultja, ott Thomasból egész sok van, de van még Toby, James, Gordon, de Gordont úgy rémlik nem jó alapgépre rakták, meg vannak még, csak nem merem biztosra mondani, hogy kik...
Én elmúltam 41, de most is szeretem nézni. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy Ringo Star és Michael Angelis hangjával sokkal jobban tetszett. Remélem jól emlékszem a nevükre. A Kövér Ellenőr nekem "Fet kontroller" marad örökre.
De akkor is mire tanít ez a mese? Arra, hogy összefogással sokkal előrébb haladnak a dolgok és együttműködéssel sok minden jobban, olajozottabban megy.
Szégyellem bevallani, de 22 évesen én is még végignézem ma, ha véletlenül a Minimaxra kapcsol a táviránytóm. Ebben a mesében legalább nincs erőszak, ezt nyugodtan tudom ajánlani a gyerekeknek.